Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1 adet domates
10 zeytin
2 adet köy yumurtası lop
1 cay bardagı fındık
avucici kadar peynir,azıcık dereotu(evde baska yesillik kalmamıs, bu hafta ne cok yesillik tüketmişim)
8 adet kücük cagla badem

sabah kalktım 09:00-09:20 pilatesimi de yaptım ohhh sonra kahvaltı

aksama misafirim var bugün benim icin yogun gececek ,pazarada gitcez ooooo bos duracak vaktim yok ben hemen işe baslayım arada bir görüsürüz

herkesin günü aydın olsun
yaşama sevincimiz hiç kaybolmasın dileklerimle...
hala henüz tam 1 kilo etmesede 100 gr daha eksilerek bu sabah itibari ile toplamda 700 gr oldu. gıdım gıdım (
yola devam
sabah kalktım 1 büyük uzun cola bardağı ile su
1 fincan 5 i bir yerde çayı ile beraber,
beyaz peynir
pastırmalı 2 yumurta tereyağlı az pişmiş az tuzlu
zeytin yeşil kırma 3 adet
fındık fıstık yarım çay bardağı
1 kuru incir
üstüne 1 fincan adaçayı
şimdilik yeter:)
birazdan büyük bir azimle ve de bana çok zor gelen işimi yapacağım karar verdim(cam silmeyi sevmiyorummmmmmm.ütü bile daha iyiii)ama pehlivan vucudum için yapmalıyım bunu. evime gelen yardımcım hanıma değil de cam silme görevimi kendime verdim:)biraz spor...
zaten anlıyorum ki hatam şu spor yapmadığım için böleyim.düzensizim spor konusunda
bu arada bol su içmeyi öğreticem kendime dün 2.5litre yi yakalamıştım:))))))
bugünde inşallah öle olur.
havalar ısındı ya içerim artık.
iyi pazarlar herkese....

Kizlar gunaydin.bizim burda cok guzel bir pizzaci var.kizimla oraya gittik.2kucuk boy pizza yedim yanin da buyuk boy kola....ustunede tiramisu ve expreso soyledim tam tiramisu mu bitiriyordum kizim demezmi anne anne uyansana susadim ruyaymis...

merhabalar...
kahvaltı:2muz,1çay bardağı badem,1bardak süt
öğle:tavuk,brokoli,salata,kefir
akşam:tavuk,salata,kefir
su:şimdilik 1,5litre
spor:30 dakika yürüyüş
herkese hayırlı pazarlar.....

Son düzenleme:
Kizlar gercek gibiydi.canim istedi.bende kendime odul koydum 70 I gordugumde kucuk bir dilim yiyecegim insallah....
Bu arada sifir kacMak tam yol devam....
Herkese iyi pazarlar......

Günaydınlar
Melemen 6 tane zeytin 1 çay. Ceviz biraz laple peyniri 4 tane kaysı

arkadaşlarım lütfen beni de aranıza alın ben bu günden tezi yok başlıyorum sizin gibi beslenmeye yalnız kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği yemiştim zeytin peynir ile birlikte.. günün geri kalanında nasıl beslenmeliyim? bir de gün içinde kaç tane kuru kayısı veya incir yiyebiliyoruz?? aklıma takılanları yine sorarım ... bol zayıflamalı günler..inşaallah tartıda hep istediğimiz rakamı görürüz

Canim hosgeldin.
Oncelikle ekmek yemiyoruz.kahvaltida ceviz badem fistik tuketiyoruz.incir kayisi yada meyve kahvaltida tuketiyoruz.pirinc makarna seker.tatli yasak.gerekli tum bilgiler ilk sayfada bulabilirsin.
Kac kilo vermen gerekiyor kolay gelsin...

Hoşgeldin canım. İlk sayfamızı okuyabilirsin istersen oku ve aklına takılanları sor bize orada aradığın soruların çoğunun cevabı var. Kuru yemiş ve meyveleri içlerinde şeker olduğu için eritebilelim diye sabah yiyoruz. Meyve sabahları bir tane kuru yemiş ve kayısıları da 2 tane filan kahvaltıda yiyoruz. Ara öğün yok diyetimizde ve de ekmek hamur işi şeker hiç yok... Bol bol su içebilirsin bitki çayları ve şekersiz Türk kahvesi

Pikniğe gitmedik

4 adet köfte
Eşime çocuklar lavaşla yedi ben yemedim alkış kendime lavaş sıcacık ve miss gibiydi
maydanoz marul 3 adet taze soğan, bahçemdeki rokalrım olmuşlar onlardan
3 kiraz domates
fıstık badem

üzerine de Türk kahvem miss

Sizlere de afiyet olsun güzeller

Bol su içmeyi ihmal etmeyin
Oğluşu ve kızımı parka götüreceğim sonra görüşürüz. Yürüyerek gideceği yarına hazırlanmalıyım:118:

Son düzenleme:
selam karatayın guzellerı ıstanbulda 5 gundur hava mukemmel bende gunesın tadını cıkarıyorum dısarda yuruyorum bugunde 1 saat yuruyup geldım kahvaltımı yazatım

peynırlı yumurta(yagda)
4 zeytın
bpeynır
bırkac fındık
roka
domates
1 ısırık sımıt
cokelek
omega3
yesılcay

herkese mutlu pazarlar burdada hava çok güzel baharı görmeden yaz geldi

kahvaltım
1yumurtadan lorlu biberli hızlı omlet
zeytin
peynir
kaşar peyniri
ceviz
roka-tere
1muz
1erik
omega 3lerim
2dilimde sucuk:26:

akşam babam çayın yanına acıbadem kurabiye almış çokta severim
ama ben ne dedim HAYIR

iyi pazarlar kızlaaar
güleryüz sağol canım çizelge için kopyala yapıştır yaptım inş olmuştur
veee ilk bildirimi yazıyorum inş bende sizler gibi 10 15 kilo verdiğimi görürüm
kahvaltı13.00
2 yumurta
8 zeytin tuzsuz
1ç.b fındık badem
biraz peynir
kalkınca 2 bardak su

mrbb..kilo çizelgeni gördüm ve şok oldum..gerçekten 108den 70 lere kadar düşebildinmii..kaç aydaaa ve karataylamı oldu bu..demekki benim içinde bir umut varr.ben hep çaresiz bakıyordum kendime bende 100.1 kiloyum karatay yapıyorum 1 haftadır 1 kilo fln verebildim

ben 67 kgyım boyum 1.72 6-7 kg vermek istiyorum sabah uymadım ama bundan sonraki öğünleri kurtaracağım inşaallah haydi kızlar yaza hayallerimizdeki gibi giyinelim

İyi pazarlar arkadaslar
Gecmisi tam okuyamadim
Birazdan bakicam
Yeni gelen arkadaslar var,hepiniz hosgeldiniz.
Bugun 2 ogun yapiyorum

Sabah
Peynir
Maydanoz
Badem
Kuru erik
Elma.
Cay
Kahve

Kizim birazdan kurstan gelir
Aksam yemegini hemen yiyecegiz
Simdiden yazayim

Yarin sabah gorusuruz
Bu haftanin aklari karalari cikacak bakalim:))))

.

Aksam
Bol .salata
Tavuk izgara
Yogurt

sonunda gelebildim,misafirlerim gitti evimi dip bucak temizledim yemeğimi yedim geldim

1.öğün:
omlet
pastırma
peynir
zeytin
domates
salatalık

2.öğün:
1 muz
bitki çayı

3.öğün:
2-3 kaşık şehriye çorbası
3 tane karnıyarık
yarım kase yoğurt(sonunda iştahsız günlerime döndüm
)

spor:bugün dinlenme günü

Merhabalar
Bugünde misafirlikteyim bu nedenle sadece bildirim yapıp kaçıcam
Dünkü menüm
Sabah 2 yumurta omlet peynir zeytin maydanoz 2 kayısı antepfıstığı 2 omega 3 türk kahvesi
Akşam etli türlü salata 3 tane mercimek köftesi yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…