Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım bende yoğurda eklediğimde iyice karıştırıp yoğurdun suyuyla yumuşamalarını bekliyorum biraz keten tohumlarının
ama sıcak suda ıslatmakta güzel fikir

canım bende yoğurda eklediğimde iyice karıştırıp yoğurdun suyuyla yumuşamalarını bekliyorum biraz keten tohumlarının
ama sıcak suda ıslatmakta güzel fikir

Evet bir de böyle deneyelim
Fizofi çok çalışmamız lazım canım + 500 deyiz hırslandım spor yapmalıyım, eritmeliyim yağları yaa karnımı büyümüş hissediyorum ben ohh olsun bize yersen bööle olur işte eşim yürüyüşe gidiyor tam 2 saat spor yapıyor. Oğluşla gidemeyiz daha peşine takılsak havalar soğuk:26: Evde spor kalıyor geriye seçenek olarak

canım sen yine +500 desin ben daha fazla ne oldu anlamadım erkekler bizden şanslı hem daha çabuk kilo veriyorlar hemde spora daha çok zaman ayırabiliyorlar. ben iddiaya girdim dün eşimle o kaçamaklardan hiç kilo almadı bense artılardayım. yaza ondan daha çok kilo vermiş olucam iddia bu.hırslandım iyice böyle bir gaz almazsam salıyorum ben kendimi

Öğle yemeğim kızlar;

iki lahmacun
salata
ayran

akşam kayınvalidemdeyiz..bakalım şansıma ne çıkacak..umarım çok ağır yiyecekler yoktur.. Bu arada eşim Tokat lı..geçen hafta kayınvalidem bat yapmıştı..bilirmisiniz bu yemeği..yeşil mercimek ve bulgurla yapılıyor..salçalı soğuk suyla hazırlanıyor ve ceviz ilave edilerek yeniyor..tadı pek hoşuma gitmedi ama asıl mesele acayip şişiriyor insanı..taş gibi olmuştu midem..akşam da hiç bişi yiyememiştim..Çok şişliğim olduğu zaman soda içiyorum..bu konuda bilgisi olan varsa paylaşsın..ben hemen her gün sade soda içerim..yasak mı ya da ne kadar içmek gerekiyor..

kizlar dun sabahki muz+ ceviz sut den sonra bugun klasik karatay kahvaltimi ettim:) 1 gun ara iyi geldi. yaa ben artik yumurtayi yediktens onra doyuyorum resmen. 1 ay oldu ve bunye acaip alisti sanirim. tabagimi bitiremiyorum bile. zeytinler peynirleri yemeye calisiyorum en azindan. cevizi de cayimla 2 gun kurusuyla tatli nietine yemeye calisiyorum ama gerisi kalio. dmates, salatalik, kirmizi biber yemeye yerim kalmio valla. zorlamak da istemiorum ama tok tutmaz mi die dusunuyorum. ne dersiniz ?

canım akşam yemeğini de böyle geçirme maazallah kıtlık moduna geçmesin vücut
O yaramaz oğluşu da öp mıncıkla benim için

ara sıra böyle iştahsızlık dönemlerim oluyor tatlım nedenı nı bilmiyorum
yok yok benım vucudum da bolca yag var kıtlıga falan gecmez ahahaha
sırf senın için mıncık mıncık ettim bol bol öptüm oglusu ama ıyyyk deyip siliyor kerata

aksama kadar yarım saat popomun üstüne oturamaıyorum ama tempo
olmadan spora geciyor mu bilmiyorum
gerci hoca hareket olsun da nasıl olursa olsun diyor

canım soda dediğin maden suyu diye satılanlardansa mesela beypazarı, efe gibi markalar... tabi şekersiz, meyve aromasız, sade olanlar, bunlar çok sağlıklı çünkü içlerinde bol mineral var 2 şişeye kadar içebilirsin bence ama 2 şişeden fazla içme derim çünkü içlerinde sodyumda var, bu bilgileride ahmet aydından biliyorum, biliyosunuz canan hoca ve ahmet aydınında aralarında bulunduğu bi kaç doktor kanser hakkında yeni bi kitap çıkarmıştı
bu arada ben bat ı çok merak ediyorum ama yapmak nasip olmadı, tarifinide yine kk da görmüştüm öyle haberim oldu bu yemekten, kısır mercimek köftesi gibi şeyleri çok severim

Son düzenleme:

bende tokatlıyım ama bat yemegi zararsız cünki içinde bol yesllik sogan yesil mercimek biraz da ince bulgur olyor gayette lezzetli
soda yasak deyil ama fazla tüketilmesi de tavsiye edilmiyor

tabıkı goreceksın 69 u bebısım hatta 68 i bıle

merhaba arkadaşlar ..ben uzun zamandır yediklerime dikkat ediorum ama kilo veremiyordum tsh yuksek çıktı birde zeytin çok yerdim diyetisyene gittim zeytinyağı ve şekeri kesinlikle yasakladı 74 idim bugun 72.5 çıktım 8 gun oluyor başlayalı..dun sabah Canan Hoca Seda sayan a çıkmış kulak kabarttım resmen zeytinyağını tereyağını öneriyor birde beni diyetisyen tartmıştı 27 kilo yağım çıktı ona göre liste verdi bana:26: ama hocanın listesi daha çok cezbediyor beni napsam acaba ne dersiniz?
sizler kilo verirken ne kadar aralıklarla verdiniz?? sizler benim yerimde olsanız napardınız??

İlk sayfamızı ve geçmişi oku canım, sonra soruların olursa sor istersen. Değerlerin normale inecektir bu sağlıklı beslenme programı ile

Selamlar kızlar, yoğunluktan ancak girebildim..
Dün akşam sadece yarım kepçe yağsız mercimek çorbası(ev yapımı), 5 kaşık zeytinyağlı bakla, yoğurt ve 5 adet ceviz yedim. Veeee 1 saat 10 dakika dans ettim tempolu:)

bu sabah: 5 cherry domates, yarım çengelköy salatalık, 6 yeşil-4 siyah zeytin ve peynir
öğle: 1,5 kepçe mercimek çorbası(evden getirdim)
akşam: semizotu, yoğurt ve tavuk ızgara yapmayı planlıyorum bol yeşillik salatası ile :) üzerine dans ve eliptik bisiklet:)

sevgiler..

Nasılsınız
Sabah kahvaltısı:Klasik karatay kahvaltısı
Sonrasında 1 saat yürüyüş
Öğlen tavuk,salata,peynir,acılı domates biber ezme
Akşam birazdan yiyeceğim
Zeytinyağlı pırasa(Pirinç yerine bulgur koydum)
Yoğurt

Aylin didem soruna cevap geçmiş sayfalardan

neden maden suyuna yasak demiş acaba, maden suları dağlardan gelen volkanik olaylar sonucu oluşup çıkmaya başlamış sağlıklı bol mineralli sulardır, hatta bolulu olan varsa bilir bi maden suyu fabrikası vardır ve hemen fabrikanın üstünde dağda maden suyu sürekli akar, doldurmak serbesttir
herhalde sodyum yüzünden demiş olmalı, vucut su tutabilir diye düşündüm

Hatunlaar yemeğimi yedim geldim birazdan malum kahvemi içeceğim

3 adet az z.yağında teflonda kızarttığım köfte
1 adet bulgurlu yaprak sarması
1 adet ceviz
1 bardak ayran

oğluş durmuyor kaçtım

Kızlar,

Nacizane 2 önerim olacak sizlere..

Ben uzun zamandır tüm yemeklerimi zeytinyağı ile yapıyorum, Karatay'da beni zorlamayan şeylerden birisi de bu:)

Zeytinyağı olarak zeytin iskelesi kullanıyorum, soğuk sıkım ve naturel.. Fiyat da diğerlerine göre uygun bir de kızartma dahi yapılıyor asit oranı düşük olduğu için.. (gerçi artık yapmıyoruz)

Yeşilçay da ise Lipton'un bergamotlusu var, earl grey çay sevenler için mükemmel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…