Merhabalar,nasılsınız
Sabah kahvaltım;2 yumurtadan omlet,peynir,ceviz,badem,1 kuru incir
40 dakika yürüyüş
1 fincan yeşil çay
Öğle;kısır(2 tabak),yoğurt,1 adet kuru kayısı
Kızlar hangi günler tartılıyorsunuz,pazartesi mi
Pazartesileri tartılıp bildirimlerimizi yapıyoruz ve liste oluşturuyoruz
Bildirimleri ilk sayfaya göre mi yapıyoruz
Kızlar bu da benim blogum:
Şişkonun Günlüğü
Diyet sürecimi orda da yazmak istiyorum kendime motivasyon olsun diye..
Umarım okursunuz beğenirsiniz:)
kaç gündür 6 -6 buçuk oldumu gözüm açılıyo yaa ...çok şükür dinç kalkıyorum hocada kitapta dinç kalkarsanız göbeginiz yumuşak olursa insülin direnciniz kırılıyodur yazmış inşallah öyledir sabahları kalkar kalmaz göbemi elliyormbenim eşimde iç anadolulu oda bilmiyodu ben manisalıyım canım
kıskandım valla keşke bende memleketimde olsamda anama kahvaltıya gitsemgurbet zor
kaç gündür 6 -6 buçuk oldumu gözüm açılıyo yaa ...çok şükür dinç kalkıyorum hocada kitapta dinç kalkarsanız göbeginiz yumuşak olursa insülin direnciniz kırılıyodur yazmış inşallah öyledir sabahları kalkar kalmaz göbemi elliyormbenim eşimde iç anadolulu oda bilmiyodu ben manisalıyım canım
kıskandım valla keşke bende memleketimde olsamda anama kahvaltıya gitsemgurbet zor
Yasadigim sehirde benden baska turk bayan yok....yabanci arkadasim komsum yada kapisini calip gecerken ugradim diyebilecegim kimsem yok....
Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz......
Suan aksam yemeğimi de yemiş bulunmaktayım daha da birşeyi yemem sadece çay icerim sekersiz
1 porsiyon acısiz Adana
2 adet marulla çığ köfte
Az acı ezme
Bol yeşillik
1 avuç ici kadar ceviz
Ev yapımı tuzsuz ayran
Nası sizce Kizlar? Hatam var mı ?
kizlar ben bu sabah kahvaltisi menusunden oldukca sikilmis durumdayim:) hem de fenaa sekilde. ne yapmali yaa! bu hafta bir iki kacamak da yaptim zaten moralim sifir! esim tatli istedi, dayanamayip bende 1 dilim goturdum. sutlu tatli ama yine de sivi krema vardi icinde. offf! bugun de h sonu, genelde h sonu kacamak yapardim( abartmadan ama) bu kez h sonu gelmeden yaptim. bu hafta sonu siki tutmali. oglene dun aksamdan kabak yemegim ve corbam var. ama resmen sikildim ben yaa. ne guzel giderken bir isteksizlik girdi kanima:) her gun yuruyusume ve sporuma dikkat ediyorum ama. haftada 1-2 de cardio yapiyorum spor salonunda. ama ozledim tatliydi, borekti:) ayni seyleri yemekten sikildim galiba ama devam etmeliyim kizlar bei motive edin acik nolur bana noldu anlamiyorum!
sıkılma bence, olumlu düşün, vereceğin kiloları düşün, sağlıklı beslendiğini düşün, güzel şeylere ulaşmak kolay olmuyor sonuçta. Geçicidir sıkıntın da, buraya takıl bolca daha iyi motive olursun.
aynen öyle hemşerim eksik hiç bitmiyo yinede çok çok şükürtencereleri ve tavaları ile almıştı geçen öğretmen arkadaşlar okulda ben de ilk fırsatta istiyorum biraz pahalı ben de onun için bekliyorum. Diğer şeylerden seramik tavalara sıra ne zaman gelecek bakalım hemşerimm
tebrik ederim arkadaşım iradene hayran kaldım maşallah maşallah daim olur inşallahakşamki menümü belirledim yavaştanda yapmaya başladım yazayım
tarhana çorbası
bol soğanlı biberli mantar sote
salata
yoğurt
az önce eşim mis gibi kokuta kokuta lahmacunu götürdü
peki ben ne dedim HAYIR
Yasadigim sehirde benden baska turk bayan yok....yabanci arkadasim komsum yada kapisini calip gecerken ugradim diyebilecegim kimsem yok....
Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?