- 24 Ağustos 2010
- 357
- 7
- 96
arkadaşlar yumurtalarınızı nasıl haşlıyorsunuz, ben simbonun aleti kullanıyorum ama onda da plastik bi yere oturtuyosunuz yumurtaları kullanan varsa bilir, hoca bunl alakalı bişey söylemiş mi acaba, yuumurta pişiriciler güvenlimidir
bi de market tavuğu yasak denmiş, mantıklı bulmakla beraber yiyoruz malesef, belgeselde izlemiştim inanamadım, tavukları hormonu öyle bi basıyolar ki, zaten yedikleri mısırdan yapılma yemler yani gdo lu ve en ucuz şey, hayvanlar birden şiştikleri için ayakta bile duramıyorlar çünkü kemikleri gelişmemiş oluyo daha, ayakta bile duramadan kesimhaneye, yaşınız kaç bilmiyorum ama sanki tavuklar yıldan yıla daha lezzetsiz saman gibi oluyo, daha lezzetli olması için bi öneriniz var mı
tamam bebısım sızın ısınız gorulsun yeterkı bız nasılsa hep burdayız.annene cok selam soyle kendıne ve dıyetıne dıkkat et salı gunu tartılıp bıldırmeyı unutma merak ederız.
bende aynı sey yaşıyorum...2 haftadır yapıyorum,+1kilo fazla çıktım...kan tahlilerim normal,bir sağlık problemim yok...dün moralimn bozuldu için diyeti bozdum,bugün devam ettim..
öğlen küçük bir lahmacun incecik hamurla azıcık cağ döner ve ayran
akşama yürürüm dedim ama yağmur başladı yahu bu bursanın havası nedönek ya
sabah güneş vardı şimdi yağmur.
Leylakcım annene ve sana kolay gelsin eliniz kuş totonuz taş olsun 2 dakkalık işiniz olsun
bu arada bende yumurtaları makinede yapıyorum diğer türlü hep unutuyorum .çünkü aynı anda bi,rden çok iş yapıyorum
slm kızlar
öğlen menüm
4 kaşık tel şehriye çorbası
1 kase yoğurt
1 porsiyon abant kebabı (tabuk göğsü üzerine mantar koymuşlar)
1 tabak salata
2 kasık zeytin yağlı bamya
1 dilim baklava (evet kızlar baklava vardı bugün bir dilim yedim yemeğimden önce onu yedi canım çekti ama biraz önce wolk at home 3 ve 4 mil egzersizlerini yaptım artık yerine geçmiştir herhalde)
yogurlu kabak yemegi
marul ve kücük havuc karısımı salatam
yarım ayva pişmis:44 komsum getirdi yarısını esime sattım,sekersiz sadece suda pismiş)sabah yesem iyi olacaktı üsendim bi daha ısıtmaya yarımını neyse dısarı cıkcaz enerjiye dönüstüreyim ben onu aksam yemeginden öncede bi yürüyüs süper olur
hafta sonu gledi :44::44:
ben arkadaşımı çağırmak istiyorum
bisey ikram etmezsem olmaz
2 kisi olunca karsısında yemesem olmaz
peynirli milföl*tiramisu*kısır yapcam *mozaik pastam var buzlugumda planladım
ama çağırmayacambüyük ihtimal 15 gün sonra çağırsam bisi olmaz sanırsam o zamana 59 görürsem yerim bir iki dimi ama
Ben klasik yöntemle haşlıyorum..sadece yumurta pişirdiğim ayrı bir çelik küçük bir tencerem var..açıkçası makinelerle ilgili bilgim yok..ama tavuklar konusunda katılıyorum..gerçekten günden güne lezzetleri azalıyor..köy tavuğu bulmakta zorlanıyorum ama köy yumurtası kolay bulunuyor..zaten hoca da özellikle serbest dolaşan tavuk diyor..köy tavuğu, köy yumurtası..
ya canım klasik yöntemle çatlıyo patlıyo falan onlarıda kimse yemiyo evde atılıyo tabii, bu aleti yumurta çatlamadığı için kullanıyorum açıkcası
köy tavuğunu pazardan mı alıyosun canım pahalı mı, gerçi ben hiç rastlamadım pazarda ama...
yumurtada da keskinoğlunun doğal yumurta diye satılanı alıyorum free range yazıyo üstünde, serbest dolaşan demek biliyosundur
bi de organik yumurta diye çıkarmış keskinoğlu sanırım o tavuklara verilen yemler daha doğal ama fiyatı tuzlu
haklısın canım tavuklardan hiç lezzet alamadığım gibi görmek bile istemiyorum bazen, bi kilo tavuk pirzola alcağına yarım kilo kuşbaşı et alsan daha faydalı sanki hem daha lezzetli
ya canım klasik yöntemle çatlıyo patlıyo falan onlarıda kimse yemiyo evde atılıyo tabii, bu aleti yumurta çatlamadığı için kullanıyorum açıkcası
köy tavuğunu pazardan mı alıyosun canım pahalı mı, gerçi ben hiç rastlamadım pazarda ama...
yumurtada da keskinoğlunun doğal yumurta diye satılanı alıyorum free range yazıyo üstünde, serbest dolaşan demek biliyosundur
bi de organik yumurta diye çıkarmış keskinoğlu sanırım o tavuklara verilen yemler daha doğal ama fiyatı tuzlu
haklısın canım tavuklardan hiç lezzet alamadığım gibi görmek bile istemiyorum bazen, bi kilo tavuk pirzola alcağına yarım kilo kuşbaşı et alsan daha faydalı sanki hem daha lezzetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?