Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar günaydın umarım herkes iyidir.benim moralim bozuk çünkü dün akşam diyeti bozdum kendimi suçlu hissediyorum eşim kanıma girdi dayanamadım ve yedim bana çok kızınki bidaha yapmamayım emi
sabah:
1 kivi
1 muz
2 kuru kayısı
2 hurma

bide çok yorgunum ben ya 2 gündür bahar vurdu resmen sürekli uyumak istiyorum
:96:

cnm bir kimyager olarak şunu diyebilirim yeşil çaydaki kafein miktarı çaydan baya az ve yaralı bi içecek. siyahı bırakıp sadece yeşil çay iç bence. ben öyle yapıorum. sütüm de gayet ii bi zararını görmedim

günaydın milleeeet
nasılsınız bakalım bugün ,ben biraz yorgun uyandım dün sporu çok yaptım sanırım uondan birde dün yürürken iki hatunla tanıştım bende onlara takıldım maşallah hatunlar öyle hızlı yürüyorlardı ki bende hızımı arttırınca baya bi efor harcamış oldum ...ama eve gelince yanlış oldugunu hocamızın normal tempoda yürüyün yazdıgını hatırladım bi daha takılmıcam onlara kendim normal normal yürücem

heee bugün tartıda 90 ı gördüm inşallah pazarteside görürüm

1. ögün

2 kk haşlanmış yumurta
çökelek salatası
2 incir
yarım çb çigdem

kızlar size birşey söylücem ben 90 kiloyum yaa kendimi 70 falan gibi hissediyorum kafayı mı sıyırıyorum sizce

dün akşam menümden başlayayım;

1 tabak barbunya (yeniliyor mu yasak mı bilemedim..ama çok severim zeytinyağlı)
1 but kızarmış tavuk
salata
günlük toplam su 1,5-2 lt

bu sabah;
1 bardak süt
1 yumurta
biraz peynir
4-5 zeytin
ceviz, 3 gün kurusu, 2 kuru erik
domates salatalık
1 dilim kepekli tost ekmeği..
affedin kızlar ekmeği çok özlemişim..

Karatay güzelleriii günaydınn

2 haşlanmış köy yumurtası
beyaz peynir ve kaşar peyniri
10 kadar roka
fındık
3 kir. domates
az salatalık
4 adet yeşil zeytin
2 omega 3 kapsül
Ş.siz çay
Üzerine köpüklü Türk kahvem

Kendini halsiz hissedenler spor yaparlar ve omega 3 kullanırlarsa iyi gelebilir
Bol bol su için arkadaşlar

Kurubaklagillere giriyor barbunya kuru fasulye gibi serbest yiyebiliyoruz canım amaaa ekmek yemişsin

kızlar kaçamaksız pozitif bi gün geçirmeniz dilegiyle ben evimi temizleyip yürüyüşe çıkacagım sonrada kızımı parka götürcem öptüm hepinizi

saol canım ya aslında kararsızdım ama birinin beni bu konuda birşey olmaz iç diye desteklemesine ihtiyacım vardı en azından günde bir fincan içmekle başlasam sanırım iyi olacak.

hafiflemek böyle bişey olsa gerek insan kendini bazen podyumda yürüyen manken gibi sanıyor vallahi kilo verdikçe ama o da olacak merak etme canım 70leride göreceğiz inşallah hatta 60ları

spor konusundada sana katılıyorum canım bende kafama göre takılıyorum kimseye uyamam vallahi öğlen arası yürüyüşümü yapıyorum yaklaşık 30 ila 40 dk arası akşamda yarım saat sporumu yapıyorum ohhh. arkadaşlarla yürümek benim motivasyonumu düşürüyor sıkıcı oluyor açıkçası

ne yedinki bu kadar pişman oldun

Günaydın kızlar,

Ticker nereden ekleniyor yardımcı olabilir misiniz? (ben hala tartılmadım pazartesi kilo ile başlamak daha mantıklı geliyor artık)

Dün akşam hamsi buğulama ve kısır yedim. Helva vardı yemedim, elmalı tart yapmıştım ben onu da yemedim:)

sonrasında karışık çiğ badem, fıstık, badem ve fındık yanında da 2 adet günkurusu yedim.

bu sabah: 4 cherry domates, 8 zeytin, beyaz peynir, 2 adet çengelköy salatalık 1 kapsül efa omega3 (bazıları 2-3 adet içiyormuş, EPA ve DHA seviyesi ve saflığı çok önemli dikkatliolun nolur, Efa yı araştırın derim)

öğlen: yemek getiremedim yanımda, karışık kuruyemişimi yicem, üzerine de filtre kahve içmeyi planlıyorum. ben 2-3 yıldır granül kahve (nescafe) içmiyorum, kahve çekirdeğinden çekilmiş filtre kahveyi tavsiye ederim.

akşam: sebze yemeği ve 2 yumurta ya da yeşillik, domates ile 2 yumurta yemeyi planlıyorum

Sevgiler.

canım etli ekmek yedim demişti sanırım bildiğim kadarıyla o pide oluyor..

[
tekrar hoşgeldin ozaman...bu sefer sakın gitme biyere hep birlikte verelim şu kiloları...kurtulalım onlardan

sende hoşgeldin aramıza..inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın tabi bizde...

sanada günaydın canım bende her sabah tartılıyorum dediğin gibi motive oluyorum almışsam bile ona göre dikkat ediyorum...

sanada günaydınn afiyet olsun....

gunaydın kızlarrrr

1 yumurta
5 zeytın
b.peynır
kıvırcık
domates
yogurt
tarcınlı sut
omega3
yesılcay

günaydın canım afiyet olsun ve hepimize güzel bir gün olsun inşallah...

bu arada ben pek spor yapamıyordum, ama hergün yaklaşık yarım saat yol yürüyorum normal zamanda da.. evde spor aletim vardı, eliptik bisiklet. bir de mekik aleti aldım o da bu akşam geliyor.

sporda tam gaz olacak inşallah:)

günaydın karatay kızları
5.günüm
sabah 07:00 08:00 arası yürüyüş
kahvaltı 10:00 bitti
2 bardak su
yarım greyfurt
1 küçük boy armut
1 incir
2 yumurta
5zeytin
peynir
domates salatalık
fınık 10 tane
çay

dün akşam kayınvalidemdeydik...ama hiç bana uygun bişey yoktu malesef ...az biraz yedim yazayım hemen
2-3 kaşık hazır tavuk suyu çorba
2-3 kaşık fırında tavuklu pilav
1 dlimcik peynirli yufka böreği
1 küçük dilim kabak tatlısı cevizli
bende kendimi çaya verdim 3-4 fincan şekersiz çay
tabi suda içtim bolca

bu sabah:
tereyağında 2 yumurta,
12 zeytin
biraz peynir
3 gün kurusu
biraz tuzsuz fıstık
1 bardak şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…