Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu arada bu gün 2 haftam doluyor ama özelden mesaj atamıyorum
rica etsem benim için saphiraya listeye beni de eklemesi için mesaj atabilir misiniz
Şimdiden teşekkürler

İyi akşamlar,

sabah: 2 yumurta, lor peyniri, salata, 10 zeytin

2. öğün: 1 muz, 1ç.b ceviz,kakao

akşam: 1 dilim somon, salata, biraz zeytinyağlı taze bezelye yemeği

70 dk. yürüyüş

hemen 2.öğünümü bildiriyorum ama önce
17.00 de sütlü kahve ve 1 lokum

18.00 de
1 tabak tarhana çorbası
1 tabak bakla yoğurtla
biraz tavuk sote
1.5 lt su

toplam 45 dk kadar yürümüşümdür. Parkta kızıma dondorma aldım ve ddeee kendimee benim m..mun çikolatasını oğluş yedi yarısını ben yarısı da çöpe gitti. Diğer yarısını toktum ve de suçluluk duyuyordum yiyemedim. :18::18: Kızım istemese almazdım ama o da isyan etti sen yemiyorsun diye ben de mi yemeyeceğim dedi kıyamadım ona da çok seviyor dondurmayı

Sonra ara öğün yok biliyorum hiç yapmıyorum ama 2 avuç kadar kabak çekirdeği yidim.

Akşam

Bir bardak süt
eski kaşar peyniri
marul maydanoz roka
biraz badem 3-4 yer fıstığı

Herkese afiyet olsuunn

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ........2. Öğün(ıkındı vaktı) mercımek corba,patlıcan domates kızartma ,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve Spor: 2saat ev ısı yaptım ,20 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a11119.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $81111.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 51
hemen öğlen ve akşam yediklerimi sıralıyım
öğlen :
5 adet sarma(
yogurt
ara:1 küçük yerli muz
akşam :
2 kaşık kabak borani
2 adet sarma(
biraz tavuk göğüs ızgara
amaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi itiraf ediyorummmm kızın bana dün gözümün önünde idi .yememiştim yememiştim dayandım ama sevmediğim halde şerbetli tatlı, baklava yedimmmmm.üzgünümmmm.adet günüm geldi sanırım ondan 1 ay oldu olacak ilk ağır kaçamağım.üstelik şerbetli tatlı. madem yedim bari madlen çikolata olsaydı.ühüüü ühüüüüüüüüüü
yatmadan 5 i bir yerde çayı içerim zaten hiç konuşmayayım kaçıyım ben...vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..................................................

iyi akşamlar hanımlar
2. ögün 12:00
birtabak yogurtlu ıspanak yemegi
doymadım lahanayı dörde böldüm legene koydum çocuklarımla yedik acqyip tok tutuyo
3. ögün 17:00
karışık ızgara
yagsız salata bir kase çigdem

off kaçamagım yok diye sevinirken biraz önce hindistan cevizi yedim oglum bim de gördü illa alalım dedi aldırdı kalorisi çokmudur ki yaa..

dün ve bugün karataya uyan hiçbirşey yemedim desem yeridir.
2 ay sonunda kendime ödül verdim .
hem eşimin d.günü etken oldu hemde bugünkü akraba günü

Günaydınlar
Melemen 6 tane zeytin 1 çay. Ceviz biraz laple peyniri 4 tane kaysı
canım geçen gün bi arkadaş labne serbestmi diye sormuştu bende kitaba baktım yasak diyor hoca

yaşamın oldugu her yerde umut vardır canım ..bende papadiyanın tickerını görünce çok heyecanlanmıştım hadi topigi takip et birlikte kurtulalım fazla kilolardan

Slmlar :)
2 gündür ugrayamadım foruma.. Aklım hep buradaydı.. Öncelikle belirteyim Karatay'a aykırı hiçbişey yemedim ve bol bol gezdim, yürüdüm Yarını iple çekiyorum.. İnşallah yarın güzel sonuçlar alırız hepimiz
Şimdi bi geçmişi okuyayım..

çok teşekkür ederim canım yorumların için...

hatalarımın farkındayım ama (mazeretim hazır bak hemen bir ama geliyor)
hem kayınvalidem burda ona çaktırmamaya çalışıyorum hem de malum günlerim çok yaklaştı bazen böyle hatalar oluyor
yine de çok teşekkür ederim. tecrübelerinizden yararlanmak ve motive olmak çok güzel.
sadece yemekler değil yaptığınız sporu da yazıyorsunuz ya çok etkili oluyor
siz bizi böyle takip edin lütfen, mesajlarımıza cevap gelince yeni üye olarak daha seviniyoruz..
biz sizi her halükarda takipteyiz teşekkürler

Iyi aksamlar kizlar...

1.Ögün:
Karatay kahvaltisi, elma cayi, cevizli hurma

2.Ögün
Mantar sote, 3 firin köfte, karisik salata, kk beyaz peynir, yogurt

cevizli hurma, süt ve suan yesil cayimi yudumluyorum..

Merak ettigim birsey var, ince dilimli sucuklar serbest mi ?

evet canım tamamını karatayla verdım hıc durma sıkı sıkı sarıl bu beslenme seklıne burda kal

salam sucuk sosıs gıbı ıslenmıs butun sarkuterı urunlerı yasak pastırma serbest canım

canım ev yapımı sucuk serbest sadece ..mümkün oldugunca dogal besleniyoruz hazır gıdalar yasak, salam ,sosis, sucuk, hazırçorbalar, sehriye, makarna patates ,pirinç, şeker ,hertürlü ekmek ,hazır tavuk ,(mümkünse keçi ve koyun eti öneriyo hoca)saglıksız yaglar ,(ayçiçek yagı, mısır özü ,kanola) aklıma gelen bunlar ..daha geniş bi zamanda kitaptan bakıp yazarım

İyi geceler arkadaşlar dün bildirim yapamamıştım ama karatay dışına çıkmadım.Bugün sabah 3 yumurta,1 domates,1salatalık, 5 zeytin 2 fincan açık çay öğle birşey yemeğe fırsatım olmadı. Akşam bol yeşillikli zeytinyağlı tavuklu salata şimdi de 1 fincan açık çay yudumluyorum ,uyumadan yürüyüş yapacağım hepinize tatlı uykular.

ıkıncı ogunumude yazayım

zyaglı bakla
k.t ev yogurdu
omega3
acı bıber tursusu

mısafırlıkte

2 catal borek
1 catal elmalı kek
bol bol cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…