Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

menümü bildireyim:
1 öğün:
2 haşlanmış yumurta
4 ceviz
10 zeytin
3 gün kurusu
2 incir
1 domates
3 biber
yarım salatalık
pepeti kayıplara karıştı.sabah malesef bilgisayara girme imkanım olmadı. müthiş başım ağrıyor.:26:

ellerine sağlık pepeticimm.
listeye sondan girdim. ama bu hafta daha sıkı sarılcamm.herkesi tebrik ediorum kendimi bile. motivasyon lzm bana
öptüümm
ha öğleni de yazim
1 bardak süt
1 avuç ceviz
akşama da patlıcan yemeği var

yaparsın bisi yok ki biz yardıl ederik banada güleryüz yardım etti

Pepeti gelmiş. arkadaşlar haftaya sıra bende galiba. bilgisayar özürlü olduğumu söylemiştim. şimdiden korkmaya başladım .lütfen yardım edin ya da okuldan gelince kızım, öğleden sonra yaptırırım,mahsuru yoksa...listeye eklenmişim teşekkürler pepeti.verenleri tebrik ederim ,veremeyenler üzülmesin beraber sinerji yaymaya devam

Son düzenleme:

ellerine saglık kuzucum cok güzel yapmıssın listeyi 1. olmusum mutluyum darısı haftaya deyeyim tabi malum günü olmazsam bu birinciligi 120.günüme geldigim icin karatay hocama hediye ediyorum yasasınnn

BeN 59.4 u gormustum bugun tartildim 60 ama ben alisigim ben 1 ileri bir geri giderim haftaya kilo veririm ins :)haftaya ki hedefim 59.0

sabah kalasik karatayim armut uzum:)

kilo veren kilosunu koruyan herkezi tebrik ediroyum azminize hayranim ins bende kilolarii veririm saglikli bir sekilde yasarim:)

karatay da 9. günüm
güleryüzcüm tebrikler canım
benim idolum oldun sana bişey sormak istiyorum
hergün sporunu yapıyor musun arada hiç kaşamağın olmuyor mu
bide ben bişey farkettim geçen hafta hergün yürüdüm 1 kilo gitti
3 gündür spor yapmadım aynı kilodayım farketmedi inş haftaya ben de araızda olucam
sabah kahvaltı 11.30 da bitti
2 muz
5 zeytin
peynir
1 dilim börek

Pepeticim eline sağlık
Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.
Veremeyenler bilin ki haftaya ilk sıralarda olmak için bu hafta daha da efor sarfetmelisiniz.
Herkese mutlu günler ben çok çok yoğunum,geçmişe anca birazcık göz gezdirebildim.
Sevgiler

pepetıcım ellerıne saglık :124: reglı haftam bu hafta sayılmaz 52 kg verdım bır yılda devam kızlar.

Eklentiler

• $1.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 33
Liste çok iyi hanımlar maşallahh hepinize.. Pepetecim ellerine sağlık..ben ne zaman girebilecem listeye acaba.. :44::44::44:

Öğle menüm;
haşlanmış tavuk göğsü
havuç ve mor lahanadan salata
yoğurt

omega-3 kapsüllerimi sabah içmiştim söylemeyi unuttum..

pepeticim ellerine sağlık liste için

herkesi tebrik ediyorum inş bu hafta herkes için daha iyi geçer

sabah:
1 muz
1 bardak süt
3 tane gün kurusu kayısı
1 avuç fıstık
öğlen:
2 yumurtadan omlet
avuç içi kadar peynir
2 zeytin
4 tane küçük domates

akşama misafirlikteyim ama kaçamak yapmıycam
bu haftam boşa gitti kaçamak yüzünden

29 yaşındayım yaaa yanlış yazmısımm
Allah iyiligini versn emi liste için eline saglık canım
canım sabah kalkar kalkmaz dişlerimi fırçaladıktan sonra 2 dal agzıma atıp çiğniyorum sonra hap içer gibi suyla yutuyorum yarım saat sonrada kahvaltımı yapıyorum umarım sendede işe yarar

kesinlikle şişmanlatıyor ben canlı örnegiyim yıllardır 5 verdim 10 aldım bırakınca sonuç aynı ..Allahın sevgili kuluymuşum karatayla tanıştım

leylakın nesi va hasta falan mı yoksa ?

leylak"ın annesi temizlik yapacaktı yardıma gitti canım çok şükür hasta degil

selam kızlar 2. ogunumude yedım

1 tabak bulgurlu havucsuz z.yaglı pırasa
1 tabak yesıllık salatası(acı bıberlı)
1 buruk bardak ayran bırkac fındık

tesekkürler arkadasım evet her gün sporumu yapıyorum mart ayında 31 günde sadece 1 gün sporsuz gecti ve sürekli60 dk yürüyorum cok nadir isim var ise 40 dk 30dk gibi zaman ayırıyorum hic kacamak olmamalı spor devamlılık ister bıraktıgın an tekrar basa dönersin bence
sen bile farkettmissin ne güzel yürüyüsün farkını keske sabah börek yemeseydik ve ben hic kacamaksız buralardayım elle sayılır kacamagım 1-2 gecmez o da ilk aylarda olmustu sanırım yarın 120.günüm 4 ayı geri bırakıyorum kilolarımla birlikte ohhh ne güzel

1 tabak pırasa yemegi
karısık salata(marul,havuc,kırmızı lahana,limon,zeytinyagı)
1 adet yumurta(köy)
10 adet fındık

Son düzenleme:
Menü
Bıdırım
Kalkınca:1 bardak su

1.öğün:1 yumurta,bir bardak çay

2. Öğün:Yeşil salata+tavuk

3. Öğün:

Sıvı:1,5 lt su

Spor:Merdiven inip çıkma,ufaklığın peşinden koşma

Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,cuma gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:02.04.2012
Başlangıç kg:77
Geçen hafta: Bu hafta:-
Fark:-
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:1.57
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, cuma gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay gelsın hepımıze

Bende aranıza katılmak için gerekli işlemleri yaptım.
Ne olur birazcık umuda ihtiyacım var eğer istediğim gibi kilo verirsem yeniden doğmuş olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…