Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam arkadaşlar
sabah:2kuru kayısı,peynir,1 yumurta,yarım salatalık,1 domates,yeşillik,4 zaytin,yarım çay bardağı fındık

öğleirinçsiz ıspanak,yeşil mercimek çorbası,yoğurt,2 kuru kayısı,5tane fındık

ara:15 tane fındık.

akşama ne yiyeceğime karar vermedim.şu ana kadar bir hatam yoktur umarım.karatayın kitabını sipariş verdim.inşallah haftaya elimde olur.malum küçük ilçede yaşamanın zorluğu.bu arada burnum kulaklarım tıkalı hala spor yapamıyomsporsuz veremem herhalde dimi

menün güzel ama keske fındıkları ara ögün yapmasaydık hatanız bu arkadasım keske ögle yemeginde toplam 20 fındık yeseydik niye mi cünkü ögünler arası en az 4-5 saat olmalı ondan hocamız öyle diyor kitabı aldıgında dha cok düzene gircek menüler eminim

Öğle Yemeğim :
  • Yeşil salata
  • Yoğurtlu brokoli
  • Tavuk
  • 1,5 lt su

Akşam Yemeğim ( sanırım )
Salata + Kırmızı et

1.inci kitap elimde süründüğü için henüz bu diyetin içeriğini sindiremedim.
Sizlerin menülerini takip ederek kendime örnek menü oluşturuyorum.
Fakat tahminimce sizlerden daha az besleniyorum,olsun ben yeni başladım yavaş,yavaş öğreneceğim.
Hem ilk başta miğdemi küçültmüş olurum

2.öğünüm
16:45 de bitti
1 tabak mercimek çorbası:,
yoğurt
salata
çok aç değildim sadece bunları yiyebildim
kızlar akşam 19.30 20.00 arası bir öğün daha yapayım mı
nedersiniz leptinlerim çalışır mı

2.öğünüm
16:45 de bitti
1 tabak mercimek çorbası:,
yoğurt
salata 10 tane fındık
çok aç değildim sadece bunları yiyebildim
kızlar akşam 19.30 20.00 arası bir öğün daha yapayım mı
nedersiniz leptinlerim çalışır mı:

Canım zayıflamak istiyorsan bizim beslenme tarzımızda doyana kadar yemeli doyduğunda yemeği bırakmalısın

ögle yemegim

mercimek corbasi
cacik
ispanak

aksama hellim peynirli salata ve mercimek corbasi yemegi düsünüyorum,kizlar hellim peyniri uygunmudur??

giremicem artik dedim yine geldim:) 2 gun zor dayandim. burasi bagimlilik yapio kizlar!:))h.sonu misafirler vardi azicik kacamak yaptim ama gonullu. yoksa kendimi frenleyebilirdim,azicik odul sozum vardi kendime 65 i gorunce:)) o yusden bu hafta cok siki bir sekilde devam etmeliyim. oglusumun ilk yas gunu var 3 haftasonra ve benim motivasyonum bu olucak, hatta cok hos da cicekli bir pantolon aldim zara dan bir ton para verip:) icine giriyorum su an tabii ama aziicik ince dursun bacaklarim istiyorum, 2-3 kg verebilirsem o zamana kdr supeeeer olur!!! desteklerinizi bekliyorum guzeller:)

Hala acıkmadım güzeller ben o yüzden kendime sütlü kahve yaptım şimdi onu içiyorum arkasından 5-6 fındık ve bir avuç kadar kabak çekirdeği yiyeceği. Akşamları hep böyle yapacağım artık hafif olsuunn gitsin kilolar. Diğer 2 öğünümde oldukça güzel yedim zaten

3.ogunum;
1 tabak kabak yemeği , 1 kase limonu yoğurt ve çay.
Birazdan yüzmeye gitcem.
Şimdilik bu kadar
Sevgiler

Merhaba herkese
Kendime söz verdim Mayıs ayına 80 kilo olarak gireceğim. Küçük bir tatil yapacağım o zaman İstanbula gideceğim. Kardeşimle anlaştık o 79 kilo ben de 80 kilo olacağız 1 mayısa kadar.
Bugünkü menüm

Kahvaltı

1 yumurta , 3 zeytin , 2 kaşık lor peynir , 1 dilim ekmek

Öğlen

Fırında tavuk , yoğurt 1 dilim ekmek ;(

Akşama 1 kase mercimek çorbası , bol salata turşu yiyeceğim.

Spora da başladım . 1 mil leslie yaptım. Akşam çocukları uyutunca 2 mil yapacağım.
Bu diyette ekmek yokmuş artık yemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…