Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

60 dk yürüyüs
5 km
270 kalori
5.1 hız
7800 adım
oglus uyudu biraz bende uyumusum nasıl yataktan kalktım bandın üstüne atladım bilmiyorum

Son düzenleme:

tarif için saol canım deneyecegim benim bacaklara 1 kilo portakal kabugu anca yeter ama olsun ...bu sabah tv de birini dinledim 9 günde selülüt çatlak ve sarkmalarınızdan kurtulun diyordu ..boyutu ve zamanı ne olursa olsun farketmez diyordu % 100 kesin çözüm ödemi attırıp yagları parçalayıp tıkalı yolları açıp attırıyomuş güyaaaa 9 günde 17 cm incelen varmış vucudu sıkılaştırıyomuş 100 de 100 daogalmış felan ne derece dogru bilmem ama ürünün adını ve fiyatını ögrenemeden kalkmak zorunda kaldım çokta merak ettim

offf aynen bende bu ay 2 kilo verdim gerçi pazar günü doluyo ama olsun sanki yavaşladı gibi hissediyorum ama kaçamagıda çok yaptım yahu

yeme yemeeee
Bu arada 85 kiloyum verebilirim değil mi bu diyetle. 5 kilo 1 ayda veririm inş.

herkesin hızı farklı canım ben ilk ay 6 kilo verdim ama 1 gr kaçamak yapmadım kaçamak yapmassan bence verirsin

kızkardesim geliyorrr oleyyy nerdeyse 2.5 ay oldu görüsmeyeli bi kac işi var izmirde sonra döncek belki bende dönerim onunla annemlere kociş izin verirse bakalım
bakalım son hallimi görünce ne diyecek biliyor kilomu ama görmek daha farklıdır sanırm

Son düzenleme:
bugün tahlil sonuçlarım çıktı ...çok şükür herşey normal ...özellikle karaciğer ve böbrek fonksiyonlarını merak ediyordum çok şükür normal degerlerdeler ..kanım sınırın 1 deger altında doktor kan hapına başlayalım dedi bende tamam dedim ..trioidlerimde normal çalışıyorlar çok şükür ama neden bu ay az verdim :26: sanırım kaçamaklar yüzünden ilk iki ay sıfır kaçamakla 11 kilo vermiştim o zamanki motivasyonu istiyorumm

kaçamaksız menüm

2. ögün
1 tabak pırasa
1 kase bol acılı mercimek çorbası
bol salata
1 kase cacık

3. ögünüm

1 tabak kabaklı mantar kavurma
1 tabak bulgur pilavı
1 kase cacık
turşu

çok mu yiyorum ki yaa :26:
yarım saat yürüyüş 15 dak parktaki aletlerle çalışma 2 lt su

akşam yediklerim

yarım tabak kuru fasülye
avuç içi kadar fırında tavuk
yarım kase yoğurt
1 bardak şalgam suyu

spor:dışarda 45 dk yürüdüm

Bu gun kacamakli bir gundu oooooooooofffffff yarin SIKI bir rejime basliyorum 1 ay kacamaksiz yapmaya karar verdim bu kacamaklar yuzunden kilo veremiyorum gul arkadasimiz hic kacamak yapmiyor o yuzden zayifliyor bence bu diyette kacamak duraklatmiyor kilo aldiriyor tespit ettim meyveyi kesinlikle sabahlari yiycem aksam menumde sadece sebze yemegim olcak oooooooffffff cermem gereken 10 kilo var allah yardimcim olsun:)

Suzme yogurdun ıcıne ,kahverengı kuru kaysı rendesı,kakao,varsa rendelenmıs kecıboynuzu,atın buzluga,,alın sıze kakaolu, donduRma, ya da suzme yogurdu dondurun ,cay kasıgıyla kuru ıncır ,ya da kahverengı kuru kaysı arasına koyun,alın sıze dondurma ıste bu )))))

yada 1 bardak soguk süte taçın atıp cevizle yiyin

diyor ablamız

Hayırlı aksamlar...
Bugun ucuncu gunum...

Sabah

2 yumurta ve 2 dılım pastırma ıle yapılmıs menemen
8 zeytın
30 gr cevız
30 gr peynır
4 gunkurusu
domates, salatalık

Öğle

30 gr kabak cekırdegı

Aksam

1 tabak yesıl mercımek yemegı
3 kasık yoğurt

Spor: Basım cok agırıyor hıc yapmamaktansa 350 adım twıst shape

Özellikle kan ilaçlarının doktora danışılmadan kullanılmaması söyleniyor. Bence doktora sormadan kullanmayın.

2. öğün : kıymalı semizotu,zey.bakla, yoğurt, 2 hurma
3. öğün: 1 kase mercimek çorbası, bakla, yoğurt

Tarif için teşekkürler, ben de deneyeceğim. Yürüyüş bantları ile ilgili aynı şeyi ben de duydum. Zeminin sert olması nedeniyle, eklemleri zorlayabildiği ve özellikle ayakkabının darbeleri absorbe (iyi bir yürüyüş ayakkabısı) edebilecek özellikte olması gerektiği söyleniyor.

selaaaaaam

hala işteyim yine o yüzden az önce kahvaltı gibi birşeyler yedim, 1 yumurta, zeytin, peynir

15:00 dan biraz önce de öğle yemeğimi yedim; 1 kase bulgur pilavı, üzerine azıcık bezelye yemeği azıcıktı :26: biraz yoğurt, 1 günkurusu

Birazdan eve giderim, 2 gündür spor yapamıyorum, bakalım fırsat bulurum inşallah.

İyi akşamlar hepinize

biraz önce tartıya çıktım ve 77 yi gördüm.kendime inanamıyorum..sınav haftam diye sadece 3 gün yedim ve 2 kilo aldım.artık 2 ileri bi geri gitmekten o kadar bunaldım ki ağladım biraz önce..nasıl oluyo anlamıyorum kilo vermek için ne gerekiyosa yapıyorum spor diyet vs. ama haftada en fazla 1 kilo gidiyor o da her zaman değil.ama ne zaman kaçamak yapsam anında etkisini görüyorum.20 yaşındayım bide.bu yaşta böyle olmak çok zoruma gidiyor.napcam ben gözümden yaşlar geliyor sürekli tutamıyorum kendimi.

Son düzenleme:

canını sıkma,ödem olabilir.

Canım haftada 1 kilo çok iyi bir rakam, ayda en az 4 kilo eder. Bence sabırla ve istikrarla bu programı uygularsan istediğin kiloya kısa sürede inersin. Sporuna dikkat et kaçamak yapmamaya çalış, moralini bozma. Sevgiler : 16:

Akşama sadece 10 fındık yeyip, bir bardak süt içeceğim

iyiniyetlim neden bu kadar az yiyorsun

bende bu aralar veremiyorum ben başlıyalı bugün 4ay oluyor işte verdiğim kilo yinede memnunum ama bu ara durdumu yaptığım kaçamakların
cezasımı bilmiyorum bende moralimi bozmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…