Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet canım tamamını karatayla verdım hıc durma sıkı sıkı sarıl bu beslenme seklıne burda kal

papadiyacım bişi sorcam sen karatay %100 uyuyomusun yani tavugundan yumurtana kadar dört dörtlük uyuyor musun ?
cevaba sabah bakıcam oglumu uyutmam lazım bol leptinli geceler hanımlar

papadiyacım bişi sorcam sen karatay %100 uyuyomusun yani tavugundan yumurtana kadar dört dörtlük uyuyor musun ?
cevaba sabah bakıcam oglumu uyutmam lazım bol leptinli geceler hanımlar

canım benım,%100 uyabılmeyı o kadar cok ısterdımkı bazen keske koyde yasasaydım dıyorum yogurt sut yumurta meyve sebze tavuk et balık herseyın dogalını yerdım o zaman..maalesefkı ıstanbulda sehır ortamında ne kadar uyulabılırse o kadar uyabılıyorum yogurdumu kendım mayalıyorum en azından

merhaba kızlar

saat 22:00 itibariyle totomu koltuğa koydum bilgisayarın karşısına geçtim ve yazılanları okudum...
önce menü sonra dedikodu

Sabah(10:30) : Karatay Kahvaltısı - kaçamak yok genelde kahvaltıda kaçamak olmuyo sonra coşuyorum

Öğlen (15:30): Bir avuç badem, iki günkurusu

Akşam(19:30): 1 küçük tabak etli patlıcan
3 - 4 adet lahana sarma (pirinçli:18:)
yeşil salata:125:
ve de yarım gözleme

bu ara düzenli yiyemiyorum o yüzden akşamları saçmalıyorum resmen, ahan da şunun gibi bişi oluyorum yahuu

yarın için meraklı bir bekleyiş içine girmiş bulunuyorum sizler adına
inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır bu hafta da
ben gidiyorum kızlar hadi herkese bol leptinli geceler

salam sucuk sosıs gıbı ıslenmıs butun sarkuterı urunlerı yasak pastırma serbest canım

Tamam canim sagol,Allah'tan pastirmayi seviyorum :)

Bilgiler icin sagol canim, cogunu biliyordum ama sucuk et ürünü oldugu icin belki izin vardir diye düsünmüstüm.
Yemekler de genel de hep aycicek yagi kullaniriz.. Tereyagiyi cok severim ama her yemege olmuyor.
En kisa zamanda karatay hocamizin kitabini edinmem gerek

selam kizlrrrr nasilsinizzzz
bugunku menumu yazayimm soyyyleeeee

sabah iki adet kayisi bir incir
bir kupa sut

ogle bol domatesli bir yumurtadan menemen

bir kati yumurta zeytin

ve bi suru krem peynir (sanirim aseriyorum)

aksamda sadeceee salataaaaa

ve iki parca sogus somon fume

Son düzenleme:
akşam yemeğimi yazayım dünün aynı yani

tarhana çorbası
soğanlı biberli mantar sote
salata
yoğurt
bir avuç kabak ve ayçekirdeği

su 3 litre oldu

spor bugün yok bugün dinlendim

yarın listeyi kim yapacak

aksamki menum kizlarrrr

bir adet balikk
yaninda booolllca salataa
suanda kahvemi yudumluyorumm

esim diyor sen niye makarna yemiyosunn cikssss dedimm olmasssss diyetteyimm
adam tuhaf tuhaf guldu yaaa

Canım kahve keyfini bozmak istemem ama hamilelikte kahve pek önerilmiyor. Sen yine de bi doktoruna danış istersen..

Canım kahve keyfini bozmak istemem ama hamilelikte kahve pek önerilmiyor. Sen yine de bi doktoruna danış istersen..

tesekkur ederim canim
aslinda hic icmezdim yanii coook nadir

ama dun ne olduysaa costummmm

Sabah klasik karatay kahvaltisi, keten tohumlu ev yapımı yoğurt, 2 adet gun kurusu, yeşil çay, sekersiz sutlu turk kahvesi
Aksam fırında tereyagli balık, zeytinyağlı karışık salata, 1 avuç ici kadar dövme tahin helvası
Bol su ve sekersiz çay
1 saat hızlı tempoda yuruyus
Yarın kilo bildirimini yazarım, iyi geceler Kizlar

iyi geceler,
1 öğün:2 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
1kk peynir
2incir
3 gün kurusu 5 caviz
ara:3 keçiboynuzu
2. öğün
işkembe sote
yürek ,böbrek,ciğer ızgara
yeşillik
10 fıstık 10fındık
2 kaşık yoğurt
bol leptinli geceler......

Kizlar sabah erken kalkamayabilirim buraya yaziyorum bu sebeple bildirimimi zaten bu hafta yapacak arkadas gecen hafta gelmemis bu ara cok yogunum ve kendimi biryere bagli hissedemiyorum beynim benden cok uzakta biryerlerde sanki ondan menu bildirimi yapamiyorum.

Bildirim:
Rumuz:hayattanazicik
Başlangıç tarihi:08.12.2011
Başlangıç kg:67.7
Geçen hafta:57.0
Bu hafta:57.0
Fark: 0
Beden:38
Boy:1,63
Hedef:50

Bildirim:26/03/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 68.5kg Bu hafta:68kg
Fark: 0.5 kg
Toplam fark:51kg
Beden:40
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %0.7 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

günaydınlarrr kısa ve öz bir bildirim yapıp çıkmam lazım herkese iyi haftalar
geçen hafta 65.5
bu hafta 65.3

fark 200 gramcıkkkkk

Kizlar gunaydin
26 mart bildirimim
Rumuz:Ramaska
Baslangic tarihi:1mart
Baslangic kg:77
Gecen hafta : 76
Bu hafta: 74
Fark: 2 kg
Beden : 42_44
Boy:1.58
Yas:32
Hedef:60

Kizlar gunaydin....
Spor: hergun 1 saat yuruyus.
Yuzde : 2.6315 belki yanlis olabilir.boyle birsey buldum...

Günaydın hanımlar,

rumuz: FZGUN
Başlangıç tarihi: 06.03.2012
Başlangıç kg: 108.9
Geçen hafta: 105.9
Bu hafta: 105
Fark: 0.9
Toplam fark: 3.9
Hedef: 56
Verılen kılo yuzdesı : 0.85

Görüşmek üzere

günaydın karataydaşlarım,
2 gündür aranızda yoktum, Anne - Baba hasretiyle yanan kalbimi bir nebze olsun hafıfletmek için onların sevgı dolu kollarına attım kendımı
karatayıma da elımden geldıgı kadar devam ettım ve kaçamaklar oldu maalesef ama kılo almadan dönmüşüm çok şükür.
sabahkı menum:
1 yumurta , biraz peynir,2 zeytin, as.b. süt ve fındık
benım bıldırım yapıp yapmayacağım hk. bi fikrim yok , Saphira bana dönüş yaptıysanda bulamadım ama ben y,ne de kendımce bıldırımımı yapmaya çalısayım.

Bildirim:
Rumuz:gokcenbike
Başlangıç tarihi:07.03.2012
Başlangıç kg:71.6
Geçen hafta:69.4
Bu hafta:69.1
Fark: 0.300
Beden:42
Boy:1,70
Hedef:58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…