2 kg mu kız 3-4 günde nasıl bitirdiniz anacım ayda 200 tl bademe gitcek desene ben saklıyorum bademimi esim doymak bilmez özelllkle gece .doldurup koyuyorum kuruyemisliğe ve sehpaya daha vermem yerini bilse oda yer valla çok pahalı
benim eşimde dün gece yatakta bana sarılıyorben uyuyordum sonra sırtımı göbegimi mıncıkladı baya zayıfladın sen diyo doğru söle karnınnı içine mi çekiyorsun hee dedim uyurken içime çektim delüüü şöle incecik olmak istiyorumm ayıptır söylemesi eşim beni rahatça kucağına alsın istiyorum söle filmlerdeki gibi
tamam leylakcım yıycem 1 tane ev nasıl guzel koktu anlatamamsu içmek güzel fikirmiş,bende kalkarkalmaz geceliğimi çıkarıp eşofmanlarımı giyiyorum tartılmayayım diyebende artık hamurişlerinde tereyağı ve de tam buğday unu kullanıyorum,en azından biraz daha sağlıklı hale geliyo(yaptığımı da senin gibi dondurucuya atıyorum yemiyorum ya neyse )bence 1 tane ye,sen sürekli kaçamak yapan biri de değilsin hakettin sen bunu canım:13:
ıstanbuldayım bebısım.pepetom tam dedıgın gıbı pofuduk oldu valla kokusuda cabası1 tanecikte bana ver papdiş yaa bir güvercine bağla da yolla. bu arada sen neredeydin canım.
bende yapıcam da biri gelirse öle yapcam şöle pofuduk pofuduk mayalı yapıcam bide uff nerden getirdin aklımatehlikeli sulardayız çıkmalıyızz .
tamam ıyınıyetlımm yıycem anasını satayımCanım papadiyam fazlasıyla hak etmişsin sen dile kolay bu 6 ay olmuşşş aaaaa bravo sana canımLahmacun serbest ya ye arada papadiyam
ahanda sana resim
Eki Görüntüle 378396 Eki Görüntüle 378397 Eki Görüntüle 378395
nerden baksan 4 kilo daha eksiğim şu an
tamam leylakcım yıycem 1 tane ev nasıl guzel koktu anlatamam
ıstanbuldayım bebısım.pepetom tam dedıgın gıbı pofuduk oldu valla kokusuda cabası
tamam ıyınıyetlımm yıycem anasını satayım
pepetom fevkaladenın fevkındesın canım
canım maşallah çok güzel kilo vermişsin tebrik ediyorumahanda sana resim
45 dk da 4km yurudum dusumu aldım yesılcayımı aldım salatamı hazırladım 3 ten sonra yıycem
afiyet olsun canım,ellerine sağlıkühüüüüü canım çekti benimde ben de mi yapsam bi ara acep recep
ahanda sana resim
hanı hoca beyaz tv deydı
ahanda sana resim
banada dün bi teyze küçülmüşsün dedi ne kaaaa hoşuma gitti anlatamam ama bugün tartıda aynı şeyi söyledi 1 kilo eksik geldim 90 ım yaneee
evet canım yıllardır diyetisyen diyetisyen gezip veremedigim kilolarımı bu mucize karatay diyetiyle verdim çok şükürinşallah dahada vericem bi 30 kilocuk daha var vermem gerken burdan ayrılma canım birilerine hesap vermen gerektigini unutmassan motivasyonunda artıyo ..mesela dün kaçamak yaptım yemin ederim öyle suçlu hissettim ki kendimi anlatamam kızlara nasıl söylücem diye 2 saat düşündüm
canım kusura bakma dün cevap yazacaktım sana ama işaretlemeyi unutmuşum sanırım ikinci kitapta kabak tatlısı tarifi vardı şekersiz cevizli falandı yenmese hoca kitapta bahsetmesdi yeseydin keşke
canım ben kızımı emzirirken içmiştim tabi çok açık ve limonlu 1 sallama çayı yarım kilo suya demliyordum..şimdide 1 lt suya 1 yemek kaşıgı atıp demliyorum limon sıkıp içiyorum o acı tadı olmuyo
ahanda sana resim
Çok teşekkürler:)
bende birkaç dk dinledim sadece,reklamdan sonra da cacan hocayla süremiz bitti deyip çıkarmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?