Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok teşekkür ederim canım yaa. vazgeçmedim ama bugün kaçamak yaptım ve evet sporda kendimi zorladım. bacaklarım ağrıyor şimdi merdiven bile çıkamıyorum.

sıkma canını canım elbet gideekler ..bu arada senin tickerdaki hatun hedefine ulaşmış niye öyle olmuş

çok teşekkür ederim canım yaa. vazgeçmedim ama bugün kaçamak yaptım ve evet sporda kendimi zorladım. bacaklarım ağrıyor şimdi merdiven bile çıkamıyorum.
bir küçük kurabiyeden bişey olmaz sıkma canını. hemen sonuç bekleme yavaş yavaş ama sağlam adımlarla vereceksin kiloları ve spor yaparken kendini zorlamamaya çalış hoca kitaptada belirtmiş bunu. bugün tartıda gördüğün artıda kaslarını çok yorduğun için vücudunda toplanan sudan kaynaklanıyordur bu yüzden moralini bozma eğer yürüyüş yapıyosan temponu düşür biraz daha, kaslarını yormadan çalış hep beraber vericez kiloları moral çok önemli kendini kilo veremiyorum diye şartlarsan vücudunda buna göre tepki verir unutma

cnm ben philiphs aldım yakınlarda bunu bi alt modeli ucu dikdörtgen olanı. çok aşırı memnunum. evi süpürmek baya kolay artık hergün süpürüyorum ve yormuyor ve de hiç ses çıkmıo. boşuna fazladan verme diğeri için bence

canım hoca kitapta kansızlıgı ,kronik hastalıgı ve alarjisi olanlar zor verirler diyor

evde pilav var kızlar :18::18::18:
hemen bi mercimekli köfte yapim diorum yoksa durumum yaş
bu arada iyiniyetli arkadaşım beni sormuşsun çok saol farkettiğin için

bende bendee ha haa

olmadı fizoficimmm ya bir kurabiyeden bisi olmazmıı hemde neler olur çok pozitifsin canımmm bu tarz diyetlerde yanı sıfır ekmek ve sekerli diyetlerde malesef o ağzımıza attığımız bikereden bisi olmaz seyler çok sey yapıyor ve 1 haftayı silip süpürüyor

bu arada bende tek öğretmenim bir dağ yamacında 10 tane ögrenciklerim var bilgisayarım hep açık arada bakıp cevap yazıyorum

cnm philiphs in aynısı meşhur bir alışveriş sitesinde 500 tl 4 gün kalmış kampanya bitimine istersen özelden mesaj atim sana

yarım lıtrelık bır bardak aldım az once onunla ıkı bardak su ıctım sımdıde yesıl cayımı yudumluyorum

Merhaba

seni çok takdir edıyorum papadıya...hedefımsın...

bende 104.8 kg ile bugun başladı kahvaltım ılk gun oldugundan dolayı gec oldu 11.30 da...

2 adet kurutulmuş trabzon hurması
8 zeytn
avuç içinden bıraz fazla karısık peynir
1 yumurta
yarım demet maydanoz
1 çay bardagı fınduk

gorusmek uzere...

Şu an kendime gülüyorum kıs kıs resmen

badem almıştık c.tesi gün söylemesi ayıp 2 kg ayyyyy eşim kızım ve beeenn onu bitirmişiz yahuuu 3 canavar 4 günde hüpletmişiz resmen. Galiba ondan veremedim ben
Sadece fındıkta yok yer fıstığı yiyoruz fındık yiyoruz azar azar yiyeyim ben en iyisi

Gitmeden ne yiyeceğimi yazayım dedim yemekten gelince yazamayabilirim:

Bir tabak börülce yemeği
Bir kaç tave bulgurlu yaprak sarması
keten tohumlu yoğurt
Salata ya da yeşillik yerim
Kahvemi de içmeden olmaazz

Herkese afiyet olsuuun

bosh çok iyi tabii ama fiyat-performans olarak dedim ben

Canım ben philips kullanmadım hiç senin kullanıcı olarak yazman iyi olmuş tabii ben de memnunum ya yazayım dedim belki uzun vadede philipsde iyidir kullanan varsa uzun zamandır ben bilmiyorum. Ama philips de iyi duyduğum kadarıyla cümleme bakın
annesinin kuzusu kuzucuğun nasıl

Son düzenleme:

saol cnm ii çok şükür öksürüğü azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…