Kızlar merhaba,
Ben de bugün itibariyle Karatay Diyetine başlamış bulunmaktayım. Ancak benim ciddi bir sıkıntım var. Çalışanlar yumurtayı nasıl yiyor haftaiçi?
Ben haftaiçi sabah kahvaltısında 'denge' ekmeğe peynir-cherry domates-zeytin-marul gibi malzemelerle sandviç yapabilirim ancak. Olur mu? Normalde zaten ekmek yemeği sevmem, ama kahvaltıda mecburum, bazı günlerde de bol yeşillik, domates,peynir porsiyon şeklinde getirebilirim yanımda. Sizce nasıl olur? Ben şu an kiloluyum ama asıl amacım karaciğer yağlanmamı ve kolesterol düzeyimi dengelemek. Zayıflamanın sağlıkla geleceğine inanıyorum. Omega 3 de aldım, efa s 1200. Yorumlarınızı rica ediyorum.
Hadi Bismillah.. Ben de ölçümlerimi yazarım:)
Hepinizi seviyorum.
Sevgiler..
Kızlar merhaba,
Ben de bugün itibariyle Karatay Diyetine başlamış bulunmaktayım. Ancak benim ciddi bir sıkıntım var. Çalışanlar yumurtayı nasıl yiyor haftaiçi?
Ben haftaiçi sabah kahvaltısında 'denge' ekmeğe peynir-cherry domates-zeytin-marul gibi malzemelerle sandviç yapabilirim ancak. Olur mu? Normalde zaten ekmek yemeği sevmem, ama kahvaltıda mecburum, bazı günlerde de bol yeşillik, domates,peynir porsiyon şeklinde getirebilirim yanımda. Sizce nasıl olur? Ben şu an kiloluyum ama asıl amacım karaciğer yağlanmamı ve kolesterol düzeyimi dengelemek. Zayıflamanın sağlıkla geleceğine inanıyorum. Omega 3 de aldım, efa s 1200. Yorumlarınızı rica ediyorum.
Hadi Bismillah.. Ben de ölçümlerimi yazarım:)
Hepinizi seviyorum.
Sevgiler..
Ama mesaj kutusu dolu ben mi yapayım diye ama ne yapcaz simdiden not alayım en iyisi yoksa yetistiremem biliyorsunuz 2,5 yasında oglus var
kızlar nasılsınız özledim hepinizi 2 günde meer ne kadar alışmışım topiğe
hemen itiriaf ediyorum haftasonu kaçamak yaptım üstüne regl oldum baya şişim anlıycanız...
bu hafta ilk defa kilo bildirimi yapıcam bende listedeyim artık yaşasınnnn
Bildirim:26.03.2012
Rumuz:fizofi
Başlangıç tarihi:07.03.2012
Başlangıç kg:75
Bu hafta:72
Fark:-3 kg
Toplam fark:3 kg
Beden:42
Spor:3 gün yürüyüş
Boy:1,69
Hedef:55
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :%4
kızlar bende normal baskül olduğu için gramımı bilmiyorum tartı 71-72 arasındaydı ben 72 yazdım haksızlık olmasın diye
kızlar nasılsınız özledim hepinizi 2 günde meer ne kadar alışmışım topiğe
hemen itiriaf ediyorum haftasonu kaçamak yaptım üstüne regl oldum baya şişim anlıycanız...
bu hafta ilk defa kilo bildirimi yapıcam bende listedeyim artık yaşasınnnn
Bildirim:26.03.2012
Rumuz:fizofi
Başlangıç tarihi:07.03.2012
Başlangıç kg:75
Bu hafta:72
Fark:-3 kg
Toplam fark:3 kg
Beden:42
Spor:3 gün yürüyüş
Boy:1,69
Hedef:55
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :%4
kızlar bende normal baskül olduğu için gramımı bilmiyorum tartı 71-72 arasındaydı ben 72 yazdım haksızlık olmasın diye
Canım geçen haftaki kg başlangıç kg değil sanırım geçen hafta kaç kg idin yaz istersen tebrikler bu arada güzel kg vermişsin
kizlar ben bu sabah kahvaltisi menusunden oldukca sikilmis durumdayim:) hem de fenaa sekilde. ne yapmali yaa! bu hafta bir iki kacamak da yaptim zaten moralim sifir! esim tatli istedi, dayanamayip bende 1 dilim goturdum. sutlu tatli ama yine de sivi krema vardi icinde. offf! bugun de h sonu, genelde h sonu kacamak yapardim( abartmadan ama) bu kez h sonu gelmeden yaptim. bu hafta sonu siki tutmali. oglene dun aksamdan kabak yemegim ve corbam var. ama resmen sikildim ben yaa. ne guzel giderken bir isteksizlik girdi kanima:) her gun yuruyusume ve sporuma dikkat ediyorum ama. haftada 1-2 de cardio yapiyorum spor salonunda. ama ozledim tatliydi, borekti:) ayni seyleri yemekten sikildim galiba ama devam etmeliyim kizlar bei motive edin acik nolur bana noldu anlamiyorum!
kızlar bende katılabilirmiyim:44:
lütfen beni de aranıza alııııııııııın.1 aydır karatay diyetini yapmaya çalışıyorum ama arada kaçamaklarım oluyor ve herşeyi sil baştan başlıyorum sizi takip ettikçe motive oluyorum. bana yardım edin lütfeeeen kilo bildirimi burdan mı yazacağım çizelgeyi nasıl yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?