Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi günler,

2.öğün : tavuklu, peynirli salata, biraz ceviz, biraz yaban mersini, 1 kase yoğurt, 1 kase mercimek çorbası

biraz fazla oldu, ama günü kapadım.Yürüyüş yapamadım ama oldukça hareketli bir gündü ordan oraya koşturdum.
Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Benim kızım da 2 gündür hasta, boğazı iltihaplanmış, doktor çok yaygın olduğunu söyledi. Sanırım ben de hasta olacağım, boğazım ağrıyor. Şimdilik hoşcakalın, görüşmek üzere.

leylakcım cok sevindim yaza baya bi cıtır olarak gireceksin

inşallah canım,hepimiz çıtır olucaz inşallah

sağol canım seni tebrik ediyorum hedefine 5 kilo kalmış sen tam bi çıtır olmuşun
darısı benim başıma inş

sağol canım benim,amin canım

benim diyede başladığım kilodan daha fazlayken nasıl bu kadar zayıfladın hayterler içindeyim benimde hedef kilo 65 ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu seni çok takdir ettim gerçekten.

bende bazen kendime hayret ediyorumçünkü çok istikrarsız biriyimdir.ama zayıfladığımı ve aç kalmadığımı gördükçe gaza gelip devam ettim.sakın sende vazgeçme,devam et ve incecik ol
leylakcım senide kutları bugün 3güzel haberle motive olduk valla

sağol canım

sence benim ki demi yanlıs leylakcım versem bana da yapabilir misin?
kilo:60.1
baslangıc kilo:71.1
boy:1.50
baslama tarihi:06.12.2011

tesekkürler ayrıca

yaptım,özeline gönderdim canım
canım tebrikler valla bende 5 gün önce ölçmüstüm 2 cm bel,2 cm basenden vermişim bundan öncede 13 gün önce ölcmüstüm cok mutlu olmustum suana kadar hesapladımda 45 cm yakın incelmisim

harikasın valla güleryüzcüm

kızlar ya ben bugün gaza geldim de sanırım biraz fazla oldu yavaş yavaş almak gerekiyormuş gazı

sabah 8:30 gibi kahvaltımı yaptım, öğle saati hiç acıkmamıştım yemedim birşey, sonra 15:30 gibi biraz yoğurt yiyeyim dedim sadece yemek yine yemedim, iki öğün yapcam güya, İkinci öğünüm de 7-8 arası olacak ama, cesarete bak sen, oruc tutuyom sanki

ama saat 5 gibi çok acıkmasam da hala, ellerim titremeye halsizlik olmaya başladı, ben de şimdi süt içiyom napayım eve gidene kadar sabır artık, 7yi geçecek 2. öğün, neyse ders oldu, vücut kıtlık moduna geçmesin de

Kızlar selam,

Ben aslında bugün başladım, dün başlayamadım

Ama tartılamadım da, yarın sabah tartılıp bildiricem başlangıç kilomu..

Sabah: 4 cherry domates, 10 zeytin, 1 avuç içi kadar peynir, 1 adet muz
Öğlen: Üzeri peynirli karışık salata, limon ve zeytinyağı ile (evden yaptım getirdim)3 yemek kaşığı yoğurt (ev tipi), 6 fındık, 1 bardak çay
Ara: 1 muz
Akşam: Kısır yapmayı planlıyorum, yanında da ızgara tavuk ya da sebze yemeği

Bu şekilde olur mu?

Bir de ticker nereden ve nasıl ekleniyor yapamadım ben..

Bir de ben çayı midem rahatsız olduğu için çooook açık içiyorum, bitki çayını da çok tüketirim. Su ise 4-5 litreyi geçmemek için kendimi kasıyorum. Normalde de şekersiz içtiğim için aslında dezavantajlıyım, şekeri kesmek çok farkettiriyor. geçen sene 12 kilo vermiştim, kendim dikkat ederek. (78den 66ya inmiştim- bu sene 83e kadar çıktım pis boğazdan ) şu an sanırım 79-80 civarındayım, yarın net bilgi vericiiim sizlere..

Hepinizi çoook seviyorum:)

Sevgiler..

bugün yediklerim

1.öğün:
2 rafadan yumurta
3 dilim pastırma
domates
salatalık
1 dilim peynir
3 zeytin

2.öğün:
1 kase domates çorbası
1 avuç kabak çekirdeği
1 portakal

3.öğün:
1 kase domates çorbası
6 tane mercimek köftesi
1 kase yoğurt

spor:45 dk yürüdüm

afiyet olsun sekerim valla menü süper domates corbasını kendin mi yaptın tarifini verebilcen mi ben hic denemedim de
ayrıca yeni cizelgem icin tesekkürler sence ben nerde yanlıs yapıyorum anlamadım neden düsük cıkıyor BMI anlamadım

Son düzenleme:

sağol canım....çizelgede sanırım sen boy yazılan yeri metreye çevirmiyosun,bundan olabilir.

domates çorbasını da domatesleri rendeliyorum sonra tel süzgeçten geçiriyorum ki pürüzsüz olsun.sonra 1 yk tereyeğında 1 kaşık unu kavuruyorum.sonra süzdüğüm domates suyunu ekliyorum,birazda soğuk su ekleyip kaynayana kadar karıştırıyorum .

ne güzel bi menü papadiya cok hos valla afiyet olsun bitanem
ohhh yürüyüs de tamam ama bende yaptım oleyyy

olabilir arkadasım ben orda herhangibi degisiklik yapmıyorum

tesekkürler tarif icin en kısa zamanda bende yapcam menüm de görürsün tesekkürlerellerine saglık

akşam
bir kepçe börülce yemeği
4-5 kaşık tarhana çorbası
Biraz kaşar peyniri
pepeti aklıma düşürdü bide kahvaltılık sos
badem yer fıstığı
2-3 kaşık keten tohumlu yoğurt

çok güzel doydum sizlere de afiyet olsuunn

ohhh afiyet olsun papadiyam....ben herşeyi şekersiz içiyorum da çayı bir türlü içemiyorumçok özledim çay içmeyi

sagolasın bebısımm.ben 15 senedır cayıma seker koymuyorum 6 aydırda turk kahvesıne koymuyorum.ıkısındede bır grm seker olsa ıcemem o kadar alıstım yanı.ayrıca cayı cok severım gel karsılıklı ıcelım benı gordukce sende ıcersın

ah keşke karşılıklı içebilsek canım bak gaza geldim şimdi.birazdan zorluyayım kendimi bakalım içebilecekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…