Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

KIZLAR 2.öğünüm:
1 tabak salçalı köfte
1 portakal
bugün boğazım ağrıyo ve öksürüyorum hmm canımda bişey istemiyo bu havalar mahvetti ya.sabah burda ince ince kar yağıyodu..

gecmış olsun cnm bend eaynı dertten müzdarıbım fena nane lımon cıkcak ıcımdn valla ıçmekten

güleryüzcüm canıım
benim BMI düzeltecektin tekrar yazayım bildirilerimi istersen
boy 1.65
kilo 74 başlangıçta aynı
hedef 60
şimdiden teşekkürler arkadaşım

benim fotolarımı gördün arkadasım guleryuz2011 ama olsun işyerindesin normal

benim fotolarımı gördün arkadasım guleryuz2011 ama olsun işyerindesin normal darısı senin basına tesekkürler ayrıca

Son düzenleme:
güleryüzcüm canıım
benim BMI düzeltecektin tekrar yazayım bildirilerimi istersen
boy 1.65
kilo 74 başlangıçta aynı
hedef 60
şimdiden teşekkürler arkadaşım

arkadasım cizelgesini yaptım tekrar BMI yine düsük cıkıyor neden olmuyor anlamadım bilgileri yukarda biri tekrar cizelge hazırlayabilir mi arkadasın özeline atabilir mi?burdada paylasabilirsin olmazsa

Son düzenleme:

bizimle kal menülerini paylas hataların varsa düzeltelim ve daha cabuk hedefe ulasalım "birlikten kuvvet dogar"

arkadasım cizelgesini yaptım tekrar BMI yine düsük cıkıyor neden olmuyor anlamadım bilgileri yukarda biri tekrar cizelge hazırlayabilir mi arkadasın özeline atabilir mi?burdada paylasabilirsin olmazsa

ben yapayım canım ama sanırım senin bmı de yanlış:26:

bayanlar birşey sormak istiyorum bu cevapların altında görünen kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz banada yardımcı olumusunuz.

öncelikle resimlerini gönderen arkadaşları tebrik ediyorum..maşallah diyorum..çok güzel zayıflamışsınız kızlar..umarım ben de yakında böyle fotolarımı koyabilirim..bugün yine çok yoğunum o yüzden bu saate kadar yazamadım..ama ara ara girip eskiyi okudum..dün akşam biraz kaçamak yaptım sanırım..lahmacun yedim..
dün akşam menüm;
2 lahmacun
salata
ayran

bu sabah:
2 yumurtadan peynirli omlet (yağsız)
kaşar peyniri
zeytin
günkurusu
ceviz
1 bar. süt

öğle:
1 tabak sebzeli mantar
havuç ve mor lahana salatası
yoğurt

bu akşam da muhtemelen kıymalı karnabahar yiyeceğim..evde o var.. :)

bu sabah tartıldım ve sonuçtan hiç memnun değilim..1 gün kaçamakla hemen kilo farkeder mi..:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…