Yasadigim sehirde benden baska turk bayan yok....yabanci arkadasim komsum yada kapisini calip gecerken ugradim diyebilecegim kimsem yok....
Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz......
süpersiniz kızlar ya.ben kilo çizelgeminasıl hazırlıycam bide 10 kiloyu ne kadar sürede verdin
evet, çizelge olmuşgülüyorum çünkü kociş çizelgeye kelebek koymuş, sankim o kadar hızlı kilo veriyorum
ben dedim kaplumbağa koy anca beni o paklar
Bugünkü menüm:
Sabah 9:30 1 kk yumurta
yarım avuç fıstık
1 kk peynir
5-6 yeşil zeytin
2 omega3
Öğlen 15:45 1 kase yoğurt çorbası
yarım elma
Akşam 19:00 1 tabak etli patlıcan yemeği
2-3 kaşık yoğurt
2-3 çatal ıspanak borani
yarım tabak pilav
Saat 19:45 cıs bişi söyleyemem:18::18::18:
Spor: Akşama kadar hiç oturmadan yemek, iş vs... Bir de kızım hastalandı boğazı şişmiş dr. a gittik geldik... Bayağı yoruldum bugün
Su : 1 litre su3 fincan beşi bir yerde çay ... inşallah yatana kadar su miktarı artar
Canıımm hamileliğinde kilo alman çook doğal. Eltin hamiş olduğunu bilmiyor mu? Hamilelikte kilo almayacaksın da ne zaman alacaksın. İştahın nasıl?
Ekmek ve hamurişleri ile şekeri yemezsen zaten çok kg da almazsın canım.
Bu arada kadın doğum doktorauna da git ve beslenmenle, sporunla ilgili ve kilo alımınla ilgili bence ona da danış.
Ebru şallı 6 aylıkken plates yapıyordu hamileler için cd yapmamış mı acaba?
Bence en güzeli yürüyüş. ve yaz geliyor imkan varsa yüzme. Yürüyüşü doktorlar hamilelere öneriyorlar.
Moral moral moral sana en çok gereken bu. Aramızda kal
yok canim bilmiyo hamileligimi demiycemde bi sure
ama istee......
buradan ayrilirsam benim sonum olur zatenn yediklerini yaziyosunn begeniliyosun falann buyuk destek oluyorr
sence haftada bir kilo iyimii insallah bu haftada 2. kilom giderr
değişik karatayımıza uygun bir tarif
Malzemeler:
- 2 su bardağı haşlanmış buğday
- 1 kase taze nane
- 4-5 sap taze soğan
- 1 limon
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Buğday da, aynı nohut veya fasulye gibi geç pişen bir bakliyat. O yüzden mutlaka bir gece önceden ıslatmanız gerekiyor. Buğdayı haşladıktan sonra yapmanız gerekenler çok basit: Nane ve maydonozu ince ince doğrayıp, buğdayla karıştırmak. Ardından da üzerine zeytinyağlı limon sosunu dökmek.
ben sebzeleri pek sevmiyorum offf o yüzden salatalar kurtarıcım olacak.
Bir arkadaş börülce salatası yapmıştı burada gördüm ondan da yaparım
tesekkürler arkadasım tarif icinbende bi ara yapayım börülceyi ben yapmıstım ve cok sevdigim bi salata ve cok tok tutucu sen de yap bayılacaksın parmaklarını yeme ama onlar bize lazım yoksa nasıl bize bildirim yapcan
Malzemeler
2 su bardağı düğür(ince bulgur)
4 çorba kaşığı un
1 yumurta
İstenilen baharatlar
Haşlamak için küçük tencere su
Sosu için:
1 adet soğan
2 adet yeşil biber
2 domates
Bir kaşık salça
2 diş sarımsak
İstenilen baharat
4-5 yemek kaşığı sıvı yağ
yarım kiloya yakın süzme yoğurt
Hazırlanışı
Öncelikle düğümüzü 1 kaba koyup kaynar suyla ıslıyoruz ağzını kapayıp kabarmasını bekledikten sonra un yumurta ve baharatlarımızı atıp yoğuruyoruz. Minik toplar yapıyoruz (elimizi her yuvarlak yapışımızda ıslatırsak elimize yapışmaz). Tencereye su koyup kaynatıyoruz içine minik köftelerimizi atıp en az 15 dakika haşlıyoruz. Onlar haşlanırken tavamıza yağ, soğan, sarımsak, biber, domates salçası baharat sırasıyla atıp kavuruyoruz. Haşlanan köftelerimizi süzüp servis tabağımıza alıyoruz üzerine yoğurdumuzu döküyoruz ve kavurmuş olduğumuz sosumuzu yoğurdun üzerine ekliyoruz. İsteğe göre maydanozla benim gibi süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Ben buna bayılıyorum kızlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?