ne yedinki bu kadar pişman oldun
ıspanaklı börek yedim malesef hemde kendi ellerimle açıp yaptım
eşim duygu sömürüsü yaptı oda benle yapıyorda diyeti günlerdir ekmek yemiyorum hamur işi yapmıyorsun nolur börek yapsan diye yalvardı dayanamadım bende
dün akşam kayınvalidemdeydik...ama hiç bana uygun bişey yoktu malesef ...az biraz yedim yazayım hemen
2-3 kaşık hazır tavuk suyu çorba
2-3 kaşık fırında tavuklu pilav
1 dlimcik peynirli yufka böreği
1 küçük dilim kabak tatlısı cevizli
bende kendimi çaya verdim 3-4 fincan şekersiz çay
tabi suda içtim bolca
bu sabah:
tereyağında 2 yumurta,
12 zeytin
biraz peynir
3 gün kurusu
biraz tuzsuz fıstık
1 bardak şekersiz çay
benim fotolarımı gördün arkadasım guleryuz2011ama olsun işyerindesin normal darısı senin basına tesekkürler ayrıca
Karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önleniyor (kilo veremediğini düşünen ve yeni başlamış olan arkadaşlarım dikkat)Daha sonra bir durağanlık devresi oluyor. Ondan sonra da birikmiş olan yağlar yıkılarak kalıcı olarak kilo veriliyor. Bu diyeti uygulamaya başladıktan sonra yediklerimiz bizi acıktırmıyorsa işte bu iyileşmenin ilk belirtisidir. İlk haftalardan itibaren bu iyileşme başladıysa doğru yoldayız demektir.
İlk hafta hemen herkes farkı hissediyor. Daha sonra ortalama altı aya kadar sonuç alınabiliyor. Ancak önemli hastalığı olanlarda iki seneye kadar süren takipler de var. bu sebeple sabretmek gerekiyor.
ikinci kitap sf 22
bu sabah çok moralim bozuldu benim arkadaşım bu hafta 3. haftam dün eksideydim bugün artıda. kendimi de tutamıyorum çıkıveriyorum tartıya. çok motivasyonum bozuldu. veremiyorum işte üstelikde 2 akşamdır 1 er saat spor yapıyorum. yine vazgeçmek üzereyim. çok canım sıkkın yaaa 67 gördüm bu sabah tartıda offf offf
bu sabah çok moralim bozuldu benim arkadaşım bu hafta 3. haftam dün eksideydim bugün artıda. kendimi de tutamıyorum çıkıveriyorum tartıya. çok motivasyonum bozuldu. veremiyorum işte üstelikde 2 akşamdır 1 er saat spor yapıyorum. yine vazgeçmek üzereyim. çok canım sıkkın yaaa 67 gördüm bu sabah tartıda offf offf
tabi kişiye göre değişir her gün tartılmak beni motive ederken bir başkasını yerle bir edebilir çünkü ben sabah kilomu dünden 200gr fazla göesem bu beni sarsmıyor aksine o gün daha az yememi sağlıyor ve bu uygulamamdan iyi sonuç alıyorum. Kişisel bir uygulama sadece ama hiç bir bayanın bir hafta dayanabildiğine inanmıyorum hele evinde baskülü varsabu bir gerçek
iyiniyetlim süpersin arkadaşım bizleri çok güzel bilgilendiriyosun ellerine sağlık
eğer özel olmayacksa bişey sorucam sana ne öğretmenisin merak ettim ikimizde okuldayız ve sürekli netin başındayızda
anladım canım bende bilgisayar öğretmeniyim malesef bende derse giremiyorum malum meb bizim dersleri kaldırdı ilçe memde görevliyim bende o yüzdende hep pc başındayımkendim çok şey bildiğimden değil canım eksik olduğum noktalar varsa araştırıyorum ve de sizinle de paylaşmaya çalışıyorum.
Rehber öğretmenim benöğrencilerim ve velilerim geliyor danışmaları yapıyorum, derse pek girmiyorum aralarda da buraya bakıyorum vakit buldukça Öğleden sonra derse gireceğim mesela yoğunum bir de öğrenci grubum gelecek.
Sen ne öğretmenisin
Canım ben de bu hafta şu an artıdayım :2: Duramıyor sabahları tartılıyorum hep. 60.600 çıktım vermem gerekirken kg vermem durmuşş:2: vee almış görünüyorum. bir gün artıdayım bir gün eksi de olabiliyorum. Ama anladım ki bazı günler böyle olabiliyor takmıyorum çok kafama ve ekside olduğum günler çok mutlu oluyorum
Hemen pes etmek yok herkesin kg verme hızı farklı ne zaman başladın ne kadar kg verdin yazabşilir misin?
anladım canım bende bilgisayar öğretmeniyim malesef bende derse giremiyorum malum meb bizim dersleri kaldırdı ilçe memde görevliyim bende o yüzdende hep pc başındayım
paylaşımların çok hoş bilgilendirici devamı bekliyoruz :13:
canım motivasyonunu bozma aldığımız kilolar hemen biranda gitmezki ne kadar zamanda aldık onları bide bu açıdan düşün
vazgeçme sakın kilo veren arkadaşlara bak motivasyonunu artır birde 2 gündür yaptığın sporda kendini fazla zorladıysan vücudun su tutmuş olabilir üzme kendini
eline saglık canım bilgileri tazelemek iyi geliyor .. arkadaşlarımı kandırıpta bi yürüyüşe çıkaramıyorum totolarını kaldırıp yürümek zor geliyo hatunlaraKaratay d.nin öncelikli ve önemli unsurlarından bir de fizik aktivitenin GİDEREK arttırılmasıdır. F. aktivitelerimizi yaşam boyu sürecek biçimde arkadaşlarımız ve sevdiklerimizle birlikte yapmayı planlamalıyız. Toplu halde yürüyüşler yüzme ve dans partileri düzenlemek stres atmamız ve sağlıklı kalmamız için son derece faydalıdır.Fizik aktivitelerimiz ancak düzenli ve devamlı bir şekilde "yaşam biçimimiz" olursa faydalı olmaktadır. Aşırı kilolar verildikten sonra fizik aktiviteye devam edilmezse yüksek glisemik indeksli yiyeceklere saldırılır ve verilen kilolar büyük bir hızla geri alınır.
Arkadaşlar 2. kitap sf 99 dan alıntı yaptım.
Aspirincim çok geçmiş olsun umarım iyisindir.
Esasçım sana da günaydınlaarr...
arkadaşım ben martın 12 sinde başladım bugüne kadar hiç kaçamak da yapmadım. (bu sabah küçük bir kurabiye attım ağzıma sinirimi ondan aldım pişmanmıyım hem de çoookk) 12 mart da 68,5 kiloydum. 1 haftanın sonunda 67,10 a düştüm geçen haftadan beri 66,40-66,60-66,90 ve bu sabah 67,00 gördüm. tartıya çıkmadan yapamıyorum. benim karaciğer yağlanmış ve bununla beraber şekerim yüksek. sağlığım için kilo vermem lazım. 38 yaşındayım. doğum yaptıktan sonra yoyo diyetlerle bir aldım bir verdim. ilk başlarda çok kolay kilo verirken son yıllarda maalesefki ne yapsam 2 kilodan fazla veremiyorum. geçen seneden beri karataya bir başlıyorum bir bırakıyorum ama bu sefer çok ciddi şekilde uyguluyorum yine de sonuç alamıyorum. bu da benim motivasyonumu sıfıra indiriyor. ben de aşırı kansızlık var. bildim bileli böyle. hamileliğimde kan yapıcı ilaçlardan ve b12 vitaminlerinden çok kullanmıştım. doktorum kanını 1 milim bile artırmıyor bu kadar ilaç demişti ama saçlarımın dökülmesi durmuştu. faydasını böyle gördüm sanırım. tabii birde +20 kilo olarak. doğumdan sonra dediğim gibi kiloları verdim ama şimdi veremiyorum. 8 kilo fazlam var. sabahtan akşama kadar oturarak çalışıyorum. bu arada bana cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. çok öpüyorum başka sorun varsa memnuniyetle cevaplarım yeterki bana yardımcı olun. acaba kansızlık yüzünden veremiyor olabilirmiyim?? doktoramı gitmem gerek yine??? offf off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?