Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün çok yürüdüm sabah erkenden kalktım kahvaltıdan önce 1saat yürüdüm
arkadaşa giderken ve dönerkende yürüdüm
yarımşar saatten 1saatte o etti 2saat

akşam yiyeceklerimide yazıp geçmişi okuyayım

tarhana çorbası
lahana salatası
yoğurt yerim

su çok içmemiştim şimdi yudumluyorum yatana 2,5 olur herhalde

herkes çok zayıfladığımı söylüyor
bir arkadaşta dudağımdaki uçuğu görünce ay diyet yapcam diye vitaminsiz kalmışın dedi
bende ben daha sağlıklı besleniyorum yumurtamı salatamı yoğurdumu daha düzenli yiyorum dedim
hamur işlerimi vitaminli dedim

neyseee kimse keyfimi bozamaz miniş eteğimi giydim opak çorabımıda giydim kıskananlar çatttlasın

bende senden hevesle aldım adımsayar busabah 1saat yürüdüm 6000 adım olmuş arkadaşa giderkende alacaktım yanıma unutmuşum

çok yürüdüğümüzü zannediyoruz ama adımsayar gösteriyor günümüzü

İyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm sabah 1 bardak süt içebildim maalesef başka birşey yemeye fırsatım olmuyor.Öğle: balık buğulama yanında koca bir tabak salata arkasından 3 fincan açık çay ve 3 kuru incir. Akşam menüm:Yemeği çok istemedim ama 1 kase kuru fasulye, 1 bardak kefir. Şimdi geçmişi okumaya başlayim :)

Son düzenleme:
yeşil çayımı yudumlarken bugün yediklerimi yazayım:126:

1.öğün:
1 dilim peynir
4 dilim pastırma
domates
salatalık
5 zeytin
2 küçük yerli muz(yumurta kadar tok tutmuyo malesef
)

2.öğün:
küçük kase yoğurt
1 avuç kabak çekirdeği
1 portakal

3.öğün:
1 tabak kıymalı nohut
çok az bulgur pilavı
1 tabak salata

spor:45 dk yürüdüm

İyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm sabah 1 bardak süt içebildim maalesef başka birşey yemeye fırsatım olmuyor.Öğle: balık buğulama yanında koca bir tabak salata arkasından 3 fincan açık çay ve 3 kuru incir. Yemeği çok istemedim ama 1 kase kuru fasulye, 1 bardak kefir. Şimdi geçmişi okumaya başlayim :)

3.günüm
saat 16.00
komsşudaydım 1 tabak kısır ve bol bol çay içtim
arkasından sütlü kahve şekersiz
akşam 8 de sadece salata yemeği düşünüyorum
kızlar 3öğün yemek şart mı bu diyette

Leylak84 maşallah tüm işlerini halletmişsin:) yürüyùşünu de yapmışsın ben de bir yürüyüşe kalksam iyi olacak ama bugün hiç halim yok, bir de sana mesajda ki gülümsemeleri nasıl yaptığını soracaktım ben telefondan sizleri takip ediyorum da.

3 öğün yemek şart değil canım.eğer acıkmıyorsan 2 öğün de yapabilirsin

ben öğlenleri yürüyorum genelde,geç saate pek kalmıyorumcanım mesaj yazdığımız sayfanın alt kısmında çıkıyo onlar,sen de yok mu:44:

İyi akşamlar,

sabah: 2 yum., 1 dilim peynir, 1 muz, 1 ç.b.ceviz, 4 zeytin
öğle: zeytinyağlı ıspanak, yoğurt, 4 gün kurusu, 5 6 ceviz
akşam: az etli nohut yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurtlu semizotu

merhabalar
kilo veren herkesi tebrik ediyorum

bugünkü menüler
sabah klasik karatay kahvaltısı
öğle mercimek çorbası

3 yemek kasıgı yumutalı kütük mantar yemegi
3 yemek kasıgı yogurtlu ıspanak
4 yemek kasıgı kereviz
yarm kase yogurt corbası
yarım demet roka
yarım cay bardagı fındık,5 adet ay cekirdegi(aksam yemeseydim iyi olacaktı ama olsun bakam)
bütün yemeklerden az kalmıstı ortaya böyle menü cıktı corbayı bir tek yeni yaptım

Son düzenleme:
İyi akşamlar,
1.menü:
2 haşlanmış yumurta
1 kkpeynir
10yeşil zeytin
5 ceviz
3 gün kurusu
2 incir
2. menü

1 kase yoğurt
1 kaşık kuru sebze kavurması
3 kaşık mevsim salata
1 keçiboynuzu
10fıstık

ara:sütlü kahve
3.öğün:
çorba
güveç
yeşil soğan
ızgara et

dün diyetimin dışına çıkmadım fakat porsiyonlar biraz fazlaydı.

70 dk yürürdüm 8 km toplamda 11200 adım attım evde temızlıyorum ustune sanırım 13000 adım olur daha

pepeti canim harikasin!
kizlar bu arada benim de yarin tam 1 ay olucak baslayali ve 1 haftadir tartilmiyordum regl den oturu. bu sabah tartiya ciktim ve 65.6 2 haftadir 66.6 daydim da 1 kg gitmis. ustelik birkac kacamak da yapmistim
cok sasirdiimm! insallah geri gelmez, korkuyorum:) bu arada aksama ne yapayim bilemiyorum, kusbasi var ama sebze yok ne olur ondan ?

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) koftelı kok yemegı ,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 3saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a11119.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $a99999.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 36
sabah annemlerle pierrelotiye gittikj ama ben kahvaltımıda yanıma almıştım :)

2 salatalık
2 dilim light peynir
4-5 zeytin
biber
cay

öğlen : 1 enginar ve bakla

akşam: 2 tabak taze fasulye
çorba
salata ve ayran birde canım aşırı derecede tatlı istediği için 1 tane incir yedim.. iyi bir haber ise 2 kilo verdim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…