Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşgeldin canım 1. sayfayı oku orda herşey yazıyo .. 1 ayda kaç kilo verdin

Evvettt incelmişim hem de yağlarım gitmişşşşşşş

ne mutlu sana cok sevindim gitsin ooo yaglar bizden incelelim hep birlikte

cok güzel menün arkadasım nemli olan doyup kalkmak saglıklı yiyeceklerle

bende izmirdeyim belki karsılasırız hosgeldin simdiden izmire

afiyet olsun arkadasım ne güzel seyler yemişsin ohhhh gitsin kilolar kış kış ...bende yürüsümü yapıyorum hemde sizi takip ediyorum birtaraftanda yorum yapmaya calısıyorum ama biraz fazla efor sarfediyorum ne zormus iki işi aynan dA yapmak

hoşgeldin canım 1. sayfayı oku orda herşey yazıyo .. 1 ayda kaç kilo verdin

msj cevapladığın için teşekkürler beni çok sevindirdin. 15 günde 2 kilo verdim ama dedim ya diyete çok sadık değilim arada kaçamak ve sonra yeniden başla.çoook canım sıkılıyor ama bu sefer olacak inş.kitabı aldım 2 kere okudum .yürüyüşe başladım hergün 1 saat
74kilo boy 1,65
hergün kilo bildirimi yapmak istiyorum yarın yazmaya başlasam olur mu sanırım listeye girmek için 15 gün yazmam lazım

ıspanak yemegi ve yogurtlu(ev yapımı dün aksam arkadasımla mayaladık,benimki son zamanlarda tutmamaya baslamıstı nazarım mı degdi ne)
piyaz bi tabak

hosgeldin arkadasım listeye girmek icin 15 gün düzenli menü bildirimi ve bu seni cok motive etcek ve burdan kopamayacaksın 15 günde cok güzelvermissin durmak yok yola devam bizimle ol mutlu ve saglıklı ol

aynı gemide yol alıp farklı dümen tutuyor değil
farklı gemilerde yol alıp aynı dümeni tutuyoruz.benim de açıkçası burada moralim yerine geliyor arkadaşım bende 1 aydır yapıyorum ve sadece 600 gr verdim .ama tam gaz devam.umutsuzluğa da kalıpıyorum ama en azından sağlıklı yaşıyorum diyorum.arada kaçamak olur mühim olan onu bir dahaki öğünde tolöre edebilmek.bir sonrakinde dikkat ediyoruz. aslında hızlı kilo vermek bende istiyorum .yaza nikahım var tombul gelin olmak istemiyorummm
sakın pes etme
sil baştan dediğin gün bugün olsun...
vira bismillahhhh

hoşgeldin.bende senin gibi bugün katıldım guruba inşallah hep birlikte güzel güzel kilolarımızı veririz

bu arada öğle ve akşam menümü bildireyim

2. Öğün:1 tabak kuru fasulye 4 kaşık yoğurt

3. Öğün:ton balıklı salata neskafe

Sıvı:2 litre su

Spor:40 dak yürüyüş

siz de hoş geldiniz,
ancak hemen söylemeliyim ki baştan hepimiz dikkat edelim.nescafe hazır gıda olduğu için yasak.ama güzel bir türk kahvesi hııımm tadına doyulmaz.
birde ton balığı kullanmakta yara var.ne de olsa konserve!!
bu arada yürüyüş yapmanız harikaaa.tebrikler

hosgeldin arkadasım listeye girmek icin 15 gün düzenli menü bildirimi ve bu seni cok motive etcek ve burdan kopamayacaksın 15 günde cok güzelvermissin durmak yok yola devam bizimle ol mutlu ve saglıklı ol

süpersiniz kızlar ya.ben kilo çizelgeminasıl hazırlıycam bide 10 kiloyu ne kadar sürede verdin

yürü bacım yürü kış kış kilolar kışkış kış kış kara yaglar kış kış

hemen başla canım yazmaya yedigini yemedigini yaz yazmak çok iyi geliyo kolay gelsin

kızlar ilk kez regli dönemimde bu kadar çok hareket ettim ve su içtim inşallah sonuçta güzel olur:26: yoksa regli dönemimi kaçamak dönemi gibi algılayıp yan gelip yatar yediklerimede çok dikkat etmezdim

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde))bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 2muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) turlu yemegı ,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1saat ev ısı yaptım ,20 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

saol cnm sen de en azından akşam 8 kualı ekmek kuralı ve bol su kuralına uy yeter bu zamanlarda
teşekkür ederim canım, biraz içime su serpildi okuyunca...su içmek dışında diğerlerine elimden geldiğince uyuyorum zaten ama su içerken çok istikrarlı olamıyorum bazen iyi bazen kötü...

bu haftayı hayırlısıyla geçirebilirsem artıya geçmeden çok sevincem kilo vermek gibi bir derdim yok bu hafta yeter ki almayım

offf supersin canim yaaa
benim bir hafta oldu en son sabah tartildigimda 67.5 idim
bu sabah 66.4 geldim
bi ara 65 i gormustum sonra goremedimm
neden acabaa
ilk uc ay bebek kandan besleniyormus kilo versem super olacakk cok deil 3 4 kilo tam ideall
nasil yapsam kizlarrr
sporu biraktim bebek duser falan diye ama yuruyorumm
onada vucut alisti sanirim tepki vermiyorr off yaaaa iki hafta sonra eltiye gidecemm yine diyecek kilo almissin diyee

iyi akşamlarrr kızlarrrrrrrrr

menümm

1. öğün

omlet
peynir
havuç salatası
kırmızı biber
maydonoz-roka-tere
çay
şarlott(tatlı) arkadaşımdaydım kahvaltıdfa. benim için yapmış. daha önce konuştuğumuzda hiç yemedim demiştimm ondan yapmış. o yüzden yedim ama çok yürüdümmmm inşallah bişey olmazzz:26::26::26

2. öğün

karışık ızgara
salata
ayran

seni böyle görmek ne güzel...yeni arkadaşlara da yol gösteriyorsun..sende başaracaksın

Canıımm hamileliğinde kilo alman çook doğal. Eltin hamiş olduğunu bilmiyor mu? Hamilelikte kilo almayacaksın da ne zaman alacaksın. İştahın nasıl?
Ekmek ve hamurişleri ile şekeri yemezsen zaten çok kg da almazsın canım.
Bu arada kadın doğum doktorauna da git ve beslenmenle, sporunla ilgili ve kilo alımınla ilgili bence ona da danış.
Ebru şallı 6 aylıkken plates yapıyordu hamileler için cd yapmamış mı acaba?
Bence en güzeli yürüyüş. ve yaz geliyor imkan varsa yüzme. Yürüyüşü doktorlar hamilelere öneriyorlar.
Moral moral moral sana en çok gereken bu. Aramızda kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…