75-72 kilolar arasında oldugum fotolar;Eki Görüntüle 377088 Eki Görüntüle 377089
60.1 kilodaki halim bu gece cektim son halim;Eki Görüntüle 377093 Eki Görüntüle 377095
selam kızlarrrr
sabah tartıda guzel bır rakam gordum cok mutluyum dun aksamda lcw de 42 beden kot ve gomlek denedım ıkısıde tam oturdu bunada ayrı bır sevındım
Eki Görüntüle 377247
tartıdada 75.9 u gordumsızınle paylasmadan gecemıycem
sımdıde sıra kahvaltımda
lor peynıre kırılmıs 2 yumurta
omega3 6 zeytın b.peynır
domates bırkac fındık 2 hurma
1 ısırık gofret turk kahvesı yesılcay
oglen kızım uyuyuncada 40dk yuruycem bol bol da su ıcecem e daha ne olsun
mrb kızlar ben de başlamak istiyorum diyete ama karatay diyeti mi yapsam dukan mı karar veremedim.kitabı alıp mı başladınız diyete.
Tünaydın kızlar...
Diyetimin 8. günü. Kendimi mutlu hissediyorum :)
Ben normalde yaşından küçük gösteren, minyon tipli biriyimdir. Ama kilo aldıkça bu değişti. Artık herkes yaşımdan çok büyük gösterdiğimi söylemeye başladı. Beni en çok üzen de bu oldu.. Kilo verdikçe eski görüntüme kavuşacağım için çok heyecanlıyım.
Canım benim günde neler yedin :)Destinaaa
arkadaşlar, yeşil mezuralı karatay kitabında, sayfa 56 da karatay beslenme piramidinde günde bir kez bulgur pilavı yememiz gerektiği yazılmış, siz yiyor musunuz? ve yediğiniz halde zayıflıyor musunuz merak ettim:26::26::26:
canım geçmiş olsun. Hocamızın kitabında karatay diyetinin polikistik over hastalığına iyi geldiği yazıyor
Sağlıkla bebeğini en kısa zamanda kucağına al inş.
hiç sorma bacım yüzüm yok söylemeyesaat 4 te 4 dilim etli ekmek yedim herkes yerken ben bakamadım yaa tabi her kçamaktan sonra yaşadıgım vicdan azabı varya o vicdan azabıyla 1,5 saat yürüyüş yaptım eve gelip duş aldım yeşil çayımı içtim bugün 2,5 saat yürüyüş 5 lt su 8 bardak yeşil çay içmiş oldum ..
hiç sorma bacım yüzüm yok söylemeyesaat 4 te 4 dilim etli ekmek yedim herkes yerken ben bakamadım yaa tabi her kçamaktan sonra yaşadıgım vicdan azabı varya o vicdan azabıyla 1,5 saat yürüyüş yaptım eve gelip duş aldım yeşil çayımı içtim bugün 2,5 saat yürüyüş 5 lt su 8 bardak yeşil çay içmiş oldum ..
kızlar valla bi güne gitcem 1 haftadır sıkıntısını çekiyorum off geçsede kurtulsam
ögle yemegim
1 kase cacık
1 tabak nohut yemegi
sirkeli limonlu z.yaglı lahana salatası
üstüne 4 fincan yeşil çay içtim
amma yedim patlamaya hazır bomba gibi oldum yaasebebi günde kaçamak yapmamak mamaların resmini çekip yemedim derim inşallah
Canım sen gitmeden önce yemeğini yemiştin sırf kaçamak yapmamak içinekmeği özlemişsin seeen ne zamandır yemiyordun ekmek?
sporunu yapmışsın iştee ne güzell üzülme dikkat edersin bundan sonra
Seni çok iyi anlşıyorum canım kayınvalidemler varken yanımda hep hamur işleri yediler her gün ben de bazen kaçamak yaptım pide filan yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?