hiç sorma bacım yüzüm yok söylemeyesaat 4 te 4 dilim etli ekmek yedim herkes yerken ben bakamadım yaa tabi her kçamaktan sonra yaşadıgım vicdan azabı varya o vicdan azabıyla 1,5 saat yürüyüş yaptım eve gelip duş aldım yeşil çayımı içtim bugün 2,5 saat yürüyüş 5 lt su 8 bardak yeşil çay içmiş oldum ..
merhaba arkadaşım,
bulgur pilavına izin var iki üç kaşık kadar yenebilir deniyor.
bu akşam mesela ben de yedim ama birazcık fazla oldu galiba
sen birkaç kaşığı geçmediğin sürece yiyebilirsin. kilo vermeye olumsuz etki etmez abartılmadığı sürece
tskler canımm sen yazınca fark ettım kısırı ozlemısım yawNasılsınız arkadaşlar
Güleryüz ve papadiya tebrik ediyorum sizi,birşey soracağım,hiç kaçamaksız mı gitti kilolar,yoksa arada oldu mu,bir de keten tohumu ve omega 3 alıyor musunuz?
Bugünkü menüler:Saat 10:30 peynir,zeytin,yeşillik,kızartma(fırında patatessiz),domates,salatalık
Saat 16:30 Kısır,beyaz peynir,acılı biber salçalı cevizli ezme
aralarda degıl canım ogunle yıyoruzkızlar bişey sorucam
arada domates salatalık yiyebilir miyiz acaba atıştırmalık
sende oylesın bebısımmvalla süpersin canım benim helal olsun sanada güleryüzede ve tüm karatay canlara
sagol tatlımPapadiya ve Güleryüzün fotolarını gördüm
maaşallah arkadaşlarım nazarımız değmesin
hosgeldın canım.umarım kalıcı olursun ve gule oynaya ugurlarsın kılolarınıMerhaba Hanımlar,
Ben de yeni katıldım foruma, sizi uzun zamandır takip ediyordum. Karatay diyetini ben de uyguluyorum. Sizler bana destek oluyorsunuz. Buradaki ortam çok güzel. Hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtuluruz inşallah. Maratona hep birlikte devam ederiz. İyi ki varsınız.
tskler canımm sen yazınca fark ettım kısırı ozlemısım yawafıyet olsun
aralarda degıl canım ogunle yıyoruz
sende oylesın bebısımm
sagol tatlım
hosgeldın canım.umarım kalıcı olursun ve gule oynaya ugurlarsın kılolarını
ıyınıyetlı bacım sabah ne yesek
Bu diyet kalbi zorluyormuş siz hiç böyle birşey duydunuz mu ?
tskler canımm sen yazınca fark ettım kısırı ozlemısım yawafıyet olsun
Ben de çok seviyorum ama porsiyonu biraz abarttım galiba.Sen özellikle mi uzak durdun kilo vermeni kötü etkilemesin diye,eğer öyleyse ben de sık yemeyim
Kızlar sabah yumurtayı zorla yiyorum,bugün yemedim,ama gün de zor geçti.Yumurta çok tok tutuyor,acıkmıyorsun ,yemeye devam.
canım ya melemen super fıkır hem yazdan domatesımde var afıyet olsun sanadatabağımı doldururum yine bulduğum yasaklı olmayan ne varsa koyuyorum
Menemen mi yapsam papadiyamkaç gündür haşlanmış yumurta yiyorum
ıyı geceler tatlımmKaratay güzelleriii iyi geceler sabaha görüşürüz
valla kendıme ozel yapmadım ama gıttıgım yerlerde rastlayınca yedım bulgurunu az yesıllıgını ve lımonunu bol tutunca sorun olmaz haftada bır yenılebılır bence canımtskler canımm sen yazınca fark ettım kısırı ozlemısım yawafıyet olsun
Ben de çok seviyorum ama porsiyonu biraz abarttım galiba.Sen özellikle mi uzak durdun kilo vermeni kötü etkilemesin diye,eğer öyleyse ben de sık yemeyim
Kızlar sabah yumurtayı zorla yiyorum,bugün yemedim,ama gün de zor geçti.Yumurta çok tok tutuyor,acıkmıyorsun ,yemeye devam.
yemegın ustune bır demlıkte cay ıctım
kızlar şimdi starda yeni bir hayat var ilgimi çekti izliyorum bakalım nasıl zayıflayacaklar...Sonra da muhteşem yüzyılı izlerim.
İyi akşamlar arada buraya bakarım
sağol canım. evet cana hoca bu diyetin pco ya iyi geldiğini yazmış . ondan umutlandım .sağol iyi dileklerin için moral oldun bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?