Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Resimler fazla konuşmayı gerektirmiyo sadece demek istiyorum
bi de bişiy söyliyciiim, ben de istiyooooooooooooooommmmmmmm :84:

selam kislar. bugun karatay kahvaltimi yapmadim bikmistim uzun zamandir sikayet ede ede yiyordum:))
bu sabah 1 muz, ve sut ictim
oglen 3 minik kabak dolmasi ve yogurt. cok acikmistim. ama gozum de donmedi. yumurtalar cevizler zeytinler tok tutuyor tabii :)) o yuzden kabak kesmeyince yanina da 5 minik kup ananas ve 1 ck dolusu yaban mersini yedim. aralarda bol su.
aksama isnakli krep var kizlar:)) yanina da domates corbasi yapicam. ama ben krepin icini yicem canim cok isterse yarim yerim:))

kızlarrrr

ben bugun çok kötü şeyler yedimmmmm, yazmayım diycem ama o zamanda bana kızamazsınız
karatay kahvaltım,
öğlen ;
yarım porsiyon kıymalı pide (herkes lahmacun yeyınce heveslendım ama aklanmama vesile değil biliyorum)

akşam ;
1,5 kepçe yayla çorbası ,1 kepçe kuru fasülye biraz bulgur pilavı turşuu derken kendımı sıcacık pidenin o karşı konulmaz kokusuna kaptırmısım ve farketmeden sanırım avuc içim kadar falan götürmüsüm :18:

bu arada öğlen pideden sonra akşama gerçekten acıktım, normalde olmuyordu, işte glisemik indeks ......

Arkadaşlar,ben de menümü yazayım:

sabah: 2 yumurta
10 yeşil zeytin
beyaz peynir
2 domates
4 tane ıslatılmış kuru kayısı

Öğle: 1 tabak kabak yemeği
1kase yoğurt
4 yaprak marul

Akşam: 1 tabak tavuk sote
2bardak kefir

Gün içinde 4 lt. su
2 fincan yeşil çay

20 dk.stepır

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ........2. Öğün(ıkındı vaktı) peymacun,az patlıcan yemegı,ayran ,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a51111.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $a31111.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 36
iyi akşamlarrr

kızlarrrr menümmmm

1. öğün

1 kk haşlanmış yumrta
peynir
zeytin
domates
biber
havuç salatası
portakal
çay

2. öğün

1 tabak kuru fasulye
1 tabak salata
yoğurt-turşu

resimlerime bakan ve yorumlayan begenen herkeşe tesekurler ınsallh 56 olunca eklıycem nasıp olsun ınsallh

sabah: Muz badem omega 3 2 incir kayısı
Öğlen:Ispanak yoğurt salata
Akşam: Balık salata dayanamayıp 2 incir yedim((

Evet kızlar Kaunos kaçar!!!

bugün yediklerim:

1.öğün:

2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
peynir
1 kaşık yoğrtla çörek otu
salata
yarım çb kuruyemiş

2.öğün:

2ceviz
2 kuru incir

3.öğün:

2 lahmacun ayran
boool salata

rica ederim canım, benim kullandığım saffron gold gel, teyzemin yaptırdığını tam hatırlamıyorum ama kakao yağı (çatlaklara da faydası var), kekik yağı bir kaç tane daha vardı, internetten bulunabilir ya da aktarlar da bilir, o aktara yaptırmıştı. Ben öğrenirsem yazarım yine.

kızlar bugün çok yoğundum giremedim, şimdi de ancak geçmişi okudum, yarın bildirimlerle devam.

hepinize iyi geceler

Tüm Karataycıları boollll leptinli uykulara uğurlayıp, öyle geldim galiba
Ben de hemen menümü yazıp, kaçayım.
Sabah:
1 yumurta
5 zeytin
Peynir
3 ceviz
Bir de sadece süt ve kuru incirden oluşan ufak bir kase tatlı

Akşam:
1. 5 tabak mercimek çorbası
1 yumurtalı ıspanak.. (İlk defa denedim, pek beğenmedim)

Herkese iyi geceler...

kizlar kendime motivasyon olmasi adina Zara'dan yeni sezon cicekli ve renki pantolonlardan aldim 2 tane. internetten siparis verdim M, ikisi de fena durmadi:) ama incemis bacaklara daha super durur! bu gazla ben hedefi gorururm insallah diyorum:) 5 kg verip 60, hatta 59 olsam iste o zaman super durdu dicem:) bu arada bana leptin filan hak getire, cunku gece minnosumdan dolayi uyku filan yok bana! yat kalk yat kalk uku filan kalmiyor. unutmadan aksam yemeginden sonra canim acaip tatli bisiiler istedi. 3 badem 3 ceviz 3 tane de gun kurusu yedim 7.30 da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…