Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İyi günler,
1.menüm
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
11 yeşil zeytin
2 incir
3 günkurusu
4 ceviz
bugün çok açıktım o yüzden öğlen abarttım.
2.öğün:
1 tabak etli ,bulgurlu kuru patlıcan yemeği
1 avuç kabak çekirdeği
3 gün kurusu
1 kase yoğurt
10kabuklu yerfıstığı
5 tane altın çilek 6dut kurusu

neyseki diyete ters şeyler değil

akşam çorba ,et bulgur pilavı salata yiyeceğim.içli mantıda var fakat yemeyeceğim.

Ne kadar süre diyet yapmıştın ? Belkide yakın zamanda diyet yaptığın için vücut direnç gösteriyor olabilir. Biraz daha beklersen kilo vereceğini düşünüyorum.

geçen sene mart ayında başladım,temmuzda bıraktım.haklı olabilirsiniz...biraz daha bekleyeceğim..

öğlen yemeğimi 14:00 gibi yedim.

bir tabak barbunya, 1-2 kaşık ıspanak, yoğurt, pancar turşusu

işteyim, 7 gibi çıkacağım, eve gidip yemek hazırlığı, sonrasında spor yapabilirim umarım.

destina merhaba 14 kıloyu ne kadar zamanda verdın?cok merak ettım....

3 ay 3 haftada verdim canım

bende yıllardır diyetisyen diyetisyen gezdim 5 vrdim 10 aldım 10 verdim 20 aldım en son geçen yıl gittim 6 ayda 1 lokma bile kaçamak yapmadıgım halde 2 kilo verdim tam ümidi kesmişken karatay çıktı karşıma Allah hocadan razı olsun diyorum başkada bişey demiyorum .

pepeticim benim yediğim bademler kavrulmamıştı ama neden kg aldım acaba kırıp kırıp yedim ama çoook değil gibi geldiydi bana çok yemişim
bende kabuklu fıstıgı nasılsa kabuklu deyip bir kase yiyordum geçen gün içlerini çıkarıp çay bardagıyla ölçtüm 1 kase kabuklu fıstık içi 1,5 çay bardagı çıktı meger fazla yiyomuşum

canım maden suyu yemekten hemen sonra içilince hazmı kolalaştırıp çabuk acıkmana neden oluyo içeceksende ögünlerden önce içmelisin

kızlar yarın 3 arkadaşım gelecekmiş karataya uygun bişiler yapmak istiyorum ne yapsam ki :26:

2. ögün
1 tabak yogurlu bakla

3. ögün
1 tabak etli bamya
2 kepçe ayran çorbasının ayranı
yeşillik

4 lt su 1 saat yürüyüş 5 saat ev işi çoook yoruldum çooooookk

Allah Canan Hocadan bence de razı olsun ben de 5 yıllık yağlarımı eritiyorum mucize gibi bu benim için. Destinam ne güzel istikrarlı bir şekilde veriyorsun kilolarını

ölçmeden yediğim için ve yemek yeyip üstüne yediğim için bademler kilo aldırdı canım p.tesiyi merak ediyorum şimdi ben

bence karatay diyetinin en kilit noktası 3 öğün olması, hatta 2 öğün bile olabilir diyor, diğer başlıklara baktımda hala 5-6 öğün diye ısrarcı olanlar var ne kadar yanlış,
yıllarca gerek tv gerek gazetelerde millet yanlış yönlendirilmiş az ye sık ye diye, ama milletin bu önerilere uymakla aldığı mükafat daha fazla kilo daha kötüsü kronik hastalıklar...

iyi akşamlarrr kızlarrrr

menümmm

1. öğün

1 yumurtadan bol baharatlı bol sebzeli menemennn
peynir
zeytin
salatalık
nane-roka-tere
portakal
yeşil çay

2. öğün

öğrencimin verdiği minnacık bir dilim börekk

3. öğün

1 küçük tabak kuru fasulye
kereviz salatası
2 günkurusu

merhaba arkadaşlar aksam yemeginde tavuklu patates yemegi ve pilav var yanındada salata yaptım diyetime uygun bişi yapamadım bunlar yasak biliyorum azıcık yenmesinde bi zarar varmıdır cok canım istiyoda:)

akşam yemeğimi 18:00 19:00 arası yedim
tarhana çorbası
nohut yemeği ve bol salata
3 fındık
1 haşlanmış patates
kızlar size 2 sorum var cevaplarsanız çok sevinirim
yemeklerde tereyağ ve zeytinyağını uyguluyor musunuz
ben diyete yeni başladım ve 2 öğün yiyorum sizce doğru mu

merhaba bayanlar nasılınız bakalım ben kala giribim bi türlü iyileşemedim.(

bugünkü menüm

sabah müslili yoğurt aktivia
öğle bir tabak kısır,
akşam tarhana çorbası 2 kaşık kısır
ara 2 elma
su 2 litre
spor yapmadım ama okulda baya bi koşuşturdum

ibni sina 2 ögün şifadır 3.sü hastalıktır demiş ..yıllardır düşündügüm bi hadis var peygamber efendimiz'' acıkmadan yemeyin doymadan kalkın'' hadisi şerifi ..6 ögün sünnetede aykırı yani

acıkmıyorsan dogru yoldasın demektir canım ...yağ kuralını uyguluyoruz canım sende uy trans yaglarla zehirleme kendini ve sevdiklerini

İyi geceler,

2.öğün: 1 tabak kıymalı karnıbahar, 1 kase yoğurt, yarım muz

3.öğün : balık, salata, 1 k.k tahin helvası

Tam yürüyüşe çıktım, yağmur başladı.

akşam az peynir az havuçlu tatlı bir gün kurusu.az çorba
hiç hareket edesim yok. çok koca totoluyum yahu

Bu günkü yediklerm:

sabah: 2 yumurta
10 yeşil zeytin
beyaz peynir
fındık
1 bardak süt
2 omega3 kapsül

öğle: 1 tabak taze fasulye
salata
kefir

akşam: 1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt
1saat sonra kefir

20 dk. stepır

Bu kadar,durmak yok devam.

kızlar az önce 1 saatlik platesimi bitirdim hemen akşam menümü yazıp yürüme bandına gidiyorum 1 saatte yürüycem inş
akşam:
1 tabak tavuk yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
bol yeşil salata ve 2 bardak ayran
sıvı 3litre oldu dahada artar
hepinize bol leptinli geceler diliyorum sabaha kilo vermiş uyanın

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 2muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) bakla yemegı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a6667.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $a6668.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…