Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dün gece rüyamda eşim sabah kahvaltısında yumurta haşlamış. Yumurtayı yemek için ortadan bölüyorum aaaaa sarısı ile beyazının birleştiği yer gri aaa ne yapsam diyorum bu fazla pişmiş trans yağlar oluşmuş vücuduma zararlı yiyeyim mi yemeyeyim mi diye düşünüyordum ki uyandııımmm

Meraklanma canim ben ilk kilo aldim sonra birden eksikleri gordum gerci topu topu 2.5 kilo verdim ama yinede verdim 3 haftada verdm.Mesela 60 kilo iken bi baska gun 61 cikiyorum o vucuttan bi sonra ki gun 59.5 olabiliyor ben takilmiyorum gobegimi elleyince farkli hissedip hissetmedigime bakiyorum:)

pepeticim benim yediğim bademler kavrulmamıştı ama neden kg aldım acaba kırıp kırıp yedim ama çoook değil gibi geldiydi bana çok yemişim

cevap çok yemissin

yıllar önce tv de izlemistim gün boyu aç gezersin sonra otur aksam 13 tane badem yersin sonra niye kilo veemiyorum diye ağlarsın demisti . hep aklımdadır kalori yüksek sonuçta

ben suna inanıyorum ve uyguluyorumm aldığın kalori fazlaysa kilo vermek İMKANSIZZZZ .

simdi diycekler sabah bi tabak ye diyodunuz noldu diye ha sabah yenen 6-7 badem 6-7 ceviz etkilemiyor demekkki asırır kalıri almıyoruz . ve gün boyu yakıyoruz.

insan kendini biliyor dün hiç kaçamak yapmadım. açlıkta hiç hissetmidm.
  • 3lt su
  • sabah ve aksam 2 kupa yesilçay
  • yatmadan evvelde limonlu su içtim
  • en önemlisi 13000 adım attım
  • yatarken yağlarım eriyor diye beynime mesaj verdim
  • sabah -400 düm

iyimis

ne guzel hayat tarziniz haline gelmis

Sevgili destinaaaa, ben yeni üye olduğum için mesaj gönderemiyorum, ama mesaj sayısının dolmasına az kaldı.

Cevap çok güzel pepeticim badem madem yok bana bundan sonra sabah haricinde
veee seni tebrik ederim çıtır olmuşsun ve daha da 400 gr vermişsinnn

Son düzenleme:
leylakcım kolay gelsın annenede gecmıs olsun salıya kadar gırmıycekmısın.ozletme kendını arkadasım

sağol papadiyam,evet canım benim salıya kadar giremem,işimiz o zamana kadar ancak bitmiş olur sanırım.bende burayı çok özlüycem ya...sabah annem aradı gelirmisin diye,hemen aklıma burası geldi pazartesi bildirim var diye.ama mecburum,annem fazla iş yapamadığı için ben yardım ediyorum.napalım artık bu haftlık böyle olsun.......

7-8 kaşık kadar kısır
7-8 dal marul
Bir de mayalı boş poğaça

Sağolsun düşünceli bir velim getirmişş ben poğaçayı yemeyeceğim oğluşa götürürüm.

Sizlere de afiyet olsunnn hatunlaarrr

tamam bebısım sızın ısınız gorulsun yeterkı bız nasılsa hep burdayız.annene cok selam soyle kendıne ve dıyetıne dıkkat et salı gunu tartılıp bıldırmeyı unutma merak ederız.

Pek çok kere klasik diyetler (diyetisyen eşliğinde) yaptım ve her seferinde kilolar daha fazlasıyla geri döndü. Diyet yaparken de bir şeylerin yanlış olduğunu hep hissettim. Diyet sonrası kıtlıktan çıkmış gibi kalorili yiyeceklere saldırıyordum. Şu an ki beslenme şeklimle iştahımın normale döndüğünü hissediyorum. Bazı durumlarda (davetlerde), ya da canın çok çekmesi durumunda çok az olmak koşulu ile liste dışı beslenip, bunu orada bırakıp yola devam edilebilir düşüncesindeyim. Çünkü ben artık diyet yapmıyorum, beslenme şeklimi değiştirdim ve acıkmadan yemek yemiyorum.

merhaba kızlar dün çok yoğundum bugünde dışarda işlerim var menü yazıp çıkacağım
dün akşam yemekte misafirlerim vardı yemekte kaçamağım olmadı ama çikolata getirmişler
1tane yedim:26::26:

kahvaltımda 2yumurta
3dilim sucuk:26
zeytin
peynir
roka-domates-salatalk-biber
ceviz
1elma
omega 3lerim

regli olcağım müthiş şiştim

kızlar dilara koçak vicdan çorbası tarifi verdi
eğer o gün içinde fazla kaçırmışsanız ertesi gün yapın için dedi
tarifte karataya uygun akşam gelince yazacağım size tarifini

bende aynı sey yaşıyorum...2 haftadır yapıyorum,+1kilo fazla çıktım...kan tahlilerim normal,bir sağlık problemim yok...dün moralimn bozuldu için diyeti bozdum,bugün devam ettim..

Son düzenleme:

size aynen katılıyorum,benzer seyler bende yaşasım...tok olmak çok güzel...ama nedense ben hennüz kilo vermedim..

size aynen katılıyorum,benzer seyler bende yaşasım...tok olmak çok güzel...ama nedense ben hennüz kilo vermedim..

Yürüyüş yapıyor musunuz, bir de akşam çok fazla yüklenmemek ve 20.00'den sonra yememek önemli gibi. Moralinizi bozmayın, önce kilo alıp sonra fazlasıyla veren arkadaşlar var.

Yürüyüş yapıyor musunuz, bir de akşam çok fazla yüklenmemek ve 20.00'den sonra yememek önemli gibi. Moralinizi bozmayın, önce kilo alıp sonra fazlasıyla veren arkadaşlar var.

Bir de uzun süredir bu kilolardaysanız vücut direnç gösteriyor. Örneğin son zamanlarda bir kaç kilo aldıysanız bunları vermek çok kolay oluyor. Uzun süreli kilolar biraz daha fazla dirençli oluyor.

arkadaşlar yumurtalarınızı nasıl haşlıyorsunuz, ben simbonun aleti kullanıyorum ama onda da plastik bi yere oturtuyosunuz yumurtaları kullanan varsa bilir, hoca bunl alakalı bişey söylemiş mi acaba, yuumurta pişiriciler güvenlimidir
bi de market tavuğu yasak denmiş, mantıklı bulmakla beraber yiyoruz malesef, belgeselde izlemiştim inanamadım, tavukları hormonu öyle bi basıyolar ki, zaten yedikleri mısırdan yapılma yemler yani gdo lu ve en ucuz şey, hayvanlar birden şiştikleri için ayakta bile duramıyorlar çünkü kemikleri gelişmemiş oluyo daha, ayakta bile duramadan kesimhaneye, yaşınız kaç bilmiyorum ama sanki tavuklar yıldan yıla daha lezzetsiz saman gibi oluyo, daha lezzetli olması için bi öneriniz var mı

yürüyüş yapıyorum,akşam yemeği da saat 6 gibi bitiyor...uzun yıllar spor yaptım için vucudum kaslıdır...acaba kas mı engeliyor diye duşunuyorum?veya yürüyüş yetersiz mi?7 yıl atletizm yaptım,bıraktıktan sonrada koşmaya devam ettim..yarın dan itibaren yine koşmaya başlayacağım,belki sonuç alırım...

Bir de uzun süredir bu kilolardaysanız vücut direnç gösteriyor. Örneğin son zamanlarda bir kaç kilo aldıysanız bunları vermek çok kolay oluyor. Uzun süreli kilolar biraz daha fazla dirençli oluyor.

88 kiloyum....8 kilo son 10 ayda aldım.diyetisyene gidiyordum,bırakınca aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…