Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

3 sabahtır tartılıyorum(ama ben ptesıye kadar tartılmak ıstemıyorum.bunuda ancak bırıne soz verırsem yapabılırım.sana soz verıyorum ptesıden once tartılmak yok

tamam canım,tartılmamak en iyisi zaten.aynı kiloda olduğunu görünce bile insan sinir oluyo yoksa

Nasılsınız arkadaşlar

Güleryüz ve papadiya tebrik ediyorum sizi,birşey soracağım,hiç kaçamaksız mı gitti kilolar,yoksa arada oldu mu,bir de keten tohumu ve omega 3 alıyor musunuz?

Bugünkü menüler:Saat 10:30 peynir,zeytin,yeşillik,kızartma(fırında patatessiz),domates,salatalık
Saat 16:30 Kısır,beyaz peynir,acılı biber salçalı cevizli ezme

annesinin kuzusu kuzucuğuna bu süreçte çok iyi bak canım geçmiş olsun. Terliyorsa dikkat et benim kızım da bronşit olmuştu. öpüyorum ben onu

kızlar şimdi starda yeni bir hayat var ilgimi çekti izliyorum bakalım nasıl zayıflayacaklar...Sonra da muhteşem yüzyılı izlerim.

İyi akşamlar arada buraya bakarım

menümü bildireyim bende...günü kapattım artık

1.öğün:

2 haşlanmış yumurta
peynir
12 zeytin
yarım çb fıstık fındık
1 kaşık yoğurtla çörek otu
domates-salatalık

2.öğün:

biraz çerez
yoğurt

3.öğün:
nohut
salata
yoğurt

kızlar bişey sorucam
arada domates salatalık yiyebilir miyiz acaba atıştırmalık

canım öğünler arası birşey yememeye dikkat ediyoruz. Ara öğün ben hiç yapmıyorum zayıflamamız için salgılanması gereken vücut yağlarının yakılması için gerekli olan hormon leptin hormonunun salgılanabilmesi için bu şekilde yapıyoruz. Domates ve salatalığı ana öğünlerde yiyebilirsin

karatay da 4.günüm

2.öğünüm saat17:00 18:00
1tabak pırasa yemeği
biraz ıspanak vardı yoğurtlu
10 tane fındık içi
1 fincan sütlü kahve şekersiz
saat: 19:00 domates salatılık
su:2 lt
spor:1 saat plates
kızlar akşam geç saatlerde tatlı isteği olduğu için
sütlü kahve içiyorum doğru mu yapıyom sizce

yürüyüşlerden naberrr 70 dk yurudum toplamda 11000 adım olduu

iyi akşamlar kızlarr,
öğlen ki menüm, cacık ve tavuk sote

akşamda, 1 kase yoğurt çorbası, 1 tabak yaprak sarma , 3 çiğköfte(bitirmeye uğraştım şükür bitti) ve adet olacağım sanırım cnm çok çekti beee 3 kare bittercikkk
şimdide 5i birarda çayımı aldım :126: oturuyorum

aslında evı temızlemem gerekıyor ama hiç keyfim yok.

bu arada dün akşamki kilomla bugun sabah kı kılom arasında çok saçma bi tutarsızlık var, umarım adet olacağım içindir....

iyi akşamlar bayanlar .dün menümü yazamadım çok kötü grip olmuşum tüm gün yattım .bugünde pek iştahım yoktu .genede yazayım

sabah 1 haşlanmış yumurta 1 bardak süt
öğle etli türlü bir tabak 1 kase yoğurt
akşam etli türlü yarım tabak 1 muz

su 2 litre

spor yapamadım.(ama iyileşir iyileşmez spora yazılıcam kızlar

bende polikistik over var 2 yıldır eşimle bebek istiyoruz.tedavi görüyorum .o yüzden acil zayıflamam lazım

canım geçmiş olsun. Hocamızın kitabında karatay diyetinin polikistik over hastalığına iyi geldiği yazıyor
Sağlıkla bebeğini en kısa zamanda kucağına al inş.

meraba arkidişler
kızım daha iyi. ben de bi bakim dedim neler neler çevirmişsiniz resimler falan.
tebrik ediorum çok ii zayıflamışsınız
ben bugün kaçamaklı bi gün yaşadım saat 5 gibi yedim akşam yemeğimi suya devam şu an.
gündüz de hep uyudum ben de biraz kendime geldim çok şükür

kislar 2 saat mutfak alisverisine ciktim gittim geldim dolmus burda yine sayflar :))) domates, salatalik, kabak, kereviz, ispanak miss gibi sebzeler aldim geldim :) dolap tam takir kuru bakir kivamina gelmisti de, o zaman gozum donuyor yicek bisey bulamayinca:) simdi oglen yemegimi yiyorum
aksamdan kalan 4 kasik etli bezelye
1 kase keten tohumlu( nasil igrenc biseydir bu ama ya:) yogurt
su
yesil cayimda demleniyor, miss:) yanina birkac taze badem goturebilirim

aksama da kabak dolmasi yapiciim. yuruyus yok bu aksam kardio var 1 saat ona gidicem insh :)
kislar SORU : oglusa bal kabagi puresi yapicam simdi, bende yiyebilir miyim 2 catal? sekersiz, tarcin ve cevizli .bu arada balik osnrasi helva filan yemiyorum ben hic , onun yerine olur mu ? :))

kacamak yaptıgımı pek hatırlamıyorum beninm karatayı uygulayalı 114. günüm toplam yaptıysamda 2 kacamagı gecmez.keten tohumu su sıralar kullanmıyorum ilk aylarda kullanmıstım bi türlü almak nasip olmadı ama omega3 düzenli 2 aydır kullanıyorum

tesekkürler ayrıca yorumun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…