Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

pepeti süper sen cıtır olmussun bile
ayy ne neler düşünüyonuz öyle güldürdün benı vallahı

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Zaten bu forumun maksadı da bu değil mi? Bir elin nesi var 2 elin sesi var hesabı, buradaki birlikteliğimiz, birbirimize tavsiyelerimiz büyük faydalar sağlıyor. Size birşey sormak istiyorum nacizane. Acaba bu yağların isimlerini biliyor musunuz, biliyorsanız bizimle de paylaşsanız ne güzel olurdu.

canım akşam yemeğini de böyle geçirme maazallah kıtlık moduna geçmesin vücut
O yaramaz oğluşu da öp mıncıkla benim için

ceylıncım nasılsın canım nasıl gıdıyo
İyidir canım, kolestrol ve şekerimi merak ediyodum bir de bazen öğle yemeği sonrası halsizliğim oluyordu bunun için tahlil verdiydim,çıkan değerlerden anladığım kadarıyla çok şükür turp gibiyim o konularda.
ama dün boğazlarımda acıma başladı,bugün de burnum tıkanıp arada akmaya,sanırım grip oldum... heralde hastane ortamında virüsü kaptım sanıyorum...
bunların haricinde kör topal idare ediyoruz işte kaçamaklar karatay ve ben

Kim demiş yumurta kolestrol yükseltir diye,benim LDL değerim normal değerlerin 1 puan altında çıktı

herseyın normal cıkmasına cok sevındım canım.bahara gecıslerde olur boyle halsızlık ve grıp durumları gecmıs olsun.ya bende 30kg dan cok verdım bı degerlerıme baktırmak ıstıyorum nelere baktırmam gerekır acep:44:

Ben normal dahiliyeci dr.a gittim canım açıkcası tam bilgim yok kg.verdikten sonra hangi testlere baktırılır diye

merhaba hanımlar,
menümü bildireyim size ve her zamanki motivasyonumu kazanayım sizinle.
sabah:
2 tereyağlı yumurta az pişmiş
4 zeytin
3 minik domates
ceviz fındık badem
beyaz peynir avuç içi kadar
şekersiz çay 1 fincan
öğlen:
1 haşlanmış yumurta
domates 3 minik
salatalık 1adet
beyaz peynir
ceviz badem
(arkadaşımla beraber kahvaltı keyfi harika idi.okuldan geldik hemen kahvaltı hazırladık.eskiden olsa bir makarna haşlayayım derdim pratik olsun diye.ama ne yalan makarna gözümde tütüyorrrrrr(pilav değil ama makarnayı çok özledim.sanırım istediğim kiloya gelince yiyeceğim ödülüm yani...
akşam:
henüz yemedim ama yazayım
1 küçük yerli muz
1 kase keten tohumlu yoğurt
1 kase tarhana çorbası
gecede:
1 fincan beşi bir yerde çay

not:bugün yine güzel övgüler aldım çok mutluyum çoook....
çok kilo vermedim ama insanların bende değişimi görmeleri harika bir duygu:)))))
hım bu arada BEN BUGÜN 45 DK YÜRÜDÜM 3.2 KM :))))))))))))))))))))))))
herkesin bir gün sabah tartısında hayalindeki kiloyu görmesi dileğimle...
Aeo.

canım geçmiş olsun. Değerlerinin normal çıkması çok güzel karatayın da payı var sanırım

oğluş yemeğini yemeğe çalışıyor off bazen kaşıkla bazen eliyle dalıyor menümü yazıp kaçayım
Demin bahçemi sulayayım dedim oğluş beni suladı hortumu kapıp kendisi de sırılsıklam tabiii
Asyam sporunu yapmışsın işte oğluşlar sağolsun

7-8 tane bulgurlu yaprak sarma
süzme yoğurt (evyapımı yoğurttan)
3 tane taze soğan
az marul

Son düzenleme:
Bu gunki menum soyle,

Sabah klasik karatay bir avuc kuru uzum

AKSAM karniyarik yaptim yanina bulgur pilavim ce sarimsakli naneli cacigim var

Karatayda hersey iyi gidiyor cok memnun kaldim bu diyetten midem bulanana kadar yiyorum zayifliyorum ilgiiinccc

Haaa bu arada hergun en az 45 dk aksam oryantal dans ediyorum :) mesela dun gecenin dordunde taktim kulakligi 1 saat dans ettim cok terlemisim sicaktan uyuyamadim resmen:) Azimli goruyorum kendimi bu sefer hayirlisi :) bende 50 kilo olunca before after yapcam sizlere:)

Merhaba canım arkadaşlarım.

Bugün diyetimin 9. günü.

İlk kez bugun çook acıktım. Niye olduğunu bilmiyorum ama midem kazınıyor resmen. Öğle yemeği için markette dolaşırken gözüm hep zararlı yiyeceklerdeydi. Tuttum kendimi ama yemeği yedikten sonra hemen acıktım. Hala açımm...

Bu normal midir, ara sıra size de oluyor mu böyle acıkma krizleri? Nasıl atlatıyorsunuz ara öğün de olmadan?

öğünlerde doyuncaya kadar yediğimde acıkma hissetmiyorum. Yalnız sabah günün en önemli öğünü ve tüm günün enerjisini sabah kahvaltıyı sağlam yapmamıza borçluyuz. Yediklerimiz bizi tok tutmalı mutlaka başlarda 2 yumurta yemeliyiz. Günde 3 öğün yiyorum ben sabah 7:00 de kalktığım için. 2 öğün yapsaydım acıkırdım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…