Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kahvaltımı yazayım canım1 br süt, 2 haşlanmış yumurta,küçük yeşil zeytin 10 tane,biraz peynir,biraz fındık ve 2 ceviz,2 tane kuru incir,3 tane küçücük kuru kayısı,dom-salatalık oo sayınca da epey yemişim kaçamak yapmadım canım ya ama öyle açım ki ha bu arada 3. günüm yarın henüz başındayım ondan mı acaba?

gece yatmadan bakayım dedim seni gördümm sürpriiizz canıımmm azmin zaferi işte ne güüzzzeell vermişsin kilolarını tebrik ederim güleryüzcüm

sizlere yarın sabaha süpriz yapayım demiştim tesekkürler arkadasım sizin sayenizde ve karatay hocamın emekleri sayesindeiyigeceler arkadasım

tabiki 3.gün ise normal arkadasım cünkü ilk hafta vücud ancak alısıyor metobolizman degisiyor arkadasım 1 hafta sonra doyacan ve bazen cok yemişim bile diyecen sen üzülme yeterki azimli,hırslı,iradeli ol karataya yakısır bicimde. iyi geceler bol leptinli geceler

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim tartıda 60ı görsem daha ne isterim ki seni çok tebrik ederim ileride ben de 67den 60a düşerim inş. iyi geceler

canım teşekkür ederim tartıda 60ı görsem daha ne isterim ki seni çok tebrik ederim ileride ben de 67den 60a düşerim inş. iyi geceler

inşallah arkadasım sen de göreceksin 60lı hallerini. bizimle burda ol menülerini yaz hatalarını söyleyelim ve sende hedefine ulas

Son düzenleme:
75-72 kilolar arasında oldugum fotolar;Eki Görüntüle 377088 Eki Görüntüle 377089

60.1 kilodaki halim bu gece cektim son halim;Eki Görüntüle 377093 Eki Görüntüle 377095
bacıııım bacım nolmuş sana bacıııııııım..harikaaaaaaaaaa görünüyosunnnn ay nasıl motive oldum sabah sabah anlatamam.. hedefine tez zamanda ulaşasın bol bol resim ekleyesin inşallah

canım sabah tamam ama öglen akşam nasıl tam tamına yaz bakalım salatana zeytinyagı ve sirke limon eklemyi unutma bunlar daha çok tok tutuyo

kahvaltımı yazayım efenim
2 dal dere otu(kabız olanlara tavsiye ederim bagırsakları çok iyi çalıştırıyo
1 bardak lık su
yarım saat sonra
2 kk haşlanmış yumurta
3 kaşık tulum peyniriyle yapılmış zeytinyaglı salata
3 fincan çok açık çay

75-72 kilolar arasında oldugum fotolar;Eki Görüntüle 377088 Eki Görüntüle 377089

60.1 kilodaki halim bu gece cektim son halim;Eki Görüntüle 377093 Eki Görüntüle 377095

canım çok tebrikederim muhteşem bir değişim yani azim diye buna derim inşallah bende 70leri 60ları görürüm. Sizin gibi arkadaşlarla yolumuza devam ettikçe görmememiz mümkün değil bence. Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah. Herkese hayırlı sabahlar

gidenler karataya devam ettikçe gelmiyor ama abur cubura dönersen geliyorlar canım.

masallh benim 5 hafta oldu ama ben hala 4 kilodayım . önceden çok diyet yapınca böle oldu benim

tebrikler canımmm boyun kaç senin:44:

Günaydın arkadaşlar

dün akşam 17:30 18:00 arası sporumu yaptım.

19:30 gibi akşam yemeği

2 kepçe tavuksuyu çorba pirinçli ama pirincinden çok az aldım.
1 dolu tabak bulgurlu pırasa yemeği
2-3 kaşık yoğurt
bol yeşilllikli salata (limon ve az zey. Yağı)
1 parça tavuk göğüs eti

saat 21:300da 2 top dondurma (yaz geliyor dondurma sezonu açıldı bizim evde ne yapayım offf 2 topçuk yedim)

bu sabah

2 yeşil biber
2 cery domates
3 adet ceviz
2 kk peynir
yarım kk tahin helvası
1 incir
1 fincan çay tabiki şekersiz
yine yumurta haşlayamadım sabah aceleden ama yanıma ekşi elma aldım dayanamazsam öğlen yemeğine kadar elmanın yarısını yiyorum. Diğer yarısınıda öğle yemeğinden hemen sonra yiyorum meyve hakkımı bu şekilde kullanıyorum

Sabah

2 haşlanmış köy yumur.
1 çay bardağı badem ve fındık
Biraz kaşar ve biraz da beyaz peynir
Maydanoz
3 kiraz domates
yarım salatalık
ş.siz çay

Evden çıkmadan kahvemi içtim. Yarım lt su içtim. Okuluma yürüyerek geldiiimmm hiç yoktan iyidir dedim

Eveettt gitsin kilolar çıksın güzelliğimiz ortaya haydiiiii hayddiiii sular içilsin bol bol unutmayın sakınnn

Günaydın kızlar

öncelikle dünden eksik kalan menülerimi yazayım;
öğlen 1 tabak kuru fasulye, az ezogelin çorbası, salata
akşam tavuk but (bir taneyi bitiremedim), yoğurt, bir avuç tuzsuz ay çekirdeği

akşam iş çıkışı karatay alışverişimi yapmak için çarşıya gittim, toplam 1 saat kadar hızlıca yürüdüm, yolumu uzattım ha bire arada bir şeyler almak için dursam da eve geldiğimde baya terlemiştim, iyi geldi yürüyüş.

Bu sabah standart kahvaltımı yaptım. 1 haşlanmış yumurta, domates-salatalık, peynir, zeytin, yeşil biber, biraz yeşillik, yarım çay bardağı fındık, büyük bir muzun yarısı, 2 omega-3

Canım günaydın afiyet olsuuun. Dondurmaya ben de bayılıyoruuumm. Pazar günü ben de yedim ama en azından akşam 8 den sonra yememeye gayret edelim

Tahin helvası balıktan sonra öneriyor hocamız bence sabah yeme ve de öğünler arası en az 4-4.5 saat olması gerekiyor dikkat!

evet çok haklısın 4-4,5 saat olmalı fakat ben çok çok sağlam bir kahvaltı yaptığıma inanmıyorum yumurta yiyemeyince. Eee hal böyle olunca ve 10:30 11:00e doğru acıkınca yarım ekşi elma yiyorum en azından ama çok acıkırsam keyfi yemiyorum yani...yumurta çok önemli bu yüzden

bende yazayım menülerimi

dün akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 tabak semizotu yemeği
1 tabak haşlanmış,yoğurtlu brüksel lahanası

bu sabah:
1 elma
biraz tuzsuz fıstık
17 zeytin (abarttım galiba biraz ama çok güzeldi)
3 gün kurusu
6 kan üzümü
2 kuru erik
1/2 domates
1 dilim peynir

1 bardak ta su içtim.şimdi öğleye kadar suya devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…