Bu arada bu gün 2 haftam doluyor ama özelden mesaj atamıyorum
rica etsem benim için saphiraya listeye beni de eklemesi için mesaj atabilir misiniz
Şimdiden teşekkürler
dün ve bugün karataya uyan hiçbirşey yemedim desem yeridir.
2 ay sonunda kendime ödül verdim .
hem eşimin d.günü etken oldu hemde bugünkü akraba günü
canım geçen gün bi arkadaş labne serbestmi diye sormuştu bende kitaba baktım yasak diyor hocaGünaydınlar
Melemen 6 tane zeytin 1 çay. Ceviz biraz laple peyniri 4 tane kaysı
mrbb..kilo çizelgeni gördüm ve şok oldum..gerçekten 108den 70 lere kadar düşebildinmii..kaç aydaaa ve karataylamı oldu bu..demekki benim içinde bir umut varr.ben hep çaresiz bakıyordum kendime bende 100.1 kiloyum karatay yapıyorum 1 haftadır 1 kilo fln verebildim
arkadasım 3 ayda 10 kilo verdim arkadasım ama herkesin metobolizması farklı oldugunu unutma inş.sende hedeflerine ulasacaksın önemli olan tutarlı,iradeli,sabırlı olmalısın cizelgen yapabilirim ama bana boy,suanki kilon,baslangıc kilon ve hedefini yaz yapayım okey
arkadasım menün cok güzel ama bi kac hatalar var
1.ögün aralarımız 4 saat olmalı
2.yemek kacta bittiyse bir daha atıstırma yapmamalıyız
3. pirinc pilavı yasaklar icinde
4.suyu ne kadar cok icebilirsek bizim yararımıza
5.bunlara dikkat edersek kilo verme zamanın uzamaz
mrbb..kilo çizelgeni gördüm ve şok oldum..gerçekten 108den 70 lere kadar düşebildinmii..kaç aydaaa ve karataylamı oldu bu..demekki benim içinde bir umut varr.ben hep çaresiz bakıyordum kendime bende 100.1 kiloyum karatay yapıyorum 1 haftadır 1 kilo fln verebildim
salam sucuk sosıs gıbı ıslenmıs butun sarkuterı urunlerı yasak pastırma serbest canımIyi aksamlar kizlar...
1.Ögün:
Karatay kahvaltisi, elma cayi, cevizli hurma
2.Ögün
Mantar sote, 3 firin köfte, karisik salata, kk beyaz peynir, yogurt
cevizli hurma, süt ve suan yesil cayimi yudumluyorum..
Merak ettigim birsey var, ince dilimli sucuklar serbest mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?