kendimi tamir etmeye çalışıyordum. edemedim daha da bozuldu herşey.verdiğim kilolarıda aldım geri......amannnnnnnnnnnnnnn öyle işte. aranıza dönmem yakındır.eksiklerimi tamamlıyayım yarın başlıycam karatayıma.özlemişim siziiii.
özür dilerim kardeş.. ewt herkes nerde zayıfladılarmı ondan mı gittiler. loxi yok jarna yok galiba.tanıdık birkç kişi kalmış.sen iyisindir umarım
akşam yemeğim
ıspanak yemeği,
karnıbahar böreği
yoğurt
sonrada karışık çerez yedim:26:
Selaaam..:76:
Sabah:
Yarim yesil elma, 2 cevizli hurma, 1 mandalina, yesil cay, birazcik simit is arkadasimin israri üzerine
(diyet yapiyorum demeyeceksin, anladim:) )
Öglen:
Taze fasülye, beyaz peynir, yesil cay
Aksam:
Mercimek corbasi, taze fasülye...
Yarin dogum günüm kizlar, birazcik atistirmak hakkim degil mi :)
Aksam yemege cikicaz menüyü abartmicam söz :)
Kolay gelsin hepimize...
geçmiş olsun canım
ayakların altına vick merhem sürüp çorabını giy ve akşam öyle yat..bugün f.c.de okudum çok iyi geliyormuş.
Ben normalde boğazıma sürerim vicks,üstünü de çemberle bağlardım ama bunu bugün öğrendim.
Bir de diyetimize uygun olmasa da 1 tatlı kaşığı balın içine 1 çay kaşığı zencefil ve limon sıkarak hergün yersen bu da iyi geliyor.
(hepsini bir çaytabağında karışıtırıp ta ye)
geçmiş olsun canım dikkat et akşam kar yağdı görmedin mi havalar çok değişgen
Selaaam..:76:
Sabah:
Yarim yesil elma, 2 cevizli hurma, 1 mandalina, yesil cay, birazcik simit is arkadasimin israri üzerine
(diyet yapiyorum demeyeceksin, anladim:) )
Öglen:
Taze fasülye, beyaz peynir, yesil cay
Aksam:
Mercimek corbasi, taze fasülye...
Yarin dogum günüm kizlar, birazcik atistirmak hakkim degil mi :)
Aksam yemege cikicaz menüyü abartmicam söz :)
Kolay gelsin hepimize...
kızlar hocanın yazısını okudum hürriyetteki.anlamadığım bişi var.ben hafta içleri erken uyanıyorum.e napıcaz....hafta içleri de 2 öğün daha mı sağlıklı? bu metabolizmayı iyice yavaşlatmaz mı?daha çok öğüne gereksinim duymaz mı insan?
öğle arası acıkmış oluyorum.akşam işten çıkınca da acıkmış oluyorum.....
illa kendimi zorlamam mı gerekiyo 2 öğün için? zamanla alışır mııyım?
geçmiş olsun canım
ayakların altına vick merhem sürüp çorabını giy ve akşam öyle yat..bugün f.c.de okudum çok iyi geliyormuş.
Ben normalde boğazıma sürerim vicks,üstünü de çemberle bağlardım ama bunu bugün öğrendim.
Bir de diyetimize uygun olmasa da 1 tatlı kaşığı balın içine 1 çay kaşığı zencefil ve limon sıkarak hergün yersen bu da iyi geliyor.
(hepsini bir çaytabağında karışıtırıp ta ye)
mesajı tamamlamadan pattadanak sayfaya geçti aaaaaaa
anlamadım, inşallah bizim bilgisayar kafayı yemiyordur
Sabah(10:30):
1 kk yumurta
1 yumurtadan peynirli tereyağda yumurta
1 kk peynir
6 yeşilzeytin
2 günkurusu
1 avuç badem
2 çay bardağı şekersiz açık çay
ve de tabi ki 2 adet omega3 kapsülüm
yaz yaz bitmedi iyi yemişim
bugün sabah baya geç kahvaltı yaptık akşama da erkenden bir öğün daha olur oldu bittiiii
ne güzel ya geç kalkıp iki öğün yemek... hafta sonları dışında olmuyor ama neyse buna da şükür
şükürler olsun baskül 61.0 bugun
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::119::119::119:
Canım ben hep erken kalktığım için 3 öğün yapıyorum kilo da veriyorum hiç bu konuda kasmadım kendimi. Geç kalksam o zaman 2 öğünü denerdim sanırım. Ama benim en geç kalkma saatim haftanın 7 günü 8dir. 8 de kalktığım da nadirdir. 3 öğün yesem de yakıyorum bir de spor yapabilsem daha da hızlı vereceğim
canım hata var tickerında
Ebruprl ve güleryüzcüm günayddıınnGüleryüzcüm işin çokk sana da kolay gelsin. Bugün ben misafirliğe gideceğim ayıp olacak hiç bişey yemezsem bir de 8 den sonra gideceğiz :26:
Kızlaar ben de seviçliyim sabah tartıldım dün 60.900 düm bugün 60.500 çıktım. Bayağı farklı çıktı neden bilmiyorum ama dün platesimi de yapmıştım akşam da çok yemedimdi fizofi sen ne yaptın canım
İYİ HAFTA SONLARIII
esascım karnıbahar böreğini sormuşsun tarif edeyim
1 orta bot karnıbaharı az haşlıyorum ne çiğ ne pişmiş olacak
onun güzelce süzülmesini bekliyorum. diğer taraftam bol taze soğan,maydonoz ve dereotunu doğruyorum
1 bardaktan az zeytinyağı,4-5 kaşık yoğurt,3 yumurta kırıyorumtuzunu karabiberde ekleyip güzlce karıştırıyorum
karnıbaharlarıda küçük küçük yapıp içine atıyorum elimle ezdirerek karıştırıyorum
birkaç dilimde peynir koyuyorum sonra içine 4-5 kaşık kadar un ekliyorum
yağlanmış tepsiye döküp üzeri hafif kızarıncaya kadar fırında pişiriyorum
tepside ince olacak kalın olunca içi pişmeyebilir
içimde un var ama çok oluyor kişi başı düşen un miktarıda az oluyor
yaparsan söyle beğenip beğenmediğini çok tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?