Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bunu bana söyleyenler de oldu arkadasım yasımdan büyük gösterdigimi simdi esime soruyorlar senin baldız mı diye düsünün yani kızkardesim zayıfda,boyuda 1.55 yani biz ailecek minyon tipliyiz ben 1.50 boy kiloda 50 düstümü süper olcam inş.allah nasip ederse

Son düzenleme:

gecmiş olsun arkadasım allah acil sifa versin dün biraz benimde acıdı valla bi tane ilac ictim hasta olmak istemiyorum motivasyonum bozulmasın ama bugün iyiyim allaha sükür inş.arkadasım daim olur eksiler ve hedefe ulasırız nasip olursa

Son düzenleme:
aaaaaaaayyyyyyyy çok hoş görünüyosun papiş yaaaaaaa hayranım sana 108 ken kaç beden giyiyordun :26:
tsk ederım canımm.sanırım 52 yada 54 gıyıyodum

cok cok gecmıs olsun allah sıfa versın canım.buhar makınası ıyı gelebılır dıye bılıyorum

aslında karatay da kiloyu korumak çok kolay,çünkü giden kilo kaçamağa rağmen hemen gelmiyo.bu konuda şanslıyız diğer diyetlere göre.şu 5 kiloyu da versek de korumaya geçsek artık
aynen oyle canım yaza kadar hedefımıze coktan ulasmıs ve korumaya gecmıs olacaz ınsaallah

sagol canım tsk ederım guzel yorumun ıcın.boy 168 falan.su an 75.9 um.69 olsam yeter dıye dusunuyorum.senın boyun kac sende super degısmıssın cok fark var gercekten tbrk ederım

gunaydın ıyıyız canım sana da gecmıs olsun bır an once toparlan.tsk ederım amın hep bırlıkte eksılere ınsaallah zaten bu bırlık ve beraberlıge kılomu dayanır

günaaydın kızlar
4.günüm karatayda
sabah kahvaltım 11.30 da bitti
2 yumurta
1çb badem
3 zeytin
biraz peynir
2 incir
ve bol bol su çay

kızlar suyu limonlu mu içiyonuz
güleryüzcüm valla süper olmuşun motive ediyon bizi kııııııııııııııızzzz

tebrikler canım iyi görünüyorsun

ınsallah sekercım ınsallah
saol tatlım haklısın bırlık beraberlıgımız daım olsun ınsallah

Cannıımmm 32.6 kg vaaaauuvvv diyeceğim ben

tebrik ederim papadiyaammmm

canım benim de sorunum hep boğazdan oluyor böyle biraz hastalanacağımı hissettiğimde bir bardak ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi koyuyorum (bir de bal konuluyor ama ben koymuyorum cıss) ve içiyorum güne 2-3 tane bana çok iyi geliyor. Geçmiş olsuuunn

PAPADİYA süpersin canım yaa .hayran kaldım ayyy sabah güleryüzün fotosu şimdi seninki dahada heveslendim olacak gidecek kilolar buna gerçekten inanıyorum ve dahada hırslanıyorum.

canım benim boyum 1.50 benimde 50 kilo olmam lazım ama sonra 2-3 kilo daha vermek istermiyim bilmiyorum simdi ilk hedefim 50 ulasmak bakalım

Son düzenleme:
75-72 kilolar arasında oldugum fotolar;Eki Görüntüle 377088 Eki Görüntüle 377089

60.1 kilodaki halim bu gece cektim son halim;Eki Görüntüle 377093 Eki Görüntüle 377095

Sizi çok tebrik ediyorum, her ikinizden gerçekten çok daha hoş görünüyorsunuz. :maşallah: :maşallah:

75-72 kilolar arasında oldugum fotolar;Eki Görüntüle 377088 Eki Görüntüle 377089

60.1 kilodaki halim bu gece cektim son halim;Eki Görüntüle 377093 Eki Görüntüle 377095

Sizi çok tebrik ediyorum, her ikinizden gerçekten çok daha hoş görünüyorsunuz.

Papadiya, canım yaklaşık 30 kilo vermişsin. Büyük başarı, darısı başıma/başımıza, hiç sarkma oldu mu, olmaması için yürüyüş dışında spor yapıyor musun ?

sabah : 2 yum, 1 dil. peynir, 6 zeytin, 1 elma, domates

Sizi çok tebrik ediyorum, her ikinizden gerçekten çok daha hoş görünüyorsunuz. :maşallah: :maşallah:

tesekkürler arkadasım darısı senin basına arkadasım iradeli,sabırlı,hırslı ve karatay sadık olursan neden olmasınsen de basaracaksın buna inan

Son düzenleme:
kızlar valla bi güne gitcem 1 haftadır sıkıntısını çekiyorum off geçsede kurtulsam

ögle yemegim
1 kase cacık
1 tabak nohut yemegi
sirkeli limonlu z.yaglı lahana salatası
üstüne 4 fincan yeşil çay içtim

amma yedim patlamaya hazır bomba gibi oldum yaa sebebi günde kaçamak yapmamak mamaların resmini çekip yemedim derim inşallah

Ayyyy cok heyecanliyim aslinda biliyorum her gun tartilmak yanlis ama ben bugunde tartildim 100gr daha gitmis coook sevincliyim(soz pazartesiye kadar birdaha tartilmiycam)
2.6 kilo verdim 3 haftada mutiisss...Ben birseyin farkina vardim bunu soylemeden edemiycem bundan bir kac ay once yine karatay deneyimim olmustu zayiflamak icin coook az yedim galiba vucudum diredi veremiyordum kilo.Canan hocamiz doyana kadar yiyin diyorya bu seferki diyetimde doyana kadar yiyorum ustelik sabah aksam meyva da yiyorum 1 tane yemeklerle beraber mutluyummm...

sabah klasik karatayim 1 armut biraz kuru uzum omegam

Çok güzel zayıflamışsın arkadaşım nazarlardan uzak sanırım uzun boylusun çok formda görünüyorsun.Kalan kilonuda verir tekrar fotoğraflarını koyarsın böylelikle bizde motive oluruz. Tabikide darısı bizim başımıza

cok güzel arkadasım durmak yok yola devam ama pzt.kadar tartılma bence cünkü hergün farklı cıkabiliyor bi artı bi eksi üzülüyor insan pzt. olunca da verememiş oluyorsun veriorsun ama az her sey beyinde bitiyor yani .bencede doyana kadar ye daha cok kilo ver cünkü az yiyince saldırganlık artıyor yiyeceklere karsı bu sefer kacamaklar baslıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…