canım 3 ay 3 hafta oldu ben spora bu ay başladım yani ilk 3 ay spor yapmadım vücut agır olunca totomu kaldırmak zor geldi herhaldeyenisini burdan kolaylıkla yapabilirsin canım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
destinaaaaaaaaaaa kaç yada 105den 91 e dustun?benım ıcın cok ama cok onemli haftada kac gun spor yapıyorsun?ama şimdi çok rahat yapıyorum çabuk yorulmuyorum çok şükür ..3 haftadır her gün yürüyüş yapıyorum yürüyüş yapamadıgım zamanda 3 mil lessli yapıyorum canım ..
sabret canım bekle sonucu göreceksin ben ilk kilomu 12 gün sonra verdim sabret sakın bırakma emi burdanda ayrılma motivasyon yükle kendineARKADAŞLAR YARDIMA İHTİYACIM VAARRRR
bugün karatayda 5. günüm hiç kaçamak yapmadım,2lt suyumu içtim,40dk yürüyüş ve +300 g
üstelik regli falan da değilim çok moralim bozuldu lütfen söyleyin benim durumumda olan oldu mu yada kilit soru ben karataya devam edeyim miiii:26:
SİZDEN CEVAP BEKLİYORUM KIZLARR
inşallah canım inşallah hep birlikte ideal kilomuza ddüştügümüz günleride görecegiz yeterki sabredelim nefsimize uymayalımhe söylemeden geçemicem dün akşam saat 20:30 da 20 dakika egzersiz yaptım eşimin yanında oda uzanmış tv izliyordu aradada bana bakıp gülüyordu ve bana dediki sen sanki biraz inceldin haevet işte bu sadece 2,200 gr vermeme rağmen eşimde söyledi ya demekki doğru yoldayım hoşuma gitti yaptıklarımın işe yaradığını görmek umarım istediğim kiloyada kavuştuğum günleri de görürüm
günaydınlar.
sabah kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, biraz yeşillik, 1 küçük muz, yarım çay bardağı fındık.
Bu hafta ceviz yerine çiğ fındık yemeye başladım ve daha doyurucu olduğunu fark ettim. Önceden öğlene kadar kesin acıkırdım, bu hafta hiç acıkmıyorum 15:00e kadar falan, ikinci öğünü çok da acıkmamama rağmen öğleden sonra yapıyorum.
kizlar kendime motivasyon olmasi adina Zara'dan yeni sezon cicekli ve renki pantolonlardan aldim 2 tane. internetten siparis verdim M, ikisi de fena durmadi:) ama incemis bacaklara daha super durur! bu gazla ben hedefi gorururm insallah diyorum:) 5 kg verip 60, hatta 59 olsam iste o zaman super durdu dicem:) bu arada bana leptin filan hak getire, cunku gece minnosumdan dolayi uyku filan yok bana! yat kalk yat kalk uku filan kalmiyor. unutmadan aksam yemeginden sonra canim acaip tatli bisiiler istedi. 3 badem 3 ceviz 3 tane de gun kurusu yedim 7.30 da:)
ARKADAŞLAR YARDIMA İHTİYACIM VAARRRR
bugün karatayda 5. günüm hiç kaçamak yapmadım,2lt suyumu içtim,40dk yürüyüş ve +300 g
üstelik regli falan da değilim çok moralim bozuldu lütfen söyleyin benim durumumda olan oldu mu yada kilit soru ben karataya devam edeyim miiii:26:
SİZDEN CEVAP BEKLİYORUM KIZLARR
Günaydın karatay güzelleriiiiiii
buarada akşam misafirim vardı onlara börek mozaik pasta ve kısır yaptım ve ben hiç birinden yemedim
hayırdır inşallah hayırdır inşallah :26:
kitabı okudum ama pek aklıma yatmadı
yani şekeri ekmeği makarnayı pirinci unu tamamen hayatınızdan çıkarın diyo
ekmeğin hiç bi türlüsü yok 1 dilim dahi
kaldı ki ben diyetisyenim sayesinde günde 9 dilim ekmek yiyerek her hafta
2-2,5 kilo verdiğim zamanları bilirim
yararlı şeker diye bildiğimiz fruktoza meyvelerdeki şekere itibar etmiyo
3 ana öğünden bahsediyo açlık araları ne kadar uzun sürerse o kadar yağ yakımından bahsediyo
hipoglisemililerin 1 saatten fazla aç kalmaları durumunda ne olabileceği mağlum
kitabı aldığıma pişman oldum açıkçası
mesut yarın kitabını alsam daha eğlenceli olurdu kesin
ömrü billah bi dilim börek yiyemeyip bi kase sütlaça ciğerci kedisi gibi bakacaksam
kalsın öyle sağlıklı hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?