Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhabalar...
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3,c vitamini
öğle:türlü,salata,kefir,3 kuru kayısı
akşam:tavuk,salata,kefir
spor:1,5 saat yürüyüş
su:şimdilik 2 litre su

ben mar..cap special kullanıyorumgünde 2 tane ve yanında antioksidan almak gerekiyormuş.

teşekkür ederim canım.. aslı72 sana da çok teşekkür ederim..ben özelden mesaj alabiliyorum ama atamıyormuşum.. mesaj sayım yeterli değilmiş.. kusura bakam o yüzden..Bu dediğiniz markayı umarım bulabilirim..

yerleşmiş olanları da vericez cnm
benimki kadar yerleşmiş olamazlar sizinkiler
yaş itibari ile
yaklaşık aynı durumdayız
bende 71 başladım
şu an 66,4 üm
hedefim 60
ama ben çok kaçamak yaptım ilk aylarda
burasının motivasyonu olmasa devam edemezdim
1 gün kaçamak yapsam arkadaşların sayesinde hemen ertesi gün toparlıyorum
yeter ki buradan kopma
moralini bozma
hep vericem diye düşün

ıkıncı ogunumude yedım geldım kızlar hemen arz edeyım

etlı karnıbahar
bol salata
acı bıber tursusu
ev yogurdu
bırkac fındık
2 hurma
omega3
bırkac kuru uzum
turk kahvesı

Ben de çoook seviniyorum çünkü evet 64.5 ile başladığım karatay diyeti ile bana 5 senedir adeta yapışmış olan kilolarımı verdi ve vereceğim inş.
66 ile başladığımda ocaktı sanırım ama sadece yediklerimi azalttım sanırım 1 kg kadar verdim ve öölee kalakaldım yerleşmiş kilolar gitmeyince şubatın ilk 2 haftası şok diyete karar verdim sakıncalarını bile bile çünkü canıma tak etti vücudum kg vermemekte inat etti adeta. Patates diyetini iki hafta kadar yaptım kg verdim çok az hem açtım hem halsiz ve bir de afedersin kabızlık başlayınca (kötü oldum bayağı) onu da bıraktım. Başta verdiğim 2 kg yemeği azaltarak ve patates diyeti ile idi.

Annesinin kuzusu tabii verirsin hem de rahat rahat sağlıklı beslenip sporla sağlıklı yaşayarak... Sen de yazsana bana sorduğun soruların cevabını vaktin varsa

tabii cnm
ben 28 yaşındayım 4 aylık bi kızım var
17 şubatta başladım
66.5 ile başladım karataya
diğer 3 kiloyu da 1 ayda verdim
daha önce diyet çok yapmadım ama bu yaptığımla herşeyi yiyodum saat 6 da bitiriodum yeme işini tabii daha kolay gitti çünkü hamilelik kilolarıydı.
yürümek bana haftada yaım kilo farkettirdi ama şu an daha zor gidio
geriye kalan kilolar 10 yıllık
öyle işte

eczanelerde var ve fiyatıda makul sarı beyaz kutusu var rica ederim

Sen emziriyorsun da hımmm çok daha kolay verirsin kilolarınııı
Daha bebişin de çok ufak ama sen emzirmene rağmen (iştahı emziren kişinin daha da açık olur bildiğim) azimlisin Ne güzel de kg vermişsin canım tebrik ederim seni yürekten ve inan daha şanslısın çünkü geçen yıl ben karatayı bilmediğim için emzirirken diyet yapamadım. O sıra spor salonuna gidiyordum bir ara ve de karbonhidrat diyeti yaptım spor yaptıktan sonra başım döndü hemen diyeti bıraktım. Bilseydim karatayı şimdiye çoktaan hedef kilomdaydım ben de

Son düzenleme:
canım benimacı biberler süper gözüküyor.bende öğlen yedim 10 tane falan yemişimdir.yinede ağzım sulandı .afiyet bal şeker olsun kalorileri kuru hatunlara gitsin

Sadece karatay diyetini bilmek yetmiyor kızlarrr burası harika sizler harikasınız motive ediyoruz burada birbirimizi aynı sorunları yaşadığımız için de birbirimizi daha iyi anlıyoruz ve destek oluyoruz bi nevi grup terapisi gibi

simdide sporumu yapıyorum hem de yazıyorum hemde okuyorum süper bir sey hepsini bi arada yapmak oglus uyudu kostum spora

60 dk 270 kaloricik
hız 5.1
5 km
7800 adımcık 1 dk 130 adım atıyorum(yanlıs hesaplamadıysa)

slm kızlar bugün 5 saat durmaksızın ev temizligi yaptım
dip köse camlar perdeler ne varsa pırıl pırıl oldu ama ben de öldüm vallahi
bu arada kızlar ben gün de 10 cay bardagı siyah cay içiyorum zayıflamaya engel mi
demir eksikligim falan yok degerlerim normal..
ayrıca cay tiryakisiyim vazcemiyorum

merhaba kızlar
sabah kahvaltıda misafirim vardı sonrada arkadaşa gittim bugün yoğun geçti bildirim yapayım

sabah
lorlu maydonozlu omlet
zeytin
peynir
tere-biber domates
ceviz
2 günkurusu
1erik

arkadaştada
minik kıymalı pide
marul salatası
1 çatal kremalı pasta:26:

Ciğerli bulgur pilavı
Patates kızartma (actifry da yağsız) patatesi yerken böyleydim. Şimdi de:78: Oğluşla kızım patatesi çok seviyor onlara yaptımdı:18:
3 tane taze soğan, biraz ıspanak ve çok az tere (hepsi minik bahçemden kopartıp hemen yediim)
sarımsaklı yoğurt

üzerine de köpük köpük Türk kahvem

Karatay güzellerine afiyet olsuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…