Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah kahvaltım(09:18 bitti)

2 adert ceri domates
7 zeytin(zeytinim bitmek üzere bende son 3 güne böldüm)
avucici kadar peynir
1 cay bardagı fındık
2 adet köy yumurtam
yarım demet roka
1 adet kücük salatalık
2 kapsül omega 3

bu sabah mutluyum bende tartılmak istiyorum acaba kac oldum pzt. acaba 59 kiloyu ucundanda olsa görebilcem mi acaba insalllah

Canan Hocanın kitabından alıntı : soru: yani ekmeği, pideyi, böreği, makarnayı hayatımızdan tamamen çıkaralım mı?

Sadece fazla kilolarını vermiş ve hareket halinde olanlar, çok arzu ediyorlarsa az miktar yiyebilirler. Tabi o gün 5 km yürümek şartı ile.

ekmek hiç yemiyoruz çünkü şu an fırınlarda üretilen ekmekler sağlıklı değil biz onun yerine fındık ceviz gibi son derece sağlıklı şeylerle besleniyoruz, çok da memnunuz. Eleştiri tabiiki olacak ama karatayı da iyi anlamak gerekli...

Sayfalarca uzunlukta profesörümüz şekerin en tatlı zehir olduğundan ve neden zararlı olduğundan bahsediyor, ayrıca meyve yiyoruz biz günde 1-2 tane ve günün erken saatlerinde

canım ya aynı ben ve biz.
bademleri tırım tırım saklıyorum .maşallah makine gibi öğütüyor.
ayrıca aynen bende kuçaklanmak istiyorum.aradabir eşim belimi göbeğim yokluyor hatun sende iyice eridin diyor
işte o mutluluk varya süper

senin mutlu olmana çok sevindim güleryüzcüm inş. p.tesi 59 a inmiş olursun

buarada akşam misafirim vardı onlara börek mozaik pasta ve kısır yaptım ve ben hiç birinden yemedim

canım bende bademe bayılırım o yüzden almıyorum çünkü biliyorum ki alırsam oturup bi legen yerim daha da azimlendirmiş seni faydasıda var demekki

canım bende bademe bayılırım o yüzden almıyorum çünkü biliyorum ki alırsam oturup bi legen yerim daha da azimlendirmiş seni faydasıda var demekki

Daha badem almam ben de alırsam gene yerim dayanamam
Akıllılık etmişsin destinam bana iyi bi ders oldu okkalı bir tokat yedim baskülden

kaç gündür giremiyorum vallahi uyuz oldum
dün öğlen tavuk ızgara
akşam hami tava yedim yanında salata üstüne helva ama bitmesi 21:30u buldu
valla pepeticim sen beni geçicen
arada bir gaza getir beni yahu
ayyy bide ikindi sayılır saat 18:00de şubede tayini çıkan müdürümüz için pasta kesildi ve ben ucundan accık tattım
bu arada ondan sonra şubede yetkili benim yani onun tüm işleri bana kaldı napcam bilmem çoook sıkıntım var çok

sabah 1 ithal muz 1 günkurusu 3-5 badem

kızlar kavrulmmaıs badem olunca sorun yok ben hep yiyorum ya cevizden sıkılıyorum çünkü ben . çok yenmemeli sadece buna dikat edin

Kahvaltıyı yazmayı unuttum

3 kb kutusu peynır
lorlu 2 yumurta
1 salatalık
15 fındık
7 zeytin
1 trabzon hurması kurusu

ya bıde dayanamadım az sütlü nescafe ıctım...çok sevıyorummmmmmmmmmm

.....

şimdide arkadaslarla bulusacagım...ama mutlaka salata oluyor sımıt peynır domates salatalık oluyor ben onlardan yıyecegım tabıkı..........

terfi etmişsin ne güzel tebrik ederim ama sıkıntılarıda olur illaki

Gunaydin arkadaslar

1 gunluk ciiddi bir kacamak=500 gr
İsallah pztsye kadar gecen haftaki kiloma inerim((

Yaa niye yapiyorum diye 1000 defa kiziyorum kendime ama uslanmiyorum yahu.

Daha kahvaltimi yapmadim ama
Yumurta ve peynir yiyecegim

Haftasonu coook calismam lazim
Hadi hepinize kolay gelsin

Günaydın arkadaşlar

bugün maalesef evden acil çıktığım için kahvaltı edemedim

sabah menü

10 adet yer fıstığı (kabuksuz tane olarak 10)
1 elma
1 fincan çay

yani iş yerimde ne bulabildiysem işte bunlaela idare ediyorum Sabır sabır Karnım zil çalmaya başladı

canım benim sen halledersin subedeki isleri no panik

ya ben su adım sayar aldımya adımı artırmak için habire yürüyorum yoruluyorum ama 13000 adım atıyorum ortalama hergün . sende al. bide arkadasla yürüyoruz ya nerden baksan 2 haftadır hergünçok fark etti eşim kızıma bakıyo 1 saat ben yürüyorum. ama eşim bıdırdanmala basladı kızım durmuyo ağlıyormus vs vs lütfen dedim 1 ay bari yürüm dedim.

en sonda sana günlük 10 tl çocugu bak didim oda olmaz didi 20 tl de anlastık vericekmisim o zaman izin vercekmis bana kıza bakmaya devam etcekmis delüüü .

Kolayı çek severdim eskiden ben içerdim ara sıra... Zararlarını öğrendikten sonra iyice azalttım ve şu ansıfıra indirdim. Benim küçücük kızım kola ile ilgili konuşmamdan sonra ağzına hiç koymadı Eve hiç girmez
Yani zararlarını bile bile bazı şeyleri tüketmeye devam etmemek gerekli bence çok canım isterse arada nadiren belki yerim şeker ve tatlılarıdan ya da ekmekten

şeker ve şekerle yapılan tatlıların sebep olduğu dejeneratif hastalıklar ve insan vücudundaki tahribatlar şunlardır: İkinci kitap sf:85

1. Canlı organizmalardaki bir çok sistemin fizyolojik çalışmasında bozulmaya neden olur.
2. Vücudun mineral dengesini bozar. Krom ve bakır eksikliğine neden olur. Kalsiyum ve magnezyum emilimini bozar.
3. Vücutta su tutulumunu arttırır.
4. Kandaki E vitamini miktarını azaltır.
5. Protein emilimini engeller. Protein yapısına zarar verir. Proteinlerin vücuttaki rolünde kalıcı değişikliklere yol açar.
6. Enzimlerin fonksiyonlarını bozar.
7. DNA yapısında zarara yol açar.
8. Alkol gibi zehirleyicidir. Bağımlılık yapıcı bir maddedir. Alkolizmede neden olabilir.
9. Vücut bağışıklık sistemini yıkar ve zayıflatır. Serbest oksijen radikallerinin artmasına ve oksidatif strese neden olur. Serbest oksijen radikalleri, bütün dejeneratif hastalıkların kanser ve yaşlanmanın temel nedenidir
10. Açlık kan şekerini hızla yükseltir. Hipoglisemiye (ani kan şekeri düşmesi) neden olur.
11. Kanın pıhtılaşmasını arttırır ve damarların tıkanmasına kalp ve damar felç hastalıklarına damar sertliğine neden olur
12. Bacaklarda varise neden olur. (diyeti uygulayanların varisleri geçiyor)
13. her türlü kanser hücresini besler.
14. Karaciğerin büyümesi ve yağlanmasına, pankreasın yağlanmasına neden olur.
15. eme yumurtalık prostat ve kalınbağırsak kanserine neden olur.
16. Şeker, şekerli tatlılar, meyve şekeri şurup ve pekmezlerin tüketilmesi akciğer kanseri için ciddi risk faktörü oluşturur.
............ daha çok vardı bu kadarını yazdım bunlar bile yeter bence yememek için

canım ben de artı 500 gr dayım inş. p.tesiye kadar 60.400 olurum:18: Sanırım plates iyi gelir spor yaparsak toparlarız

Son düzenleme:

evet yani bu nedemek oluyor bu diyetin önüne hiç bir diyet geçemez bence çünkü herşeyin mantıklı ve bilimsel bir açıklaması var. Kardeşim zayıflamaksa amacın birkaç ay ekmeği keseceksin bu bir gerçek. Bende aylarca diyetisyene gittim dediklerini aynen uyguladım ama gram gram gitti psikolojim bozuldu en sonunda diyetisyen dediki isterseniz biraz ara verelim vücudunuz direniyor dedi çok saçma ve o diyet listesinde minimum 9 dilim ekmek oluyordu ve birsürü ara öğünler.... Ama karatayla daha 1,5 ay yeni olmak üzere ve ben şu gün itibariyle 83.3 kiloyum yani tam 3,5 kilo verebildim ve çok mutluyum aynı zamanda irademin güçlendiğinide hissediyorum teşekkürler karatay ve tabiki siz azimli arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…