Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben de 9 gibi kahvaltımı yaptım, pek de güzel doydum

1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin bolca, birer adet domates-salatalık, biraz yeşillik, 1 küçük muz, 3-4 siyah kuru üzüm, yarım çay bardağı fındık (çok geldi bitiremedim bir çay bardağını), 2 omega-3

Kızlar merhaba,

Ben de bugün itibariyle Karatay Diyetine başlamış bulunmaktayım. Ancak benim ciddi bir sıkıntım var. Çalışanlar yumurtayı nasıl yiyor haftaiçi?

Ben haftaiçi sabah kahvaltısında 'denge' ekmeğe peynir-cherry domates-zeytin-marul gibi malzemelerle sandviç yapabilirim ancak. Olur mu? Normalde zaten ekmek yemeği sevmem, ama kahvaltıda mecburum, bazı günlerde de bol yeşillik, domates,peynir porsiyon şeklinde getirebilirim yanımda. Sizce nasıl olur? Ben şu an kiloluyum ama asıl amacım karaciğer yağlanmamı ve kolesterol düzeyimi dengelemek. Zayıflamanın sağlıkla geleceğine inanıyorum. Omega 3 de aldım, efa s 1200. Yorumlarınızı rica ediyorum.

Hadi Bismillah.. Ben de ölçümlerimi yazarım:)
Hepinizi seviyorum.

Sevgiler..

Ama mesaj kutusu dolu ben mi yapayım diye ama ne yapcaz simdiden not alayım en iyisi yoksa yetistiremem biliyorsunuz 2,5 yasında oglus var

Hoşgeldin canım ben de çalışıyorum sabah haşlıyorum 2 yumurtamı peynirim zeytinim fındığım cevizim süpperr bi kahvaltı oluyor valla. Vakit bulamayanlar da yanına alıyor kahvaltı malzemelerini işyerlerinde yiyorlar ama diyetimizde kesinlikle ekmek yok

Kızlaarr ben öğleden sonra dönerim şimdi işim var hoşçakalın. Güleryüzcüm sanırım sen yapacaksın sana kolay gelsin şimdiden teşekkür ederiz canımm

herkese günaydın

rumuz:leylak70
başlama tarihi:4-12-2011
başlama kg:71
geçen hafta:64
bu hafta:63.4
fark:600gr
toplam fark:7.600gr
boy:165
hedef:60

Bildirim: 26.03.2012
Rumuz: leylak84
Başlangıç tarihi: 01/08/2011
Başlangıç kg: 91.5
Geçen hafta: 70
Bu hafta: 70
Fark: 0
Toplam fark: 21.5
Beden:40
Boy: 1.68
Hedef: 65
spor:haftanın 6 günü 45 dk yürüyüş
Yüzde:0

hoşgeldin aramıza :)

bence ekmek yeme kesinlikle, ben de çalışıyorum, iş yerim biraz müsait, bazen işte haşlıyorum yumurtayı, bazen de evde kalkınca koyuyrum hemen ocağa haşlanıyor zaten 5 dk falan yeterli, o şekilde evde haşlayıp yanında götürebilirsin. Diğer yiyeceğin şeyleri de yanında götürürsen çok rahat olur bence, ben artık öğlen yemeklerini bile çoğunlukla evden getiriyorum. Ceviz, badem, fındık gibi kuruyemişlerden de yiyince ekmeğe hiç ihtiyacın kalmaz. Yumurta sıkıntı olursa yine de muz da yiyebilirsin.

Bildirim:26/03/2012
Rumuz:hardcandy
Başlangıç tarihi:01/03/2012
Başlangıç kg: 78
Geçen hafta: 75.5
Bu hafta:75.5
Fark: 0
Toplam fark:2.5
Beden: 40-42
Spor:leslie zumba yürüyüş..ortaya karışık
Boy:1.74
Yuzde:0:18:
Hedef:.55 Kg olmak

kızlar nasılsınız özledim hepinizi 2 günde meer ne kadar alışmışım topiğe
hemen itiriaf ediyorum haftasonu kaçamak yaptım üstüne regl oldum baya şişim anlıycanız...
bu hafta ilk defa kilo bildirimi yapıcam bende listedeyim artık yaşasınnnn
Bildirim:26.03.2012
Rumuz:fizofi
Başlangıç tarihi:07.03.2012
Başlangıç kg:75
Bu hafta:72
Fark:-3 kg
Toplam fark:3 kg
Beden:42
Spor:3 gün yürüyüş
Boy:1,69
Hedef:55
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :%4
kızlar bende normal baskül olduğu için gramımı bilmiyorum tartı 71-72 arasındaydı ben 72 yazdım haksızlık olmasın diye

Canım geçen haftaki kg başlangıç kg değil sanırım geçen hafta kaç kg idin yaz istersen tebrikler bu arada güzel kg vermişsin

Rumuz:Kaunos
Başlangıç tarihi:12/03/2012
Geçen hafta:88,3
Bu hafta:86,7
Fark:1,6
Beden:44
Boy:170
Hedef:65
Verilen kilo Yüzdesi:1,8120045
Umarım doğru yapmışımdır:))

günaydın arkadaşlar

Rumuz:sensiblegirl
Başlangıç tarihi:24.03.2012
Başlangıç kg:86.6
Geçen hafta:86.6
Bu hafta:86.4
Fark:200 gr
Toplam fark:200 gr
Beden:44-46
Spor:yürüyüş
Boy:165
Hedef: 68
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :?

3 kilo muuuuu
naptın cnm sen yahu
darısı başımıza
süperrrr

Canım geçen haftaki kg başlangıç kg değil sanırım geçen hafta kaç kg idin yaz istersen tebrikler bu arada güzel kg vermişsin

anladım canım sağol ama ben şimdi nasıl yazacağımı bilemedim ilk hafta 2 kg gitmişti 73tüm şimdide 1 kg daha eksiğim ozaman şöyle yazıcam sanırım yanlışıö varsa düzeltin kızlar ilk kez kilo bildirimi yapıyorum
Bildirim:26.03.2012
Rumuz:fizofi
Başlangıç tarihi:07.03.2012
Başlangıç kg:75
geçen hafta:73
Bu hafta:72
Fark:-1 kg
Toplam fark:3 kg
Spor:3 gün yürüyüş
Boy:1,69
Hedef:55
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :%1.36

Rumuzapadiya
Başlangıç kg:108.5
Geçen hafta:77.9
Bu hafta:77.0
Fark:-900
Spor:yürüyüş
Hedef: 70

kızlar yenı haftamız hepımıze ne ıstıyosak onu getırsın ınsaallah

canım bozma moralini sabahları yumurta yerine meyvede yiyebilirsin.ayrıca bende özledim şöyle doya doya tatlı börek yemek ama olmaz bi hedefim var ve ona uyacam.hedefe ulaştıktan sonra az biraz yerim onlardan abartmadan.bence sende biran önce kendine gel yürüyüşünü yap suyunu çok iç ve biraz dikkat ve sabırla sende başaracaksın emin ol.hadi hadi kalk daha oturyomusun ...
kızlar bende katılabilirmiyim:44:

hoşgeldin katıldın bile aramıza..ilk safamızı oku canım hergün buraya gel menülerini yaz bizde ne doğru ne yanlış söyleyelim sana.kolay gelsin tez zamanda hedefine ulaşırsın inş.

hoşgeldin canım zamnala sende dikkat edersin kaçamak yapmamaya merak etme.sabredersen olacak emin ol.çizelgeyide ticker factory.den yapıyosun...kolay gelsin..

kahvaltım
peynir
çay

yine alelacele çıktım malesef bu kadar oldu

öğle yiyeceklerim
1 porsiyon mercimek yemeği
1 kase yoğurt

kahvaltım
peynir
çay

yine alelacele çıktım malesef bu kadar oldu

öğle yiyeceklerim
1 porsiyon mercimek yemeği
1 kase yoğurt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…