güleryüzcüm canıım
benim BMI düzeltecektin tekrar yazayım bildirilerimi istersen
boy 1.65
kilo 74 başlangıçta aynı
hedef 60
şimdiden teşekkürler arkadaşım
kızlar kuru meyveleri merak ettim nerden kuru meyvelere izn varda yaş meyveler daha kısıtlıı veriyor karatay hoca???
168 canımpapadiya boyun kaç cvp için çok tşklerr
Çok güzel zayıflamışsın arkadaşım nazarlardan uzak sanırım uzun boylusun çok formda görünüyorsun.Kalan kilonuda verir tekrar fotoğraflarını koyarsın böylelikle bizde motive oluruz. Tabikide darısı bizim başımıza
canım benim de sorunum hep boğazdan oluyor böyle biraz hastalanacağımı hissettiğimde bir bardak ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi koyuyorum (bir de bal konuluyor ama ben koymuyorum cıss) ve içiyorum güne 2-3 tane bana çok iyi geliyor. Geçmiş olsuuunn
Kızlar nacizane bir tavsiyem olacak, arkadaşların çoğu daha deneyimli ama belki faydası olur diye bir fikrimi, deneyimimi paylaşmak istedim :26:
Genel olarak kilo veren arkadaşlarda kalan kilolar göbek kısmında gibi geldi bana. Bölgesel sıkılaşma için aromatik yağlar var, inanılmaz faydası oluyor, kilo verdirmiyor ama cm olarak incelme baya oluyor. Ben 2 yıl önce bir güzellik salonuna gittim zayıflama amaçlı, 2 ay kadar, diyet yaptım ve aromatik bir yağla haftada 3 gün masaj yapıldı, 2 ayda o kadar aç kaldım ama sadece 5 kg verdim ama o kadar incelme olmuştuki, en az 10 kg vermiş gibiydim, özellikle göbeğim neredeyse tamamen gitmişti. O zaman kullandıkları yağın ne olduğunu sormamıştım akıl edemedim. Ama sonrasında kilo alınca tekrar ben internetten sıkılaştırıcı bir yağ aldım, çok düzenli kullanmadım malesef, ancak kullandığımda özellikle göbeğe uyguladım, 5-10 dk masaj yaptım, streç sarıp gece yattım ve kilo vermememe rağmen göbeğimde belirgin sıkılaşma oldu, spor bile yapmadım. Şimdi de ihmal etmekle birlikte arada yapıyorum, ama düzenli yapmak faydalı. Teyzem ve arkadaşı da aktarda bir kaç yağı karıştırtmışlar bu şekilde, kullandılar faydası oldu. Masajın da sıkılaşmaya etkisi çokmuş bu arada. Tavsiyem; birçok arkadaş zaten spor yapıyor, bu yağlardan istedikleri bölgeye sürüp 5 dk kadar masaj yaparak streçle sarıp sporlarını yapınca çok güzel sıkılaşma olacağıdır. Sporla zaten sıkılaşma oluyor ama fazlası neden olmasın
Faydası olursa çok mutlu olurum
saol cnm benım tavsıyen ıcın
tatlım strecdeınce aklım ageldı sauna esofmanım var benım ytururken oldukca terletıyor.ama pek zamnım olmuyo yurumeye aca gece yatmadan once bebe yagı ıle yaglansam ve o esofmanlarla yatsam herhangı bır sakıncası olurmukı bı desnesemmıkı acep
Bence sakıncası olmaz canım dene bakalımsonuçta spor yaparken de vücut terliyor ve toksinleri atıyor. Ama streç veya sauna şortlar vücudu biraz sıktıkları için de sıkılaştırıyorlar sanırım.
Kuru meyvenin glisemik indeksi yaş meyveye göre daha düşük, bu nedenle geç sindiriliyor, tok tutuyor ve içindeki şeker kana hızlıca geçmeyerek insülin direnci oluşturmuyor. Yaş meyvedeki fruktoz ise kana çok çabuk geçerek kan şekerinin hızlı bir şekilde yükselip düşmesine sebep olarak insülin direnci oluşturuyor.
Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?