canım benim sen halledersin subedeki isleri no panik
ya ben su adım sayar aldımya adımı artırmak için habire yürüyorum yoruluyorum ama 13000 adım atıyorum ortalama hergün . sende al. bide arkadasla yürüyoruz ya nerden baksan 2 haftadır hergünçok fark etti eşim kızıma bakıyo 1 saat ben yürüyorum. ama eşim bıdırdanmala basladı kızım durmuyo ağlıyormus vs vs lütfen dedim 1 ay bari yürüm dedim.
en sonda sana günlük 10 tl çocugu bak didim oda olmaz didi 20 tl de anlastıkvericekmisim o zaman izin vercekmis bana kıza bakmaya devam etcekmis delüüü .
kızlar kavrulmmaıs badem olunca sorun yok ben hep yiyorum ya cevizden sıkılıyorum çünkü ben . çok yenmemeli sadece buna dikat edin
maşallah herkese artık eskiyi okumayı bile yetiştiremiyorum..iyiniyetli canım ben de fındık çok seviyorum ve azar azar almaya çalışıyorum..yoksa bir oturuşta 1 kg yerim..bademle pek aram yok ama farketmiyor..
bu arada hemen söyliyim kitaba başladım ve çok şaşırıyorum okudukça..ne kadar yanlış besleniyormuşuz diyoEki Görüntüle 378978 rum..aynı hocanın dediği gibi ben az yiyorumda neden kilo veremiyorum dediklerimi hatırlayıp nedenlerini şimdi anlıyorum..umarım en yakın zamanda sizler gibi kilo verebilirim..
omega-3 de başladım..bahsettiğiniz marka aldım, teşekkür ederim önerilerinize..ama burda 13,5 tl..bir de 500mg olanı..bilmem doğru mu..onu sormayı akıl edememişim..60 kapsul var içinde..her öğün 1-2 tane yazıyor..ben akşam yemeğinde 1 - sabah kahvaltıdan sonra da 2 tane aldım..kızlar siz nasıl alıyorsunuz omega3 nüzü..
akşam yemeğim:
kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt
sabah kahvaltımda resimde (peynirin hepsini bitiremedim)..herkese güzel bir gün diliyorum..
Bundan sonra sadece sabahları ceviz vb yerim ya da yemek yemediyesem öğün niyetine başka türlü yemem.. Ben fındığı da çok severim kahvaltıda daha çok fındık yiyorum. Resimde gördüğüm fındıkların ince kabukları yok o şekilde mi satın aldın sanırım öyle eğer mümkünse kabuklu alıp yemeden önce kırıp o ince kabuklarıyla tüketmek gerekiyor. İnce kabuklar lifli olduğu için faydalıymış.
Omega 3 500 mg kapsül sabah 2 akşam 2 tane antioksidanlarla birlikte alınıyor. Kivi domates vb antioksidan içeren yiyecekler nette daha çok örneği var antioksidanları araştırdığında çıkıyor. Bol kg verir hedefine ulaşırsın inş.
günaydın arkadaşlar
kahvaltımı ettim geldim
sabah kalkar kalkmaz 2 dal dere otu yedim üstüne 2 bardak su içtim yarım saat sonra nasıl karnım agrıdı anlatamam bagırsakları süper çalıştırıyo tuvalete gidip akşamdan kalanları gönderdim
sonra kahvaltım
2 yumurtayla tereyaglı omlet (özlemişim ama haşlanmış kadar tok tutmii)
domates
10 zeytin
1kk peynir
1 incir
teşekkür ederim canım..evet ben fındıkları hazır kırılmış satın alıyorum..sabahları kırıp ayıklamaya vaktim olmuyor o yüzden..ama cevizi kabuklu alıyorum..bir sabah ceviz yediysem diğer sabah fındık yiyorum..ama haklısın fındıkları da kabuklu almam lazım..omega3 ü antioksidanlarla alınacağını bilmiyordum..yediğim yemeklerde mutlaka oluyor gerçi..yemekten sonra alıyorum..sanırım etkisi olur..
Dondurmayla ilgili de sormuştum yiyebilir miyiz die ama kesinlikle yasak sanırım ki kimse cevap bile vermedi..sütlü olsa bile tatlı ve çikolatalı sonuçta..ona nasıl dayanıcam..
Omega 3 500 mg kapsül sabah 2 akşam 2 tane antioksidanlarla birlikte alınıyor. Kivi domates vb antioksidan içeren yiyecekler nette daha çok örneği var antioksidanları araştırdığında çıkıyor. Bol kg verir hedefine ulaşırsın inş.
aynen katılıyorum,ömür boyu o lezzetlerden uzak kalmayı düşünemiyorum bile.belki zayıflayana kadar bir derece ama hiç olmaması demek kabus gibi:S ben kilo verme sağlandıktan sonra kilo korum aiçin herşeyden ama az yenilmesi taraftarıyım.porsiyon azaltıldığında mideyi küçültebiliriz.ben lisedeyken bir diyet yapmıştım ama sporu çok yoğun yapmıştım.10 kilo verdim 2 ayda ve o kilom üniveriste yıllarında da devam etti. diyet yaparken tabi dikkat ettim yiyip içtiğime ama sonrasında herşeyin porsiyonun azalttım zaten istemesen de azaltıyosun mide küçülüyor çünkü.birde benim en büyük hatam hızlı yemek yemekti,onu değiştirdim ciddi ciddi lokmayı kaç kez çiğnediğimi sayıyordum yemekten sonra mutlaka bişey yapıyordum evin içinde adımlamak yada merdivenlerden bir kaç kez inip çıkmak gibi.çok etkili olmuştu.yani bu bahsedilen yiyecekleri ömğr boyu yiyemeyecek olma fikri bile benim psikolojimi bozar inanın:S
Ben hala omega 3 almadım. Yarın kesin alıcam artık. Belki o daha düzene sokar kilo vermemi.. Antioksidanlara da dikkat edeyim ben de.
yine mi aynı şey......öffff pöfffff
afiyet olsun canım bende bugün bişiy yemeyi unuttum ama nee nee diye düşünüp duruyordum .kuruyemişi unuttum
ben baya ihmal ettim bu omega-3 işini :26: hemen almak için hamle yapayım bari yorgunluklarım filan geçer belki bu sayedeDiyetimin ortasında kullanmaya başladım ihmal etmişim. Sonra hocanın kitabında faydaları anlatılmış okudum ve ben de kullanmaya başladım öneririm. Eşimin ellerinde egzama var kullanmaya başlayınca kayboldular iyi geldi fizofi ve esubcum
:125: onlar yemeye devam etsinler beni güldürdün
ben baya ihmal ettim bu omega-3 işini :26: hemen almak için hamle yapayım bari yorgunluklarım filan geçer belki bu sayede
kızlar ben pazartesi bildirim yapamıycam.annemlerin evinde tadilat var,hasta olduğu için bugün ona yardıma gidicem.ancak salı günü tartılırım bendediğer hafta 2 ye bölerim artık yüzdemi....saphiraya da msj atayım bilgisi olsun
canım geçmiş olsun anneciğine ve sana da kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?