ARKADAŞLAR YARDIMA İHTİYACIM VAARRRR
bugün karatayda 5. günüm hiç kaçamak yapmadım,2lt suyumu içtim,40dk yürüyüş ve +300 g
üstelik regli falan da değilim çok moralim bozuldu lütfen söyleyin benim durumumda olan oldu mu yada kilit soru ben karataya devam edeyim miiii:26:
SİZDEN CEVAP BEKLİYORUM KIZLARR
pepeticim benim yediğim bademler kavrulmamıştı ama neden kg aldım acaba kırıp kırıp yedim ama çoook değil gibi geldiydi bana çok yemişim
Dün gece rüyamda eşim sabah kahvaltısında yumurta haşlamış. Yumurtayı yemek için ortadan bölüyorum aaaaa sarısı ile beyazının birleştiği yer griaaa ne yapsam diyorum bu fazla pişmiş trans yağlar oluşmuş vücuduma zararlı yiyeyim mi yemeyeyim mi diye düşünüyordum ki uyandııımmm
cevap çok yemissin
yıllar önce tv de izlemistim gün boyu aç gezersin sonra otur aksam 13 tane badem yersin sonra niye kilo veemiyorum diye ağlarsın demisti . hep aklımdadır kalori yüksek sonuçta
ben suna inanıyorum ve uyguluyorumm aldığın kalori fazlaysa kilo vermek İMKANSIZZZZ .
simdi diycekler sabah bi tabak ye diyodunuz noldu diye ha sabah yenen 6-7 badem 6-7 ceviz etkilemiyor demekkki asırır kalıri almıyoruz . ve gün boyu yakıyoruz.
insan kendini biliyor dün hiç kaçamak yapmadım. açlıkta hiç hissetmidm.
- 3lt su
- sabah ve aksam 2 kupa yesilçay
- yatmadan evvelde limonlu su içtim
- en önemlisi 13000 adım attım
- yatarken yağlarım eriyor diye beynime mesaj verdim
- sabah -400 düm
leylakcım kolay gelsın annenede gecmıs olsun salıya kadar gırmıycekmısın.ozletme kendını arkadasım
sağol papadiyam,evet canım benim salıya kadar giremem,işimiz o zamana kadar ancak bitmiş olur sanırım.bende burayı çok özlüycem ya...sabah annem aradı gelirmisin diye,hemen aklıma burası geldi pazartesi bildirim var diye.ama mecburum,annem fazla iş yapamadığı için ben yardım ediyorum.napalım artık bu haftlık böyle olsun.......
aynen katılıyorum,ömür boyu o lezzetlerden uzak kalmayı düşünemiyorum bile.belki zayıflayana kadar bir derece ama hiç olmaması demek kabus gibi:S ben kilo verme sağlandıktan sonra kilo korum aiçin herşeyden ama az yenilmesi taraftarıyım.porsiyon azaltıldığında mideyi küçültebiliriz.ben lisedeyken bir diyet yapmıştım ama sporu çok yoğun yapmıştım.10 kilo verdim 2 ayda ve o kilom üniveriste yıllarında da devam etti. diyet yaparken tabi dikkat ettim yiyip içtiğime ama sonrasında herşeyin porsiyonun azalttım zaten istemesen de azaltıyosun mide küçülüyor çünkü.birde benim en büyük hatam hızlı yemek yemekti,onu değiştirdim ciddi ciddi lokmayı kaç kez çiğnediğimi sayıyordum yemekten sonra mutlaka bişey yapıyordum evin içinde adımlamak yada merdivenlerden bir kaç kez inip çıkmak gibi.çok etkili olmuştu.yani bu bahsedilen yiyecekleri ömğr boyu yiyemeyecek olma fikri bile benim psikolojimi bozar inanın:S
ARKADAŞLAR YARDIMA İHTİYACIM VAARRRR
bugün karatayda 5. günüm hiç kaçamak yapmadım,2lt suyumu içtim,40dk yürüyüş ve +300 g
üstelik regli falan da değilim çok moralim bozuldu lütfen söyleyin benim durumumda olan oldu mu yada kilit soru ben karataya devam edeyim miiii:26:
SİZDEN CEVAP BEKLİYORUM KIZLARR
Pek çok kere klasik diyetler (diyetisyen eşliğinde) yaptım ve her seferinde kilolar daha fazlasıyla geri döndü. Diyet yaparken de bir şeylerin yanlış olduğunu hep hissettim. Diyet sonrası kıtlıktan çıkmış gibi kalorili yiyeceklere saldırıyordum. Şu an ki beslenme şeklimle iştahımın normale döndüğünü hissediyorum. Bazı durumlarda (davetlerde), ya da canın çok çekmesi durumunda çok az olmak koşulu ile liste dışı beslenip, bunu orada bırakıp yola devam edilebilir düşüncesindeyim. Çünkü ben artık diyet yapmıyorum, beslenme şeklimi değiştirdim ve acıkmadan yemek yemiyorum.
size aynen katılıyorum,benzer seyler bende yaşasım...tok olmak çok güzel...ama nedense ben hennüz kilo vermedim..
Yürüyüş yapıyor musunuz, bir de akşam çok fazla yüklenmemek ve 20.00'den sonra yememek önemli gibi. Moralinizi bozmayın, önce kilo alıp sonra fazlasıyla veren arkadaşlar var.
Pek çok kere klasik diyetler (diyetisyen eşliğinde) yaptım ve her seferinde kilolar daha fazlasıyla geri döndü. Diyet yaparken de bir şeylerin yanlış olduğunu hep hissettim. Diyet sonrası kıtlıktan çıkmış gibi kalorili yiyeceklere saldırıyordum. Şu an ki beslenme şeklimle iştahımın normale döndüğünü hissediyorum. Bazı durumlarda (davetlerde), ya da canın çok çekmesi durumunda çok az olmak koşulu ile liste dışı beslenip, bunu orada bırakıp yola devam edilebilir düşüncesindeyim. Çünkü ben artık diyet yapmıyorum, beslenme şeklimi değiştirdim ve acıkmadan yemek yemiyorum.
Yürüyüş yapıyor musunuz, bir de akşam çok fazla yüklenmemek ve 20.00'den sonra yememek önemli gibi. Moralinizi bozmayın, önce kilo alıp sonra fazlasıyla veren arkadaşlar var.
Bir de uzun süredir bu kilolardaysanız vücut direnç gösteriyor. Örneğin son zamanlarda bir kaç kilo aldıysanız bunları vermek çok kolay oluyor. Uzun süreli kilolar biraz daha fazla dirençli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?