ben mar..cap special kullanıyorumgünde 2 tane ve yanında antioksidan almak gerekiyormuş.
teşekkür ederim canım.. aslı72 sana da çok teşekkür ederim..ben özelden mesaj alabiliyorum ama atamıyormuşum..mesaj sayım yeterli değilmiş.. kusura bakam o yüzden..Bu dediğiniz markayı umarım bulabilirim..
çok saol cnm çok sevindim yazdıklarına
sadece ek olarak verdiğin 2 kilo buna dahil mi??
yani şu an verdiğin kilolar yerleşmiş olanlar
o zaman ben de verebilirim benimkiler de yerleşmiş ve bu düşünce motivasyonumu azaltıyor
çok saol cnm çok sevindim yazdıklarına
sadece ek olarak verdiğin 2 kilo buna dahil mi??
yani şu an verdiğin kilolar yerleşmiş olanlar
o zaman ben de verebilirim benimkiler de yerleşmiş ve bu düşünce motivasyonumu azaltıyor
Ben de çoook seviniyorum çünkü evet 64.5 ile başladığım karatay diyeti ile bana 5 senedir adeta yapışmış olan kilolarımı verdi ve vereceğim inş.
66 ile başladığımda ocaktı sanırım ama sadece yediklerimi azalttım sanırım 1 kg kadar verdim ve öölee kalakaldım yerleşmiş kilolar gitmeyince şubatın ilk 2 haftası şok diyete karar verdim sakıncalarını bile bile çünkü canıma tak etti vücudum kg vermemekte inat etti adeta. Patates diyetini iki hafta kadar yaptım kg verdim çok az hem açtım hem halsiz ve bir de afedersin kabızlık başlayınca (kötü oldum bayağı) onu da bıraktım. Başta verdiğim 2 kg yemeği azaltarak ve patates diyeti ile idi.
Annesinin kuzusu tabii verirsin hem de rahat rahat sağlıklı beslenip sporla sağlıklı yaşayarak... Sen de yazsana bana sorduğun soruların cevabını vaktin varsa
teşekkür ederim canım.. aslı72 sana da çok teşekkür ederim..ben özelden mesaj alabiliyorum ama atamıyormuşum..mesaj sayım yeterli değilmiş.. kusura bakam o yüzden..Bu dediğiniz markayı umarım bulabilirim..
tabii cnm
ben 28 yaşındayım 4 aylık bi kızım var
17 şubatta başladım
66.5 ile başladım karataya
diğer 3 kiloyu da 1 ayda verdim
daha önce diyet çok yapmadım ama bu yaptığımla herşeyi yiyodum saat 6 da bitiriodum yeme işini tabii daha kolay gitti çünkü hamilelik kilolarıydı.
yürümek bana haftada yaım kilo farkettirdi ama şu an daha zor gidio
geriye kalan kilolar 10 yıllık
öyle işte
canım benimacı biberler süper gözüküyor.bende öğlen yedim 10 tane falan yemişimdir.yinede ağzım sulandı .afiyet bal şeker olsun kalorileri kuru hatunlara gitsinıkıncı ogunumude yedım geldım kızlar hemen arz edeyım
Eki Görüntüle 376686
etlı karnıbahar
bol salata
acı bıber tursusu
ev yogurdu
bırkac fındık
2 hurma
omega3
bırkac kuru uzum
turk kahvesı
canım benimacı biberler süper gözüküyor.bende öğlen yedim 10 tane falan yemişimdir.yinede ağzım sulandı .afiyet bal şeker olsun kalorileri kuru hatunlara gitsin
domates
nane
2 yum
10 zeytin
omega 3
ballı ıhlamur yapmış kociş zorla içirdi 2 fincan. ben de boyun eğmek zorunda kaldım
gecmiş olsun arkadasım acil sifalar diliyorum hemen iyileştamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?