bacıııım bacım nolmuş sana bacıııııııım..harikaaaaaaaaaa görünüyosunnnn ay nasıl motive oldum sabah sabah anlatamam.. hedefine tez zamanda ulaşasın bol bol resim ekleyesin inşallah
canım sabah tamam ama öglen akşam nasıl tam tamına yaz bakalım salatana zeytinyagı ve sirke limon eklemyi unutma bunlar daha çok tok tutuyo
canım çok tebrikederim muhteşem bir değişim yani azim diye buna derim inşallah bende 70leri 60ları görürüm. Sizin gibi arkadaşlarla yolumuza devam ettikçe görmememiz mümkün değil bence. Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah. Herkese hayırlı sabahlar
gidenler karataya devam ettikçe gelmiyor ama abur cubura dönersen geliyorlar canım.
masallh benim 5 hafta oldu ama ben hala 4 kilodayım . önceden çok diyet yapınca böle oldu benim
tebrikler canımmmboyun kaç senin:44:
tebrikler güleryüzcümmaşallah süper görünüyorsun
tebrik ediyorumtek kelimeyle HARİKASIN .resimleri görünce insan dahada hırslanıyo daha gayretli oluyo hadi bakalım hep birilikte hedefimize ulaşacaz inşallah.
inanamıyorum müthişsiniz gerçekten kilo insanı çok değiştiriyor gerçekten..başka biri var sanki..tebriklerrr...darısı başıma...:26:
sagol canım tesekkürlerboyum 1.50 cm (birbucukluk bi kadınım işte kısayım ama ben mutluyum )
75-72 kilolar arasında oldugum fotolar;Eki Görüntüle 377088 Eki Görüntüle 377089
60.1 kilodaki halim bu gece cektim son halim;Eki Görüntüle 377093 Eki Görüntüle 377095
tebrikler güleryüzcüm,harika görünüyosuninşallah çabucak, kalan kilonu da verirsin tatlım
tesekkürler canım arkadasım insallah kalan kilolarımıda veririr evlendigim günkü kilolarıma dönerim ben mutlu herkes mutlu olur o gün sanırım 3 ay gibi bi süre var bakalım zaman ne gösterecek bize
3 adet ceri domates
8 zeytin
avucici kadar peynir
2 kücük salatalık
yarım demet maydonoz(limonlu,zeytinyaglı)
2 adet köy yumurtam
1 cay bardagı fındık
omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 377245
selam kızlarrrr
sabah tartıda guzel bır rakam gordum cok mutluyum dun aksamda lcw de 42 beden kot ve gomlek denedım ıkısıde tam oturdu bunada ayrı bır sevındım
Eki Görüntüle 377247
tartıdada 75.9 u gordumsızınle paylasmadan gecemıycem
sımdıde sıra kahvaltımda
lor peynıre kırılmıs 2 yumurta
omega3 6 zeytın b.peynır
domates bırkac fındık 2 hurma
1 ısırık gofret turk kahvesı yesılcay
oglen kızım uyuyuncada 40dk yuruycem bol bol da su ıcecem e daha ne olsun
harikasın papadiyaoh oh hedefine az kaldı desene....foto da süper
selam kızlarrrr
sabah tartıda guzel bır rakam gordum cok mutluyum dun aksamda lcw de 42 beden kot ve gomlek denedım ıkısıde tam oturdu bunada ayrı bır sevındım
Eki Görüntüle 377247
sımdıde sıra kahvaltımda
omega3 6 zeytın b.peynır
sagolasın bıtanemmm..evet ya 69 u gordugum an tamamdır sonrasında korumaya calısıcam.
verirsin tatlım,biz burda birbirimize böyle destek olurken bize kilo mu dayanır
selam kızlarrrr
Eki Görüntüle 377247
sımdıde sıra kahvaltımda
omega3 6 zeytın b.peynır
selam kızlarrrr
Eki Görüntüle 377247
sımdıde sıra kahvaltımda
omega3 6 zeytın b.peynır
75-72 kilolar arasında oldugum fotolar;Eki Görüntüle 377088 Eki Görüntüle 377089
60.1 kilodaki halim bu gece cektim son halim;Eki Görüntüle 377093 Eki Görüntüle 377095
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?