Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi akşamlar hepinize,
sabah yazmıstım aam mesajım gitmemiş şimdi farkettim. dün şubeye müfettiş gelince benımde eve gelmem akşam 9'u buldu aynen bu şekli almıştım malesef 92dan sonrada yoğurt çorbası içtim.....:26:

neyse sabah kahvaltım,
2 yumurtadan karısık peynirli tereyağında omlet,
4 zeytın, 2 kuru incir, 1 avuç fındık ve 1 s.b. süt

öğle yemeğim,
haşlama et ( avuç içi kadar falandı sanırım) 1/4 haşlama havuc 2 yk. bulgur pilavı ve biraz salata

akşam yemeğim
salata , 2 kase yoğurt çorbası ve 3 çiğköfte
bol su ve çay

796391 | Soran : OZLEM-1053052 | Soru Grup : Genel
Soru : Merhaba Canan Hanım,
Kitabınızı merakla bir solukta okudum ve hevesle uygulamaya başladım. Uygulama ile ilgili 2 sorum var:

1. Akşam saat 19:00'dan sonra bir şey yememe kuralı ile ilgili olarak: Finans kurumunda çalışıyorum ve işten 18:00 civarında çıkıyorum. Evime vasıta ile veya yürüyerek 19:00-19:30 arasında varabiliyorum. Akşam yemeğini en kısa yoldan hazırlayıp masaya oturmak 19:50-20:00 civarını buluyor. 20:30 civarında yemek ve atıştırmalık bölümünü sonlandırıyorum. 23:00'de yatıyorum. Bu şartlarda 19:00'da akşam yemeğini sonlandırma kuralına uyamıyorum. Bu konu ile ilgili görüşünüz öğrenmek isterim..

2.Soda / maden suyu ile ilgili olarak kitabınızda bir not göremedim. İşlenmiş gıda grubuna girer mi?

Çok teşekkürler...
04.10.2011 13?00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :
Akşam yemeği 19:00-20:00 arası da olabilir. Ancak ne kadar erken bitirirseniz o kadar iyidir.

Kilolunuz fazla ise soda ve maden suyu da içmememlisiniz.

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay
796334 | Soran : gerillaz78 | Soru Grup : Genel
Soru : Merhabalar Canan hanım,
1-hazır ayran içiyorum zararı var mıdır?
2- anksyete ve panik bozukluk için öneriniz nedir?
3- ailem illa ekmek ye die ısrar ediyor, yarım avuç kadar yiyorum, zarar var mıdır?
teşekkür ederim cevabınız için.
04.10.2011 12?00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :

Ayran en sağlıklı içecektir. Hazır ayranların tuzu fazladır. Ekmeğin hiiiiiiiiç bir faydası yoktur!!!! 33 yaşındaki bir hanıma ailesi hala ne yemesini söylüyorsa yandık derim!!!

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar nasılsınızz..:) ben dün kilo verememiş olmanın verdiği üzüntüyle kaçamağın dibine vurdum.kaçamaklarımı saymym şimdi burda ama bugün toparladım..

sabah:
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
peynir
1/2 çb fındık fıstık
1 domates
yarım salatalık
1 kaşık yoğurtla çörek otu

2.öğün:
(okuldaydım yiyecek bişey bulamadım)

kuruyemiş aldım karışık (ne yazık ki kavrulmuş)
çay

75 dk yürüdüm
su 1 lt oldu 2 tamamlarım.

kızlar nasılsınızzzz buraya dün geceden beri aralıksız kar yağdı 1 metreden fazla kar oldu yerde ve elektrikler yoktu yeni geldi bende hemen nete daldım
sabah:
2 haşlanmış köy yumurtası
7 tane zeytin avuç içi kadar peynir
5 tane küçük domates
1 avuç fındık
1 bardak form çay
öğlen:
patates salatası
1 kase yoğurt

akşam:
1 tabak bamya yemeği,
1 kase yoğurt
salata

şimdide yürüycem 1 saat
suda 2,5 litre oldu
herkese bol leptinli geceler...

iyi akşamlar hanımlar bugün bir kez daha 90 ı gördüm bakalım bana yamuk yapmassa inşallah pazarteside görürüm nerdeyse bir aydır tartı benle dalga geçer gibi 90 -92 arası gidip geliyo uyuz oldum yav neyse menülerimi paylaşayım sizle ...bu hafta güzel gidiyo yarın günüm var onuda hasarsız atlatırsam yırttımın resmidir

öglen
1 tabak yogurtlu bakla yemegim
bol bol ot yedim (teke sakalı diye bi ot aldım pazardan acaip tok tutuyo )

ara: 1 fincan sütlü kahve (arkadaşa gitmiştim çok ısrar etti bende içtim bişi olmaz herhal )

akşam
1 tabak etli nohut yemegi
yarım kaşık pilav (kızımın tabagında kalmıştı çöpe dökmek istemedim )
pırasa ve teke sakalı

50 dk yürüyüş 4 lt su

Kizlar dun regl oldugum icin tartilmamistim bugun bitti ve tartildim 3 HAFTADA 62 den 59.6 kilo oldum ben cok zor kilo veren biriyim birde :) sonuclari aliyorum yavas yavas cok memnuum karataydan ustelik cooook yiyorum meyvemide yiyorum ogunlerde yani kisaca YASASIIIIN KARAAATAAAAAAAAAAAY!!!

bu arada bugun 2 saat yurudum 2.5 lt su ictim gunu kapadim yani

Son düzenleme:
slm kizlarr
bugun berbat bi menuydu o yuzden yazmak istemiyorumm

veee 20 dklık yürüyüşümü de yaptım,az oldu ama olsun.ne yapsam kardır :):) 3 litrede suyumu içtimm..yrnda bütün gün evde temizlik yapcamm..bol leptinli geceler =)

75-72 kilolar arasında oldugum fotolar;

60.1 kilodaki halim bu gece cektim son halim;

Eklentiler

• $Fotoğraf-0232.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Son düzenleme:
İyi geceler hanımlar :)
Bugünkü menüm:
Sabah:Karatay kahvaltısı
Akşam:
1 tabak mercimek çorbası
1 tane lahmacun
1 bardak ayran
Salata

Geçmişi okuyayım derken bu saat oldu, menümü daha şimdi yazabildim.. Herkes birbirine önerilerde bulunuyor, birbirine yardımcı oluyor..Bu forumdaki dayanışmaya bayılıyorum

Karatay'a başlamayı düşünenler hiç düşünmeyin. Hemen başlayın. Daha ilk günden Karatay'ın farkını göreceksiniz

Bravo Güleryüzcüm çok güzel zayıflamışsın maşallah,nazarlardan uzak bayağı toparlanmış sıkılaşmışsın darısı benim başıma.

tesekkürler arkadasım sagolsun karatay hocam sayesinde valla ben bi sey yapmadımdarısı senin basına

Acayip değişmişsin. Tebrik ederim. Sanki iki farklı kişinin fotoğrafı gibi.. Gerçekten müthişşş

tesekkürler arkadasım darısı senin basına evet insanı kilo cok degistiriyor sagolsun karatay hocam

kızlar geçmişi okuyup geldim sayfaların hızına yetişemiyorum
sabah:karatay kahvaltısı 1 br süt eşliğinde,öğlen yeşil salata fındık ve peynir ilaveli
akşam:1 kase çorba,az fındık ,1 ceviz ,biraz salata,yumurtalı ıspanak
2lt su ve 40dk yürüyüş
kızlaaar lütfen soruma cevap verin ben çoook açım ve sabahları 2 yumurtayı yiyorum yine de deli gibi açım ne yapacağım ben??eskiden bu kadar acıkmazdım millet gider mersine ben de hep tersine

tesekkürler lindacım evet sabır,irade,azmin zaferi bu ve karatay hocamın emekleri iyiki var karatay hocam her seyi karatay hocam yaptı ben degil valla.inş. 50 kiloya indigimdeki fotolar eminim daha güzel olacak ve bana dedigin gibi 50' li kilolarım saglık,mutluluk getirsin aminnnn hep birlikte vercez insallah bu kiloları

Son düzenleme:

canım arkadasım benim sabah menünü daha ayrıntlı yazarmısın demek ki bir yerde hata var ki acıkıyorsun
karatay hocamız diyor ki ögünlerden sonra 2 saat icinde acıkıyorsak yedigimiz ögünde bi kacamak var ki ya da az yersek acıkırız diyor ben ce kahvaltını bi gözden gecir derim

kahvaltımı yazayım canım1 br süt, 2 haşlanmış yumurta,küçük yeşil zeytin 10 tane,biraz peynir,biraz fındık ve 2 ceviz,2 tane kuru incir,3 tane küçücük kuru kayısı,dom-salatalık oo sayınca da epey yemişim kaçamak yapmadım canım ya ama öyle açım ki ha bu arada 3. günüm yarın henüz başındayım ondan mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…