Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

uyanınca suu

• sucuklu tereuaglı 2 yumurta( hepsi köyden )
  • bıraz peynır
  • 6-7 zeytın
  • 1kase cevız badem
  • domates
  • salatalık
  • dereotu
  • maydonoz
  • 2 cılek
  • 3 omega 3 tablet
  • sımdıde sekrsız acık cayy

allhım şükürler olsun verdıgın nimetlere olmayanlarada ver ınsallh nasıl doydum anlatamam

Bakın mıllet ne kılolar verıyor,sızınkı de ne kı

Eklentiler

• $a.2.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 29

Yürüyüş konusunda süpersin canım.. Maşallah diyeyim de nazar değmesin

Son düzenleme:
kızlar hocanın yazısını okudum hürriyetteki.anlamadığım bişi var.ben hafta içleri erken uyanıyorum.e napıcaz....hafta içleri de 2 öğün daha mı sağlıklı? bu metabolizmayı iyice yavaşlatmaz mı?daha çok öğüne gereksinim duymaz mı insan?
öğle arası acıkmış oluyorum.akşam işten çıkınca da acıkmış oluyorum.....

illa kendimi zorlamam mı gerekiyo 2 öğün için? zamanla alışır mııyım?

ceylincim maşallah ya bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin?kaçamakların oldu mu? Hergün yürüyüş yada spor yaptın mı mutlaka?
duraklamaları,almaları sayarsam ortalama 6 ayda diyebilirim canım...
canım ben 2 aydır diyete tam olarak uyamıyorum.
Ilk 8 kg.yu 3 ayda verdim spor ve diyetle..ama arada nadiren kaçamağım oluyordu...
Spora haftada 4 kere gidiyordum en az...
Ben spor sayesinde çok güzel inceldim.

ben haftasonları genelde 2 öğün yapıyorum o da güne geç başlarsam..
çalıştığımız için bence 3 öğün yapmalıyızz

Son düzenleme:

Ben 2 öğün yapıyorum. Çünkü ben öğretmenim ve de öğlenciyim. O yüzden hemen kalktığım gibi değil de 10.00-10.30 gibi kahvaltı yapıyorum, akşama kadar da acıkmıyorum.
Ama sabah mesaiye erken başlayanlar için 3 öğün daha uygun sanki. Zaten öğün araları da 4-5 saat olduğu için bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum..

MERHABA KIZLAR...
DÜN ÖĞLEN MENÜM:
1,5 LAHMACUN
1 BARDAK AYRAN

dün akşamki menüm:
1 kase şehriye çorbası
1 tabak kuru fasülye
1 kase keten tohumlu yoğurt

dün işten erken çıktım rahatsızdım.çok fena öksürüyorum,boğazım ağrıyo ayyy havalar mahvetti .aman dikkat edin kendinize heleki çocuklarınıza.kuzenimin oğlu bronşit olmuş hastanede yatıyo ve salgın var diyor.herkes hasta.Allahım tüm hastalara şifalar versin...

sabah 7 de uyanıp sıkı kahvaltı

öğlen koca kase yogurt

aksamda 6 dan önce yemek yıyorum

eskıden öğlende yemek yıyordum bu ıyı oldu yogurt ıyı oldutavsıye ederım

Günaydın hanımlar,

Hepinize güzel, kaçamaksız, bol aktiviteli bir hafta sonu diliyorum. Pazar günü YGS sınavına girecek tüm çocuklar için başarılar.

Sabah : 2 yum. 4 zeytin, biraz peynir, salata, 1 elma, fındık, tarçın (3 ünü karıştırıp yeyince tatlı ihtiyacını karşılıyor)

Ben de hafta içi çok erken kalktığım için 3 öğün yapıyorum, ama akşamları abartmamaya ve çok geç yememeye çalışıyorum.

Arkadaşım tebrikler, bence de diyetteyim dememek gerekiyor. Ayrıca, diyetteyim deyince beynimize yanlış mesaj gönderdiğimizi de düşünüyorum. Ben beslenme şeklimi değiştirdim diyorum.

günaydın

kahvaltımı yazayım

loru 1yumurtadan hızlı omlet
zeytin
peynir
domates-salatalık-roka-biber
ceviz
1 muz
omega 3lrim
bolca çay ve su

köyden sütüm geldi onu kaynatıyorum yoğurt mayalayacağım
birazdanda yürüyüşe çıkarım dün gece buraya kar yağdı

Yenı bır gun

1 rafadan yumurta
avuç içi peynir
6 zeytin
15 tane fındık
1 domates
2 salatalık
yarım demet maydanoz
2 sütlü nescafe

şimdide yuruyus bandına cıkıyorum,
5 ile 45 dk yuruyecegım

anladim ekmek yerine findik yiyorsunuz, iyimis
tr de degilim malesef alamamki kitapi
ama burda firinda proteyin ekmegi satiyorlar, bugün gidip sorucam icinde %kac karbonhidrat var diye, olmazsa onu yerim bende
tskler cevabin icin

geçmiş olsun canım
ayakların altına vick merhem sürüp çorabını giy ve akşam öyle yat..bugün f.c.de okudum çok iyi geliyormuş.
Ben normalde boğazıma sürerim vicks,üstünü de çemberle bağlardım ama bunu bugün öğrendim.
Bir de diyetimize uygun olmasa da 1 tatlı kaşığı balın içine 1 çay kaşığı zencefil ve limon sıkarak hergün yersen bu da iyi geliyor.
(hepsini bir çaytabağında karışıtırıp ta ye)

canım nescafe içmesen yerine sütlü türk kahvesi yapsan ?
O cıss cıss

denesene sonra karar ver canım
2 yumurta 1avuc kadar peynır 8-9 zeytın 1cay bardagı cevız veya kavrulmamıs kuruyemıs ye ve bak duruma ne kadar acıkmadıgına :112:

dogru diyorsun , denemekte fayda var ne kaybederimki:13:
öglen yemeginde misal diyelim taze fasulye var , yaninda ekmek yerine yine findik mi yiyoruz:26:

güleryüzcüm kolay gelsin sana birşey soracağım bu ayı mart ayını değerlendirmeni merak ediyorum erken kakıp 3 öğün yedin ya
onun değerlendirmesini bizimle paylaşırmısın

bu hafta bende çok değişgenim bugün nerdeyse +1 kilo gibiyim regl olacağım olamıyorum

geçmiş olsun canım dikkat et akşam kar yağdı görmedin mi havalar çok değişgen

dogru diyorsun , denemekte fayda var ne kaybederimki:13:
öglen yemeginde misal diyelim taze fasulye var , yaninda ekmek yerine yine findik mi yiyoruz:26:

günde 1 kere 1 çay bardağı yiyoruz onu da kahvaltıda
çünkü kahvaltı en önemli öğün..
Ama baktın öğlen yemeğinde doymadın,5-6 tane fındık ya da ceviz yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…