aynen katılıyorum,ömür boyu o lezzetlerden uzak kalmayı düşünemiyorum bile.belki zayıflayana kadar bir derece ama hiç olmaması demek kabus gibi:S ben kilo verme sağlandıktan sonra kilo korum aiçin herşeyden ama az yenilmesi taraftarıyım.porsiyon azaltıldığında mideyi küçültebiliriz.ben lisedeyken bir diyet yapmıştım ama sporu çok yoğun yapmıştım.10 kilo verdim 2 ayda ve o kilom üniveriste yıllarında da devam etti. diyet yaparken tabi dikkat ettim yiyip içtiğime ama sonrasında herşeyin porsiyonun azalttım zaten istemesen de azaltıyosun mide küçülüyor çünkü.birde benim en büyük hatam hızlı yemek yemekti,onu değiştirdim ciddi ciddi lokmayı kaç kez çiğnediğimi sayıyordum yemekten sonra mutlaka bişey yapıyordum evin içinde adımlamak yada merdivenlerden bir kaç kez inip çıkmak gibi.çok etkili olmuştu.yani bu bahsedilen yiyecekleri ömğr boyu yiyemeyecek olma fikri bile benim psikolojimi bozar inanın:S
2 kg mu kız 3-4 günde nasıl bitirdiniz anacım ayda 200 tl bademe gitcek desene ben saklıyorum bademimi esim doymak bilmez özelllkle gece .doldurup koyuyorum kuruyemisliğe ve sehpaya daha vermem yerini bilse oda yer valla çok pahalı
benim eşimde dün gece yatakta bana sarılıyorben uyuyordum sonra sırtımı göbegimi mıncıkladı baya zayıfladın sen diyo doğru söle karnınnı içine mi çekiyorsun hee dedim uyurken içime çektim delüüü şöle incecik olmak istiyorumm ayıptır söylemesi eşim beni rahatça kucağına alsın istiyorum söle filmlerdeki gibi
sabah kahvaltım(09:18 bitti)
2 adert ceri domates
7 zeytin(zeytinim bitmek üzere bende son 3 güne böldüm)
avucici kadar peynir
1 cay bardagı fındık
2 adet köy yumurtam
yarım demet roka
1 adet kücük salatalık
2 kapsül omega 3
bu sabah mutluyumbende tartılmak istiyorum acaba kac oldum pzt. acaba 59 kiloyu ucundanda olsa görebilcem mi acaba insalllah
buarada akşam misafirim vardı onlara börek mozaik pasta ve kısır yaptım ve ben hiç birinden yemedim
Canım sağol pis boğazlığın sonu olarak tartıda 60.900 gr olduğumu gördüm bu sabah
Yaaa bademleri yemeklerden sonra yedim ben kg aldım offf çok üzüldüm ben destinammm ama daha bir azimlendim şimdi acayip hırslandım valla
canım bende bademe bayılırım o yüzden almıyorum çünkü biliyorum ki alırsam oturup bi legen yerimdaha da azimlendirmiş seni faydasıda var demekki
canım bende bademe bayılırım o yüzden almıyorum çünkü biliyorum ki alırsam oturup bi legen yerimdaha da azimlendirmiş seni faydasıda var demekki
kaç gündür giremiyorum vallahi uyuz oldum
dün öğlen tavuk ızgara
akşam hami tava yedim yanında salata üstüne helva ama bitmesi 21:30u buldu
valla pepeticim sen beni geçicen
arada bir gaza getir beni yahu
ayyy bide ikindi sayılır saat 18:00de şubede tayini çıkan müdürümüz için pasta kesildi ve ben ucundan accık tattım
bu arada ondan sonra şubede yetkili benim yani onun tüm işleri bana kaldı napcam bilmem çoook sıkıntım var çok
sabah 1 ithal muz 1 günkurusu 3-5 badem
11 200 adım=75 dk=8.5km yurudummm
kaç gündür giremiyorum vallahi uyuz oldum
dün öğlen tavuk ızgara
akşam hami tava yedim yanında salata üstüne helva ama bitmesi 21:30u buldu
valla pepeticim sen beni geçicen
arada bir gaza getir beni yahu
ayyy bide ikindi sayılır saat 18:00de şubede tayini çıkan müdürümüz için pasta kesildi ve ben ucundan accık tattım
bu arada ondan sonra şubede yetkili benim yani onun tüm işleri bana kaldı napcam bilmem çoook sıkıntım var çok
sabah 1 ithal muz 1 günkurusu 3-5 badem
terfi etmişsin ne güzel tebrik ederim ama sıkıntılarıda olur illaki
Gunaydin arkadaslar
1 gunluk ciiddi bir kacamak=500 gr
İsallah pztsye kadar gecen haftaki kiloma inerim((
Yaa niye yapiyorum diye 1000 defa kiziyorum kendime ama uslanmiyorum yahu.
Daha kahvaltimi yapmadim ama
Yumurta ve peynir yiyecegim
Haftasonu coook calismam lazim
Hadi hepinize kolay gelsin
canan hocanın kitabından alıntı : Soru: Yani ekmeği, pideyi, böreği, makarnayı hayatımızdan tamamen çıkaralım mı?
Sadece fazla kilolarını vermiş ve hareket halinde olanlar, çok arzu ediyorlarsa az miktar yiyebilirler. Tabi o gün 5 km yürümek şartı ile.
Ekmek hiç yemiyoruz çünkü şu an fırınlarda üretilen ekmekler sağlıklı değil biz onun yerine fındık ceviz gibi son derece sağlıklı şeylerle besleniyoruz, çok da memnunuz. Eleştiri tabiiki olacak ama karatayı da iyi anlamak gerekli...
Sayfalarca uzunlukta profesörümüz şekerin en tatlı zehir olduğundan ve neden zararlı olduğundan bahsediyor, ayrıca meyve yiyoruz biz günde 1-2 tane ve günün erken saatlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?