Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhabalar,nasılsınız

Sabah kahvaltım;2 yumurtadan omlet,peynir,ceviz,badem,1 kuru incir
40 dakika yürüyüş
1 fincan yeşil çay
Öğle;kısır(2 tabak),yoğurt,1 adet kuru kayısı

Kızlar hangi günler tartılıyorsunuz,pazartesi mi

Pazartesileri tartılıp bildirimlerimizi yapıyoruz ve liste oluşturuyoruz

Bildirimleri ilk sayfaya göre mi yapıyoruz

Canım ilk sayfadaki menü bildirimlerini ve kilo bildirimlerini aşağıya da iliştirdiğim gibi yapıyoruz.

Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:

2. Öğün:

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:

Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,cuma gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, p.tesi gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay gelsın hepımıze

Son düzenleme:

Yasadigim sehirde benden baska turk bayan yok....yabanci arkadasim komsum yada kapisini calip gecerken ugradim diyebilecegim kimsem yok....
Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz......

Yasadigim sehirde benden baska turk bayan yok....yabanci arkadasim komsum yada kapisini calip gecerken ugradim diyebilecegim kimsem yok....
Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz.............

Suan aksam yemeğimi de yemiş bulunmaktayım daha da birşeyi yemem sadece çay icerim sekersiz
1 porsiyon acısiz Adana
2 adet marulla çığ köfte
Az acı ezme
Bol yeşillik
1 avuç ici kadar ceviz
Ev yapımı tuzsuz ayran

Nası sizce Kizlar? Hatam var mı ?

öğle yemeğim; bir tabak kuru fasulye, az yoğurt, az marul salatası

birazdan mesai biter ve ben izmire doğru yola çıkarım, annemlerin yanına, inşallah kaçamaksız geçer, yarın giremezsem pazartesi görüşürüz

Bence güzel, hata yok

sıkılma bence, olumlu düşün, vereceğin kiloları düşün, sağlıklı beslendiğini düşün, güzel şeylere ulaşmak kolay olmuyor sonuçta. Geçicidir sıkıntın da, buraya takıl bolca daha iyi motive olursun.

umarim gecicidir! bende oyle dusunuyorum. yazdiklarimin ardindan bir hisimla cikip 40 dk tem[polu yuruyus yapip geldim :)))

Kuşbaşılı, mantarlı, patatesli, biberli domatesli güveç
bulgur pilavı
ev yapımı ayran

Hepinize afiyet olsun
Üzerine badem yerim biraz bir de Türk kahvesi

merhaba kızlar
dün girmemiştim umarım herkes iyidir.her şey yolundadır.
dünkü menümde hiç bir kaçamak yok.
gelelim bugüne
sabah:
klasik karatay kahvaltısı.
veee uzun zamandır beri ilk defa siyah çay şekersiz tabi(annem ve kardeşim geldiler bana :)))
öğlen:
büyük bir aile yemeği(bütün sülale:))))
tarhana çorbası
yarım tabak mantarlı tavuk sote
yarım tabak bulgur pilavı
küçük kase ev yapımı yoğurt
ara öğün yerli küçük muz
akşam:büyük bir ihtimalle birazdan yerim saat 8 i geçmemem lazım!!!
tek başına bir sofra (
bulgur pilavı
yogurt
ailemmmmmmmm sizleri çok seviyorum yolunuz açık olsun

aynen öyle hemşerim eksik hiç bitmiyo yinede çok çok şükür
tebrik ederim arkadaşım iradene hayran kaldım maşallah maşallah daim olur inşallah

Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz......

Allah yardımcın olsun canım ,senin işin daha zor ama burası var bol bol takıl sende bana bile iyi geldi burası başkalarına ihtiyaç duymuyorum ..açıkçası bu yıl diyette olunca ne bi yere gidesim var nede misafir agırlayasım ama gelmek isteyene gelme denilmiyor yada davet ettiler mi gelmiycem diyemiyorum ..ikram oldumu mutlaka az yada çok kaçamak oluyo işte .. kim ne derse desin diyet yapmak a sosyal bir yaşam biçimi

akşam yemegimi saat 17 de yedim sonra 40 dk yürüyüş yaptım he kızlar söylemeyi unutuyorum hoca mümkünse su kenarında toprak zeminde yürüyün diyor negatif iyonlar oluyomuş su kenarında (artık ne demekse bilen biri açıklar herhalde burda bi kanal var ben onun kenarında yürüyorum gerçekten çok rahatlıyorum
3. ögün
bol yeşillikli bol acılı kısır (4 kaşık bulgurla yaptım ) haşlanmış lahanaya sarıp sarıp yedim
2 bardak ayran
2 kaşık ıspanak yemegi

lütfen beni de aranıza alııııııııııın.1 aydır karatay diyetini yapmaya çalışıyorum ama arada kaçamaklarım oluyor ve herşeyi sil baştan başlıyorum sizi takip ettikçe motive oluyorum. bana yardım edin lütfeeeen kilo bildirimi burdan mı yazacağım çizelgeyi nasıl yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…