Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kusura bakma canım şimdi gördüm.
artık yemişsin napalım.afiyet olsun kalorileri yapana olsun

teşekkür ederim canım cevabın için:13::13:

iyi geceler hanımlar 2,5 saat spor beni çok yordu uyuyayım muhteşem yüzyıla falan bakamıcam ..

.hee bu arada iborant nerde yaa kaç zamandır göremiyorum oni

Merhaba Hanımlar,
Ben de yeni katıldım foruma, sizi uzun zamandır takip ediyordum. Karatay diyetini ben de uyguluyorum. Sizler bana destek oluyorsunuz. Buradaki ortam çok güzel. Hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtuluruz inşallah. Maratona hep birlikte devam ederiz. İyi ki varsınız.

tskler canımm sen yazınca fark ettım kısırı ozlemısım yawafıyet olsun

kızlar bişey sorucam
arada domates salatalık yiyebilir miyiz acaba atıştırmalık
aralarda degıl canım ogunle yıyoruz

valla süpersin canım benim helal olsun sanada güleryüzede ve tüm karatay canlara
sende oylesın bebısımm

Papadiya ve Güleryüzün fotolarını gördüm
maaşallah arkadaşlarım nazarımız değmesin
sagol tatlım

hosgeldın canım.umarım kalıcı olursun ve gule oynaya ugurlarsın kılolarını

Teşekkür ederim Papadiyacım, hoşbulduk. İnşallah hep birlikte uğurlarız üzerimizdeki ağırlıkları. :)

Yeniden aranızdayım...2 aylık aradan sonra...alınan ek kılolarla beraber tekrar baslıyorum...merhabalar....
Yarın sabah tartılıyorum ve tıckerımı ayarlayabılırsem ayarlıyorum ve baslıyorum...bu arada yürüme bandı aldım..İlaclarıma bugün basladım ve aranızdayım...doktorumun söylediği çok önemli bir nokta hergun en az yarım saat spor yapmam gerektiğidir ve bizim temelimizdede bu var değilmi.... sabah görüşmek üzere...

yarım lıtrelık bır bardak aldım az once onunla ıkı bardak su ıctım sımdıde yesıl cayımı yudumluyorum

İyi geceler arkadaşlar,
bugünkü menüm:
1,öğün:
klasik karatay diyetinde yediklerim(yumurta peynir,zeytin,incir,günkurusu,ceviz)

2. öğün:
10 çoğunluğu bulgur olan yaprak sarması
1 küçük domates
2 kaşık yoğurt
1kkpeynir
5 zeytin

3.öğün:
1 kase çorba
yarım karnıyarık
1 tabak güveç(patateslerini yemedim)
turp yeşil soğan
bol leptinli geceler.....

tabağımı doldururum yine bulduğum yasaklı olmayan ne varsa koyuyorum
Menemen mi yapsam papadiyam kaç gündür haşlanmış yumurta yiyorum
canım ya melemen super fıkır hem yazdan domatesımde var afıyet olsun sanada

Karatay güzelleriii iyi geceler sabaha görüşürüz
ıyı geceler tatlımm

yemegın ustune bır demlıkte cay ıctım

bende tam bir çay tiryakisiyim içmeyince başım tutuyor bende şekersiz içerdim zaten o yüzden sorun olmadı

kızlar şimdi starda yeni bir hayat var ilgimi çekti izliyorum bakalım nasıl zayıflayacaklar...Sonra da muhteşem yüzyılı izlerim.

İyi akşamlar arada buraya bakarım

bende bakıyorum allah korusun o kadar kilodan

sağol canım. evet cana hoca bu diyetin pco ya iyi geldiğini yazmış . ondan umutlandım .sağol iyi dileklerin için moral oldun bana:)

pco da insulin direnci oluyor oda kilo almayı artırıyor.kilo aldıkça pco artıyor böyle bir kısır döngü var.bu diyet insulin direncini kırmaya yönelik Kuzenimin de pco var ve 10 kilo verdi artık adetleri düzenli umarım en kısa zamanda sende kurtulursun kilolarından zamanın varsa bol bol yürü böylece daha hızlı kilo verebilirsin

Güleryüzlü ve Papadiya yı yürekten tebrik ediyorum.Süpersiniz!

Dünkü menüm
Sabah(7:30) 2 yumurta zeytin badem incir
Öğle(14:30) köfte salata ayran
Akşam acıkmamıştım sadece süt içtim birazda badem

Bugünkü menüm
Sabah(7:30)2 yumurta zeytin ceviz roka domates
Öğle13:45)enginar (ilk kez yaptım ama becerememişim) salata
Akşam: acıkmamıştım ama dansa gidicem diye 18:15 de bakla ve yoğurt yedim

Kızlar 2 öğün yapınca acıkıyorum ama öğlen geç acıkıyorum Ne yapmalıyım sizce????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…