Rumuz:destinaaaa
Başlangıç tarihi: 8 aralık 2011
Başlangıç kg: 105
Geçen hafta: 92
Bu hafta: 91
Fark:1 kg
Toplam fark:14 kg
Beden:52
Boy: 1,57cm
Hedef: 60
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :%1.08
offf nerdeyse 1 aydır 91 -92 arası gidp gidip geliyorumbi ara 90,5 ide gördüm ama çok sıkıldım artık ...inşallah bu hafta kaçamaksız geçer de 80 leri görürüm
kahvaltım
1 bardak ılık su
çökelek salatası
2 kk yumurta
5 gün kurusu kayısı
10 zeytin
1 avuç fındık
Tünaydın kızlar...
Diyetimin 8. günü. Kendimi mutlu hissediyorum :)
Ben normalde yaşından küçük gösteren, minyon tipli biriyimdir. Ama kilo aldıkça bu değişti. Artık herkes yaşımdan çok büyük gösterdiğimi söylemeye başladı. Beni en çok üzen de bu oldu.. Kilo verdikçe eski görüntüme kavuşacağım için çok heyecanlıyım.
canım ya melemen super fıkır hem yazdan domatesımde var afıyet olsun sanada
ıyı geceler tatlımm
valla kendıme ozel yapmadım ama gıttıgım yerlerde rastlayınca yedım bulgurunu az yesıllıgını ve lımonunu bol tutunca sorun olmaz haftada bır yenılebılır bence canım
ya sen harika kilo vermişsin ne kadar zamanda gitti kiloların
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) tavuk,2 kasık bulgur ,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 3saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
günaydın hanımlar
dün akşamki menü
yarım kase tavuk suyuna pirinçli çorba
1 tabak patatesli tavuk yahni (tavuğundan bol yedim 2 küçük küp patates yedim)
1 kase yoğurt
bu sabah
2 kk peynir
2 adet ceviz
8 zeytin
2 cery domates
1 yumurta haşlanmış
1 fincan şsiz çay
dün 2,5/3lt su içtim ve sporumu yaptım 30dk. bu sabah 83.3 kiloyu gördüm ayy her sabah tartılma hastalığı başladı ama bu beni motive ediyor kızlar sizdende her sabah tartılan var mı
bence haftada bir gün tartılmak lazım
tabi kişiye göre değişir her gün tartılmak beni motive ederken bir başkasını yerle bir edebilir çünkü ben sabah kilomu dünden 200gr fazla göesem bu beni sarsmıyor aksine o gün daha az yememi sağlıyor ve bu uygulamamdan iyi sonuç alıyorum. Kişisel bir uygulama sadece ama hiç bir bayanın bir hafta dayanabildiğine inanmıyorum hele evinde baskülü varsabu bir gerçek
inanabilirsin nadir de olsa yapan vardır mesala ben haftada bir gün tartılıyorum:)
bayanlar ben birşey sormak istiyorum lütfen cevap verebilirseniz çok sevinirim 14 aylık kızım var zaten vermek istediğim kilolar doğumdan sonra kalanların ben yeşil çay içmek istiyorum bu diyettede var zaten ama kızımı akşamları emziriyorum işten döndükten sonra bir süre daha emzirmeyide düşünüyorum çok fazla sütüm yok ama bütün gün emzirmeyince akşama kadar baya doluyor neyse yeşil çay içsen bebeğime zararı olurmu bilmiyorum internetten araştırdım ama bazılır zararlı bazıları birşey olmaz demiş kararsız kaldım sizlerin bu kouda deneyimleriniz varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.
banada dün bi teyze küçülmüşsün dedi ne kaaaa hoşuma gitti anlatamam ama bugün tartıda aynı şeyi söyledi 1 kilo eksik geldim 90 ım yaneeedün girememiştim ve diyet mönümüde sizimle paylaşmamıştım
herşey yolunda...
bugün.....
sabah:
klasik karatay kahvaltısı
5 i bir yerde çayı
ceviz fındık yiyemeden çıkmak zorunda kaldım
arada saat 11 gibi ceviz fındığımı yanımda götürmüştüm onları yedim 1 incir ile:)
öğeln :
dışardaydık arkadaşlarımla
bana da değişiklik oldu moral oldu
şölen gibiydi kızlarrrr
adana 1 porsiyon
yanında yogurt
bol yeşillik salata
akşam üstü:
1 ince dilim kibrit kutusu anca eder:)tahin helvası(adetim yaklaştı herşeye ağlıyorum yine yemezsem ağlardım
akşam :sadece 1 kase tarhana çorbası .
su:1,5 litre çok az
birde spor yok
ama çok yorgunummmmmm
yaktın beni ilkbahar.enerjimi aldı beni çarptı.gözüm uykuda
hımm!!!! bu arada güzel bir haberrr
dün kuaföre gitmiştim.1,5 aydır beni görmüyordu abla sana ne oldu böle? dedi.ZAYIFLAMIŞSIN DEDİ:))))))))))))!!!!!!
kaç kilo verdin?dedi
sence dedim ?
2-3 dedi
hayır dedim 700-800 gr sadece(demek ki daralmışım kıyafetlerimden de anlıyorum
ama duyduklarım beni ÇOOOK MUTLU ETTİİİ.:))
bırakmıycam yola devammmm
herkese iyi geceler . LEPTİN BANA DA UĞRAMAYI UNUTMA BU GECE.....Aeo.
evet canım yıllardır diyetisyen diyetisyen gezip veremedigim kilolarımı bu mucize karatay diyetiyle verdim çok şükürDestinaaa,verdiğin kiloları karatay diyetiylemi verdin?
Benim kilom 95,daha önce gruba dahil oldum.
Ya menü bildirimini atlıyorum,ya da motivasyonumu
kaybediyorum.Bundan sonra uygulamam gerekiyor.
Destek olursan sevinirim.Çok güzel kilo vermişsin.
Peşinden ben de geleyim.Spora da başlıyorum.
İnşallah :)
canım kusura bakma dün cevap yazacaktım sana ama işaretlemeyi unutmuşum sanırım ikinci kitapta kabak tatlısı tarifi vardı şekersiz cevizli falandı yenmese hoca kitapta bahsetmesdi yeseydin keşkekizlar bende cardio dan geldim simdi. 1 saat her yerim agriyor:) bu kez agirliklar ve mekik de vardi belimi cok zorladi! neyse, hersey incelebilmek icin. geldim ve yemegim soyle;
1 adet buldurlu dolma yedim
yogurt
roka, domates
su
simdi de sutlu tarcinli cayimi iciyorum, bu araa sabaha minnosuma yaptim kabak tatlisi sekersiz, pekmez gokup verdim ona bende yiyebilir miyim die sormustum. yemedim kislar. patates gillerden gibi geldi gozume vazgectim :))
bayanlar ben birşey sormak istiyorum lütfen cevap verebilirseniz çok sevinirim 14 aylık kızım var zaten vermek istediğim kilolar doğumdan sonra kalanların ben yeşil çay içmek istiyorum bu diyettede var zaten ama kızımı akşamları emziriyorum işten döndükten sonra bir süre daha emzirmeyide düşünüyorum çok fazla sütüm yok ama bütün gün emzirmeyince akşama kadar baya doluyor neyse yeşil çay içsen bebeğime zararı olurmu bilmiyorum internetten araştırdım ama bazılır zararlı bazıları birşey olmaz demiş kararsız kaldım sizlerin bu kouda deneyimleriniz varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.
yarım lıtrelık bır bardak aldım az once onunla ıkı bardak su ıctım sımdıde yesıl cayımı yudumluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?