Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba kızlar
akşama yemeğe misafirim var koşturuyorum

kahvaltım

mantarlı biberli 2yumurta(çok tok tutuyor)
zeytin
peynir
tere-roka
3gün kurusu
4-5 çekirdekli üzüm
ceviz omega 3lerim

akşama hazırladıklarımıda yazayım

işkembe çorbası (hiç yemem balkonda pişiyor)
et kapama
pirinç pilavı
karnıbahar böreği
salata
ayran

yapacağım yemekler fırsat bulursam yürüyüşe çıkarım
herkese kolay gelsin canlarım

mutfakta çalışıyorum eşimde masada oturuyor baktı baktı sen baya zayıfladın dedi
eşofmanın bile bollaşmış dedi çok sevindim

Merhaba arkadaşlar,

eşim ve ben geçen pazartesiden bu yana, 10 gün oldu, karatay diyeti prensiplerine göre besleniyoruz. ekmek, şeker, patates gibi karbonhidratlı besinler ile fabrikadan geçmiş ürünleri olabildiğince hayatımızdan çıkarmaya çalıştık. eşim bu 10 günde 109 kilodan 101,8'e, ben 62,4'ten 60,3'e düştüm.(regl oldum, 1. günüm, reglim bittiğinde daha az olmasını umuyorum) ilk gün zorlandık ama sonrasında ara öğünlerde hiç acıkmadık, hiç ağzımıza bişeyler atma veya bişeylere saldırma isteği hissetmedik. tabi bir de haftada 4-5 gün 1'er saat yürüyüş yapmaya çalıştık. yaza kadar devam edicez bakalım :)

bayanlar bende şimdi öğle yemeğinden geldim hemen yorumları okudum

öğle yemeği menüm
yarım kase düğün çorbası
1 kase cacık
3 yemek kağışı zeytin yağlı kabak
3 yemek kaşığı salata
3 yemek kaşığıda nohut
1 armut

aslında tabakları birer porsiyon dolduruyorlar ama ben bitiremiyorum yeme isteklerim iyice azaldı artık meyveyide yemeğin peşine hemen yedim ki sonra yememek için herkese iyi günler

Merhabalaaar
perşembe klasik yükleme telaşı bizde.
ancak giriyorum,biraz hafifledi işim.

dün geceden hiç bahsetmeyeceğim,zıvanadan çıktım çünkü.
öyle böyle değil.
bu haftamı yedim resmen
neyse sabah dünü geride bırakıp yenidenn yola devam ediyorum

sabah
2 yumurta
peynir
çay

öğle
karnıbahar haşlama
yoğurt

haftasonu full spor yapmam lzmmmmmmm

tsk canımm

ben bugün kahvaltıdan önce yaptım yürüyüşümüsana kolay gelsin papadiyam,bugün tartılmadın değil mi
tabısı hayırr:))) banttayımhala 45 dk oldu ınıcem

2 kg mu kız 3-4 günde nasıl bitirdiniz anacım ayda 200 tl bademe gitcek desene ben saklıyorum bademimi esim doymak bilmez özelllkle gece .doldurup koyuyorum kuruyemisliğe ve sehpaya daha vermem yerini bilse oda yer valla çok pahalı

mutfakta çalışıyorum eşimde masada oturuyor baktı baktı sen baya zayıfladın dedi
eşofmanın bile bollaşmış dedi çok sevindim

benim eşimde dün gece yatakta bana sarılıyor ben uyuyordum sonra sırtımı göbegimi mıncıkladı baya zayıfladın sen diyo doğru söle karnınnı içine mi çekiyorsun hee dedim uyurken içime çektim delüüü şöle incecik olmak istiyorumm ayıptır söylemesi eşim beni rahatça kucağına alsın istiyorum söle filmlerdeki gibi

leylak84 cum sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su ıctım tartılmayım dıyeptesıye kadar tartılmıycam bakalım surprız bır sonuc cıkarmı

bu arada farkettımkı ben 6 aydır yanı dıyete basladıgımdan berı bu evde hıc pohaca pısırmemısım kac gundurde canım acayıp sıcacık ev pohacası cekıyo yaptım bıle su anda pısıyo cocuklar ve esım yesın kalanıda dondurucuya atarım.belkı yarım pohaca yerım dıye dusunuyorum aylardır hakkım olmasına ragmen lahmacun yemedım bunun karsılıgında yarım pohaca sanırım cok olmaz ayrıca tarıfı bıraz daha saglıklı hale getırdım margarın yerıne tereyag un yerıne de kepeklı un kullandımne dersınız kızlar sızden ızın cıkarsa yarım yemeyı dusunuyorum

canım bende biliyorum çok şey olacağını o bir tanecik kurabiyeden ama arkadaşın morali çok bozuktu hem arada hemen herkes kaçamak yapıyo ondan öyle yazdım
bu arada inş istediğin kiloya ulaşırsında eşinle ilgili hayallerine kavuşursun tatlım

çok sevdiler kıyamadım pepetim en çok kızım yedi, dün koca bir tepsi yedi kuzum. Ben de birazcık kaçırdım bugün tartıda da 60.600 görünce :26ldum vee anladım ki kaçırmışımmm. Yer fıstığıyla finduk yesin onlar artık bitti çünkü bademleri Pahalı gerçekten

aynen ben de 70 e dayanınca bu hayal olduydu

Son düzenleme:

su içmek güzel fikirmiş,bende kalkarkalmaz geceliğimi çıkarıp eşofmanlarımı giyiyorum tartılmayayım diyebende artık hamurişlerinde tereyağı ve de tam buğday unu kullanıyorum,en azından biraz daha sağlıklı hale geliyo(yaptığımı da senin gibi dondurucuya atıyorum yemiyorum ya neyse)bence 1 tane ye,sen sürekli kaçamak yapan biri de değilsin hakettin sen bunu canım:13:

1 tanecikte bana ver papdiş yaa bir güvercine bağla da yolla . bu arada sen neredeydin canım.

bende yapıcam da biri gelirse öle yapcam şöle pofuduk pofuduk mayalı yapıcam bide uff nerden getirdin aklıma tehlikeli sulardayız çıkmalıyızz .

Canım papadiyam fazlasıyla hak etmişsin sen dile kolay bu 6 ay olmuşşş aaaaa bravo sana canım Lahmacun serbest ya ye arada papadiyam

Selam arkadaşlar hem geçmişi okudum hem yemeğimi yedim bugün reglimin 1.günü tam yoldan çıkıp bir top kek yiyecektim ama yazılanlar beni yoldan çevirdi işte bu süper sizleri okudukça hevesim artıyor yaza süper olacağım eski kiloma( 48 ) bir dönsem daha ne isterim. Bugün yediklerim maalesef yine çocuklardan fırsat bulup kahvaltı yapamadım sadece 1 bardak süt öğle menüm 3 yumurta(çok acıkmıştım),1kuru soğan bir kaşık kadar tulum peyniri ile yumurta salatası,1 domates,1 salatalık birazda badem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…