yenisini burdan kolaylıkla yapabilirsin canım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlben bunu bile zor becerdim valla. insan teknoloji özürlü olunca böyle oluyor işteacaba nerde yanlış yaptımmmm????
hoşgeldin arkadaşım başlangıç kilolarımız aynı kolay gelsinMerhaba
seni çok takdir edıyorum papadıya...hedefımsın...
bende 104.8 kg ile bugun başladı kahvaltım ılk gun oldugundan dolayı gec oldu 11.30 da...
2 adet kurutulmuş trabzon hurması
8 zeytn
avuç içinden bıraz fazla karısık peynir
1 yumurta
yarım demet maydanoz
1 çay bardagı fınduk
gorusmek uzere...
hoşgeldin arkadaşım tebrikler çok güzel vermişsiniz kolay gelsinMerhaba arkadaşlar,
eşim ve ben geçen pazartesiden bu yana, 10 gün oldu, karatay diyeti prensiplerine göre besleniyoruz. ekmek, şeker, patates gibi karbonhidratlı besinler ile fabrikadan geçmiş ürünleri olabildiğince hayatımızdan çıkarmaya çalıştık. eşim bu 10 günde 109 kilodan 101,8'e, ben 62,4'ten 60,3'e düştüm.(regl oldum, 1. günüm, reglim bittiğinde daha az olmasını umuyorum) ilk gün zorlandık ama sonrasında ara öğünlerde hiç acıkmadık, hiç ağzımıza bişeyler atma veya bişeylere saldırma isteği hissetmedik. tabi bir de haftada 4-5 gün 1'er saat yürüyüş yapmaya çalıştık. yaza kadar devam edicez bakalım :)
benimde çook hayllerim var anladın sen oniiii2 kg mu kız 3-4 günde nasıl bitirdiniz anacım ayda 200 tl bademe gitcek desene ben saklıyorum bademimi esim doymak bilmez özelllkle gece .doldurup koyuyorum kuruyemisliğe ve sehpaya daha vermem yerini bilse oda yer valla çok pahalı
benim eşimde dün gece yatakta bana sarılıyorben uyuyordum sonra sırtımı göbegimi mıncıkladı baya zayıfladın sen diyo doğru söle karnınnı içine mi çekiyorsun hee dedim uyurken içime çektim delüüü şöle incecik olmak istiyorumm ayıptır söylemesi eşim beni rahatça kucağına alsın istiyorum söle filmlerdeki gibi
ahanda sana resim
Eki Görüntüle 378396 Eki Görüntüle 378397 Eki Görüntüle 378395
nerden baksan 4 kilo daha eksiğim şu an
saol canım ..ineceksin buna inan burda olmaya devam et ..ben ilk 12 gün gr veremedim sonraki 13. gün .2 kilo birden gitti 17. gün 2daha 30. gün iki daha yani ilk ay 6 kilo verdim çok afedersin ilk ay hep ishalle geçti ama resmen vücudumdan toksinler ölü hücreler karakara çıktı yaa hayatım boyunca unutamam herhalde ...sonraki ay 5 kilo verdim ...3 . ayın başında akıllının birine uyup ayran detoksu yaptım (sakın yapmayın )2 günde 2 kilo verdim 2 gün geçmeden geri aldım su atmışım meger sonraki 30 gün boyunca 1 kilo verdim bu 4. ayım çok şükür 2 kilo daha verdim pazar günü doluyo 8 nisanda inşallah 1-2 kilo daha verebilirim ..ayda 4 kilo gitsin başka ne isterim kiTebrik ederim,çok güzel vermişsin.Artık ben de varım.Ne güzel 90 kiloya inmişsin.
ilk haftalar hızlı gidermi acaba kilolar?
soruyu merak ettimpepetom ozel msj kutun dolmus yazamadım sorunun cevabı hayır kullanmıyorum canım((
canıım ayran iç ayran serbest ama kahvaltıyı ve diger ögünleri doyana kadar yemelisinMerhaba canım arkadaşlarım.
Bugün diyetimin 9. günü.
İlk kez bugun çook acıktım. Niye olduğunu bilmiyorum ama midem kazınıyor resmen. Öğle yemeği için markette dolaşırken gözüm hep zararlı yiyeceklerdeydi. Tuttum kendimi ama yemeği yedikten sonra hemen acıktım. Hala açımm...
Bu normal midir, ara sıra size de oluyor mu böyle acıkma krizleri? Nasıl atlatıyorsunuz ara öğün de olmadan?
iyi akşamlar hanımlar
2. ögün
1 tabak yogurtlu bakla
yemekten sonra 1 saat sauna şortumu giyip yürüyüşe çıktım altına tayt üstüne pantalon giydim tabiaman Allahım nasıl terledim anlatamam size şimdiye kadar aklın nerdeydi dedim kendime
arkadaşım sauna şortu bende almak istiyorum sen faydasını görüyor musun
bem biraz araştırdım sauna şortla sadece vücut terliyor ama vücuttaki biriken
yağlar erimiyormuş doğru mu acaba
benim kalça ve basen problemim var sence faydalı olur mu
ahanda sana resim
iyi akşamlar hanımlar
2. ögün
1 tabak yogurtlu bakla
yemekten sonra 1 saat sauna şortumu giyip yürüyüşe çıktım altına tayt üstüne pantalon giydim tabiaman Allahım nasıl terledim anlatamam size şimdiye kadar aklın nerdeydi dedim kendime
arkadaşım sauna şortu bende almak istiyorum sen faydasını görüyor musun
bem biraz araştırdım sauna şortla sadece vücut terliyor ama vücuttaki biriken
yağlar erimiyormuş doğru mu acaba
benim kalça ve basen problemim var sence faydalı olur mu
canım ben 3 yıl önce alımıştım ..o zaman diyet artı spor + sauna şortla 3 ayda 10 kilo vermiştim..bence hepsi bi bütün olunca gidiyo kilolar yoksa sadece sauna şort etkili degildir .. terle birlikte toksinlerde gidiyordur herhalde canım gözenekler acayip açılıyo giymedigim zaman o kadar terlemiyorum açıkçası bide vücuda yapışıp korke etkisi yapıyo çok hoşuma gidiyor
dün akşam kayınvalidemdeydik...ama hiç bana uygun bişey yoktu malesef ...az biraz yedim yazayım hemen
2-3 kaşık hazır tavuk suyu çorba
2-3 kaşık fırında tavuklu pilav
1 dlimcik peynirli yufka böreği
1 küçük dilim kabak tatlısı cevizli
bende kendimi çaya verdim 3-4 fincan şekersiz çay
tabi suda içtim bolca
bu sabah:
tereyağında 2 yumurta,
12 zeytin
biraz peynir
3 gün kurusu
biraz tuzsuz fıstık
1 bardak şekersiz çay
ıspanaklı börek yedim malesef hemde kendi ellerimle açıp yaptım
eşim duygu sömürüsü yaptı oda benle yapıyorda diyeti günlerdir ekmek yemiyorum hamur işi yapmıyorsun nolur börek yapsan diye yalvardı dayanamadım bende
Arkadalar olmuş artık, önemli olan kaçamağı orada bırakıp kaldığın yerden devam etmek olduğunu düşünüyorum. yani üstüne gidip nasıl olsa bozuldu deyip yeni kaçamaklar yapmamak.kızlar 2. öğünümü yazıcam ama
karatayla hiç alakası yok
bugün misafirim vardı onlara portakallı kek
ıspanaklı börek poğaça ve kısır yaptım
en az özarala atlatmaya çalıştım
1 poğaça bir ısırık kek
ve kısır yedim
akşam hiçbirşey yemiycem ve bol bol su
1 saat de lessie yapıcam
sizce böyle kurtarabilir miyim
bu sabah çok moralim bozuldu benim arkadaşım bu hafta 3. haftam dün eksideydim bugün artıda. kendimi de tutamıyorum çıkıveriyorum tartıya. çok motivasyonum bozuldu. veremiyorum işte üstelikde 2 akşamdır 1 er saat spor yapıyorum. yine vazgeçmek üzereyim. çok canım sıkkın yaaa 67 gördüm bu sabah tartıda offf offf
leylak84 cum sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su ıctım tartılmayım dıyeptesıye kadar tartılmıycam bakalım surprız bır sonuc cıkarmı
bu arada farkettımkı ben 6 aydır yanı dıyete basladıgımdan berı bu evde hıc pohaca pısırmemısım kac gundurde canım acayıp sıcacık ev pohacası cekıyo yaptım bıle su anda pısıyo cocuklar ve esım yesın kalanıda dondurucuya atarım.belkı yarım pohaca yerım dıye dusunuyorum aylardır hakkım olmasına ragmen lahmacun yemedım bunun karsılıgında yarım pohaca sanırım cok olmaz ayrıca tarıfı bıraz daha saglıklı hale getırdım margarın yerıne tereyag un yerıne de kepeklı un kullandımne dersınız kızlar sızden ızın cıkarsa yarım yemeyı dusunuyorum
ahanda sana resim
Selam kızlar
Eskisi kadar paylaşım yapamıyorum burda ama parça pinçik te olsa sizi takipteyim sürekli
Destinacım ben de kendimi 55 gibi hissediyorumama bırak 55'i 59'u ucundan daha göremedim
Pepitomun dediği gibi eşlerimizin bizi kolayca kucaklayabileceği kg.da olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?