- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
çok teşekkür ederim canım yaa. vazgeçmedim ama bugün kaçamak yaptım ve evet sporda kendimi zorladım. bacaklarım ağrıyor şimdi merdiven bile çıkamıyorum.
bir küçük kurabiyeden bişey olmaz sıkma canını.çok teşekkür ederim canım yaa. vazgeçmedim ama bugün kaçamak yaptım ve evet sporda kendimi zorladım. bacaklarım ağrıyor şimdi merdiven bile çıkamıyorum.
arkadaşlar belki zamanı değil ama bugün karar vermeliyim
kızlar yaaa ben bu iki süpürge arasından hangisini alacağıma karar veremiyorum
lütfen yardım edin.philips 600tl bosch 750tl ,birde philipsin satıldığı mağazadan ne aldıysam sorun yaşadım şimdi tereddütlüyüm bilmiyorum ne yapacağım.acele karar vermem lazımEki Görüntüle 378243 Eki Görüntüle 378244
arkadaşım ben martın 12 sinde başladım bugüne kadar hiç kaçamak da yapmadım. (bu sabah küçük bir kurabiye attım ağzıma sinirimi ondan aldım pişmanmıyım hem de çoookk) 12 mart da 68,5 kiloydum. 1 haftanın sonunda 67,10 a düştüm geçen haftadan beri 66,40-66,60-66,90 ve bu sabah 67,00 gördüm. tartıya çıkmadan yapamıyorum. benim karaciğer yağlanmış ve bununla beraber şekerim yüksek. sağlığım için kilo vermem lazım. 38 yaşındayım. doğum yaptıktan sonra yoyo diyetlerle bir aldım bir verdim. ilk başlarda çok kolay kilo verirken son yıllarda maalesefki ne yapsam 2 kilodan fazla veremiyorum. geçen seneden beri karataya bir başlıyorum bir bırakıyorum ama bu sefer çok ciddi şekilde uyguluyorum yine de sonuç alamıyorum. bu da benim motivasyonumu sıfıra indiriyor. ben de aşırı kansızlık var. bildim bileli böyle. hamileliğimde kan yapıcı ilaçlardan ve b12 vitaminlerinden çok kullanmıştım. doktorum kanını 1 milim bile artırmıyor bu kadar ilaç demişti ama saçlarımın dökülmesi durmuştu. faydasını böyle gördüm sanırım. tabii birde +20 kilo olarak. doğumdan sonra dediğim gibi kiloları verdim ama şimdi veremiyorum. 8 kilo fazlam var. sabahtan akşama kadar oturarak çalışıyorum. bu arada bana cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. çok öpüyorum başka sorun varsa memnuniyetle cevaplarım yeterki bana yardımcı olun. acaba kansızlık yüzünden veremiyor olabilirmiyim?? doktoramı gitmem gerek yine??? offf off
canım hoca kitapta kansızlıgı ,kronik hastalıgı ve alarjisi olanlar zor verirler diyor
bende bendee ha haaiyiniyetlim süpersin arkadaşım bizleri çok güzel bilgilendiriyosun ellerine sağlık
eğer özel olmayacksa bişey sorucam sana ne öğretmenisin merak ettim ikimizde okuldayız ve sürekli netin başındayızda
bir küçük kurabiyeden bişey olmaz sıkma canını.hemen sonuç bekleme yavaş yavaş ama sağlam adımlarla vereceksin kiloları ve spor yaparken kendini zorlamamaya çalış hoca kitaptada belirtmiş bunu. bugün tartıda gördüğün artıda kaslarını çok yorduğun için vücudunda toplanan sudan kaynaklanıyordur bu yüzden moralini bozma eğer yürüyüş yapıyosan temponu düşür biraz daha, kaslarını yormadan çalış hep beraber vericez kiloları moral çok önemli kendini kilo veremiyorum diye şartlarsan vücudunda buna göre tepki verir unutma
sıkma canını canım elbet gideekler ..bu arada senin tickerdaki hatun hedefine ulaşmış niye öyle olmuş
arkadaşlar belki zamanı değil ama bugün karar vermeliyim
kızlar yaaa ben bu iki süpürge arasından hangisini alacağıma karar veremiyorum
lütfen yardım edin.philips 600tl bosch 750tl ,birde philipsin satıldığı mağazadan ne aldıysam sorun yaşadım şimdi tereddütlüyüm bilmiyorum ne yapacağım.acele karar vermem lazımEki Görüntüle 378243 Eki Görüntüle 378244
cnm ben philiphs aldım yakınlarda bunu bi alt modeli ucu dikdörtgen olanı. çok aşırı memnunum. evi süpürmek baya kolay artık hergün süpürüyorum ve yormuyor ve de hiç ses çıkmıo. boşuna fazladan verme diğeri için bence
yarım lıtrelık bır bardak aldım az once onunla ıkı bardak su ıctım sımdıde yesıl cayımı yudumluyorum
cnm ben philiphs aldım yakınlarda bunu bi alt modeli ucu dikdörtgen olanı. çok aşırı memnunum. evi süpürmek baya kolay artık hergün süpürüyorum ve yormuyor ve de hiç ses çıkmıo. boşuna fazladan verme diğeri için bence
Ben de 8 sene önce aldığım boch var hala canavar gibi ekim gücü iyi
bosh çok iyi tabii ama fiyat-performans olarak dedim ben
arkadaşım ben martın 12 sinde başladım bugüne kadar hiç kaçamak da yapmadım. (bu sabah küçük bir kurabiye attım ağzıma sinirimi ondan aldım pişmanmıyım hem de çoookk) 12 mart da 68,5 kiloydum. 1 haftanın sonunda 67,10 a düştüm geçen haftadan beri 66,40-66,60-66,90 ve bu sabah 67,00 gördüm. tartıya çıkmadan yapamıyorum. benim karaciğer yağlanmış ve bununla beraber şekerim yüksek. sağlığım için kilo vermem lazım. 38 yaşındayım. doğum yaptıktan sonra yoyo diyetlerle bir aldım bir verdim. ilk başlarda çok kolay kilo verirken son yıllarda maalesefki ne yapsam 2 kilodan fazla veremiyorum. geçen seneden beri karataya bir başlıyorum bir bırakıyorum ama bu sefer çok ciddi şekilde uyguluyorum yine de sonuç alamıyorum. bu da benim motivasyonumu sıfıra indiriyor. ben de aşırı kansızlık var. bildim bileli böyle. hamileliğimde kan yapıcı ilaçlardan ve b12 vitaminlerinden çok kullanmıştım. doktorum kanını 1 milim bile artırmıyor bu kadar ilaç demişti ama saçlarımın dökülmesi durmuştu. faydasını böyle gördüm sanırım. tabii birde +20 kilo olarak. doğumdan sonra dediğim gibi kiloları verdim ama şimdi veremiyorum. 8 kilo fazlam var. sabahtan akşama kadar oturarak çalışıyorum. bu arada bana cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. çok öpüyorum başka sorun varsa memnuniyetle cevaplarım yeterki bana yardımcı olun. acaba kansızlık yüzünden veremiyor olabilirmiyim?? doktoramı gitmem gerek yine??? offf off[/QUOTE
canım bozma moralini.kansızlığın vasa önce onu tedavi ettir.ve üzülme bende gr.gr.verenlerdenim ancka 2 haftadır dilimi ısırayımdaha iyi veriyorum.suyu daha artırdım ve tabiki yürüyüş çok önemli azda olsa yürü.ne biliyim 1-2 durak önce in,asansör değil merdiven kullan yada imkanın varsa alışveriş merkezleri çarşı pazar dolaş işte eminim faydası olacaktır.gerçekten su ve hareketle daha iyi sonuç alınıyor tabi yiceklerinede dikkat edeceksin....
Canım ben philips kullanmadım hiç senin kullanıcı olarak yazman iyi olmuş tabii ben de memnunum ya yazayım dedim belki uzun vadede philipsde iyidir kullanan varsa uzun zamandır ben bilmiyorum. Ama philips de iyi duyduğum kadarıyla cümleme bakın
annesinin kuzusu kuzucuğun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?