- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
kızlar bende katılabilirmiyim:44:
lütfen beni de aranıza alııııııııııın.1 aydır karatay diyetini yapmaya çalışıyorum ama arada kaçamaklarım oluyor ve herşeyi sil baştan başlıyorum sizi takip ettikçe motive oluyorum. bana yardım edin lütfeeeen kilo bildirimi burdan mı yazacağım çizelgeyi nasıl yapıcam
Evvettt incelmişim hem de yağlarım gitmişşşşşşş
Suan aksam yemeğimi de yemiş bulunmaktayım daha da birşeyi yemem sadece çay icerim sekersiz
1 porsiyon acısiz Adana
2 adet marulla çığ köfte
Az acı ezme
Bol yeşillik
1 avuç ici kadar ceviz
Ev yapımı tuzsuz ayran
Nası sizce Kizlar? Hatam var mı ?
öğle yemeğim; bir tabak kuru fasulye, az yoğurt, az marul salatası
birazdan mesai biter ve ben izmire doğru yola çıkarım, annemlerin yanına, inşallah kaçamaksız geçer, yarın giremezsem pazartesi görüşürüz
akşam yemegimi saat 17 de yedim sonra 40 dk yürüyüş yaptım he kızlar söylemeyi unutuyorum hoca mümkünse su kenarında toprak zeminde yürüyün diyor negatif iyonlar oluyomuş su kenarında (artık ne demeksebilen biri açıklar herhalde burda bi kanal var ben onun kenarında yürüyorum gerçekten çok rahatlıyorum
3. ögün
bol yeşillikli bol acılı kısır (4 kaşık bulgurla yaptım ) haşlanmış lahanaya sarıp sarıp yedim
2 bardak ayran
2 kaşık ıspanak yemegi
hoşgeldin canım 1. sayfayı oku orda herşey yazıyo .. 1 ayda kaç kilo verdin
msj cevapladığın için teşekkürler beni çok sevindirdin. 15 günde 2 kilo verdim ama dedim ya diyete çok sadık değilim arada kaçamak ve sonra yeniden başla.çoook canım sıkılıyor ama bu sefer olacak inş.kitabı aldım 2 kere okudum .yürüyüşe başladım hergün 1 saat
74kilo boy 1,65
hergün kilo bildirimi yapmak istiyorum yarın yazmaya başlasam olur mu sanırım listeye girmek için 15 gün yazmam lazım
lütfen beni de aranıza alııııııııııın.1 aydır karatay diyetini yapmaya çalışıyorum ama arada kaçamaklarım oluyor ve herşeyi sil baştan başlıyorum sizi takip ettikçe motive oluyorum. bana yardım edin lütfeeeen kilo bildirimi burdan mı yazacağım çizelgeyi nasıl yapıcam
siz de hoş geldiniz,hoşgeldin.bende senin gibi bugün katıldım guruba inşallah hep birlikte güzel güzel kilolarımızı veririz
bu arada öğle ve akşam menümü bildireyim
2. Öğün:1 tabak kuru fasulye 4 kaşık yoğurt
3. Öğün:ton balıklı salata neskafe
Sıvı:2 litre su
Spor:40 dak yürüyüş
hosgeldin arkadasım listeye girmek icin 15 gün düzenli menü bildirimi ve bu seni cok motive etcek ve burdan kopamayacaksın 15 günde cok güzelvermissin durmak yok yola devam bizimle ol mutlu ve saglıklı ol
yürü bacım yürüafiyet olsun arkadasım ne güzel seyler yemişsin ohhhh gitsin kilolar kış kış ...bende yürüsümü yapıyorum hemde sizi takip ediyorum birtaraftanda yorum yapmaya calısıyorum ama biraz fazla efor sarfediyorum ne zormus iki işi aynan dA yapmak
msj cevapladığın için teşekkürler beni çok sevindirdin. 15 günde 2 kilo verdim ama dedim ya diyete çok sadık değilim arada kaçamak ve sonra yeniden başla.çoook canım sıkılıyor ama bu sefer olacak inş.kitabı aldım 2 kere okudum .yürüyüşe başladım hergün 1 saat
74kilo boy 1,65
hergün kilo bildirimi yapmak istiyorum yarın yazmaya başlasam olur mu sanırım listeye girmek için 15 gün yazmam lazım
teşekkür ederim canım, biraz içime su serpildi okuyunca...su içmek dışında diğerlerine elimden geldiğince uyuyorum zaten ama su içerken çok istikrarlı olamıyorum bazen iyi bazen kötü...saol cnm sen de en azından akşam 8 kualı ekmek kuralı ve bol su kuralına uy yeter bu zamanlarda
Canım sen şimdi hamilesin fazla kg almamaya çalış sağlıklı beslen karataya devam et. Sanırım devam da edeceksin. 3 öğün ye bence.. Yani hamile olduğun için kg alacaksın ya doğumdan sonra emzirip çoğunu kısa bir sürede verirsin bence. Emzirme döneminde süt olsun diye yenilen tatlılar kg aldırıyor ben hiç tatlı yemedim mesela yine normal beslenmeye devam ettim o dönem de çok kg almadım.
Ben 66 kg idim Aralık ayında kayınvalidem sağolsun yine bizdeydiGittklerinde yemekleri azaltarak yedim ve ekmeği kestim bi ara patates diyeti yaptım. (hiiiç önermiyorum) Şubat 15 de 64.5 kg ile başladım. Bugün 60.300 kgım sanırım. Bugün fazlalıklarımın gittiğini gördüm yağlarııım gitmiş kızlaarr çok mutluyum ben:124: oley oley oley
hoşgeldin arkadaşım seni tanıyabilir miyiz ? kendinden bahset biraz yardımcı olmaya çalışalım
aynı gemide yol alıp farklı dümen tutuyor değil
farklı gemilerde yol alıp aynı dümeni tutuyoruz.benim de açıkçası burada moralim yerine geliyor arkadaşım bende 1 aydır yapıyorum ve sadece 600 gr verdim .ama tam gaz devam.umutsuzluğa da kalıpıyorum ama en azından sağlıklı yaşıyorum diyorum.arada kaçamak olur mühim olan onu bir dahaki öğünde tolöre edebilmek.bir sonrakinde dikkat ediyoruz. aslında hızlı kilo vermek bende istiyorum .yaza nikahım var tombul gelin olmak istemiyorummm
sakın pes etme
sil baştan dediğin gün bugün olsun...
vira bismillahhhh
offf supersin canim yaaa
benim bir hafta oldu en son sabah tartildigimda 67.5 idim
bu sabah 66.4 geldim
bi ara 65 i gormustum sonra goremedimm
neden acabaa
ilk uc ay bebek kandan besleniyormus kilo versem super olacakk cok deil 3 4 kilo tam ideall
nasil yapsam kizlarrr
sporu biraktim bebek duser falan diye ama yuruyorumm
onada vucut alisti sanirim tepki vermiyorr off yaaaa iki hafta sonra eltiye gidecemm yine diyecek kilo almissin diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?