Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

muhahahaha canım ya tam alemsin tam benliksin severim seni yahu.
hemen alıyorum markası neydi seninkinin bak şimdi gaza geldim benim eşim vardiyalı bu hafta 8-4 çalışıyor o benden önce eve geliyor o yüzden iş çıkıcı hemen eve gidiyorum.
ama 4-12 olunca ooohh güzel güzel yrüyom
akşamları evde olunca hep yanında istiyor beni bantada çok zor çıkıyom
bak bide para işi var bende düşüneb ilirim ulen kendi çocuklarına para ile bakıyorlar ay bunları hepsi aynı vallahi.

kızlar kavrulmmaıs badem olunca sorun yok ben hep yiyorum ya cevizden sıkılıyorum çünkü ben . çok yenmemeli sadece buna dikat edin

pepeticim benim yediğim bademler kavrulmamıştı ama neden kg aldım acaba kırıp kırıp yedim ama çoook değil gibi geldiydi bana çok yemişim

maşallah herkese artık eskiyi okumayı bile yetiştiremiyorum..iyiniyetli canım ben de fındık çok seviyorum ve azar azar almaya çalışıyorum..yoksa bir oturuşta 1 kg yerim..bademle pek aram yok ama farketmiyor..

bu arada hemen söyliyim kitaba başladım ve çok şaşırıyorum okudukça..ne kadar yanlış besleniyormuşuz diyo rum..aynı hocanın dediği gibi ben az yiyorumda neden kilo veremiyorum dediklerimi hatırlayıp nedenlerini şimdi anlıyorum..umarım en yakın zamanda sizler gibi kilo verebilirim..

omega-3 de başladım..bahsettiğiniz marka aldım, teşekkür ederim önerilerinize..ama burda 13,5 tl..bir de 500mg olanı..bilmem doğru mu..onu sormayı akıl edememişim..60 kapsul var içinde..her öğün 1-2 tane yazıyor..ben akşam yemeğinde 1 - sabah kahvaltıdan sonra da 2 tane aldım..kızlar siz nasıl alıyorsunuz omega3 nüzü..

akşam yemeğim:
kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt

sabah kahvaltımda resimde (peynirin hepsini bitiremedim)..herkese güzel bir gün diliyorum..

Günaydınnn.
Klasik bir Karatay kahvaltısı yaptım.
Kilom beni bu hafta deli etti.. 200 g eksik, 300 g fazla.. Bu hafta: 61.2, 60.8, 61.1, 61.1, 60.9 İşte böyle. Bakalım pazt ne olacak??

Bundan sonra sadece sabahları ceviz vb yerim ya da yemek yemediyesem öğün niyetine başka türlü yemem.. Ben fındığı da çok severim kahvaltıda daha çok fındık yiyorum. Resimde gördüğüm fındıkların ince kabukları yok o şekilde mi satın aldın sanırım öyle eğer mümkünse kabuklu alıp yemeden önce kırıp o ince kabuklarıyla tüketmek gerekiyor. İnce kabuklar lifli olduğu için faydalıymış.
Omega 3 500 mg kapsül sabah 2 akşam 2 tane antioksidanlarla birlikte alınıyor. Kivi domates vb antioksidan içeren yiyecekler nette daha çok örneği var antioksidanları araştırdığında çıkıyor. Bol kg verir hedefine ulaşırsın inş.

teşekkür ederim canım..evet ben fındıkları hazır kırılmış satın alıyorum..sabahları kırıp ayıklamaya vaktim olmuyor o yüzden..ama cevizi kabuklu alıyorum..bir sabah ceviz yediysem diğer sabah fındık yiyorum..ama haklısın fındıkları da kabuklu almam lazım..omega3 ü antioksidanlarla alınacağını bilmiyordum..yediğim yemeklerde mutlaka oluyor gerçi..yemekten sonra alıyorum..sanırım etkisi olur..

Dondurmayla ilgili de sormuştum yiyebilir miyiz die ama kesinlikle yasak sanırım ki kimse cevap bile vermedi..sütlü olsa bile tatlı ve çikolatalı sonuçta..ona nasıl dayanıcam..

ayyy dereotu süper bende yapayım
ya benimkiler kapıya geliyor 2 gün falan öle geziyorum en son artık çatlaya patlaya
beni terkediyorlar ama çok sıkıntı yaratıyorlar bir türlü düzene giremediler

dondurmayı öyle çok seviyorum ki mag..m bademli hastasıyım. YASAK olduğundan yemiyorum. Eve alır bol bol yerdim hiç almıyorum artık. Bana destek ol ben de dondurma hastasıyım

Ben hala omega 3 almadım. Yarın kesin alıcam artık. Belki o daha düzene sokar kilo vermemi.. Antioksidanlara da dikkat edeyim ben de.

yine mi aynı şey......öffff pöfffff

Ben hala omega 3 almadım. Yarın kesin alıcam artık. Belki o daha düzene sokar kilo vermemi.. Antioksidanlara da dikkat edeyim ben de.

Diyetimin ortasında kullanmaya başladım ihmal etmişim. Sonra hocanın kitabında faydaları anlatılmış okudum ve ben de kullanmaya başladım öneririm. Eşimin ellerinde egzama var kullanmaya başlayınca kayboldular iyi geldi fizofi ve esubcum

ben baya ihmal ettim bu omega-3 işini :26: hemen almak için hamle yapayım bari yorgunluklarım filan geçer belki bu sayede

kızlar ben pazartesi bildirim yapamıycam.annemlerin evinde tadilat var,hasta olduğu için bugün ona yardıma gidicem.ancak salı günü tartılırım bendediğer hafta 2 ye bölerim artık yüzdemi....saphiraya da msj atayım bilgisi olsun

canım geçmiş olsun anneciğine ve sana da kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…