Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar, yeşil mezuralı karatay kitabında, sayfa 56 da karatay beslenme piramidinde günde bir kez bulgur pilavı yememiz gerektiği yazılmış, siz yiyor musunuz? ve yediğiniz halde zayıflıyor musunuz merak ettim:26::26::26:

Selam kizlar...
Papadiya ve güleryüz azmin zaferi, tebrik ederim. Durmak yok :)

Bugünkü menüm

Sabah:
Karatay kahvaltisi, yesil cay

Öglen:
Kusbasi tavuk gögüsü, bulgur pilavi ve yogurt

Ara: Birkac badem, 2 cevizli hurma, yesil cay
Aksam: Taze fasülye, iki köfte, brokoli, yesil cay ve bol su

Bu aralar aksamlari acikmiyorum, zoraki yiyorum.. Midem kücüldü:81:

Son düzenleme:

valla süpersin canım benim helal olsun sanada güleryüzede ve tüm karatay canlara

bugünde giremedim nete.bazen şubede açamıyorum .
of ya çok koptum buralardan özledim vallahi.
sabah yine geç kaldım sadece 2 yumurtadan peynirli omlet
öğlen yoğurt çorbası kereviz yemeği
akşamüstü 3 günkurusu badem (çıkış için yedim)
akşam tarhana çorbası bol salata
kaç gündür yemek yapamıyorum öle geçiyor

mrb kızlar ben de başlamak istiyorum diyete ama karatay diyeti mi yapsam dukan mı karar veremedim.kitabı alıp mı başladınız diyete.

dukan diyetinin saglıklı olmadıgını duydum kalp krizine ve gögüs kanserine neden oluyormuş bende yapacaktım ama vazgectim şuan karatay diyeti yapıyorum kitabın aldım okudum mantıklı geldi

aynen canım ya! banada hap gibisin biblo gibisin bıcırık falan derlerdi ama kilo aldıkça hantallaştım.
gerçi yinede totomun yer gördüğü yok ama cüsse hareketi eskisi gibi değil.
yani öledi diyelim bu 6 kilo bile çok şey değiştirdi

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ........2. Öğün(ıkındı vaktı) tavuk,2 kasık bulgur ,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 3saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a71111.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 34
  • $a71112.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 35
iki gündür ev halkı toptan hastayız ben de dahil o yüzden dün menümü yazamadım. O sebeple dünkü menüden başlıyorum:

Sabah: Karatay yumurtası ( 1 kk yumurta )

Öğlen: Haşlanmış horoz(kayınvalidem köyden gelirken getirmiş, mübarek düdüklüde 1 saatte pişti ama yine de taş gibi)
5 -6 lahana sarma

İkindi: Bebek görmeye gittik, kek ve börek vardı sadece, salata olsa onu yiycektim. kimseye çaktırmıycam diye maalesef 1 tane börek

Akşam: Horoz suyuna şehriye çorbası limonlu karabiberli ( hastayım arkadaşlar şehriyeyi hoşgörün lütfen:2:)
1 tabak kurufasülye
yeşil salata

Bugünkü menüm:

Sabah : Karatay kahvaltısı (1 kk yumurtayla)

Öğlen : 1 muz
40 gr. badem
1 fincan şekersiz nescafe

Akşam: 1 tabak şehriye çorbası
1 tabak kıymalı ıspanak
1 tabak bulgur pilavı(horoz suyuna)

Canım benim günde neler yedin :) Destinaaa

hiç sorma bacım yüzüm yok söylemeye saat 4 te 4 dilim etli ekmek yedim herkes yerken ben bakamadım yaa tabi her kçamaktan sonra yaşadıgım vicdan azabı varya o vicdan azabıyla 1,5 saat yürüyüş yaptım eve gelip duş aldım yeşil çayımı içtim bugün 2,5 saat yürüyüş 5 lt su 8 bardak yeşil çay içmiş oldum ..

merhaba arkadaşım,

bulgur pilavına izin var iki üç kaşık kadar yenebilir deniyor.
bu akşam mesela ben de yedim ama birazcık fazla oldu galiba
sen birkaç kaşığı geçmediğin sürece yiyebilirsin. kilo vermeye olumsuz etki etmez abartılmadığı sürece

canım geçmiş olsun. Hocamızın kitabında karatay diyetinin polikistik over hastalığına iyi geldiği yazıyor
Sağlıkla bebeğini en kısa zamanda kucağına al inş.

sağol canım. evet cana hoca bu diyetin pco ya iyi geldiğini yazmış . ondan umutlandım .sağol iyi dileklerin için moral oldun bana:)

milletin yanında yesen bi türlü yemesen bi türlü
geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsın... üstüne sporunu da yapmışsın oooohh

vicdan azabı iyidir hem, hissetmemek daha kötü değil mi

n

Canım sen öğleyin ne güzel yemeğini de yemiştin tok gitmiştin hem de 4 dilim ekmek yemişsin özlemisşsin ekmeği seen ohhh olsun sporunu yapmışsın zaten bundan sonra dikkat canım

Canım sen gitmeden önce yemeğini yemiştin sırf kaçamak yapmamak için ekmeği özlemişsin seeen ne zamandır yemiyordun ekmek?
sporunu yapmışsın iştee ne güzell üzülme dikkat edersin bundan sonra
Seni çok iyi anlşıyorum canım kayınvalidemler varken yanımda hep hamur işleri yediler her gün ben de bazen kaçamak yaptım pide filan yedim

Son düzenleme:
valla kızlar sizi kıskanıyorum ben...
şöyle sık sık girip uzun uzadıya forumda kalmak istiyorum ama olmuyor
çıkmak zorundayım maalesef
kendinize iyi bakın.
bol leptinli ve hayırlı geceler diliyorum
öptüm

ne yaptın şeker kaçamak varmı

canım maşallah sen yine iradelisin gözünün önünde oldumu dayanmak çok zor yaa 4 dilim di ama çok inceydi yinede yemicem yemicem dedim yedim..gün oldugu zaman 2 ögün mü yapsam ne yapsam ama onuda denedim ögleni atlayınca günde tabagımı silip süpürüyorum o daha kötü oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…