Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

75-72 kilolar arasında oldugum fotolar;Eki Görüntüle 377088 Eki Görüntüle 377089

60.1 kilodaki halim bu gece cektim son halim;Eki Görüntüle 377093 Eki Görüntüle 377095

harikasın hepbirlikte başaracağız

geçmiş olsun tatlım dahada minicikmiş bebişin

leylak70 çim ile anasının kuzusu yoklarrr neredesiniz güzeller

canım bugün babamın doktor kontrolleri vardı hastenedeydik ordan eve yürüdüm 40dk iyi oldu

leylakcım senide kutları bugün 3güzel haberle motive olduk valla

Merhaba kızlar
Geçmişi hızlı hızlı geçtim ben de çok yazılmışşş, malum işteyim ve 2 gündür kan tahlilleri nedeyle biraz hastane havası aldım iyi gelmedi bana sanırım ben de hasta olucam boğazım acıyo
Valla ben iyice çığırdan çıktım kızlar 1 lokmalık kaçamaklar yerini bazı zaman 3-4 kaşığa bazen de bir dilime bırakıyor,iradem iyice gitti...acıkmıyorum ama yasaklı şeylerden görünce canım çekiyoraslında şuanki kg.mdan memnunum 2-3 ay önce filan önce aldığım pantalonlarım da bollaştı..mekik çekip göbek eritmem lazım o da tembellikten yapamıyorum işte bütün gün hareketsizim işyerinde göbek hamile gibi

papişim sana yazdığım mesajın içinde çıkmış

menümü yazayım
2 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
tere
ceviz
1 portakal
1 günkurusu omega 3lerim

akşamda

yoğurtlu ıspanak yemeği
yanına ne yesemki
birazda bulgur pilavı var evde :18:

güleryüz ve papadiyacım harikasınız maşşAllah.
özellikle papadiş boyunun da avantajıyla hiç göstermiyosun kilonu..
sporunuza zaten söz yok o en büyük etken!

selam kızlar
kahvaltım klasik karatay kahvaltısı ama yumurtayı 3 e çıkarttım çok acıkıyorum diye ve bugün daha az acıktım bundan sonra sabahları 3 tane yesem olur mu ki :26:
kızlar ben kitabı okumadım o açıdan sorularımı hoşgörün sizden öğrendiklerimle yapıyorum ben bu yöntemi
öğlen
salata-cacık-peynir
ara
1br fındık,1 kuru incir
akşam yemedim ama
yeşil mercimek salatası
biberli tavuk kavurma
gece yatmadan
1br süt
sizleri seviyorumm

Ceylin cim merak etme sen basarirsin. Sen ve Laylak la ayni benim de vermek istedigim kilolar. Ben de 69 la basladim 1 ayim doldu tam bugun. 65.4 um su an. hedef 60. sonra belki 58-59 :) insallah bende basaricam kizlar az kaldi. bu arada ceylin o gobek belasi bende de var. cardio yapiyorum haftada 1 ama nasil olucak bilmem bende bel fitigi var o yuzden hocanin gosterdigi mekik ve benzerin hareketleri de uygulayamiyorum uzuuun bir surec ister sanirim gobekten nasil kurtulacagimiz hakkinda bilgisi olan varmi kislar? ?

hocamız diyorki bir programında günlük 8 adet yumurta yenebilir sadece köy yumurtası olması sartı var.istersen youtube karatay diyeti 1,2,3 seyret derim

aynen bende göbek nasıl gider diye düşünüyorum ya sezeryanla doğum yaptım 1,5 yıl önce kiloya dikkat etmeyincede büyüdü en çok bacaklarımın incelmesini ve göbeğimin gitmesini istiyorum.

aynen bende göbek nasıl gider diye düşünüyorum ya sezeryanla doğum yaptım 1,5 yıl önce kiloya dikkat etmeyincede büyüdü en çok bacaklarımın incelmesini ve göbeğimin gitmesini istiyorum.

azcık saçma bir menü oldu ama idare ediverın

1 yumurta

25 zeytin

4 çilek

1avuc ceviz ve badem

1kaşık kahvaltılık sos

kızlar merhaba tekrardan:)) 45 dk da 4km yurudum dusumu aldım yesılcayımı ıctım yemegımı yedım kahvemı ıctım geldım

ıkıncı ogunum

1 tabak fırında mantarlı karnıbahar(komsum yapmıs harıkaydı)
1 tabak bol yesıllık salatası acı bıber tursusu kozlenmıs patlıcan ılavelı
1 ısırık pohaca 1 ısırık kek sımardım tabı

afiyet olsun ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu çok merak ediyorum ben daha yolun başındayım ama çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…