ben yapayım canım ama sanırım senin bmı de yanlış:26:
75-72 kilolar arasında oldugum fotolar;Eki Görüntüle 377088 Eki Görüntüle 377089
60.1 kilodaki halim bu gece cektim son halim;Eki Görüntüle 377093 Eki Görüntüle 377095
selam kızlarrrr
sabah tartıda guzel bır rakam gordum cok mutluyum dun aksamda lcw de 42 beden kot ve gomlek denedım ıkısıde tam oturdu bunada ayrı bır sevındım
Eki Görüntüle 377247
tartıdada 75.9 u gordumsızınle paylasmadan gecemıycem
sımdıde sıra kahvaltımda
lor peynıre kırılmıs 2 yumurta
omega3 6 zeytın b.peynır
domates bırkac fındık 2 hurma
1 ısırık gofret turk kahvesı yesılcay
papişim sende harikasın sen kilonu hiç göstermiyorsun ideal kilonda gibisin
oglen kızım uyuyuncada 40dk yuruycem bol bol da su ıcecem e daha ne olsun
kuzucuğuma benden hastalık geçti
az önce doktordan geldik bronşite çevirebilir dio çok üzüldüm. daha 4 aylık olduğu için hiç ilaç yazmadı beklicez dedi.
ay böyle olcak mı olmicak mı diye beklemek çok saçma geldi bana
herhangi bi öneriniz var mııı???????????????
leylak70 çim ile anasının kuzusu yoklarrr neredesiniz güzeller
Canım geçmiş olsuuun elma sirkesini dene mide sorunun yoksa iyi geliyor
gecmış olsun cnm bend eaynı dertten müzdarıbım fena nane lımon cıkcak ıcımdn valla ıçmekten
Merhaba kızlar
Geçmişi hızlı hızlı geçtim ben de çok yazılmışşş, malum işteyim ve 2 gündür kan tahlilleri nedeyle biraz hastane havası aldım iyi gelmedi bana sanırım ben de hasta olucam boğazım acıyo
Valla ben iyice çığırdan çıktım kızlar 1 lokmalık kaçamaklar yerini bazı zaman 3-4 kaşığa bazen de bir dilime bırakıyor,iradem iyice gitti...acıkmıyorum ama yasaklı şeylerden görünce canım çekiyoraslında şuanki kg.mdan memnunum 2-3 ay önce filan önce aldığım pantalonlarım da bollaştı..mekik çekip göbek eritmem lazım o da tembellikten yapamıyorum işte bütün gün hareketsizim işyerinde göbek hamile gibi
selam kızlar
kahvaltım klasik karatay kahvaltısı ama yumurtayı 3 e çıkarttım çok acıkıyorum diye ve bugün daha az acıktım bundan sonra sabahları 3 tane yesem olur mu ki :26:
kızlar ben kitabı okumadım o açıdan sorularımı hoşgörün sizden öğrendiklerimle yapıyorum ben bu yöntemi
öğlen
salata-cacık-peynir
ara
1br fındık,1 kuru incir
akşam yemedim ama
yeşil mercimek salatası
biberli tavuk kavurma
gece yatmadan
1br süt
sizleri seviyorumm
ben yapayım canım ama sanırım senin bmı de yanlış:26:
Ceylin cim merak etme sen basarirsin. Sen ve Laylak la ayni benim de vermek istedigim kilolar. Ben de 69 la basladim 1 ayim doldu tam bugun. 65.4 um su an. hedef 60. sonra belki 58-59 :) insallah bende basaricam kizlar az kaldi. bu arada ceylin o gobek belasi bende de var. cardio yapiyorum haftada 1 ama nasil olucak bilmem bende bel fitigi var o yuzden hocanin gosterdigi mekik ve benzerin hareketleri de uygulayamiyorumuzuuun bir surec ister sanirim gobekten nasil kurtulacagimiz hakkinda bilgisi olan varmi kislar? ?
Ceylin cim merak etme sen basarirsin. Sen ve Laylak la ayni benim de vermek istedigim kilolar. Ben de 69 la basladim 1 ayim doldu tam bugun. 65.4 um su an. hedef 60. sonra belki 58-59 :) insallah bende basaricam kizlar az kaldi. bu arada ceylin o gobek belasi bende de var. cardio yapiyorum haftada 1 ama nasil olucak bilmem bende bel fitigi var o yuzden hocanin gosterdigi mekik ve benzerin hareketleri de uygulayamiyorumuzuuun bir surec ister sanirim gobekten nasil kurtulacagimiz hakkinda bilgisi olan varmi kislar? ?
süper tatlım baya fark etmiş ..
papadiya harikasın arkadasıım..
kızlarrrr duştan sonra ölçülerimi aldım.2 şer cm incelmişim
kızlar merhaba tekrardan:)) 45 dk da 4km yurudum dusumu aldım yesılcayımı ıctım yemegımı yedım kahvemı ıctım geldım
ıkıncı ogunum
1 tabak fırında mantarlı karnıbahar(komsum yapmıs harıkaydı)
1 tabak bol yesıllık salatası acı bıber tursusu kozlenmıs patlıcan ılavelı
1 ısırık pohaca 1 ısırık kekSımardım tabı
Eki Görüntüle 377688 Eki Görüntüle 377689
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?