1 tabak ıspanak yemegi (yogurtlu ev yapımı)
az kabak yemegi (yogurtlu ev yapımı)
yarım cay bardagı fındık
komsuyla sekersiz kahve ictik
bugün 2 litre su ictim
sporumuda yemekten önce yaptım(17:30-18:30)
5 km
270 kalori
5.1 hız
60 dk
7800 adım
dısarda da olsa az yürüdüm
duraklamaları,almaları sayarsam ortalama 6 ayda diyebilirim canım...ceylincim maşallah ya bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin?kaçamakların oldu mu? Hergün yürüyüş yada spor yaptın mı mutlaka?
kızlar hocanın yazısını okudum hürriyetteki.anlamadığım bişi var.ben hafta içleri erken uyanıyorum.e napıcaz....hafta içleri de 2 öğün daha mı sağlıklı? Bu metabolizmayı iyice yavaşlatmaz mı?daha çok öğüne gereksinim duymaz mı insan?
öğle arası acıkmış oluyorum.akşam işten çıkınca da acıkmış oluyorum.....
Illa kendimi zorlamam mı gerekiyo 2 öğün için? Zamanla alışır mııyım?
kızlar hocanın yazısını okudum hürriyetteki.anlamadığım bişi var.ben hafta içleri erken uyanıyorum.e napıcaz....hafta içleri de 2 öğün daha mı sağlıklı? bu metabolizmayı iyice yavaşlatmaz mı?daha çok öğüne gereksinim duymaz mı insan?
illa kendimi zorlamam mı gerekiyo 2 öğün için? zamanla alışır mııyım?
Bakın mıllet ne kılolar verıyor,sızınkı de ne kı
kızlar hocanın yazısını okudum hürriyetteki.anlamadığım bişi var.ben hafta içleri erken uyanıyorum.e napıcaz....hafta içleri de 2 öğün daha mı sağlıklı? bu metabolizmayı iyice yavaşlatmaz mı?daha çok öğüne gereksinim duymaz mı insan?
illa kendimi zorlamam mı gerekiyo 2 öğün için? zamanla alışır mııyım?
Bılıyormusunuz arkadaslar benı gorenler cok sasırıyor nasıl zayıfladın bu kadar dıyorlar.bende karatay dıyorum herkes dıyetımı soruyor bırsuru kısı karatay dıyetıne basladı. Resmen karatay akımı basladı buralarda benım sayemde yaygınlastı kımsenın bılgısı yok bu dıyetle ılgılı.ben hollandada yasıyorum yakında butun sehır benımle bırlıkte karatycı olacak...
Nazar degecek dıye cok korkuyorum o yuzden bundan sonra verdıgım kıloyu pek soyleyesımde yok.
Tokum , mutluyum , huzurluyum , saglıklı beslenıyorum , zındeyım , hareketlıyım cunku karataycıyım...
Hepınızı cok opuyorum ıyı geceler
Evet arkadaşım ekmek çor zararlı...
Fırıncılar ekmek yaparken kürekle tuz atıyorlarmış.
Zaten kitabı alıp okursan çok iyi anlayacaksın neden ekmek yasak...
her sabah 1 çay bardağı kadar kavrulmamış fındık,badem ya da ceviz içi yiyoruz.
inan ekmeğin yerini tokluk olarak çok güzel tutuyor
merhaba kızlar...
Dün öğlen menüm:
1,5 lahmacun
1 bardak ayran
dün akşamki menüm:
1 kase şehriye çorbası
1 tabak kuru fasülye
1 kase keten tohumlu yoğurt
dün işten erken çıktım rahatsızdım.çok fena öksürüyorum,boğazım ağrıyo ayyy havalar mahvetti .aman dikkat edin kendinize heleki çocuklarınıza.kuzenimin oğlu bronşit olmuş hastanede yatıyo ve salgın var diyor.herkes hasta.allahım tüm hastalara şifalar versin...
yenı bır gun
1 rafadan yumurta
avuç içi peynir
6 zeytin
15 tane fındık
1 domates
2 salatalık
yarım demet maydanoz
2 sütlü nescafe
şimdide yuruyus bandına cıkıyorum,
5 ile 45 dk yuruyecegım
denesene sonra karar ver canım
2 yumurta 1avuc kadar peynır 8-9 zeytın 1cay bardagı cevız veya kavrulmamıs kuruyemıs ye ve bak duruma ne kadar acıkmadıgına :112:
6 adet zeytinim
avucici kadar peynirim
2 ceri domtesim
1 adet kücük salatalık
1 cay bardagı fındık
yarın demet roka
2 adet köy yumurtam
2 kapsül omega3
pepetim cok sevindim senin adına masallahohhhh gitsin yaglar oh oh
gamzelim dogum günün kutlu olsunarkadasım nice güzel yaslara saglık mutlulukla aksam yemeginde kacamak yapma olur mu pzt.tartı günü
destinacım sana da kolay gelsinbanada bugün benim de misafirim var aksama 12 kişi olcaz valla yogunum temizlik pasta börek kolay gelsin
bu hafta bende çok değişgenim bugün nerdeyse +1 kilo gibiyim regl olacağım olamıyorumcanım hata var tickerında
Ebruprl ve güleryüzcüm günayddıınnGüleryüzcüm işin çokk sana da kolay gelsin. Bugün ben misafirliğe gideceğim ayıp olacak hiç bişey yemezsem bir de 8 den sonra gideceğiz :26:
Kızlaar ben de seviçliyim sabah tartıldım dün 60.900 düm bugün 60.500 çıktım. Bayağı farklı çıktı neden bilmiyorum ama dün platesimi de yapmıştım akşam da çok yemedimdi fizofi sen ne yaptın canım
İYİ HAFTA SONLARIII
MERHABA KIZLAR...
DÜN ÖĞLEN MENÜM:
1,5 LAHMACUN
1 BARDAK AYRAN
dün akşamki menüm:
1 kase şehriye çorbası
1 tabak kuru fasülye
1 kase keten tohumlu yoğurt
dün işten erken çıktım rahatsızdım.çok fena öksürüyorum,boğazım ağrıyo ayyy havalar mahvetti .aman dikkat edin kendinize heleki çocuklarınıza.kuzenimin oğlu bronşit olmuş hastanede yatıyo ve salgın var diyor.herkes hasta.Allahım tüm hastalara şifalar versin...
dogru diyorsun , denemekte fayda var ne kaybederimki:13:
öglen yemeginde misal diyelim taze fasulye var , yaninda ekmek yerine yine findik mi yiyoruz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?