canım bende yoğurda eklediğimde iyice karıştırıp yoğurdun suyuyla yumuşamalarını bekliyorum biraz keten tohumlarınınpepeticim 59 ları gördüğünde bir iki ye 3-4 olmasın sonra emeklerin boşa gitmesin
Yukarıdaki keten tohum ile ilgili mesajımı öğleyin kendime keten tohumlu yoğurt yapıp karnım hafiften ağrıyınca netten araştırıp toparladım sizlerle de paylaştım
Artık keten tohumunu yoğurduma karıştırırken sıcak suyla ıslatacağım biraz
canım bende yoğurda eklediğimde iyice karıştırıp yoğurdun suyuyla yumuşamalarını bekliyorum biraz keten tohumlarının
ama sıcak suda ıslatmakta güzel fikir
canım sen yine +500 desin ben daha fazla ne oldu anlamadımEvet bir de böyle deneyelim
Fizofi çok çalışmamız lazım canım + 500 deyiz hırslandım spor yapmalıyım, eritmeliyim yağları yaa karnımı büyümüş hissediyorum benohh olsun bize yersen bööle olur işte eşim yürüyüşe gidiyor tam 2 saat spor yapıyor. Oğluşla gidemeyiz daha peşine takılsak havalar soğuk:26: Evde spor kalıyor geriye seçenek olarak
canım akşam yemeğini de böyle geçirme maazallah kıtlık moduna geçmesin vücut
O yaramaz oğluşu da öp mıncıkla benim için
canım geçmiş olsun. Değerlerinin normal çıkması çok güzel karatayın da payı var sanırım
oğluş yemeğini yemeğe çalışıyor off bazen kaşıkla bazen eliyle dalıyormenümü yazıp kaçayım
Demin bahçemi sulayayım dedim oğluş beni suladı hortumu kapıp kendisi de sırılsıklam tabiii
Asyam sporunu yapmışsın işte oğluşlar sağolsun
7-8 tane bulgurlu yaprak sarma
süzme yoğurt (evyapımı yoğurttan)
3 tane taze soğan
az marul
Öğle yemeğim kızlar;
iki lahmacun
salata
ayran
akşam kayınvalidemdeyiz..bakalım şansıma ne çıkacak..umarım çok ağır yiyecekler yoktur.. Bu arada eşim Tokat lı..geçen hafta kayınvalidem bat yapmıştı..bilirmisiniz bu yemeği..yeşil mercimek ve bulgurla yapılıyor..salçalı soğuk suyla hazırlanıyor ve ceviz ilave edilerek yeniyor..tadı pek hoşuma gitmedi ama asıl mesele acayip şişiriyor insanı..taş gibi olmuştu midem..akşam da hiç bişi yiyememiştim..Çok şişliğim olduğu zaman soda içiyorum..bu konuda bilgisi olan varsa paylaşsın..ben hemen her gün sade soda içerim..yasak mı ya da ne kadar içmek gerekiyor..
Öğle yemeğim kızlar;
iki lahmacun
salata
ayran
akşam kayınvalidemdeyiz..bakalım şansıma ne çıkacak..umarım çok ağır yiyecekler yoktur.. Bu arada eşim Tokat lı..geçen hafta kayınvalidem bat yapmıştı..bilirmisiniz bu yemeği..yeşil mercimek ve bulgurla yapılıyor..salçalı soğuk suyla hazırlanıyor ve ceviz ilave edilerek yeniyor..tadı pek hoşuma gitmedi ama asıl mesele acayip şişiriyor insanı..taş gibi olmuştu midem..akşam da hiç bişi yiyememiştim..Çok şişliğim olduğu zaman soda içiyorum..bu konuda bilgisi olan varsa paylaşsın..ben hemen her gün sade soda içerim..yasak mı ya da ne kadar içmek gerekiyor..
söylerim selamını canım,bir tek annem biliyo sizi zatensağolsun annem de bana uygun yemek yapar gittiğimde onun için diyetime de dikkat ederim canım.ay sorma kilomu bende çok merak ediyorum.60 lı rakamları ucundan da olsa görebilecekmiyim acaba....kendimi hafiflemiş hissediyorum ama bakalım salı günü göriciiiiizzzzz
merhaba arkadaşlar ..ben uzun zamandır yediklerime dikkat ediorum ama kilo veremiyordum tsh yuksek çıktı birde zeytin çok yerdimdiyetisyene gittim zeytinyağı ve şekeri kesinlikle yasakladı 74 idim bugun 72.5 çıktım 8 gun oluyor başlayalı..dun sabah Canan Hoca Seda sayan a çıkmış kulak kabarttım resmen zeytinyağını tereyağını öneriyor birde beni diyetisyen tartmıştı 27 kilo yağım çıktı ona göre liste verdi bana:26: ama hocanın listesi daha çok cezbediyor beni napsam acaba ne dersiniz?
sizler kilo verirken ne kadar aralıklarla verdiniz?? sizler benim yerimde olsanız napardınız??
Öğle yemeğim kızlar;
iki lahmacun
salata
ayran
Soda ıcmek yok kılonuz fazlaysa dıyor hoca :"796391 | Soran : OZLEM-1053052 | Soru Grup : Genel
Soru : Merhaba Canan Hanım,
Kitabınızı merakla bir solukta okudum ve hevesle uygulamaya başladım. Uygulama ile ilgili 2 sorum var:
1. Akşam saat 19:00'dan sonra bir şey yememe kuralı ile ilgili olarak: Finans kurumunda çalışıyorum ve işten 18:00 civarında çıkıyorum. Evime vasıta ile veya yürüyerek 19:00-19:30 arasında varabiliyorum. Akşam yemeğini en kısa yoldan hazırlayıp masaya oturmak 19:50-20:00 civarını buluyor. 20:30 civarında yemek ve atıştırmalık bölümünü sonlandırıyorum. 23:00'de yatıyorum. Bu şartlarda 19:00'da akşam yemeğini sonlandırma kuralına uyamıyorum. Bu konu ile ilgili görüşünüz öğrenmek isterim..
2.Soda / maden suyu ile ilgili olarak kitabınızda bir not göremedim. İşlenmiş gıda grubuna girer mi?
Çok teşekkürler...
04.10.2011 13?00 tarihinde sorulmuştur.
--------------------------------------------------------------------------------
Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :
Akşam yemeği 19:00-20:00 arası da olabilir. Ancak ne kadar erken bitirirseniz o kadar iyidir.
Kilolunuz fazla ise soda ve maden suyu da içmememlisiniz.
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay"
88 kiloyum....8 kilo son 10 ayda aldım.diyetisyene gidiyordum,bırakınca aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?