Tünaydın kızlar...
Diyetimin 8. günü. Kendimi mutlu hissediyorum :)
Ben normalde yaşından küçük gösteren, minyon tipli biriyimdir. Ama kilo aldıkça bu değişti. Artık herkes yaşımdan çok büyük gösterdiğimi söylemeye başladı. Beni en çok üzen de bu oldu.. Kilo verdikçe eski görüntüme kavuşacağım için çok heyecanlıyım.
günaydın gunaydın herkeslere nasıllar benım arkadaslarım bakalım bugun benım bogazlarım fena nane lımona daldım sabahtır ıcıyorum.güleryüz ve papadiya supersınız arkasdasım daım olsun eksıler ınsallahhh
tsk ederım canımm.sanırım 52 yada 54 gıyıyodumaaaaaaaayyyyyyyy çok hoş görünüyosun papiş yaaaaaaa hayranım sana108 ken kaç beden giyiyordun :26:
cok cok gecmıs olsun allah sıfa versın canım.buhar makınası ıyı gelebılır dıye bılıyorumkuzucuğuma benden hastalık geçti
az önce doktordan geldik bronşite çevirebilir dio çok üzüldüm. daha 4 aylık olduğu için hiç ilaç yazmadı beklicez dedi.
ay böyle olcak mı olmicak mı diye beklemek çok saçma geldi bana
herhangi bi öneriniz var mııı???????????????
aynen oyle canım yaza kadar hedefımıze coktan ulasmıs ve korumaya gecmıs olacaz ınsaallahaslında karatay da kiloyu korumak çok kolay,çünkü giden kilo kaçamağa rağmen hemen gelmiyo.bu konuda şanslıyız diğer diyetlere göre.şu 5 kiloyu da versek de korumaya geçsek artık
sagol canım tsk ederım guzel yorumun ıcın.boy 168 falan.su an 75.9 um.69 olsam yeter dıye dusunuyorum.senın boyun kac sende super degısmıssın cok fark var gercekten tbrk ederımya sen de ne güzel vermissin kilolarını arkadasım masallah nazar degmesinhic demezler valla 69. daha az gösteriyorsun sanırım boy var aaaa ne güzel valla ben hep boydan kaybediyorum zaten ama olsun ben mutluyum boyumlada masallah arkadasım
gunaydın ıyıyız canım sana da gecmıs olsun bır an once toparlan.tsk ederım amın hep bırlıkte eksılere ınsaallah zaten bu bırlık ve beraberlıge kılomu dayanırgünaydın gunaydın herkeslere nasıllar benım arkadaslarım bakalım bugun benım bogazlarım fena nane lımona daldım sabahtır ıcıyorum.güleryüz ve papadiya supersınız arkasdasım daım olsun eksıler ınsallahhh
selam kızlarrrr
sabah tartıda guzel bır rakam gordum cok mutluyum dun aksamda lcw de 42 beden kot ve gomlek denedım ıkısıde tam oturdu bunada ayrı bır sevındım
Eki Görüntüle 377247
tartıdada 75.9 u gordumsızınle paylasmadan gecemıycem
sımdıde sıra kahvaltımda
lor peynıre kırılmıs 2 yumurta
omega3 6 zeytın b.peynır
domates bırkac fındık 2 hurma
1 ısırık gofret turk kahvesı yesılcay
oglen kızım uyuyuncada 40dk yuruycem bol bol da su ıcecem e daha ne olsun
gecmiş olsun arkadasım allah acil sifa versinDün biraz benimde acıdı valla bi tane ilac ictim hasta olmak istemiyorum motivasyonum bozulmasın ama bugün iyiyim allaha sükür inş.arkadasım daim olur eksiler ve hedefe ulasırız nasip olursa
tsk ederım canımm.sanırım 52 yada 54 gıyıyodum
cok cok gecmıs olsun allah sıfa versın canım.buhar makınası ıyı gelebılır dıye bılıyorum
aynen oyle canım yaza kadar hedefımıze coktan ulasmıs ve korumaya gecmıs olacaz ınsaallah
sagol canım tsk ederım guzel yorumun ıcın.boy 168 falan.su an 75.9 um.69 olsam yeter dıye dusunuyorum.senın boyun kac sende super degısmıssın cok fark var gercekten tbrk ederım
Gunaydın ıyıyız canım sana da gecmıs olsun bır an once toparlan.tsk ederım amın hep bırlıkte eksılere ınsaallah zaten bu bırlık ve beraberlıge kılomu dayanır
selam kızlarrrr
sabah tartıda guzel bır rakam gordum cok mutluyum dun aksamda lcw de 42 beden kot ve gomlek denedım ıkısıde tam oturdu bunada ayrı bır sevındım
Eki Görüntüle 377247
sımdıde sıra kahvaltımda
omega3 6 zeytın b.peynır
günaydın gunaydın herkeslere nasıllar benım arkadaslarım bakalım bugun benım bogazlarım fena nane lımona daldım sabahtır ıcıyorum.güleryüz ve papadiya supersınız arkasdasım daım olsun eksıler ınsallahhh
selam kızlarrrr
Eki Görüntüle 377247
sımdıde sıra kahvaltımda
omega3 6 zeytın b.peynır
tebrikler canım iyi görünüyorsun
Cannıımmm 32.6 kg vaaaauuvvv diyeceğim ben
tebrik ederim papadiyaammmm
tsk ederım canımm.sanırım 52 yada 54 gıyıyodum
cok cok gecmıs olsun allah sıfa versın canım.buhar makınası ıyı gelebılır dıye bılıyorum
aynen oyle canım yaza kadar hedefımıze coktan ulasmıs ve korumaya gecmıs olacaz ınsaallah
sagol canım tsk ederım guzel yorumun ıcın.boy 168 falan.su an 75.9 um.69 olsam yeter dıye dusunuyorum.senın boyun kac sende super degısmıssın cok fark var gercekten tbrk ederım
gunaydın ıyıyız canım sana da gecmıs olsun bır an once toparlan.tsk ederım amın hep bırlıkte eksılere ınsaallah zaten bu bırlık ve beraberlıge kılomu dayanır
75-72 kilolar arasında oldugum fotolar;Eki Görüntüle 377088 Eki Görüntüle 377089
60.1 kilodaki halim bu gece cektim son halim;Eki Görüntüle 377093 Eki Görüntüle 377095
selam kızlarrrr
Eki Görüntüle 377247
sımdıde sıra kahvaltımda
omega3 6 zeytın b.peynır
75-72 kilolar arasında oldugum fotolar;Eki Görüntüle 377088 Eki Görüntüle 377089
60.1 kilodaki halim bu gece cektim son halim;Eki Görüntüle 377093 Eki Görüntüle 377095
selam kızlarrrr
Eki Görüntüle 377247
sımdıde sıra kahvaltımda
omega3 6 zeytın b.peynır
Sizi çok tebrik ediyorum, her ikinizden gerçekten çok daha hoş görünüyorsunuz. :maşallah: :maşallah:
Çok güzel zayıflamışsın arkadaşım nazarlardan uzak sanırım uzun boylusun çok formda görünüyorsun.Kalan kilonuda verir tekrar fotoğraflarını koyarsın böylelikle bizde motive oluruz. Tabikide darısı bizim başımızaselam kızlarrrr
Eki Görüntüle 377247
sımdıde sıra kahvaltımda
omega3 6 zeytın b.peynır
Ayyyy cok heyecanliyim aslinda biliyorum her gun tartilmak yanlis ama ben bugunde tartildim 100gr daha gitmis coook sevincliyim(soz pazartesiye kadar birdaha tartilmiycam)
2.6 kilo verdim 3 haftada mutiisss...Ben birseyin farkina vardim bunu soylemeden edemiycem bundan bir kac ay once yine karatay deneyimim olmustu zayiflamak icin coook az yedim galiba vucudum diredi veremiyordum kilo.Canan hocamiz doyana kadar yiyin diyorya bu seferki diyetimde doyana kadar yiyorum ustelik sabah aksam meyva da yiyorum 1 tane yemeklerle beraber mutluyummm...
sabah klasik karatayim 1 armut biraz kuru uzum omegam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?