Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi akşamlar kızlar.akşam menümüde yazayım.yorumlarınızı bekliyorum.sizden çok şey öğreniyorum.
akşam 19:00 domatesli biberli soğanlı mantar sote,yoğurtlu kereviz salatası,karnıbahar püresi,1 avuç ceviz

kızlarrr!!!! bozmayalım morallerimizi biz birbirimize destekle burdayız, vücudumuzada hak vermek lazım, ne oluyor dıye kendını korumaya almıs olabılır... herkesin metebolizması farklı tabıkı bende 1 haftadır kılo veremıyorum ama olsun bıranda toplu olarak düşmesini ümid ediyorum

öğle yemeğim: mercimek çorbası yoğurt ve biraz pırasa

akşam : köfte ve bol salata

Canım önce doktoruna danış belki kansızlığından değildir sorunun

aynı fikirdeyim kızlar. aynı fikirdeyimde yapabiliyor muyum sorun bakalım.
kesinlikle düzenli diyet yapamayanlardanım. 2-3 gün sonra yeniden eski yeme alışkanlıklarıma dönerim. çok sıkılıyorum çünkü.
ama son bir haftadır dikkat ediyorum. tesadüf karatay diyeti kitabını aldım. çok mantıklı geldi. gerçekten tok tutuyor. zorda gelmedi.
nerdeyse 1 kg verdim sanırım. tartılmaya da korkyorum :)
sabah
karatay menüsü

öğlen
bir kase yoğurt
3 kaşık semizotu pirinçli kıymalı
1 kase salata

2 dilim keeeekkk of gerçekten çok canım çekti

akşam
4 adet yaprak sarması (dayanamadım )
mercimek çorbası
1-2 parça tavuk gögsu (fırında)

2 lt su

2 fincan bitki çayı

Gene gecenin bir yarısı oldu. bildirimi yapıp kaçayım
Sabah: muz badem omega3 2 incir
Öğle : Kabak yemeği yoğurt 1 incir
Akşam:etli salata ayran

Akşam oryantal dersim vardı dersin sonuna doğru başım döndü kötü oldum 1 tane süt içtim 21:00 gibi şimdi iyiyim

herkese bol leptinli geceler:))

aynı fikirdeyim kızlar. gerçekten stres yapmamak lazım.aynı fikirdeyimde yapabiliyor muyum sorun bakalım.
kesinlikle düzenli diyet yapamayanlardanım. 2-3 gün sonra yeniden eski yeme alışkanlıklarıma dönerim. çok sıkılıyorum çünkü.
ama son bir haftadır dikkat ediyorum. tesadüf karatay diyeti kitabını aldım. çok mantıklı geldi. gerçekten tok tutuyor. zorda gelmedi.
nerdeyse 1 kg verdim sanırım. tartılmaya da korkyorum :)
sabah
karatay menüsü

öğlen
bir kase yoğurt
3 kaşık semizotu pirinçli kıymalı
1 kase salata

2 dilim keeeekkk of gerçekten çok canım çekti

akşam
4 adet yaprak sarması (dayanamadım )
mercimek çorbası
1-2 parça tavuk gögsu (fırında)

2 lt su

2 fincan bitki çayı

kızlar annem yoğurdu mayalayıp buzdolabına kaldırıken üzerine kagıt havlu koyuyor ve uçlarını tencerının dışına sarkıtıyor. tencerenın altına tepsi , tabak v.s. olabılır( yoğurt kabınıza bağlı ) koyuyor. havlu kağıt yoğurdun suyunu yavas yavas cekerek alttakı tepsinin içine akıtıyor. yanı süzme yoğurdun bir nevi tencere versıyonu oluyor yoğurdun yeşil suyu ziyan olmuyor biliyorsunuz oda çok yararlı onuda içiyorsunuz... yanı annemden sonra bende denıyorum gercekten süperr tavsiye ederim

naçizane taş gibi yoğurda bide ben tarif vereyim dedim...

iyi geceler aynı yolun yolcusu, dostlarımmm

keten tohumu ve balık yağı yada hapını düzenli kullanıyormusunuz arkadaşlar...balık yağını ben kullanmıyorum ama...

havalar güzelleşti benim için yürüyüş de başladı
22:15-22:45 yarım saat yürüdüm
inşallah hergün yarım saat yürücem artık
veremiorum diorum ama hiç spor yapmıordum bakalım sporun etkisi nasıl
ii geceler kızlar leptininize sağlık

Selam kizlar..

Bugünkü menüm:

Sabah:
Karatay kahvaltisi , yesil cay

Öglen:
1 muz, 1 hurma, süt,

Aksam:
Kusbasi tavuk sote, bulgur pilavi, yogurt

Bu aralar rahatsizim, canim pek birsey istemiyor...
Kolay gelsin..

canını sıkma,ödem olabilir.

umarım öyledir...bundan sonra daha dikkatli olacağım...

canım çok sağol desteğin için ama dediğim gibi her zaman veremiyorum kilo.spor ve diyeti eksiksiz yapıp bide kilo veremeynce daha çok kaçamak yapıyorum nedense bi kısır döngüye giriyorum böylece..

canım sende mi okuyosun?kaç yaşındasın? bende aynı şekilde kilo veremeyince daha çok saldırıyorum.ama vermek zorundayım yaşım daha çok genç.yeniden kilo alamam...umarım dediğin gibi olur.sınavlardan sonra veririz..destek olalım birbirimize:)

akşam yemeğim : 2 tabak fasulye
2 kase cacık
1 tabak haşlanmış et yemeği
akşam yemeğini biraz çok kaçırdım galiba,arkdaşlar yemeğin içinde haşlanmış patates yiyebiliyormuyuz.birde siyah çay istediğim kadAR içebilrmym?

akşam yemeğim : 2 tabak fasulye
2 kase cacık
1 tabak haşlanmış et yemeği
akşam yemeğini biraz çok kaçırdım galiba,arkdaşlar yemeğin içinde haşlanmış patates yiyebiliyormuyuz.birde siyah çay istediğim kadAR içebilrmym?

biraz geçte olsa akşam yediklerim
çorba,ıspanak yoğurt ,salata,1 hurma
herkese kolay gelsin iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…