Ne kadar süre diyet yapmıştın ? Belkide yakın zamanda diyet yaptığın için vücut direnç gösteriyor olabilir. Biraz daha beklersen kilo vereceğini düşünüyorum.
3 ay 3 haftada verdim canımdestina merhaba 14 kıloyu ne kadar zamanda verdın?cok merak ettım....
bende yıllardır diyetisyen diyetisyen gezdim 5 vrdim 10 aldım 10 verdim 20 aldım en son geçen yıl gittim 6 ayda 1 lokma bile kaçamak yapmadıgım halde 2 kilo verdim tam ümidi kesmişken karatay çıktı karşıma Allah hocadan razı olsun diyorum başkada bişey demiyorum .evet yani bu nedemek oluyor bu diyetin önüne hiç bir diyet geçemez bence çünkü herşeyin mantıklı ve bilimsel bir açıklaması var. Kardeşim zayıflamaksa amacın birkaç ay ekmeği keseceksin bu bir gerçek. Bende aylarca diyetisyene gittim dediklerini aynen uyguladım ama gram gram gitti psikolojim bozuldu en sonunda diyetisyen dediki isterseniz biraz ara verelim vücudunuz direniyor dedi çok saçma ve o diyet listesinde minimum 9 dilim ekmek oluyordu ve birsürü ara öğünler.... Ama karatayla daha 1,5 ay yeni olmak üzere ve ben şu gün itibariyle 83.3 kiloyum yani tam 3,5 kilo verebildim ve çok mutluyum aynı zamanda irademin güçlendiğinide hissediyorum teşekkürler karatay ve tabiki siz azimli arkadaşlarım
bende kabuklu fıstıgı nasılsa kabuklu deyip bir kase yiyordum geçen gün içlerini çıkarıp çay bardagıyla ölçtüm 1 kase kabuklu fıstık içi 1,5 çay bardagı çıktı meger fazla yiyomuşumpepeticim benim yediğim bademler kavrulmamıştı ama neden kg aldım acaba kırıp kırıp yedim ama çoook değil gibi geldiydi bana çok yemişim
neden maden suyuna yasak demiş acaba, maden suları dağlardan gelen volkanik olaylar sonucu oluşup çıkmaya başlamış sağlıklı bol mineralli sulardır, hatta bolulu olan varsa bilir bi maden suyu fabrikası vardır ve hemen fabrikanın üstünde dağda maden suyu sürekli akar, doldurmak serbesttir
herhalde sodyum yüzünden demiş olmalı, vucut su tutabilir diye düşündüm
3 ay 3 haftada verdim canım
bende yıllardır diyetisyen diyetisyen gezdim 5 vrdim 10 aldım 10 verdim 20 aldım en son geçen yıl gittim 6 ayda 1 lokma bile kaçamak yapmadıgım halde 2 kilo verdim tam ümidi kesmişken karatay çıktı karşıma Allah hocadan razı olsun diyorum başkada bişey demiyorum .
bende kabuklu fıstıgı nasılsa kabuklu deyip bir kase yiyordum geçen gün içlerini çıkarıp çay bardagıyla ölçtüm 1 kase kabuklu fıstık içi 1,5 çay bardagı çıktı meger fazla yiyomuşum
canım maden suyu yemekten hemen sonra içilince hazmı kolalaştırıp çabuk acıkmana neden oluyo içeceksende ögünlerden önce içmelisin
canım maden suyu yemekten hemen sonra içilince hazmı kolalaştırıp çabuk acıkmana neden oluyo içeceksende ögünlerden önce içmelisin
ibni sina 2 ögün şifadır 3.sü hastalıktır demiş ..yıllardır düşündügüm bi hadis var peygamber efendimiz'' acıkmadan yemeyin doymadan kalkın'' hadisi şerifi ..6 ögün sünnetede aykırı yanibence karatay diyetinin en kilit noktası 3 öğün olması, hatta 2 öğün bile olabilir diyor, diğer başlıklara baktımda hala 5-6 öğün diye ısrarcı olanlar var ne kadar yanlış,
yıllarca gerek tv gerek gazetelerde millet yanlış yönlendirilmiş az ye sık ye diye, ama milletin bu önerilere uymakla aldığı mükafat daha fazla kilo daha kötüsü kronik hastalıklar...
akşam yemeğimi 18:00 19:00 arası yedim
tarhana çorbası
nohut yemeği ve bol salata
3 fındık
1 haşlanmış patates
kızlar size 2 sorum var cevaplarsanız çok sevinirim
yemeklerde tereyağ ve zeytinyağını uyguluyor musunuz
ben diyete yeni başladım ve 2 öğün yiyorum sizce doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?