akşam yemeğim : 2 tabak fasulye
2 kase cacık
1 tabak haşlanmış et yemeği
akşam yemeğini biraz çok kaçırdım galiba,arkdaşlar yemeğin içinde haşlanmış patates yiyebiliyormuyuz.birde siyah çay istediğim kadAR içebilrmym?
çok teşekkür ederim. acaba başka alternafif var mı. kuru erik dışında...
arkadasların geneli hafta da bir kez benım gibiHanımlar ne kadar aralıklarla tartılıyorsunuz.Ben 1 hafta bekleyeceğim de
akşam yemeğim : 2 tabak fasulye
2 kase cacık
1 tabak haşlanmış et yemeği
akşam yemeğini biraz çok kaçırdım galiba,arkdaşlar yemeğin içinde haşlanmış patates yiyebiliyormuyuz.birde siyah çay istediğim kadAR içebilrmym?
arkadasların geneli hafta da bir kez benım gibi
takıntı haline getirenler de buldugu her fırsatta ama önerilen hafta da 1 kez tartılmak tatlım
bence de sanki fazla kacırmıssın hoca doyana kadar yiyin diyor canım kusana kadar deyil
şaka bi yanda zmanla alısırsın ve porsiyonları küçültürsün devam ..
evet canım bende okuyorum benim 2.ünivertisetem olacak inşallah..yaşım35. benn zaten şuan öğretmenim .lise hayalimi gerçekleştirmek için içimde kalmasın diye anlıyacağın:)ama hem çalışma hayatı, hemde öğrencilik zor.bide diyet....:)destek olamalıyız biribirimize tabi yoksa bırakıcam Allah korusun....[/QUOTE]canım sende mi okuyosun?kaç yaşındasın? bende aynı şekilde kilo veremeyince daha çok saldırıyorum.ama vermek zorundayım yaşım daha çok genç.yeniden kilo alamam...umarım dediğin gibi olur.sınavlardan sonra veririz..destek olalım birbirimize:)
bu arada haslanmıs patates yasak ama cok az miktarda olursa sorun olmaz diye düşünüyorum
siyah cay serbest ama yemeklerden sonra içilmesi öneriliyor kansızlıga sebebiyet vermesin diye ..ve şekersiz olmak sartıyla
Hanımlar ne kadar aralıklarla tartılıyorsunuz.Ben 1 hafta bekleyeceğim de
çok teşekkür ederim. acaba başka alternafif var mı. kuru erik dışında...
Günaydınnn kızlarrrr
Akşam Yemeğim:
- Salata
- Bulgur pilavı
- 2 parça biftek
- 1 bardak ayran
Sabah Kahvaltım :
- 1 bardak çay
- 2 yumurta
- 1 zeytin
- 1 parça peynir
- Birazda ton balıklı salata
aynı fikirdeyim kızlar. aynı fikirdeyimde yapabiliyor muyum sorun bakalım.
kesinlikle düzenli diyet yapamayanlardanım. 2-3 gün sonra yeniden eski yeme alışkanlıklarıma dönerim. çok sıkılıyorum çünkü.
ama son bir haftadır dikkat ediyorum. tesadüf karatay diyeti kitabını aldım. çok mantıklı geldi. gerçekten tok tutuyor. zorda gelmedi.
nerdeyse 1 kg verdim sanırım. tartılmaya da korkyorum :)
sabah
karatay menüsü
öğlen
bir kase yoğurt
3 kaşık semizotu pirinçli kıymalı
1 kase salata
2 dilim keeeekkkof gerçekten çok canım çekti
akşam
4 adet yaprak sarması (dayanamadım)
mercimek çorbası
1-2 parça tavuk gögsu (fırında)
2 lt su
2 fincan bitki çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?