Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bildirim:26/03/2012
Rumuz:heidilion
Başlangıç tarihi:12/03/2012
Başlangıç kg: 68.50
Geçen hafta: 67.10g Bu hafta:66.70g
Fark: 400g
Toplam fark:1.900g
Beden: 42
Spor: çok az
Boy:165 cm
Hedef:.60 Kg olmak

herkese gunaydın arkadaslar;
bende bu gun karatay dıetıme basladım butun dıyetlerım hep yarım kalmıstı bakalım bu nasıl gıdecek hepınıze ve bana bol şanslar

+ 700 yazmışsın cnm ters olmuşş

kalp hastalıklarını önlüyor,ileri yaşlarda çıkan dejeneratif kronik hasyalıkları ve yaşlanmayı önlüyor asıl görevleri vücudumuzda bulunan bütün hücre zarlarının oluşmasını ve normal şekilde çalışmasını saglamaktır bu yaglar hücre zarlarını kuvvetlendirir ve dış etkenlere karşı yıpranmalarını önlerler. saglıklı dogmamıza büyümemize ürememize ve yaşamamıza yardımcı olurlar
temel yag olan dogal ve bozulmamış omega -3 yagları şu hastalıklara iyi gelir
1-kilo alma ve obeziteyi önler,kilo vermeyi hızlandırır
2-insülin ve leptin direncinin gelişmesini önlerler ,tedaviyi kolaylaştırırlar
3-tip-2 diyabet hastalıgını önlerler ve tedaviyi kolaylaştırırlar
4-kan yaglarımızı düzenlerler normal düzeye getiriler
5-aspirin gibi kanı sulandırırlar ama aspirin gibi mide bagırsak kanamalarına neden olmazlar
6-damar sertligi ,hiper tansiyon,kalp-damar tıkanıklıkları ,kalp krizi ve felç hastaalıklarını önlerler
7- kalp yetmezligini önlerler
8-ani ölümleri önledikleri gösterilmiştir
9-eklemlerde meydana gelen agrı şişlik ve sertlikleri ileri yaşlarda sıklıkla görülen vücut agrılarını önlerler
10- romatizma belirtilerinive agrılarını geriletirler
11-fibromiyosit denilen hastalıgı önler ve agrılarını giderirler
12-optik sinir atrofisini ,makula dejenerasyonunu önlerler 13- fibrokistik meme hastalıgını önlerler 13- polikistik over sendromu denilen yumurtalık hastalıgını önlerler
14-adet öncesi görülen sıkıntıları önler,döllenmeyi kolaylaştırır ve sperm azlıgını giderir
15-bagışıklık sistemini güclendirip bakteri ve virüslerin neden oldugu hastalıklara karşı direncimizi arttırırlar
16-alerjileri önlerler
17-depresyon ve şizofreniyi ayrıca lohusalıkta ortaya çıkan depresyon önlerler
18- sedef hastalıgını önlerler
19-meme ve kolon kanserlerini önlerler
20-saglıklı olan temel yaglar ,saglıklı bi şekilde tüketildikleri zaman yaşlanma,kronik ve dejeneratif hastalıklar dedigimiz hastalıklar önlenebilecek yada ilerlemeleri yavaşlayacak ve gerileyecektir
omega-3 yaglarının saydıgımız yararları bir çok kapsamlı bilimsel çalışma ile kanıtlanmış oldugundan bu yaglara yaşatan iyileştiren yaglar diyoruz

karatay diyetiyle yaşam boyu saglık sayfa 107 -108

işi gücü bırakıp yazdım umarım fatdalı olur kitaptan bire bir alıntı oldu

Hoşgeldin. omega-3 sağlık yönünden çok faydalı bir yağ asidi, vücut üretemiyor, bu nedenle gıdalarla alıyoruz, en çok balıkta var, çok fazla gıda ile alamadığımız için günlük2-3 gr kadar takviye olarak alıyoruz saf omega-3. İlk sayfaya bakarsan daha yararlı olur.

selam arkadaslar kahvaltımı yaptım yazıyım hemen

1 yumurta
tel peynır
cokelek
domates
salatalık
fındık
1 hurma
omega3
çay

bırazdanda turk kahvemı ıcecem

selam arkadaslar kahvaltımı yaptım yazıyım hemen

1 yumurta
tel peynır
cokelek
domates
salatalık
fındık
1 hurma
omega3
çay

bırazdanda turk kahvemı ıcecem

merhabalar hepinize

cumartesi pazar giremedim siteye. özür diliyorum canlarım...

cumartesi : sabah- klasik karatay kahvaltısı akşam-4 tane köfte bol yoğurt bol salata (cumartesi 2 öğün yetti)
pazar: sabah-kıymalı omlet+peynir zeytin+domates+ceviz+k.biber+kuru erik ve kuru üzüm(omega 3 -3 ad)
akşam : karışık ızgara+bol salata+ayran (akşamüstü biraz meyve yedim.Misafirlikteydim kekleri börekleri reddettim ama meyveyi geri çeviremedim. acıkmıştım)

sonuç : cumartesi sabah 66,40 olan kilom bu sabah 66,70 çıktı. evet herzamanki kısır döngüye başladık. iki ileri bir geri. halbuki hiç kaçamak yapmıyorum. neden böyle oluyor acaba. herzamanki gibi 2 kilo verip kalıcam galiba offf çok canım sıkıldı yaaa

bu sabah ki menüm : 2 haşlanmış yumurta+1 kırmızı biber+5 ad çeri domates+yarım kk peynir+10 zeytin+1 çaybardağı ceviz badem karışık+kuru üzüm+kuru erik+omega3

Sıra guleryuz de mi???? Benim es de evde yok isterseniz yapayım

cnm SAPHIRA ya bir mesaj at bakalım.

aslı86 işyerinde liste yapamam demişti 2 hafta önce öyleee kaldı.
Bugünde yapmayacaktır diye düşünüyorum
liste yapma düzeni de bozuldu 2 haftadır,

SAPHIRA cım bu olaya bir el atsan.
Her pzts kim listeyi yapacak sendromu olmasa

Sıra guleryuz de mi???? Benim es de evde yok isterseniz yapayım

ellerıne saglık canım

Bildirim: 26.03.2012
Rumuz: alinyazimkaderimsin
Başlangıç tarihi: 07.11.2011
Başlangıç kg: 141.900
Geçen hafta: 120.500
Bu hafta: 119.500
Fark: - 1.0 kg
Toplam fark: - 22.400kg
Beden: xxl
spor : 5 gun 2 saatten fazla yuruyus 1 bucuk saatte aerobik
Boy: 1.78
Hedef: 99

Yüzde: 0,82

tesekkür ederim bende kullanmaya baslıcam..

Bildirim: 26.03.2012
Rumuz: ebruprl
Başlangıç tarihi: 01.02.2012
Başlangıç kg: 75,2
Geçen hafta: 71
Bu hafta: 70,1
Fark: - 0.9 kg
Toplam fark: - 5,1 kg
Beden:40-42
Boy: 1.57
Hedef: 57
Yüzde: 1,268

kahvaltımı yaptım ben de kızlarrr

2 yumurtadan hızlı omlet
peynir
zeytin
domates-biber
roka-tere
kivi
çay

daha önce uzun süre kaldığın kilolara gelince kilo vermede biraz zorlanılabiliyor. Bu eşiği de atlayıp hedef kilona doğru yola devam.

Sabah : 2 yum., tel peynir, 1 elma, 1ç.b ceviz,tarçın, 2 zeytin

saol arkadaşım içimi nasıl rahatlattın anlatamam evet 90 -92 arasında baya bi kaldım inşllah bu bu dönem fazla uzun sürmez kocaman öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…