Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kendimi tamir etmeye çalışıyordum. edemedim daha da bozuldu herşey.verdiğim kilolarıda aldım geri......amannnnnnnnnnnnnnn öyle işte. aranıza dönmem yakındır.eksiklerimi tamamlıyayım yarın başlıycam karatayıma.özlemişim siziiii.

günaydın kıııııııııızlar
karatayda 7.günüm
sabah kahvaltım 12:00 da bitti
yarım greyfurt
1 incir
1 küçük boy armut
1 yerli muz
1 yumurta
yarım ç.b fındık
3zeytin
peynir
domates salatalık
ne çok yemişim yaa

hosgeldın senı cok özledik herkes gıttı sende habresız gıttın

özür dilerim kardeş.. ewt herkes nerde zayıfladılarmı ondan mı gittiler. loxi yok jarna yok galiba.tanıdık birkç kişi kalmış.sen iyisindir umarım

özür dilerim kardeş.. ewt herkes nerde zayıfladılarmı ondan mı gittiler. loxi yok jarna yok galiba.tanıdık birkç kişi kalmış.sen iyisindir umarım

loxide haber verdı gitti jarnıde habersizdı loxi kılo vememıs hala. ıyım cok sukur

akşam yemeğim
ıspanak yemeği,
karnıbahar böreği
yoğurt

sonrada karışık çerez yedim:26:

canım karnabahar böreğini nasıl yapıyosun...

doğum günün kutlu olsun...

çok sağol canım söylediklerini denicem...evde viks var akşam yaparım umarım biran önce geçer çok halsizim...

geçmiş olsun canım dikkat et akşam kar yağdı görmedin mi havalar çok değişgen

evet gördüm canım ahh bu havalar gerçekten çok tehlikeli.hava ısındı diye ince giyiniyoruz hopp arkasından yağmur kar. vücutta napsınn bi sıcak bi soğuk böyle tepki veriyo....

Doğum günün kutlu olsun canım! Yeni yaşında yepyeni bir insan gibi görünmen dileklerimle:))

Hafta içi bende 3 öğün yapıyorum 2 kez denedim akşam 9 dan sonra inanılmaz acıkıyorum. 8 den sonra birşeyler saldırıp yemektense 3 öğün daha mantıklı sanırım.

Ceylincim çok doğru söylemiş zencefil bağışıklık sistemimizi güçlendirir. Özellikle ses kısıklığıyla giden viral durumlarda antibiotik tamamen faydasız. Bu karışım işe yarıyor. Bala takılanlar olcaktır şimdi. Ama vücut hastalıkla savaşırken zaten extra enerji harcıyor. Çok dert etmeyin derim.

Dün iş çok yoğundu.Akşamda yorgun argın yemek yap falan derken bildirim yapamadım.
Dün Sabah: 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin antep fıstığı(kavrulmamışını buldum. tatlıcılara satıyorlarmış normalde) 2incir omega3
Öğle : Köfte ızgara,Ayran salata
Akşam: Karnabahar yemeği, salata, yoğurt

Bugün Sabah:teryağlı omlet. peynir ceviz 2 kuru incir maydanoz zeytin

mesajı tamamlamadan pattadanak sayfaya geçti aaaaaaa
anlamadım, inşallah bizim bilgisayar kafayı yemiyordur
Sabah(10:30):

1 kk yumurta
1 yumurtadan peynirli tereyağda yumurta
1 kk peynir
6 yeşilzeytin
2 günkurusu
1 avuç badem
2 çay bardağı şekersiz açık çay
ve de tabi ki 2 adet omega3 kapsülüm

yaz yaz bitmedi iyi yemişim

bugün sabah baya geç kahvaltı yaptık akşama da erkenden bir öğün daha olur oldu bittiiii
ne güzel ya geç kalkıp iki öğün yemek... hafta sonları dışında olmuyor ama neyse buna da şükür

Leylak70çim hadi sen regl dönemindesin bana ne oluyorsa canım sıkma canını 60 'a da az kalmış hani.
Esasçım geçmiş olsun canım çabucak iyileş inş.

Menüm
2 lahmacun(2.yi tamamlayamadım çok geldi)
taze soğan taze sarımsak maydanoz roka marul
1 su bard ayran
Bir dee fırında tahin helvasından 3-4 tatlı kaşığı yedim.(balık almayı bekliyordum ama merak ettim pişirdim balık almıyoruz nedense)
Herkese afiyet olsuun

Son düzenleme:

Canım ben hep erken kalktığım için 3 öğün yapıyorum kilo da veriyorum hiç bu konuda kasmadım kendimi. Geç kalksam o zaman 2 öğünü denerdim sanırım. Ama benim en geç kalkma saatim haftanın 7 günü 8dir. 8 de kalktığım da nadirdir. 3 öğün yesem de yakıyorum bir de spor yapabilsem daha da hızlı vereceğim

ne mutlu sana canım
ben biraz tembelim galiba uykuyu çok seviyorum
ev hanımı olsaydım her gün geç kalkardım
iyi ki çalışıyorum yoksa spor neyn de yapamıyorum, çalıştığım hareket yerine geçiyodur inşallah

esas2006 arkadaşıma geçmiş olsun:2:

gamzelim arkadaşıma da iyi ki doğdun diyorum

şimdilik ayrılıyorum canlarım, gece görüşmek üzere inşallah öptüüüüm

esascım karnıbahar böreğini sormuşsun tarif edeyim

1 orta bot karnıbaharı az haşlıyorum ne çiğ ne pişmiş olacak
onun güzelce süzülmesini bekliyorum. diğer taraftam bol taze soğan,maydonoz ve dereotunu doğruyorum
1 bardaktan az zeytinyağı,4-5 kaşık yoğurt,3 yumurta kırıyorumtuzunu karabiberde ekleyip güzlce karıştırıyorum
karnıbaharlarıda küçük küçük yapıp içine atıyorum elimle ezdirerek karıştırıyorum
birkaç dilimde peynir koyuyorum sonra içine 4-5 kaşık kadar un ekliyorum
yağlanmış tepsiye döküp üzeri hafif kızarıncaya kadar fırında pişiriyorum
tepside ince olacak kalın olunca içi pişmeyebilir
içimde un var ama çok oluyor kişi başı düşen un miktarıda az oluyor

yaparsan söyle beğenip beğenmediğini çok tok tutuyor

kızlar herkese merhaba nasılsınız malum hafta sonu geç kalktım ancak yazabiliyorum
sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım
akşamada yöresel bi yemek olan yağlama yapıcam lahmacun gibi düşünün kızlar akşama misafirliğe gideğim için şimdiden yazayım dedim

iyiniyetlim çok şükür bugün toparlamışım baya dün 2 saatten fazla spor yapmış oldum inş pazartesi güzel sonuç alırım bakalım
pepeticim tebrik ederim senide herkese iyi hafta sonları öpüldünüz canlar

canım sağol valla güzele benziyo yapınca söylicem sana sonucu....

bi tarifte dilara koçaktan VİCDAN ÇORBASI
eğer yemeği çok kaçırdıysanız ertesi gün 2 öğün bu çorbadan için diyor

2 orta boy kabağı küçük doğrayın.içine soğan,biber yarım demet maydonoz,yarım demet dereotuda doğruyoruz.
2 kaşık zeytinyağı az bulgur kuru nane acı sevenler pulbiberde ekleyip suyunu ilave ediyoruz
kabaklar yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz
onlar çorbayı blendırdan geçirdiler ben bugün yaptım öyle yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…