banada dün bi teyze küçülmüşsün dedi ne kaaaa hoşuma gitti anlatamam ama bugün tartıda aynı şeyi söyledi 1 kilo eksik geldim 90 ım yaneee
canım kusura bakma dün cevap yazacaktım sana ama işaretlemeyi unutmuşum sanırım ikinci kitapta kabak tatlısı tarifi vardı şekersiz cevizli falandı yenmese hoca kitapta bahsetmesdi yeseydin keşke
Destinacim sagol cevabin icin. bundan sonrasi icin aklimda olsun o halde:) aslinda dusundugumde sekersiz ok dedim, sonra da patates gibi gerek yok dedim :)) ztn sekersiz cok cazip gelmedi. hahah:) bu arada yazilanlar acaip hizli ilerliyor. paylasim artti ve ben herseyi okumak istesemde mumkun olmuyor artik bebisle. ya da butun gunumu burda geciricem:) aslinda toplanip karataycilar gorusmesleri yapmali:)) tabii ben amerikdan nasil katilirsam bilemiyorum:) bu arada bugun 65.2 yi gordum, toplamda 1 ayda giden 3.800 gr oldu :)))
Kızlar nacizane bir tavsiyem olacak, arkadaşların çoğu daha deneyimli ama belki faydası olur diye bir fikrimi, deneyimimi paylaşmak istedim :26:
Genel olarak kilo veren arkadaşlarda kalan kilolar göbek kısmında gibi geldi bana. Bölgesel sıkılaşma için aromatik yağlar var, inanılmaz faydası oluyor, kilo verdirmiyor ama cm olarak incelme baya oluyor. Ben 2 yıl önce bir güzellik salonuna gittim zayıflama amaçlı, 2 ay kadar, diyet yaptım ve aromatik bir yağla haftada 3 gün masaj yapıldı, 2 ayda o kadar aç kaldım ama sadece 5 kg verdim ama o kadar incelme olmuştuki, en az 10 kg vermiş gibiydim, özellikle göbeğim neredeyse tamamen gitmişti. O zaman kullandıkları yağın ne olduğunu sormamıştım akıl edemedim. Ama sonrasında kilo alınca tekrar ben internetten sıkılaştırıcı bir yağ aldım, çok düzenli kullanmadım malesef, ancak kullandığımda özellikle göbeğe uyguladım, 5-10 dk masaj yaptım, streç sarıp gece yattım ve kilo vermememe rağmen göbeğimde belirgin sıkılaşma oldu, spor bile yapmadım. Şimdi de ihmal etmekle birlikte arada yapıyorum, ama düzenli yapmak faydalı. Teyzem ve arkadaşı da aktarda bir kaç yağı karıştırtmışlar bu şekilde, kullandılar faydası oldu. Masajın da sıkılaşmaya etkisi çokmuş bu arada. Tavsiyem; birçok arkadaş zaten spor yapıyor, bu yağlardan istedikleri bölgeye sürüp 5 dk kadar masaj yaparak streçle sarıp sporlarını yapınca çok güzel sıkılaşma olacağıdır. Sporla zaten sıkılaşma oluyor ama fazlası neden olmasın
Faydası olursa çok mutlu olurum
banada dün bi teyze küçülmüşsün dedi ne kaaaa hoşuma gitti anlatamam ama bugün tartıda aynı şeyi söyledi 1 kilo eksik geldim 90 ım yaneee
canım kusura bakma dün cevap yazacaktım sana ama işaretlemeyi unutmuşum sanırım ikinci kitapta kabak tatlısı tarifi vardı şekersiz cevizli falandı yenmese hoca kitapta bahsetmesdi yeseydin keşke
Destinacim sagol cevabin icin. bundan sonrasi icin aklimda olsun o halde:) aslinda dusundugumde sekersiz ok dedim, sonra da patates gibi gerek yok dedim :)) ztn sekersiz cok cazip gelmedi. hahah:) bu arada yazilanlar acaip hizli ilerliyor. paylasim artti ve ben herseyi okumak istesemde mumkun olmuyor artik bebisle. ya da butun gunumu burda geciricem:) aslinda toplanip karataycilar gorusmesleri yapmali:)) tabii ben amerikdan nasil katilirsam bilemiyorum:) bu arada bugun 65.2 yi gordum, toplamda 1 ayda giden 3.800 gr oldu :)))
Merhaba,
Maşallah, gayet güzel gidiyorsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim. Kabak tatlısı tarifini ikinci kitapta ben de aradım ama bulamadım. İnşallah hep katılma fırsatınız olur. Sevgiler.
slm hatunlar 30 dk yürüdüm bugün ayrıca yaramaz oglumun pesinden de kosusturuyorum bütün gün ..
Bugün sadece 8 tane ceviz ve 1 bardak süt içebildim canım hiçbişey istemedi ..
öglen bir tane elma yedim 1.5 lt su içtim ..
İyidir canım, kolestrol ve şekerimi merak ediyodum bir de bazen öğle yemeği sonrası halsizliğim oluyordu bunun için tahlil verdiydim,çıkan değerlerden anladığım kadarıyla çok şükür turp gibiyim o konularda.ceylıncım nasılsın canım nasıl gıdıyo
İyidir canım, kolestrol ve şekerimi merak ediyodum bir de bazen öğle yemeği sonrası halsizliğim oluyordu bunun için tahlil verdiydim,çıkan değerlerden anladığım kadarıyla çok şükür turp gibiyim o konularda.
ama dün boğazlarımda acıma başladı,bugün de burnum tıkanıp arada akmaya,sanırım grip oldum...heralde hastane ortamında virüsü kaptım sanıyorum...
bunların haricinde kör topal idare ediyoruz işte kaçamaklar karatay ve ben
İyidir canım, kolestrol ve şekerimi merak ediyodum bir de bazen öğle yemeği sonrası halsizliğim oluyordu bunun için tahlil verdiydim,çıkan değerlerden anladığım kadarıyla çok şükür turp gibiyim o konularda.
ama dün boğazlarımda acıma başladı,bugün de burnum tıkanıp arada akmaya,sanırım grip oldum...heralde hastane ortamında virüsü kaptım sanıyorum...
bunların haricinde kör topal idare ediyoruz işte kaçamaklar karatay ve ben
mutfakta çalışıyorum eşimde masada oturuyor baktı baktı sen baya zayıfladın dedi
eşofmanın bile bollaşmış dedi çok sevindim
Merhaba canım arkadaşlarım.
Bugün diyetimin 9. günü.
İlk kez bugun çook acıktım. Niye olduğunu bilmiyorum ama midem kazınıyor resmen. Öğle yemeği için markette dolaşırken gözüm hep zararlı yiyeceklerdeydi. Tuttum kendimi ama yemeği yedikten sonra hemen acıktım. Hala açımm...
Bu normal midir, ara sıra size de oluyor mu böyle acıkma krizleri? Nasıl atlatıyorsunuz ara öğün de olmadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?