burda bir çok arkadaş benden sonra geldi ve10 günde 3 kilo verdi bile.ben hadi bu hafta reglden dolayı kaçamak yaptım ama 1 ayda 2 kilo verebildim.
aslında biliorum kansızlıktan.
hamilelikte ve lohusalıkta içtiğim ilaca devam etsem olur mu sizce? tekrar doktora sormadan.???
bamya yemegi
karnabahar püresi
pırasa yemegi(pırsadan 1 kasık alabildim cok doydum ama sofrayı kurmadan önce kurt gibi acıkmıstım bu aralar metobalizmam hızlı calısıyor regli günleri yolda da:44::44:)
yarım cay bardagı ay cekirdegi
6 adet fındık
bende ne abartmısım masayı simdi fotoya bakınca gördüm ama su kesin mide kücülmüs ve uyarıcılar iyi calısıyor
Gülezyüzcüm karnabahar püresi nasıl oldu beğendin mi?
Eki Görüntüle 382812
canını sıkma,ödem olabilir.
Canım haftada 1 kilo çok iyi bir rakam, ayda en az 4 kilo eder. Bence sabırla ve istikrarla bu programı uygularsan istediğin kiloya kısa sürede inersin. Sporuna dikkat et kaçamak yapmamaya çalış, moralini bozma. Sevgiler : 16:
mutsuz olma lütfennnnn
ama bende mutsuzum
senin yazını okumadan bende aynı şeyleri yazmışım bende çok yogunum,ders çalışıyorum sınavlarım var ayrıca okula gişdip geliyorum falan filan....hiç sosyal aktivite yok.tv de dahil buna.sadece buraya takılıyorum akşamları hızlı bir şekilde
kilo veremiyorum .isyan edip bırakasım var diyeti o kadar ama kilo da vermek istiyorum .herkes veriyor ben gıdım gıdım .yoruldum inan ki
ama burda destek olalım bari birbirimize.sınavlardan sonra hızlanırız belki. stres gidince veririz ne dersin ?
kızlar balık yağı kapsüllerini ne ile tüketmek gerekiyordu. bilen var mı?
antioksidanla kuru erik olabilir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?