Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ARKADAŞLAR YARDIMA İHTİYACIM VAARRRR
bugün karatayda 5. günüm hiç kaçamak yapmadım,2lt suyumu içtim,40dk yürüyüş ve +300 g
üstelik regli falan da değilim çok moralim bozuldu lütfen söyleyin benim durumumda olan oldu mu yada kilit soru ben karataya devam edeyim miiii:26:
SİZDEN CEVAP BEKLİYORUM KIZLARR

herkese günaydın hanımlar inşallah bol bol leptin salgılamışızdır gece
sabah kahvaltım saat:06:30 da yaptım işe geldim
menüde
4 çeri domatesi
1 küçük salatalık
1 haşlanmış yumurta
avuç içi kadar peynir
6 zeytin
1 avuç ceviz
2 gün kurusu
1 lokma ekmek topuktan aldım sadece (çok nadirde olsa bir lokma yemek lazım bence vücut unutmasınki sanra kıtlık olarak algılamasın dimi)

herkese kolay gelsin hayırlı günler

Günaydın hanımlar,

sabah : 2 yum., biraz peynir, 2 zeytin, 1 elma, 1 avuç ceviz, tarçın, domates, salatalık

Herkese güzel bir gün diliyorum. Görüşmek üzere

he söylemeden geçemicem dün akşam saat 20:30 da 20 dakika egzersiz yaptım eşimin yanında oda uzanmış tv izliyordu aradada bana bakıp gülüyordu ve bana dediki sen sanki biraz inceldin ha evet işte bu sadece 2,200 gr vermeme rağmen eşimde söyledi ya demekki doğru yoldayım hoşuma gitti yaptıklarımın işe yaradığını görmek umarım istediğim kiloyada kavuştuğum günleri de görürüm

günaydınlar.

sabah kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, biraz yeşillik, 1 küçük muz, yarım çay bardağı fındık.

Bu hafta ceviz yerine çiğ fındık yemeye başladım ve daha doyurucu olduğunu fark ettim. Önceden öğlene kadar kesin acıkırdım, bu hafta hiç acıkmıyorum 15:00e kadar falan, ikinci öğünü çok da acıkmamama rağmen öğleden sonra yapıyorum.

günaydın arkadaşlar
kahvaltımı ettim geldim
sabah kalkar kalkmaz 2 dal dere otu yedim üstüne 2 bardak su içtim yarım saat sonra nasıl karnım agrıdı anlatamam bagırsakları süper çalıştırıyo tuvalete gidip akşamdan kalanları gönderdim

sonra kahvaltım

2 yumurtayla tereyaglı omlet (özlemişim ama haşlanmış kadar tok tutmii)
domates
10 zeytin
1kk peynir
1 incir​

afiyet olsun canım bende bugün bişiy yemeyi unuttum ama nee nee diye düşünüp duruyordum .kuruyemişi unuttum

eklesene bakılm aldıklarının resmini

bugun önce vc sonra baskül ve 61.4 çok sükür zayıflıyorum artık

klasik kahvaltı sirkeli su

1yumurta
1muz
5çilek
1kase ceviz badem
4zeytin
dereotlu maydonozl upeynir
yarım salatalık

Canım gizli gıda alerjisi olanlar, kansızlığı olanlar tiroidi olanlar, d vitamini eksikliği olanlar kilo veremiyorlar. Senin bir doktora gidip tahlil olmanı iyi olabilir. Bu gibi durumlarda kilo verilemiyor diyor canan hocamız
Tedavi amacıyla kullanılan bazı hormonlar, kortizon içeren ilaçlar, depresyon için kullanılan antidepresanlar da kilo aldırır ve yağlanmaya neden olurlar.

günaydın canlar bu sabah dayanamayıp tartıldım ve şooook geçirdim böreklerin acısı fena çıkmış bidaha kaçamak yok kesinlikle
sabah:
1 muz
2 tane incir
1 kase keten tohumlu yoğurt

buarada akşam misafirim vardı onlara börek mozaik pasta ve kısır yaptım ve ben hiç birinden yemedim

DÜN akşamki menüm:
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
1 kase keten tohumlu yoğurt
3-4 kaşık makarna

bu sabah malesef yazasım yok ama yazmak zorundayım affedin beni :18: eşime yapmıştım dayanamadım 1tane karışık tost yedim :18:

bugün su ve yürüyüşü arttırmam lazım...

Biraz moralim bozuk menümü bile yazmak istemiyorum ben inanın

2 yumurtadan pastırmalı omlet
Biraz kaşar biraz beyaz peynir
Bir avuç ceviz (azalttım sabahı da biraz bu hafta yeterince yemişim zaten)
1 günkurusu kayısı
1 bardak ş.siz çay

üzerine ş.siz Türk kahvem

aldığım 500 gr.ı göbekten almışım bunu kg alınca daha iyi anladım. Sıra göbekteki kilolarıma geldi verdiğim kilolar artık göbekten olacak sanırım verebilirsem tabii

gunaydın kızlarrrrrrrr dılerım hepınız ıyısınızdır ben superım guzel bır kahvaltı yaptım hemen arz edeyım

1 yumurta
6 zeytın
b.peynır
cokelek salatası
yesılcay
omega3
bırkac fındık
bırkac kuru uzum

bırazdanda turk kahvemı ıcecem

aynen katılıyorum,ömür boyu o lezzetlerden uzak kalmayı düşünemiyorum bile.belki zayıflayana kadar bir derece ama hiç olmaması demek kabus gibi:S ben kilo verme sağlandıktan sonra kilo korum aiçin herşeyden ama az yenilmesi taraftarıyım.porsiyon azaltıldığında mideyi küçültebiliriz.ben lisedeyken bir diyet yapmıştım ama sporu çok yoğun yapmıştım.10 kilo verdim 2 ayda ve o kilom üniveriste yıllarında da devam etti. diyet yaparken tabi dikkat ettim yiyip içtiğime ama sonrasında herşeyin porsiyonun azalttım zaten istemesen de azaltıyosun mide küçülüyor çünkü.birde benim en büyük hatam hızlı yemek yemekti,onu değiştirdim ciddi ciddi lokmayı kaç kez çiğnediğimi sayıyordum yemekten sonra mutlaka bişey yapıyordum evin içinde adımlamak yada merdivenlerden bir kaç kez inip çıkmak gibi.çok etkili olmuştu.yani bu bahsedilen yiyecekleri ömğr boyu yiyemeyecek olma fikri bile benim psikolojimi bozar inanın:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…