Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar +900ün nedenini buldumm bugün regl oldum az önce ben de bir anlam veremiyordum neden herkes inceliyor da ben şişiyorum diye çok mutluyum ilk kez reglime bu kadar
ama bugün bozmuştum ekmek,meyve falan da yedim ama yarın karataya devam edeceğim bugün izinli olayım hadi

merhabalar....karatay diyetine devam..
sabahmega 3,karatay kahvaltısı
öğle:1 tavuk baget,zeytinyağlı patlıcan yemeği,1 bardak kefir
akşam:tavuk,kefir
spor:1 saat yürüyüş
su:şimdilik 2 litre
sevgiler...

İyi günler arkadaşlar
1.menüm:
mantarlı 2 yumurta
beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2 incir
3 günkurusu
5 ceviz

2. öğün:
1 küçük parça et
1 avuç kabak çekirdeği
1 kase kabuklu yer fıstığı

arkadaşlar şu ara malesef kuru yemişi malesef fazla abartıyorum.neden bilmiyorm şu ara kuruyemiş çok yemek istiyorum.kimbilir belki vucuttaki bir mineral veya vitamin eksikliği sebep oluyordur, uzun süredir karatay uygulayan arkadaşlar sizdede buna benzer bir durum oldu mu?

akşam mantar çorbası,tavuk ve salata yiyeceğim.

1 saat 20 dk yürümüş gelmişem duş almışam oturmusam

2. öğünümü de yemişemm

azcık balık canım istemedi
sarımsaklı yogurtlu köz bıber
havuc turp salatası

Karatay ile bahsettiğimiz gıda alerjisi, d viitamini eksikliği, demir eksikliği ve kronik rahatsızlığı yoksa herkes kilo verebilir. Bir kaç gün deneyip pes etmemek gerekli canım.

Yarım lahmacun arasında yeşillik ayran

Akşama misafirlikteyiz eşimle :18::18: yemesem ççok ayıp olacak gerçekten ne yapacağım bilmiyorum

ara: 1 hurma, 6 fındık
2. Öğün : 2 kabak dolması (bulgurlu), biraz yoğurt, 3 kaşık patates salatası

Çok az yersiniz olmaz mı? Hepsinden 1 er çatal.

Canım sağol öyle yapayım bir de oğluşu götüreceğim oğluşa yedireyim en iyisi. Benim yemediğimi çakarsa (arada çoook az yiyeceğim) bir ara karatay diyeti yaptığımdan bahsetmiştim beni anlar inş. yaa ama ilk defa evlerine gideceğiz kalabalık olsa arada kaynardım gene

Son düzenleme:
akşam menüm:

saat 5 de yedim yemeğimi
fırında tereyağlı alabalık
zeytinyağlı karışık salata
bol su
şekersiz çay
dövme tahin helva( helvayı biraz fazla kaçırmış olabilirim

bu saatten sonra hiç bişi yemicem.bol bol su içicem.
belki bir de tarçınlı ya da kakaolu süt içerim çok acıkırsam...

selam arkadaşlar karbonhidrat diyetinden çıktım bu gruba katıldım.daha doyurucu ve mantıklı geldi.çok vaktim olmadığı için hepsini okuyamadım.anladığım kadarıyla makarna şeker,tatlı pilav vb. yasak.ara öğün yapmıyacağız.sabah menülerini anladım da mesela örnek listede her akşam balık diyor.ama ben burada balık bulamıyorum.akşam sebze ve yoğurt yesem olur değilmi.yada konserve ton balığı oluyor mu ?

Hoşgeldin canım. Akşamları sebze yoğurt yeşil mercimekli ya da börülceli salata vb. kurubaklagiller mercimek çorbası vb yiyebilirsin

Birşey sormak istiyorum karbonhidrat diyetini neden bıraktın?

iyi akşamlar hanımlar,

Saat 18:00 itibariyle akşam yemeğim:

1 kase mercimek çorbası
1 küçük tabak kıymalı ıspanak
2 kaşık pilav
2 kaşık kurufasülye
2 çatal ıspanak borani (dolabı temizledim, yemek neyn kalmadı)

canım sıkkın biraz yazacak bişey bulamıyorum
neyse görüşürüz kendinize iyi bakın

iyi akşamlar hanımlar bu haftaki 2. kaçamagımı yaptım pöf sıkıldım artık kaçamaklardan bee kimse gelmesin kimseye gitmiyim yaza kadar kurtulamyım artık yaaa temmuz 1 de 79 u görmek istiyorum

iyi akşamlar hanımlar bu haftaki 2. kaçamagımı yaptım pöf sıkıldım artık kaçamaklardan bee kimse gelmesin kimseye gitmiyim yaza kadar kurtulamyım artık yaaa temmuz 1 de 79 u görmek istiyorum

dune dedım ya ben bu hafta arkadsı cagıracagım sonra vazgectım sımdı gecek mecbur ıkram ıcın bırseyler hazırlayacağım ee yıycem ucundanda olsa . cagırmadım ve kacakmakta yapmadım ne guzel

herkes nireye gitmiş yav
hemen 2.menümü yazayım bende kaçarım
akşam 19:00 da bitti
1 tabak bakla yoğurtlu(dünden kalmıştı)
1 tabak etli kurufasulye
bol salata
1 kuru incir
vee bol bol su
belki 1 saat plates yaparım

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) kuru fasulye,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve Spor: 6saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a11119.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $aaa.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 39
kahvaltimi yazmistim zaten klasik karatay kahvaltisi

oglen :
biraz kavrulmus bobrek
azda haslanmis kanat
bir kase ev yogurdu
domates

aksam:
balik

bol su yesil cay ve form cayi

1 saat kadar yurudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…