Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1 tabak ıspanak yemegi (yogurtlu ev yapımı)
az kabak yemegi (yogurtlu ev yapımı)
yarım cay bardagı fındık

komsuyla sekersiz kahve ictik
bugün 2 litre su ictim

sporumuda yemekten önce yaptım(17:30-18:30)
5 km
270 kalori
5.1 hız
60 dk
7800 adım

dısarda da olsa az yürüdüm

Son düzenleme:

süper menü şekerim afiyet olsun

iyi geceler hanımlar,

önce menü:

Sabah(7:30) 1 kk yumurta
6 yeşil zeytin
1 kk peynir
bir avuç fındık (omega3 ümü unuttuuum)

Öğlen(12:30) 30 gr badem
1 şekersiz nescafe

Akşam(18:30) 6 fırında tavuk kanat
1 dilim fırında patates
ıspanak borani
2 - 3 kaşık yoğurt
yarım tabak pilav:18:

menüm böyle, maalesef akşamki pilav işi bozuyor. o pilav olmasaydı bugün mükemmel bir karatay günü olcaktı

Genç bir erkeğin dört kız arkadaşı vardı ve bir türlü hangisiyle evleneceğine karar veremiyordu. En sonunda doğru kararı verebilmek için bir test yapmaya karar verdi. Her birine 1000$ verdi ve "bu parayı istediğiniz gibi harcayın" dedi..

Birinci kız arkadaşı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuaföre ve güzellik salonlarına gitti. Genç erkeğe geri geldiğinde söyle dedi: Senin için en güzeli ben olmak istiyorum, çünkü seni seviyorum!"

İkinci kız arkadaşı ise genç erkeğin tuttuğu takımın iki kombine biletini,en sevdiği türden bir suru video CD ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve söyle dedi: "Bunlar senin için aldığım hediyeler, eminim seni mutlu edecektir, senin mutlu olmanla bende mutlu olacak."

Uçuncu kız arkadaşı ise bu parayla iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir sure içersinde para kendini ikiye katladı ve bu parayida çeşitli yatırım alanlarında kullandı. Genç adama geri gelerek söyle dedi:"Bana verdiğin parayı birlikte yaşayacağımız mutlu bir gelecek için çoğalttım, çünkü seni seviyorum!

Dördüncü kız arkadaşı ise bu paranın bir kısmıyla bir suru kitap aldı, kalan kısmıyla ise fakirlere yemek dağıttı. Genç adama geri gelerek söyle dedi: "Verdiğin paranın bir kısmıyla sana layık olabilmek için bir suru kitap aldım diğer kısmıyla ise senin adına fakirlere yemek dağıttım."

Genç erkek dört kız arkadaşının yaptıklarından çok etkilenmişti. Karar vermek için epey bir sure düşündü ..... düşündü..... düşündü.....
ve sonunda büyük memeli olanla evlenmeye karar verdi...

keşke pirinç almasak hiç ama evdekiler sevince mecburen alınıyor

Biraz karın çok az da kalça çalıştım oğluşun ısırıkları ve üstüme hoplamaları arasında. Baştan fazla yormayayım vücudumu yeter bugünlük yarın gene yapayım.

behlül kaçar, aspirin uçar
size hayırlı ve leptin patlaması yaşayacağınız bir gece diliyorum
her zamanki gibi goccuman öptüüüüm

dun

kalkinca : sirkeli su

kahvalti : peynir zeytin yumurta domates birazda kavrulmus fasulye misafirlikteydim hamur isi felan vardi yemedim

oglen: bir avuc kabak cekirdegi

aksam : haslanmis tavuk

bol su yesil cay ve form cayi

bugun:
kalkinca : sirkeli su

kahvalti : klasik karatay kahvaltis 2 tane omega 3

oglen ve aksam : bol salata ve doner yedim isyerimizdeydim diger yiyecekler sagliksiz o yuzden doner yedim.

bol su yesil cay form cayi ve besi bir yerde

kolay gelsin arkadaslar iyi geceler hepinize

Bılıyormusunuz arkadaslar benı gorenler cok sasırıyor nasıl zayıfladın bu kadar dıyorlar.bende karatay dıyorum herkes dıyetımı soruyor bırsuru kısı karatay dıyetıne basladı. Resmen karatay akımı basladı buralarda benım sayemde yaygınlastı kımsenın bılgısı yok bu dıyetle ılgılı.ben hollandada yasıyorum yakında butun sehır benımle bırlıkte karatycı olacak...

Nazar degecek dıye cok korkuyorum o yuzden bundan sonra verdıgım kıloyu pek soyleyesımde yok.

Tokum , mutluyum , huzurluyum , saglıklı beslenıyorum , zındeyım , hareketlıyım cunku karataycıyım...

Hepınızı cok opuyorum ıyı geceler

İyi geceler

akşam gezmede olunca tabı bıldırım ısı sarkıyor...

oğlen

brokolı salatası
2 dılım peynır
2 salatalık
1 domates
5 çorba kaşığı süzme yoğurtlu kereviz salatası

akşam
2 tabak barbunya
1 kase yoğurt

12 fındık
10 badem

ve iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr
yarın sabah yuruyıs varrrrrrrrrr

:):):)

İyi geceler

akşam gezmede olunca tabı bıldırım ısı sarkıyor...

oğlen

brokolı salatası
2 dılım peynır
2 salatalık
1 domates
5 çorba kaşığı süzme yoğurtlu kereviz salatası

akşam
2 tabak barbunya
1 kase yoğurt

12 fındık
10 badem

ve iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr
yarın sabah yuruyıs varrrrrrrrrr

:):):)

iyi geceler dostlar,
sabah, karatay kahvaltım
öğlen, 2 kepçe mercimek çorbası, 3 köfte ve yoğurtlu havuç salatası
akşam yemeğinde işten geç çıktık, arkadaşladan biri herkese çikolata almıs dedım ayıp olur aldım yedim eve 9 da geldım 1 kase yoğurt yedim başkada bişey yemedim kendımı kutluyorum

asıl sorun yarın, arkadaşlara gidiyoruz bakalım nasıl zıyafet beklıyor ammmaaaa ben yemıcem tabii inş.

Selaaam..:76:

Sabah:
Yarim yesil elma, 2 cevizli hurma, 1 mandalina, yesil cay, birazcik simit is arkadasimin israri üzerine
(diyet yapiyorum demeyeceksin, anladim:) )

Öglen:
Taze fasülye, beyaz peynir, yesil cay

Aksam:
Mercimek corbasi, taze fasülye...

Yarin dogum günüm kizlar, birazcik atistirmak hakkim degil mi :)
Aksam yemege cikicaz menüyü abartmicam söz :)
Kolay gelsin hepimize...

kızlar sizi çok sevmiştim yalnız bu yöntemi bırakmak zorundayım çünkü başladığımdan beri+ 900 gram almışım gittikçe göbeğim fena oluyor ayrıca hiç kaçamak yapmamıştım suyumu ve yürüyüşümü ihmal etmemiştim sağlık problemim de yok o açıdan kaynağını bulamadım bu durumun
yalnız veren arkadaşları gönülden tebrik ediyorum çok sağlıklı bi yoldasınız devam edin sadece bende işe yaramadı ..ben eskiden yani geçen sene tartıda 80i gördüm ve herşeyden azar azar yiyerek,sporu çok düzensiz yapmıştım (yeri geldi çikolatalı pasta bile yedim) 66.7ye düştüm bir senede(boy 1.72) ama son kalan 5 kgyi karatayla vereyim dedim olmadı aksine yaklaşık +900 gram oldu o açıdan ben yine 13 kg zayıfladığım yönteme geri dönüyorum
tekrar söylüyorum veren arkadaşları kutluyorum güzel haberlerinizi alırız inş. kendinize iyi bakın diyeceğim ama bakıyorsunuz zaten

nice yıllara arkadaşım dogum günün kutlu olsun ...yemekte karataya uygun şeyler ye bozma diyetini emegine yazık . Dogum günümde bizde yemege gitmiştik 1,5 ızgara birde çoban salata yemiştim diyetim bozulmamıştı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…