KIZLAR 2.öğünüm:
1 tabak salçalı köfte
1 portakal
bugün boğazım ağrıyo ve öksürüyorum hmm canımda bişey istemiyo bu havalar mahvetti ya.sabah burda ince ince kar yağıyodu..
KIZLAR 2.öğünüm:
1 tabak salçalı köfte
1 portakal
bugün boğazım ağrıyo ve öksürüyorum hmm canımda bişey istemiyo bu havalar mahvetti ya.sabah burda ince ince kar yağıyodu..
güleryüzcüm canıım
benim BMI düzeltecektin tekrar yazayım bildirilerimi istersen
boy 1.65
kilo 74 başlangıçta aynı
hedef 60
şimdiden teşekkürler arkadaşım
kalkınca çörek otu ve su
sabah: 1 muz+ 1 bardak süt+ 1 çaybardağı ceviz+3 ad kuru erik+6-7 ad kuru siyah üzüm+1 kırmızı biber+10 ad zeytin+4 çeri domates+2 omega3 kapsül
öğle:1 tabak çorba+1 tabak pazı kavurması+3-4 yemek kaşığı yoğurt + 2 kuru erik + 2 omega3 kapsül
akşam: beyaz lahana sarması ve yoğurt yerim evde onlar var.
sıvı : su 3 litreyi geçer+ 2 fincan çay+1 fincan türk kahvemi içerim biraz sonra
spor: dün akşam 1 saat makinemde tepindim bu akşam da tepinirim (makinenin ismini bilmiyorum. bisiklete benziyor ama oturacak yeri yok ayakta pedal çeviriyorsun)
bu arada geçmişe tam olarak bakamıyorum. malum işyeri ama bir kaç tane foto gördüm. biri papadiya biride iyiniyetlinin di galiba her ikisini de canı gönülden kutluyorum.maşallah ve darısı başıma diyorum. çok özendim yaaa
kalkınca çörek otu ve su
sabah: 1 muz+ 1 bardak süt+ 1 çaybardağı ceviz+3 ad kuru erik+6-7 ad kuru siyah üzüm+1 kırmızı biber+10 ad zeytin+4 çeri domates+2 omega3 kapsül
öğle:1 tabak çorba+1 tabak pazı kavurması+3-4 yemek kaşığı yoğurt + 2 kuru erik + 2 omega3 kapsül
akşam: beyaz lahana sarması ve yoğurt yerim evde onlar var.
sıvı : su 3 litreyi geçer+ 2 fincan çay+1 fincan türk kahvemi içerim biraz sonra
spor: dün akşam 1 saat makinemde tepindim bu akşam da tepinirim (makinenin ismini bilmiyorum. bisiklete benziyor ama oturacak yeri yok ayakta pedal çeviriyorsun)
bu arada geçmişe tam olarak bakamıyorum. malum işyeri ama bir kaç tane foto gördüm. biri papadiya biride iyiniyetlinin di galiba her ikisini de canı gönülden kutluyorum.maşallah ve darısı başıma diyorum. çok özendim yaaa
bir tabak yesil bakla yemegi(ev yapımı yogurtlu,dere otlu)
salata(domates,salatalık,yesil sogan,marul karısımı zeytinyaglı,limonlu)
Eki Görüntüle 377476
güleryüzcüm canıım
benim BMI düzeltecektin tekrar yazayım bildirilerimi istersen
boy 1.65
kilo 74 başlangıçta aynı
hedef 60
şimdiden teşekkürler arkadaşım
afiyet olsun harika
slm bayanlar bende 2 haftadır karatay diyetine başladım hergün sizi burdan takip ediyorum ve takdir ediyorum hepinizi ilk defa bu kadar azimle kilo vermek için çabalıyorum hem bu karatay diyetinede bayıldım hiç zorlanmıyorum ve fazla yemek istemiyor canım.ben haftada bir gün tartılıyorum ilk hafta 1,5 kilo verdim 2. hafta bugün doluyor yarın sabah aç karnına tartılıcam inşallah bu haftada kilo vermiş olurum. bazıları baya kilo vermiş ben oturarak çalışıyorum heralde ondan fazla vermedim boyum 1,70 diyete başladığım kilom 84,700 son tartıldığımda yani geçen hafta 83,300 düm yarın sabah bakalım kaç olmuşum. herkese başarılar dilerim.
kızlarrrr duştan sonra ölçülerimi aldım.2 şer cm incelmişim
arkadasım cizelgesini yaptım tekrar BMI yine düsük cıkıyor neden olmuyor anlamadım bilgileri yukarda biri tekrar cizelge hazırlayabilir mi arkadasın özeline atabilir mi?burdada paylasabilirsin olmazsa
Ne zaman ölçülerini almıştın canım en son? Az da değil 2'şer cm
2 hafta önce almıştım en son canım
tebrik ederim darısı benimde başıma inşallah
75-72 kilolar arasında oldugum fotolar;Eki Görüntüle 377088 Eki Görüntüle 377089
60.1 kilodaki halim bu gece cektim son halim;Eki Görüntüle 377093 Eki Görüntüle 377095
kızlarrrr duştan sonra ölçülerimi aldım.2 şer cm incelmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?