afiyet olsun ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu çok merak ediyorum ben daha yolun başındayım ama çok istiyorum
leylakcım cok sevindim yaza baya bi cıtır olarak gireceksin
sağol canım seni tebrik ediyorum hedefine 5 kilo kalmış sen tam bi çıtır olmuşun
darısı benim başıma inş
benim diyede başladığım kilodan daha fazlayken nasıl bu kadar zayıfladın hayterler içindeyim benimde hedef kilo 65 ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu seni çok takdir ettim gerçekten.
leylakcım senide kutları bugün 3güzel haberle motive olduk valla
sence benim ki demi yanlıs leylakcım versem bana da yapabilir misin?
kilo:60.1
baslangıc kilo:71.1
boy:1.50
baslama tarihi:06.12.2011
tesekkürler ayrıca
canım tebrikler vallabende 5 gün önce ölçmüstüm 2 cm bel,2 cm basenden vermişim bundan öncede 13 gün önce ölcmüstüm cok mutlu olmustum suana kadar hesapladımda 45 cm yakın incelmisim
bugün yediklerim
1.öğün:
2 rafadan yumurta
3 dilim pastırma
domates
salatalık
1 dilim peynir
3 zeytin
2.öğün:
1 kase domates çorbası
1 avuç kabak çekirdeği
1 portakal
3.öğün:
1 kase domates çorbası
6 tane mercimek köftesi
1 kase yoğurt
spor:45 dk yürüdüm
afiyet olsun sekerim valla menü süper domates corbasını kendin mi yaptın tarifini verebilcen mi ben hic denemedim de
ayrıca yeni cizelgem icin tesekkürlersence ben nerde yanlıs yapıyorum anlamadım neden düsük cıkıyor BMI anlamadım
kızlar merhaba tekrardan:)) 45 dk da 4km yurudum dusumu aldım yesılcayımı ıctım yemegımı yedım kahvemı ıctım geldım
ıkıncı ogunum
1 tabak fırında mantarlı karnıbahar(komsum yapmıs harıkaydı)
1 tabak bol yesıllık salatası acı bıber tursusu kozlenmıs patlıcan ılavelı
1 ısırık pohaca 1 ısırık keksımardım tabı
Eki Görüntüle 377688 Eki Görüntüle 377689
sağol canım....çizelgede sanırım sen boy yazılan yeri metreye çevirmiyosun,bundan olabilir.
domates çorbasını da domatesleri rendeliyorum sonra tel süzgeçten geçiriyorum ki pürüzsüz olsun.sonra 1 yk tereyeğında 1 kaşık unu kavuruyorum.sonra süzdüğüm domates suyunu ekliyorum,birazda soğuk su ekleyip kaynayana kadar karıştırıyorum .
olabilir arkadasım ben orda herhangibi degisiklik yapmıyorum
tesekkürler tarif icin en kısa zamanda bende yapcam menüm de görürsün tesekkürlerellerine saglık
arada sizi okudum ,yorum da yaptım sporumu da yaptım
5 km
270 kalori
60 dk
5.1 hız
7800 adımcık
yemegın ustune bır demlıkte cay ıctım
ohhh afiyet olsun papadiyam....ben herşeyi şekersiz içiyorum da çayı bir türlü içemiyorumçok özledim çay içmeyi
sagolasın bebısımm.ben 15 senedır cayıma seker koymuyorum 6 aydırda turk kahvesıne koymuyorum.ıkısındede bır grm seker olsa ıcemem o kadar alıstım yanı.ayrıca cayı cok severım gel karsılıklı ıcelım benı gordukce sende ıcersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?