canım ya melemen super fıkır hem yazdan domatesımde var afıyet olsun sanada
ıyı geceler tatlımm
ya sen harika kilo vermişsin ne kadar zamanda gitti kiloların
tsk ederım canım.6 ayda verdım
cnm bir kimyager olarak şunu diyebilirim yeşil çaydaki kafein miktarı çaydan baya az ve yaralı bi içecek. siyahı bırakıp sadece yeşil çay iç bence. ben öyle yapıorum. sütüm de gayet ii bi zararını görmedimbayanlar ben birşey sormak istiyorum lütfen cevap verebilirseniz çok sevinirim 14 aylık kızım var zaten vermek istediğim kilolar doğumdan sonra kalanların ben yeşil çay içmek istiyorum bu diyettede var zaten ama kızımı akşamları emziriyorum işten döndükten sonra bir süre daha emzirmeyide düşünüyorum çok fazla sütüm yok ama bütün gün emzirmeyince akşama kadar baya doluyor neyse yeşil çay içsen bebeğime zararı olurmu bilmiyorum internetten araştırdım ama bazılır zararlı bazıları birşey olmaz demiş kararsız kaldım sizlerin bu kouda deneyimleriniz varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.
dün akşam menümden başlayayım;
1 tabak barbunya (yeniliyor mu yasak mı bilemedim..ama çok severim zeytinyağlı)
1 but kızarmış tavuk
salata
günlük toplam su 1,5-2 lt
bu sabah;
1 bardak süt
1 yumurta
biraz peynir
4-5 zeytin
ceviz, 3 gün kurusu, 2 kuru erik
domates salatalık
1 dilim kepekli tost ekmeği..
affedin kızlar ekmeği çok özlemişim..
cnm bir kimyager olarak şunu diyebilirim yeşil çaydaki kafein miktarı çaydan baya az ve yaralı bi içecek. siyahı bırakıp sadece yeşil çay iç bence. ben öyle yapıorum. sütüm de gayet ii bi zararını görmedim
günaydın milleeeet
nasılsınız bakalım bugün ,ben biraz yorgun uyandım dün sporu çok yaptım sanırım uondan birde dün yürürken iki hatunla tanıştım bende onlara takıldım maşallah hatunlar öyle hızlı yürüyorlardı ki bende hızımı arttırınca baya bi efor harcamış oldum ...ama eve gelince yanlış oldugunu hocamızın normal tempoda yürüyün yazdıgını hatırladım bi daha takılmıcam onlara kendim normal normal yürücem
heee bugün tartıda 90 ı gördüminşallah pazarteside görürüm
1. ögün
2 kk haşlanmış yumurta
çökelek salatası
2 incir
yarım çb çigdem
kızlar size birşey söylücem ben 90 kiloyum yaa kendimi 70 falan gibi hissediyorum kafayı mı sıyırıyorum sizce
kızlar günaydın umarım herkes iyidir.benim moralim bozukçünkü dün akşam diyeti bozdum kendimi suçlu hissediyorum eşim kanıma girdi dayanamadım ve yedim bana çok kızınki bidaha yapmamayım emi
sabah:
1 kivi
1 muz
2 kuru kayısı
2 hurma
bide çok yorgunum ben ya 2 gündür bahar vurdu resmen sürekli uyumak istiyorum :96:
Kızlar selam,
Ben aslında bugün başladım, dün başlayamadım
Ama tartılamadım da, yarın sabah tartılıp bildiricem başlangıç kilomu..
Sabah: 4 cherry domates, 10 zeytin, 1 avuç içi kadar peynir, 1 adet muz
Öğlen: Üzeri peynirli karışık salata, limon ve zeytinyağı ile (evden yaptım getirdim)3 yemek kaşığı yoğurt (ev tipi), 6 fındık, 1 bardak çay
Ara: 1 muz
Akşam: Kısır yapmayı planlıyorum, yanında da ızgara tavuk ya da sebze yemeği
Bu şekilde olur mu?
Bir de ticker nereden ve nasıl ekleniyoryapamadım ben..
Bir de ben çayı midem rahatsız olduğu için çooook açık içiyorum, bitki çayını da çok tüketirim. Su ise 4-5 litreyi geçmemek için kendimi kasıyorum. Normalde de şekersiz içtiğim için aslında dezavantajlıyım, şekeri kesmek çok farkettiriyor. geçen sene 12 kilo vermiştim, kendim dikkat ederek. (78den 66ya inmiştim- bu sene 83e kadar çıktım pis boğazdan) şu an sanırım 79-80 civarındayım, yarın net bilgi vericiiim sizlere..
Hepinizi çoook seviyorum:)
Sevgiler..
tsk ederım canım.6 ayda verdım
harikasın valla azmine ve senin gibi azimli arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum bende inşallah veririm kilolarımı gerçi diyete başladığımdan beri annem tutturdu senin kilo sana yakışıyor zayıflama diye ve kilo vermeye başladım ama yine aynı muhabbete başlamasın diye şimdilik anneme söylemiyorum gerçi zamanla daha fazla kilo verirsem ve dışardan belli olursa dilinden kurtulamamanne işte
Canım sen gitmeden önce yemeğini yemiştin sırf kaçamak yapmamak içinekmeği özlemişsin seeen ne zamandır yemiyordun ekmek?
sporunu yapmışsın iştee ne güzell üzülme dikkat edersin bundan sonra
Seni çok iyi anlşıyorum canım kayınvalidemler varken yanımda hep hamur işleri yediler her gün ben de bazen kaçamak yaptım pide filan yedim
Yeniden aranızdayım...2 aylık aradan sonra...alınan ek kılolarla beraber tekrar baslıyorum...merhabalar....
Yarın sabah tartılıyorum ve tıckerımı ayarlayabılırsem ayarlıyorum ve baslıyorum...bu arada yürüme bandı aldım..İlaclarıma bugün basladım ve aranızdayım...doktorumun söylediği çok önemli bir nokta hergun en az yarım saat spor yapmam gerektiğidir ve bizim temelimizdede bu var değilmi.... sabah görüşmek üzere...
Merhaba Hanımlar,
Ben de yeni katıldım foruma, sizi uzun zamandır takip ediyordum. Karatay diyetini ben de uyguluyorum. Sizler bana destek oluyorsunuz. Buradaki ortam çok güzel. Hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtuluruz inşallah. Maratona hep birlikte devam ederiz. İyi ki varsınız.
günaydın hanımlar
dün akşamki menü
yarım kase tavuk suyuna pirinçli çorba
1 tabak patatesli tavuk yahni (tavuğundan bol yedim 2 küçük küp patates yedim)
1 kase yoğurt
bu sabah
2 kk peynir
2 adet ceviz
8 zeytin
2 cery domates
1 yumurta haşlanmış
1 fincan şsiz çay
dün 2,5/3lt su içtim ve sporumu yaptım 30dk. bu sabah 83.3 kiloyu gördüm ayy her sabah tartılma hastalığı başladı ama bu beni motive ediyor kızlar sizdende her sabah tartılan var mı
Karatay güzelleriii günaydınn
2 haşlanmış köy yumurtası
beyaz peynir ve kaşar peyniri
10 kadar roka
fındık
3 kir. domates
az salatalık
4 adet yeşil zeytin
2 omega 3 kapsül
Ş.siz çay
Üzerine köpüklü Türk kahvem
Kendini halsiz hissedenler spor yaparlar ve omega 3 kullanırlarsa iyi gelebilir
Bol bol su için arkadaşlar
gunaydın kızlarrrr
1 yumurta
5 zeytın
b.peynır
kıvırcık
domates
yogurt
tarcınlı sut
omega3
yesılcay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?