Günayddınnn Hatuunnlaaaaaaaarrrrr
Geçmişi daha okumadım önce bidirimim:
Bildirim:26/03/2012
Rumuz:İyiniyetli
Başlangıç tarihi:15/02/2012
Başlangıç kg: 64.5
Geçen hafta: 61.100g Bu hafta:60.400g
Fark: +700g
Toplam fark:4.100g
Beden: 38
Spor: Gunde ortalama 120dak ev ısı ve ortalama 40 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:166 cm
Yuzde: 1.145
Hedef:.55 Kg olmak
Eveet bu haftaki tek kaçamağım yarım dondurma oldu. Plates yapamadım gene de vermişim
+ 700 yazmışsın cnm ters olmuşş
mrb arkadaşlar bende karatay diyetine başlayalı 6 gün olacak diyete uymaya çalışıyorum ekmegi ve şekeri kestim yorumlardan okudugum kadarıyla omage 3 hap neden kullanmamız gerekiyo yani şartmı yediklerimizden alınmayan bi vitaminmi cevaplayan olursa sevinirim...ben 70kg hedefim 60kg olmak herkese kolay gelsin...
herkese gunaydın arkadaslar;
bende bu gun karatay dıetıme basladım butun dıyetlerım hep yarım kalmıstı bakalım bu nasıl gıdecek hepınıze ve bana bol şanslar
sıra guleryuz de mi???? Benim es de evde yok isterseniz yapayım
sıra guleryuz de mi???? Benim es de evde yok isterseniz yapayım
Sıra guleryuz de mi???? Benim es de evde yok isterseniz yapayım
Sıra guleryuz de mi???? Benim es de evde yok isterseniz yapayım
ellerıne saglık canımkalp hastalıklarını önlüyor,ileri yaşlarda çıkan dejeneratif kronik hasyalıkları ve yaşlanmayı önlüyor asıl görevleri vücudumuzda bulunan bütün hücre zarlarının oluşmasını ve normal şekilde çalışmasını saglamaktır bu yaglar hücre zarlarını kuvvetlendirir ve dış etkenlere karşı yıpranmalarını önlerler. saglıklı dogmamıza büyümemize ürememize ve yaşamamıza yardımcı olurlar
temel yag olan dogal ve bozulmamış omega -3 yagları şu hastalıklara iyi gelir
1-kilo alma ve obeziteyi önler,kilo vermeyi hızlandırır
2-insülin ve leptin direncinin gelişmesini önlerler ,tedaviyi kolaylaştırırlar
3-tip-2 diyabet hastalıgını önlerler ve tedaviyi kolaylaştırırlar
4-kan yaglarımızı düzenlerler normal düzeye getiriler
5-aspirin gibi kanı sulandırırlar ama aspirin gibi mide bagırsak kanamalarına neden olmazlar
6-damar sertligi ,hiper tansiyon,kalp-damar tıkanıklıkları ,kalp krizi ve felç hastaalıklarını önlerler
7- kalp yetmezligini önlerler
8-ani ölümleri önledikleri gösterilmiştir
9-eklemlerde meydana gelen agrı şişlik ve sertlikleri ileri yaşlarda sıklıkla görülen vücut agrılarını önlerler
10- romatizma belirtilerinive agrılarını geriletirler
11-fibromiyosit denilen hastalıgı önler ve agrılarını giderirler
12-optik sinir atrofisini ,makula dejenerasyonunu önlerler 13- fibrokistik meme hastalıgını önlerler 13- polikistik over sendromu denilen yumurtalık hastalıgını önlerler
14-adet öncesi görülen sıkıntıları önler,döllenmeyi kolaylaştırır ve sperm azlıgını giderir
15-bagışıklık sistemini güclendirip bakteri ve virüslerin neden oldugu hastalıklara karşı direncimizi arttırırlar
16-alerjileri önlerler
17-depresyon ve şizofreniyi ayrıca lohusalıkta ortaya çıkan depresyon önlerler
18- sedef hastalıgını önlerler
19-meme ve kolon kanserlerini önlerler
20-saglıklı olan temel yaglar ,saglıklı bi şekilde tüketildikleri zaman yaşlanma,kronik ve dejeneratif hastalıklar dedigimiz hastalıklar önlenebilecek yada ilerlemeleri yavaşlayacak ve gerileyecektir
omega-3 yaglarının saydıgımız yararları bir çok kapsamlı bilimsel çalışma ile kanıtlanmış oldugundan bu yaglara yaşatan iyileştiren yaglar diyoruz
karatay diyetiyle yaşam boyu saglık sayfa 107 -108
işi gücü bırakıp yazdım umarım fatdalı olur kitaptan bire bir alıntı oldu
kalp hastalıklarını önlüyor,ileri yaşlarda çıkan dejeneratif kronik hasyalıkları ve yaşlanmayı önlüyor asıl görevleri vücudumuzda bulunan bütün hücre zarlarının oluşmasını ve normal şekilde çalışmasını saglamaktır bu yaglar hücre zarlarını kuvvetlendirir ve dış etkenlere karşı yıpranmalarını önlerler. saglıklı dogmamıza büyümemize ürememize ve yaşamamıza yardımcı olurlar
temel yag olan dogal ve bozulmamış omega -3 yagları şu hastalıklara iyi gelir
1-kilo alma ve obeziteyi önler,kilo vermeyi hızlandırır
2-insülin ve leptin direncinin gelişmesini önlerler ,tedaviyi kolaylaştırırlar
3-tip-2 diyabet hastalıgını önlerler ve tedaviyi kolaylaştırırlar
4-kan yaglarımızı düzenlerler normal düzeye getiriler
5-aspirin gibi kanı sulandırırlar ama aspirin gibi mide bagırsak kanamalarına neden olmazlar
6-damar sertligi ,hiper tansiyon,kalp-damar tıkanıklıkları ,kalp krizi ve felç hastaalıklarını önlerler
7- kalp yetmezligini önlerler
8-ani ölümleri önledikleri gösterilmiştir
9-eklemlerde meydana gelen agrı şişlik ve sertlikleri ileri yaşlarda sıklıkla görülen vücut agrılarını önlerler
10- romatizma belirtilerinive agrılarını geriletirler
11-fibromiyosit denilen hastalıgı önler ve agrılarını giderirler
12-optik sinir atrofisini ,makula dejenerasyonunu önlerler 13- fibrokistik meme hastalıgını önlerler 13- polikistik over sendromu denilen yumurtalık hastalıgını önlerler
14-adet öncesi görülen sıkıntıları önler,döllenmeyi kolaylaştırır ve sperm azlıgını giderir
15-bagışıklık sistemini güclendirip bakteri ve virüslerin neden oldugu hastalıklara karşı direncimizi arttırırlar
16-alerjileri önlerler
17-depresyon ve şizofreniyi ayrıca lohusalıkta ortaya çıkan depresyon önlerler
18- sedef hastalıgını önlerler
19-meme ve kolon kanserlerini önlerler
20-saglıklı olan temel yaglar ,saglıklı bi şekilde tüketildikleri zaman yaşlanma,kronik ve dejeneratif hastalıklar dedigimiz hastalıklar önlenebilecek yada ilerlemeleri yavaşlayacak ve gerileyecektir
omega-3 yaglarının saydıgımız yararları bir çok kapsamlı bilimsel çalışma ile kanıtlanmış oldugundan bu yaglara yaşatan iyileştiren yaglar diyoruz
karatay diyetiyle yaşam boyu saglık sayfa 107 -108
işi gücü bırakıp yazdım umarım fatdalı olur kitaptan bire bir alıntı oldu
daha önce uzun süre kaldığın kilolara gelince kilo vermede biraz zorlanılabiliyor. Bu eşiği de atlayıp hedef kilona doğru yola devam.
Sabah : 2 yum., tel peynir, 1 elma, 1ç.b ceviz,tarçın, 2 zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?