Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dün girememiştim ve diyet mönümüde sizimle paylaşmamıştım
herşey yolunda...
bugün.....
sabah:
klasik karatay kahvaltısı
5 i bir yerde çayı
ceviz fındık yiyemeden çıkmak zorunda kaldım
arada saat 11 gibi ceviz fındığımı yanımda götürmüştüm onları yedim 1 incir ile:)
öğeln :
dışardaydık arkadaşlarımla
bana da değişiklik oldu moral oldu
şölen gibiydi kızlarrrr
adana 1 porsiyon
yanında yogurt
bol yeşillik salata
akşam üstü:
1 ince dilim kibrit kutusu anca eder:)tahin helvası(adetim yaklaştı herşeye ağlıyorum yine yemezsem ağlardım
akşam :sadece 1 kase tarhana çorbası .
su:1,5 litre çok az
birde spor yok
ama çok yorgunummmmmm
yaktın beni ilkbahar.enerjimi aldı beni çarptı.gözüm uykuda
hımm!!!! bu arada güzel bir haberrr
dün kuaföre gitmiştim.1,5 aydır beni görmüyordu abla sana ne oldu böle? dedi.ZAYIFLAMIŞSIN DEDİ:))))))))))))!!!!!!
kaç kilo verdin?dedi
sence dedim ?
2-3 dedi
hayır dedim 700-800 gr sadece(demek ki daralmışım kıyafetlerimden de anlıyorum
ama duyduklarım beni ÇOOOK MUTLU ETTİİİ.:))
bırakmıycam yola devammmm
herkese iyi geceler . LEPTİN BANA DA UĞRAMAYI UNUTMA BU GECE.....Aeo.

Anca bu saatte gelebildim.. Bugünkü menümü paylaşayım:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
5 zeytin
Peynir
1 avuç ceviz

Akşam:
1 tabak mantar sote
1 kase yoğurt
Biraz da peynir

Şimdi geçmişi okuyabildiğim kadar okumaya çalışıcam. Merak ediyorum, kim ne yapmış??

Destinaaa,verdiğin kiloları karatay diyetiylemi verdin?
Benim kilom 95,daha önce gruba dahil oldum.
Ya menü bildirimini atlıyorum,ya da motivasyonumu
kaybediyorum.Bundan sonra uygulamam gerekiyor.
Destek olursan sevinirim.Çok güzel kilo vermişsin.
Peşinden ben de geleyim.Spora da başlıyorum.
İnşallah :)

Merhaba :) Seninle aynı kilodaydım (65.3'tüm). 20 şubatta başladım, 1 ay sonunda 61.2'yim. İnan hiç anlamadım bu kadar zaman ne çabuk geçti..Zaten diyet değil bu yaptığımız, sağlıklı besleniyoruz ve dediklerine aynen katılıyorum, bana da her zaman yaşımdan küçük gösterdiğimi söylerler. Eski görüntüme yavaş ve emin adımlarla ilermekten çoook mutluyum..

kizlar bende cardio dan geldim simdi. 1 saat her yerim agriyor:) bu kez agirliklar ve mekik de vardi belimi cok zorladi! neyse, hersey incelebilmek icin. geldim ve yemegim soyle;
1 adet buldurlu dolma yedim
yogurt
roka, domates
su

simdi de sutlu tarcinli cayimi iciyorum, bu araa sabaha minnosuma yaptim kabak tatlisi sekersiz, pekmez gokup verdim ona bende yiyebilir miyim die sormustum. yemedim kislar. patates gillerden gibi geldi gozume vazgectim :))

gerçekten dıyorlar ya sız olmasanız başaramazdım dıye, hakkaten öyle kızlar bugun 22.günüm ve size karsı kendımı sorumlu hıssedıp devam edıyorum dıyetıme.... iyi ki varsınız
kahvaltım,
1 yumurta bıraz peynır 5 zeytın 1 avuç fındık ve 2 k.incir bunlar bile fazla gelıyor artık...
seviyorum sizleriiiii

günaydın bayanlar benim dün 2 haftam dolmuş ve nihayet bu sabah tartıldım ilk hafta 1,400 vermiştim 2. hafat da 800 gr vermişim toplamda 2,2000 gr vermişim bana biraz az gibi geldi ama hareketsizlikten muhasebeciyim bütün gün oturuyorum ondan herhalde ama çok mutluyum kilo vermeye başladım ya gerisi gelir elbet ben sabah kahvaltısında 1 tane domates,peynir,bir avuç ceviz, bir tane haşlanmış yumurta, 7 tane zeytin yedim ve bir kupa şekersiz çay içtim sabah 8 de işbaşı yapıyorum ve işyerine otobüsle 1 saatte gidiyorum ondan kahvaltımı saat 6,30 yapıyorum öğlen yemekleride 12,30da saatli yeniyor akşamda 18 de çııyorum ama eve gitmem 19,30 oluyor ve 20:00den önce hep yemeğimi yiyorumm ve daha sonra sadece çay içiyorum herkese iyi günler dilerim.

Günaydın hanımlar,

sabah : 2 yum., 1dil. peynir, 1 avuç ceviz, 1 kuru incir, 2 gün kurusu

Kaçamaksız, güzel bir gün olması dileğiyle hepinize sevgiler.

günaydın hanımlar

dün akşamki menü

yarım kase tavuk suyuna pirinçli çorba
1 tabak patatesli tavuk yahni (tavuğundan bol yedim 2 küçük küp patates yedim)
1 kase yoğurt

bu sabah

2 kk peynir
2 adet ceviz
8 zeytin
2 cery domates
1 yumurta haşlanmış
1 fincan şsiz çay

dün 2,5/3lt su içtim ve sporumu yaptım 30dk. bu sabah 83.3 kiloyu gördüm ayy her sabah tartılma hastalığı başladı ama bu beni motive ediyor kızlar sizdende her sabah tartılan var mı

dikkat ettiğin belli valla yoksa bu kadar kilo nasıl verilir tebrik ederim.

bence haftada bir gün tartılmak lazım

bence haftada bir gün tartılmak lazım

tabi kişiye göre değişir her gün tartılmak beni motive ederken bir başkasını yerle bir edebilir çünkü ben sabah kilomu dünden 200gr fazla göesem bu beni sarsmıyor aksine o gün daha az yememi sağlıyor ve bu uygulamamdan iyi sonuç alıyorum. Kişisel bir uygulama sadece ama hiç bir bayanın bir hafta dayanabildiğine inanmıyorum hele evinde baskülü varsabu bir gerçek

inanabilirsin nadir de olsa yapan vardır mesala ben haftada bir gün tartılıyorum:)

bayanlar ben birşey sormak istiyorum lütfen cevap verebilirseniz çok sevinirim 14 aylık kızım var zaten vermek istediğim kilolar doğumdan sonra kalanların ben yeşil çay içmek istiyorum bu diyettede var zaten ama kızımı akşamları emziriyorum işten döndükten sonra bir süre daha emzirmeyide düşünüyorum çok fazla sütüm yok ama bütün gün emzirmeyince akşama kadar baya doluyor neyse yeşil çay içsen bebeğime zararı olurmu bilmiyorum internetten araştırdım ama bazılır zararlı bazıları birşey olmaz demiş kararsız kaldım sizlerin bu kouda deneyimleriniz varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.

8 adet zeytin
avucici kadar peynir
2 ceri domates
2 salatalık kücük
2 adet köy yumurtası
1 cay bardagı fındık
2 dal marul(büyüktü4 de böldüm)
omega3 2kapsül

kızlar kotam dolmak üzere bikac gün foto yok 1 nisanda fotolar olacak yoksa kota dolarsa sizinle yazısamam

Son düzenleme:
inanabilirsin nadir de olsa yapan vardır mesala ben haftada bir gün tartılıyorum:)

bravo o zaman sabrından dolayı tebrik ederim haftada birde olsa hergünde olsa amaç kilo vermek irade yüksekse bu gibi durumlar etki etmemeli bence.

2 veya 3 fincana kadar zararlı olmadığını biliyorum fakat yeşil çay kafein içeriyor siyah çay da öyle yani siyah çay tüketiyorsan yeşil çay da içebilirsin sonuçta kafein maddesi her ikisinde de mevcut

banada dün bi teyze küçülmüşsün dedi ne kaaaa hoşuma gitti anlatamam ama bugün tartıda aynı şeyi söyledi 1 kilo eksik geldim 90 ım yaneee
evet canım yıllardır diyetisyen diyetisyen gezip veremedigim kilolarımı bu mucize karatay diyetiyle verdim çok şükür inşallah dahada vericem bi 30 kilocuk daha var vermem gerken burdan ayrılma canım birilerine hesap vermen gerektigini unutmassan motivasyonunda artıyo ..mesela dün kaçamak yaptım yemin ederim öyle suçlu hissettim ki kendimi anlatamam kızlara nasıl söylücem diye 2 saat düşündüm

canım kusura bakma dün cevap yazacaktım sana ama işaretlemeyi unutmuşum sanırım ikinci kitapta kabak tatlısı tarifi vardı şekersiz cevizli falandı yenmese hoca kitapta bahsetmesdi yeseydin keşke

canım ben kızımı emzirirken içmiştim tabi çok açık ve limonlu 1 sallama çayı yarım kilo suya demliyordum..şimdide 1 lt suya 1 yemek kaşıgı atıp demliyorum limon sıkıp içiyorum o acı tadı olmuyo

Sabah kahvaltısı 2 haşlanmış yumurta,yeşillik ,peynir,zeytin,ceviz,domates,salatalık

Hepimize karatay beslenmesine uygun bir gün diliyorum

yarım lıtrelık bır bardak aldım az once onunla ıkı bardak su ıctım sımdıde yesıl cayımı yudumluyorum

naptın papadişşyaaa yarım litrelik bardakla 2 bardakmı ard arda 3 yudumdun fazla içilmemeliymis ara ara içmek en sağlkılı olan mideni genisletme küçültcez diye ne çekiyoruz anacımmm

sabah sirkeli su

• 2 muz
  • 1kase ceviz
  • 4zeytin ( dün aksam yemeğinde 25 tane yemistim hayret ettim nasıl yemisim o kadar zeytini sabah öldürsen gitmez okadar)
  • 4 çilek(dün aldım eve geldim bide ne görimmm kilosu 10 liraymıs aldığım 6 tl tutmus bi daha almıycam )
  • yarım salatalık
  • 3omega3 tablet

bu arada adım sayarım dün 12000 adım olmustu yatmadan evvel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…