Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

güleryüzcüm canıım
benim BMI düzeltecektin tekrar yazayım bildirilerimi istersen
boy 1.65
kilo 74 başlangıçta aynı
hedef 60
şimdiden teşekkürler arkadaşım

Kızlar nacizane bir tavsiyem olacak, arkadaşların çoğu daha deneyimli ama belki faydası olur diye bir fikrimi, deneyimimi paylaşmak istedim :26:

Genel olarak kilo veren arkadaşlarda kalan kilolar göbek kısmında gibi geldi bana. Bölgesel sıkılaşma için aromatik yağlar var, inanılmaz faydası oluyor, kilo verdirmiyor ama cm olarak incelme baya oluyor. Ben 2 yıl önce bir güzellik salonuna gittim zayıflama amaçlı, 2 ay kadar, diyet yaptım ve aromatik bir yağla haftada 3 gün masaj yapıldı, 2 ayda o kadar aç kaldım ama sadece 5 kg verdim ama o kadar incelme olmuştuki, en az 10 kg vermiş gibiydim, özellikle göbeğim neredeyse tamamen gitmişti. O zaman kullandıkları yağın ne olduğunu sormamıştım akıl edemedim. Ama sonrasında kilo alınca tekrar ben internetten sıkılaştırıcı bir yağ aldım, çok düzenli kullanmadım malesef, ancak kullandığımda özellikle göbeğe uyguladım, 5-10 dk masaj yaptım, streç sarıp gece yattım ve kilo vermememe rağmen göbeğimde belirgin sıkılaşma oldu, spor bile yapmadım. Şimdi de ihmal etmekle birlikte arada yapıyorum, ama düzenli yapmak faydalı. Teyzem ve arkadaşı da aktarda bir kaç yağı karıştırtmışlar bu şekilde, kullandılar faydası oldu. Masajın da sıkılaşmaya etkisi çokmuş bu arada. Tavsiyem; birçok arkadaş zaten spor yapıyor, bu yağlardan istedikleri bölgeye sürüp 5 dk kadar masaj yaparak streçle sarıp sporlarını yapınca çok güzel sıkılaşma olacağıdır. Sporla zaten sıkılaşma oluyor ama fazlası neden olmasın
Faydası olursa çok mutlu olurum

öğleee menümm

Bir kepçe tarhana çorbası
Ciğerli bulgur pilavu(sonunda bitti:))
Bol yeşillikli börülce salatası
8-9 yer fıstığı

Destinaaa sakın haa dokunma ikramlara bekliyoruz bak, iradeni göster bize foto ile birlikte haydii canıımmm

Son düzenleme:
kızlar kuru meyveleri merak ettim nerden kuru meyvelere izn varda yaş meyveler daha kısıtlıı veriyor karatay hoca???

Kuru meyvenin glisemik indeksi yaş meyveye göre daha düşük, bu nedenle geç sindiriliyor, tok tutuyor ve içindeki şeker kana hızlıca geçmeyerek insülin direnci oluşturmuyor. Yaş meyvedeki fruktoz ise kana çok çabuk geçerek kan şekerinin hızlı bir şekilde yükselip düşmesine sebep olarak insülin direnci oluşturuyor.

Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltin lütfen.

Akşama yapacaklarımı yazayım sizde yazabilirseniz fikir verirsiniz bana da hatunlaarr
börülce yemeği
ıspanak kavurma (eşim yiyor onu sadece ben sevmiyorum, çiğini yiyorum sadece)
kızım da makarna istedi (makarna pek aramam bu sefer yemeyeceğim dün patatesleri götürdümdü resmen)

Yarın için karnabahar yapacağım kıymalı yemeğini yapayım en iyisi beşamel sosta un var:26: karnabahar bir haftadır bekledi benim karar vermemi

saol cnm benım tavsıyen ıcın

tatlım strecdeınce aklım ageldı sauna esofmanım var benım ytururken oldukca terletıyor.ama pek zamnım olmuyo yurumeye aca gece yatmadan once bebe yagı ıle yaglansam ve o esofmanlarla yatsam herhangı bır sakıncası olurmukı bı desnesemmıkı acep

kızlar merhaba nasılsınız yazmadan önce geçmişi okumak istedim güleryüzcüm ve papadiyam sizleri tebrik ederim müthişsiniz darısı bizlere inş.
sabah:
1 kase keten tohumlu yoğurt
2 kuru kayısı
1 tane hurma
2 tane ceviz
1 elma
öğlen:
2 yumurtadan sucuklu omlet
avuç içi kadar peynir
7 tane zeytin
1 küçük portakal ve elma
kendimi bugün çok yorgun hissettim oyüzden meyveyi artırdım c vitamini alayım diye umarım fazla olmamıştır
:26:

2.öğün

3bardak nane limon cay bu saate kadar
bulgur pılavı bol acılı ve cok az
barbunya yemegı yarım kepçe kadar cok doydum ve artık cok acıkmıyorum bıara neydı ne yersem doymuyodum aklım hep yemekteydı atlattım cok sukur

Bayan bir öğretmen arkadaşla karatayı konuştuk 3 gündür uyuyormuş 1 kg vermiş sevinçliydi İlk kitabı getirdim ona vereceğim şimdi

kalkınca çörek otu ve su
sabah: 1 muz+ 1 bardak süt+ 1 çaybardağı ceviz+3 ad kuru erik+6-7 ad kuru siyah üzüm+1 kırmızı biber+10 ad zeytin+4 çeri domates+2 omega3 kapsül
öğle:1 tabak çorba+1 tabak pazı kavurması+3-4 yemek kaşığı yoğurt + 2 kuru erik + 2 omega3 kapsül
akşam: beyaz lahana sarması ve yoğurt yerim evde onlar var.

sıvı : su 3 litreyi geçer+ 2 fincan çay+1 fincan türk kahvemi içerim biraz sonra
spor: dün akşam 1 saat makinemde tepindim bu akşam da tepinirim (makinenin ismini bilmiyorum. bisiklete benziyor ama oturacak yeri yok ayakta pedal çeviriyorsun)

bu arada geçmişe tam olarak bakamıyorum. malum işyeri ama bir kaç tane foto gördüm. biri papadiya biride iyiniyetlinin di galiba her ikisini de canı gönülden kutluyorum.maşallah ve darısı başıma diyorum. çok özendim yaaa

Bence sakıncası olmaz canım dene bakalım sonuçta spor yaparken de vücut terliyor ve toksinleri atıyor. Ama streç veya sauna şortlar vücudu biraz sıktıkları için de sıkılaştırıyorlar sanırım.

evet olabılır cnm ben tenım edırek temas olmasın dıye altımatayt ustumede badı gyıyorum cnm olmas heralde bakalım denıyım bı kacgun

teşekkür edeim harikasınnn asıl karataycı sizsiniz

slm bayanlar bende 2 haftadır karatay diyetine başladım hergün sizi burdan takip ediyorum ve takdir ediyorum hepinizi ilk defa bu kadar azimle kilo vermek için çabalıyorum hem bu karatay diyetinede bayıldım hiç zorlanmıyorum ve fazla yemek istemiyor canım.ben haftada bir gün tartılıyorum ilk hafta 1,5 kilo verdim 2. hafta bugün doluyor yarın sabah aç karnına tartılıcam inşallah bu haftada kilo vermiş olurum. bazıları baya kilo vermiş ben oturarak çalışıyorum heralde ondan fazla vermedim boyum 1,70 diyete başladığım kilom 84,700 son tartıldığımda yani geçen hafta 83,300 düm yarın sabah bakalım kaç olmuşum. herkese başarılar dilerim.

KIZLAR 2.öğünüm:
1 tabak salçalı köfte
1 portakal
bugün boğazım ağrıyo ve öksürüyorum hmm canımda bişey istemiyo bu havalar mahvetti ya.sabah burda ince ince kar yağıyodu..

bir tabak yesil bakla yemegi(ev yapımı yogurtlu,dere otlu)
salata(domates,salatalık,yesil sogan,marul karısımı zeytinyaglı,limonlu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…