iyiniyetlim neden bu kadar az yiyorsun
bende bu aralar veremiyorum ben başlıyalı bugün 4ay oluyor işte verdiğim kilo yinede memnunum ama bu ara durdumu yaptığım kaçamakların
cezasımı bilmiyorum bende moralimi bozmamaya çalışıyorum
Özellikle kan ilaçlarının doktora danışılmadan kullanılmaması söyleniyor. Bence doktora sormadan kullanmayın.
ev tursusu oldugu süreceise abartılmadan yeniliyor canım
iyiniyetlim neden bu kadar az yiyorsun
bende bu aralar veremiyorum ben başlıyalı bugün 4ay oluyor işte verdiğim kilo yinede memnunum ama bu ara durdumu yaptığım kaçamakların
cezasımı bilmiyorum bende moralimi bozmamaya çalışıyorum
kilo almak çok kolay vermek ne kadar zor değil mi
bu ay sonunda kızkardeşime gideceğim istanbula ideal kiloma gelirim diyordum ama şimdi hayal gibi geliyor:44:
kilo almak çok kolay vermek ne kadar zor değil mi
bu ay sonunda kızkardeşime gideceğim istanbula ideal kiloma gelirim diyordum ama şimdi hayal gibi geliyor:44:
çok canım sıkkın kızlar ya hersey alt üst bu ülkede malum ben öğretmenim sınıf öğretmeniyim eğitim sistemi değisti 4 4 4 oldu hiç bir açıklama yok büyüklerden siz ne biliyorsanız bizde onu biliyoruz
2007 liler 1. sınıfa gitcek ilkokul 4 yıl olcak anasınıfı zorunlu değil zaten o 4 yıl ana sınıfı gibi hafif olucak. hergün bisi okuyorumve böle oluyorum .
bize brans seçme zorunluğu kolcaklarmıs ben böle mutluyum ya. ve asıl haber güya yeni eğitim sisteminde sınıf öğretmeninni yeri yok çünkü ilk kademe anasısınfı gibi hafif anasınıfçılar giricek ikinci kademeyede branşlar gircekmis. sınıf öğr. eğitimle ya anasınıfı yada brans seçiçekmis şaka gibi
menümü bildireyim hemen kaçayım
şuan kamptayım ders çalışıyorum.bir yandan da okuldaki çocuklara soru hazırlıyorum offf diyet falan derken daraldım yawwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!
sabah:
1 muz
1 bardak süt
1 avuç ceviz fındık
öğlen :
(okul yemekhanesinde)
bulgur pilavı
etli nohut
mevsim salata
akşam
ıspanaklı gül börek
keten tohumlu yoğurt
su:şimdilik 2 lt
spor:yok maalesef
kızlar ben sıkıldım yaaaa halan aynı kilodayım 5 haftam .düzenli değilim spor yok kilo veriş yok moral yok
yanlış bir zamanda mı başladım acaba
yemediklerim için pişmanlık değil bu aç değilim çünkü. ama niye kilo veremiyorum paniğiiiiiiiiiiii buuuuuuuuuuuuuuuu
benim acelem var evet kabul ediyorum....yaza ne kaldı kiiiiiiiiiiiiiiii
Aeo iyi geceler
not:leptin,!!!!! gece gelirsen gel, gelmezsen napıyım..... ben uyuyorum .......
mutsuz olma lütfennnnnbiraz önce tartıya çıktım ve 77 yi gördüm.kendime inanamıyorum..sınav haftam diye sadece 3 gün yedim ve 2 kilo aldım.artık 2 ileri bi geri gitmekten o kadar bunaldım ki ağladım biraz önce..nasıl oluyo anlamıyorum kilo vermek için ne gerekiyosa yapıyorum spor diyet vs. ama haftada en fazla 1 kilo gidiyor o da her zaman değil.ama ne zaman kaçamak yapsam anında etkisini görüyorum.20 yaşındayım bide.bu yaşta böyle olmak çok zoruma gidiyor.napcam ben gözümden yaşlar geliyor sürekli tutamıyorum kendimi.
Hollanda da yaşıyorum canım.
Teşekkür ederim. Araştıracağım saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?