mutfakta çalışıyorum eşimde masada oturuyor baktı baktı sen baya zayıfladın dedi
eşofmanın bile bollaşmış dedi çok sevindim
ay ne güzel hafta içi bu saatte berabersin eşinle
benim takıldığım konuya bak
tebrik koyuyorum sana da tabisi
kızlar sporunuzu yaptınızmı ben kosubandına cıkıyorum hadii
Merhaba ,
Kolay gelsin umarım en kısa zamanda istediğimiz kilolara kavuşuruz.
Ticker ı sormuşsun
(http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html)
ben burdaki yolu izleyerek çok kolay bir şekilde yaptım.Umarım yardımcı olur sanada.
tsk canımmMerhaba
seni çok takdir edıyorum papadıya...hedefımsın...
bende 104.8 kg ile bugun başladı kahvaltım ılk gun oldugundan dolayı gec oldu 11.30 da...
2 adet kurutulmuş trabzon hurması
8 zeytn
avuç içinden bıraz fazla karısık peynir
1 yumurta
yarım demet maydanoz
1 çay bardagı fınduk
gorusmek uzere...
tabısı hayırr:))) banttayımhala 45 dk oldu ınıcemben bugün kahvaltıdan önce yaptım yürüyüşümüsana kolay gelsin papadiyam,bugün tartılmadın değil mi
Şu an kendime gülüyorum kıs kıs resmen
badem almıştık c.tesi gün söylemesi ayıp 2 kg ayyyyy eşim kızım ve beeenn onu bitirmişiz yahuuu3 canavar 4 günde hüpletmişiz resmen. Galiba ondan veremedim ben
Sadece fındıkta yok yer fıstığı yiyoruz fındık yiyoruz azar azar yiyeyim ben en iyisi
mutfakta çalışıyorum eşimde masada oturuyor baktı baktı sen baya zayıfladın dedi
eşofmanın bile bollaşmış dedi çok sevindim
canım bende biliyorum çok şey olacağını o bir tanecik kurabiyeden ama arkadaşın morali çok bozuktu hem arada hemen herkes kaçamak yapıyo ondan öyle yazdımbende bendee ha haa
olmadı fizoficimmm ya bir kurabiyeden bisi olmazmıı hemde neler olur çok pozitifsin canımmmbu tarz diyetlerde yanı sıfır ekmek ve sekerli diyetlerde malesef o ağzımıza attığımız bikereden bisi olmaz seyler çok sey yapıyor ve 1 haftayı silip süpürüyor
bu arada bende tek öğretmenim bir dağ yamacında10 tane ögrenciklerim var bilgisayarım hep açık arada bakıp cevap yazıyorum
çok sevdiler kıyamadım pepetim en çok kızım yedi, dün koca bir tepsi yedi kuzum. Ben de birazcık kaçırdım bugün tartıda da 60.600 görünce :262 kg mu kız 3-4 günde nasıl bitirdiniz anacım ayda 200 tl bademe gitcek desene ben saklıyorum bademimi esim doymak bilmez özelllkle gece .doldurup koyuyorum kuruyemisliğe ve sehpaya daha vermem yerini bilse oda yer valla çok pahalı
benim eşimde dün gece yatakta bana sarılıyorben uyuyordum sonra sırtımı göbegimi mıncıkladı baya zayıfladın sen diyo doğru söle karnınnı içine mi çekiyorsun hee dedim uyurken içime çektim delüüü şöle incecik olmak istiyorumm ayıptır söylemesi eşim beni rahatça kucağına alsın istiyorum söle filmlerdeki gibi
leylak84 cum sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su ıctım tartılmayım dıyeptesıye kadar tartılmıycam bakalım surprız bır sonuc cıkarmı
bu arada farkettımkı ben 6 aydır yanı dıyete basladıgımdan berı bu evde hıc pohaca pısırmemısım kac gundurde canım acayıp sıcacık ev pohacası cekıyo yaptım bıle su anda pısıyo cocuklar ve esım yesın kalanıda dondurucuya atarım.belkı yarım pohaca yerım dıye dusunuyorum aylardır hakkım olmasına ragmen lahmacun yemedım bunun karsılıgında yarım pohaca sanırım cok olmaz ayrıca tarıfı bıraz daha saglıklı hale getırdım margarın yerıne tereyag un yerıne de kepeklı un kullandımne dersınız kızlar sızden ızın cıkarsa yarım yemeyı dusunuyorum
leylak84 cum sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su ıctım tartılmayım dıyeptesıye kadar tartılmıycam bakalım surprız bır sonuc cıkarmı
bu arada farkettımkı ben 6 aydır yanı dıyete basladıgımdan berı bu evde hıc pohaca pısırmemısım kac gundurde canım acayıp sıcacık ev pohacası cekıyo yaptım bıle su anda pısıyo cocuklar ve esım yesın kalanıda dondurucuya atarım.belkı yarım pohaca yerım dıye dusunuyorum aylardır hakkım olmasına ragmen lahmacun yemedım bunun karsılıgında yarım pohaca sanırım cok olmaz ayrıca tarıfı bıraz daha saglıklı hale getırdım margarın yerıne tereyag un yerıne de kepeklı un kullandımne dersınız kızlar sızden ızın cıkarsa yarım yemeyı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?