Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Pepeti çok güldürdün beni ya Allahta seni güldürsün canım seninde resimlerin yok mu nasıl zayıfladığını bir görsek, ben yeni sayılırım da siz eskiler bayağı aşama kaydetmişsinizdır.Sizler sayesinde motivasyonumuz artıyor.

ahanda sana resim

nerden baksan 4 kilo daha eksiğim şu an

tamam leylakcım yıycem 1 tane ev nasıl guzel koktu anlatamam

ıstanbuldayım bebısım.pepetom tam dedıgın gıbı pofuduk oldu valla kokusuda cabası

Canım papadiyam fazlasıyla hak etmişsin sen dile kolay bu 6 ay olmuşşş aaaaa bravo sana canım Lahmacun serbest ya ye arada papadiyam
tamam ıyınıyetlımm yıycem anasını satayım

pepetom fevkaladenın fevkındesın canım

afiyet olsun canım,ellerine sağlıkühüüüüü canım çekti benimdeben de mi yapsam bi ara acep recep

herkese merhaba..geçmişi okuyorum ama çok yazmaya vaktim olmuyor..barbunyanın yasak olmamasına çok sevindim..bir dondurmayı sorucam..malum yaz geldi ve ben onu da çok severim..

öğle yemeğim:
ızgara köfte
salata
ayran

Selam kızlar
Eskisi kadar paylaşım yapamıyorum burda ama parça pinçik te olsa sizi takipteyim sürekli
Destinacım ben de kendimi 55 gibi hissediyorum ama bırak 55'i 59'u ucundan daha göremedim
Pepitomun dediği gibi eşlerimizin bizi kolayca kucaklayabileceği kg.da olmak lazım

Tebrik ederim,çok güzel vermişsin.Artık ben de varım.Ne güzel 90 kiloya inmişsin.
ilk haftalar hızlı gidermi acaba kilolar?

ıkıncı ogunumude yedım kızlar hemen arz edeyım

1 tabak etlı taze fasulye(yazdan)
1 tabak yesıllık salatası(acı bıberlı)
1,5 pohaca(pısman degılım)
omega3

sımdıde cay demlenıyo tomurcuklu bergamutlu ohh mısler gıbı

slm hatunlar 30 dk yürüdüm bugün ayrıca yaramaz oglumun pesinden de kosusturuyorum bütün gün ..
bugün sadece 8 tane ceviz ve 1 bardak süt içebildim canım hiçbişey istemedi ..
öglen bir tane elma yedim 1.5 lt su içtim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…