Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

seni sabah sabah motive ettiysem ne mutlu bana destek olmazsa bugün bende bu hallerimde olamazdım iyiki kadınlar kulubü var yasasın karatay hocam

tesekkürker arkadasım inş. sende göreceksin yeterki sabırlı ,azimli,hırslı ol ve karataya sadık olmak en önemlisi sanırım dondurma yok bi daha

sagol canım tesekkürler boyum 1.50 cm (birbucukluk bi kadınım işte kısayım ama ben mutluyum )
tebrikler güleryüzcüm maşallah süper görünüyorsun

tesekkürler arkadasım sagolsun karatay

tebrik ediyorum tek kelimeyle HARİKASIN .resimleri görünce insan dahada hırslanıyo daha gayretli oluyo hadi bakalım hep birilikte hedefimize ulaşacaz inşallah.

sagol arkadasım tesekkürler hırslan güzelim zaten bu işin sırrı hırs,azim,sabır ve karataya sadık olmak
inanamıyorum müthişsiniz gerçekten kilo insanı çok değiştiriyor gerçekten..başka biri var sanki..tebriklerrr...darısı başıma...:26:

tesekkürler canım sizleri gaza getirdiysem ne mutlu bana kacamak yok karatay sadık olalım kilolar gidiyor ben degisiyorum işte yeni bir hayat baslıyor darısı sana bakalım

Son düzenleme:
sagol canım tesekkürler boyum 1.50 cm (birbucukluk bi kadınım işte kısayım ama ben mutluyum )

bende 158 ay bende kısayım

sabah 2 yumurta ve 2 zeytin yedim
kuruyemes ve peyniri unuttum ya kızım mız mız dı sattlerde alınınca uyanamıyoruz üfff acıkmadım ama eksik oldu

günaydınnn arkadaşlarrrr
akşam yemeğimi pişirdimmm akşamm gelinceeee direkkk hüpleteyimm diyeeee
ardından kahvaltımıı yaptımm yazıyorumm hemennn

az biraz mercimek çorbası dünden artmıştı çok azdı
1 yumurtadan ssucuklu yumurta
peynir
zeytin
domates-biber
roka-tere
portakal-elma

maşallah bayaa yemişimm yaavvsss

3 adet ceri domates
8 zeytin
avucici kadar peynir
2 kücük salatalık
yarım demet maydonoz(limonlu,zeytinyaglı)
2 adet köy yumurtam
1 cay bardagı fındık
omega3 2 kapsül

tebrikler güleryüzcüm,harika görünüyosuninşallah çabucak, kalan kilonu da verirsin tatlım

tesekkürler canım arkadasım insallah kalan kilolarımıda veririr evlendigim günkü kilolarıma dönerim ben mutlu herkes mutlu olur o gün sanırım 3 ay gibi bi süre var bakalım zaman ne gösterecek bize

tesekkürler canım arkadasım insallah kalan kilolarımıda veririr evlendigim günkü kilolarıma dönerim ben mutlu herkes mutlu olur o gün sanırım 3 ay gibi bi süre var bakalım zaman ne gösterecek bize

verirsin tatlım,biz burda birbirimize böyle destek olurken bize kilo mu dayanır

selam kızlarrrr

sabah tartıda guzel bır rakam gordum cok mutluyum dun aksamda lcw de 42 beden kot ve gomlek denedım ıkısıde tam oturdu bunada ayrı bır sevındım

tartıdada 75.9 u gordum sızınle paylasmadan gecemıycem

sımdıde sıra kahvaltımda

lor peynıre kırılmıs 2 yumurta
omega3 6 zeytın b.peynır
domates bırkac fındık 2 hurma
1 ısırık gofret turk kahvesı yesılcay

oglen kızım uyuyuncada 40dk yuruycem bol bol da su ıcecem e daha ne olsun

harikasın papadiyaoh oh hedefine az kaldı desene....foto da süper

aaaaaaaayyyyyyyy çok hoş görünüyosun papiş yaaaaaaa hayranım sana 108 ken kaç beden giyiyordun :26:

kuzucuğuma benden hastalık geçti
az önce doktordan geldik bronşite çevirebilir dio çok üzüldüm. daha 4 aylık olduğu için hiç ilaç yazmadı beklicez dedi.
ay böyle olcak mı olmicak mı diye beklemek çok saçma geldi bana
herhangi bi öneriniz var mııı???????????????

sagolasın bıtanemmm..evet ya 69 u gordugum an tamamdır sonrasında korumaya calısıcam.

aslında karatay da kiloyu korumak çok kolay,çünkü giden kilo kaçamağa rağmen hemen gelmiyo.bu konuda şanslıyız diğer diyetlere göre.şu 5 kiloyu da versek de korumaya geçsek artık

sauna şortumu giyip 3 mil lesli yaptım nasıl terledim anlatamam ...şimdi duşa gidip toksinleri bedenimden kışkışlıcam
bugün günüm var inşallah kaçamak yapmam

Tünaydın kızlar...

Diyetimin 8. günü. Kendimi mutlu hissediyorum :)

Ben normalde yaşından küçük gösteren, minyon tipli biriyimdir. Ama kilo aldıkça bu değişti. Artık herkes yaşımdan çok büyük gösterdiğimi söylemeye başladı. Beni en çok üzen de bu oldu.. Kilo verdikçe eski görüntüme kavuşacağım için çok heyecanlıyım.

ya sen de ne güzel vermissin kilolarını arkadasım masallah nazar degmesin hic demezler valla 69. daha az gösteriyorsun sanırım boy var aaaa ne güzel valla ben hep boydan kaybediyorum zaten ama olsun ben mutluyum boyumlada masallah arkadasım

Son düzenleme:

75-72 kilolar arasında oldugum fotolar;Eki Görüntüle 377088 Eki Görüntüle 377089

60.1 kilodaki halim bu gece cektim son halim;Eki Görüntüle 377093 Eki Görüntüle 377095

günaydın gunaydın herkeslere nasıllar benım arkadaslarım bakalım bugun benım bogazlarım fena nane lımona daldım sabahtır ıcıyorum.güleryüz ve papadiya supersınız arkasdasım daım olsun eksıler ınsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…