Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kilo almak çok kolay vermek ne kadar zor değil mi
bu ay sonunda kızkardeşime gideceğim istanbula ideal kiloma gelirim diyordum ama şimdi hayal gibi geliyor:44:

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) balık,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 3saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a11119.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $a41111.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 43

bende moralimi bozmamaya çalışıyorum ama canımda sıkılmıyor dersem yalan olur. çok bozuluyorum çoook.
acaba ideal kilomuza gelince de nutella yiyemeyecek miyim :) ne dersin....

İyi aksamlar kizlar :)
Bilg hala problemli. Daha dogrusu sadece Kad. Kulubu:44:
Telefonumdan yaziyorum ben de
Sabah:
1 yumurta
5 zeytin
Peynir
5 ceviz

Aksam:
2 yumurtadan menemen
Biraz peynir
5 zeytin
2kucuk turp

Aaa sahi 2 gunden beri omega3 iciyorum. Sabah-aksam 2'ser tane.

Bu arada 3 gundur yorum yapamiyorum ama "BEĞEN"erek yaninizda olucam ben de

akşam yemeğim : 2 tabak fasulye
2 kase cacık
1 tabak haşlanmış et yemeği
akşam yemeğini biraz çok kaçırdım galiba,arkdaşlar yemeğin içinde haşlanmış patates yiyebiliyormuyuz.birde siyah çay istediğim kadAR içebilrmym?

canıım kilo veremiyor yerimde sayıyorum
Çok mu yiyorum acaba dedim akşamı biraz azalttım. Sabah saat 7:30 da karatay kahvaltımı yaptım. Öğleyin 2. öğünümü de saat 12:40 yedim güzelce.
Bir de böyle deneyeyim dedim:26:

Son düzenleme:
kilo almak çok kolay vermek ne kadar zor değil mi
bu ay sonunda kızkardeşime gideceğim istanbula ideal kiloma gelirim diyordum ama şimdi hayal gibi geliyor:44:

Evet canım yaa geçen hafta kilo veremedim hiç. Ama vereceğiz zor olacak ama bence debirbirimize hepimiz destek olursak ancak öyle

Bugünkü menüm:

Sabah(7:30)
2 kk yumurta
6 yeşil zeytin
1 kk peynir
2 günkurusu
2 omega3
8-10 badem

Öğlen(12:30)
1 kase mercimek çorbası
3/4 portakal
1 avuç badem

Saat(16:00)
1 bardak süt
1 küçük kase üzüm-leblebi

Akşam(18:30)
1 tabak fasülye kavurması

menümü bildireyim hemen kaçayım
şuan kamptayım ders çalışıyorum.bir yandan da okuldaki çocuklara soru hazırlıyorum offf diyet falan derken daraldım yawwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!
sabah:
1 muz
1 bardak süt
1 avuç ceviz fındık
öğlen :
(okul yemekhanesinde)
bulgur pilavı
etli nohut
mevsim salata
akşam
ıspanaklı gül börek
keten tohumlu yoğurt
su:şimdilik 2 lt
spor:yok maalesef
kızlar ben sıkıldım yaaaa halan aynı kilodayım 5 haftam .düzenli değilim spor yok kilo veriş yok moral yok
yanlış bir zamanda mı başladım acaba
yemediklerim için pişmanlık değil bu aç değilim çünkü. ama niye kilo veremiyorum paniğiiiiiiiiiiii buuuuuuuuuuuuuuuu
benim acelem var evet kabul ediyorum....yaza ne kaldı kiiiiiiiiiiiiiiii
Aeo iyi geceler
not:leptin,!!!!! gece gelirsen gel, gelmezsen napıyım..... ben uyuyorum .......

Merhaba arkadaşım,

Ben sınıf öğretmeni değilim ama aynı sıkıntıyı öğretmen olarak hepimiz duyuyoruz. Çocukların bu kadar erken yaşta eğitime alınmasını hiçbirimiz doğru bulmuyoruz. Bahsedilen sistemin net olarak bi açıklaması yok, bi öyle diyolar bi böyle
Eğitim gibi önemli bir konuda bu kadar aceleci ve oldu bittici anlayışı doğru bulmuyoruz. Özellikle de eğitimin içinde olan eğitimi veren öğretmenin sesine kulak verilmemesi de bir o kadar hayret verici

Valla arkadaşım anladıysam nolayım yani biz de aynı durumdayız. Benim 3 yaşında kızım var, iki sene sonra okula mı gidecek yavrum, daha çocukluğunu bile yaşayamadan. Saçma sapan bişey

şu leptin ne menem bişi yaaa

gittiği abad, gitmediği berbattt

Bugünkü menüler;
Sabah:Karatay kahvaltısı,yarım armut
Öğlen:1.5 bardak süt,fındık,ceviz,yarım elma
Akşam:Tarhana çorbası,kıymalı ıspanak yemeği,yoğurt,yarım kuru incir,2 fındık
1.5 saat yürüyüş

mutsuz olma lütfennnnn
ama bende mutsuzum
senin yazını okumadan bende aynı şeyleri yazmışım bende çok yogunum,ders çalışıyorum sınavlarım var ayrıca okula gişdip geliyorum falan filan....hiç sosyal aktivite yok.tv de dahil buna.sadece buraya takılıyorum akşamları hızlı bir şekilde
kilo veremiyorum .isyan edip bırakasım var diyeti o kadar ama kilo da vermek istiyorum .herkes veriyor ben gıdım gıdım .yoruldum inan ki
ama burda destek olalım bari birbirimize.sınavlardan sonra hızlanırız belki. stres gidince veririz ne dersin ?

söylemesi kolay diyeceksiniz belki ama...kilo verme konusunda çok fazla stres yapmamaya çalışın...fazla stres yapıldığında da kilo vermemek için vücut savunmaya geçiyormuş...biraz daha rahat olmaya çalışsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…