- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
Elmakurdumcanım -hatalarımızı birlikte düzeltiyoruz-ton balığı yasak işlenmiş gıdalar yasak
günaydınnn
öğlen arkadas bol marulllu patates salatası yapcam gel didi uff yogurtla yiyim bariii :26::26:
günaydin kizlar,
yardiminiza ihtiyacim var,ben normalde yumurtayi sevmem ama bu diyeti yapmayi cok sitiyorum hadi bi zorliyim kendimi dedim ama yok gitmiyor yumurtayla devam edemiyorum,yumurtasiz nasil yapabilrim bi önerisi olan varmi ,yumurta migdemi bulandiriyor cok kötü,
sabah kahvaltim
2 yumurtaydi ama cok az pismis ancak yarim yemisimdir icinden
kasar,cökelek,beyaz peynir
10 zeytin
1 salatalik
bir cay bardagi ceviz
3 kuru kasisi,1 kuru icnir,4 hurma
evet canım bende okuyorum benim 2.ünivertisetem olacak inşallah..yaşım35. benn zaten şuan öğretmenim .lise hayalimi gerçekleştirmek için içimde kalmasın diye anlıyacağın:)ama hem çalışma hayatı, hemde öğrencilik zor.bide diyet....:)destek olamalıyız biribirimize tabi yoksa bırakıcam Allah korusun....[/QUOTE]canım sende mi okuyosun?kaç yaşındasın? bende aynı şekilde kilo veremeyince daha çok saldırıyorum.ama vermek zorundayım yaşım daha çok genç.yeniden kilo alamam...umarım dediğin gibi olur.sınavlardan sonra veririz..destek olalım birbirimize:)
yumrutayı sevmiyorsan canım 2 yumurta yerine 2 muz yiyebilirsin. Muz da tok tutuyor.
kaunos'cum ellerine saglık gercekten ben denedim cok güzeloldu ve doyurucu oldu ve annemlere de vermiştim tarifi cok begendiler afiyetle yedik valla tesekkürler
tesekür ederim canim muzu biliyorum ama hergün yersem de kilo verebilirmiyimki ?
günaydın kızlarbugün çok erken kalktım,kahvaltımı yapalı saatler oluyo artık 3 öğün yaparım bende
kahvaltım
2 rafadan yumurta
salatalık
domates
peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı nutella
1 ısırık ekmek
3 omega 3
günaydııınn leylakıımmm nasılsınn
evet günler uzadı bayağı en sağlıklısı erken de kalkıyorsan 3 öğün canım. Ben de nutellaya değilde fındık ezmesine bayılıyorummm. Az kalmıştır umarım yememe
Kahvaltımmm
2 haşlanmış köy yımırtası
Biraz dereotu (suyla birlikte kahvaltı öncesikabızlığa iyi geliyor destinamın önerisi)
2 Adet kuru kayısı, 5 adet çekirdekli kara üzüm (kabızlığa iyi geliyor. Şimsi iyiyim arkadaşlar geçttiiiii)
Tulum ve kaşar peyniri
2 Adet kiraz domates
Az finduk
2 adet çok tuzlu zeytin(suya koydum ama tuzundan yenmiyor yahu)
1 Bardak ş.siz çay
Üzerine Türk kahvemi içip işe gelmek için yollara düştümm yürüüüdüüümm ve yeni aldığım tadını hiç sevmediğim form çayımı yudumluyorum
Bu arada akşam yediklerimi biraz azaltınca kilo da vermişimmm60.400 olmuşum yineee
Merhabalar...
Bugun 4. gunum...
Sabah uyandıgımda cok merak ettım kılomu ve tartılmak ıstedım... Suan sevıncten cıldırabılırım... Muthıs gaz problemım var 1 aydır, gıden elbettekı hem gaz hem odem hem kılo ama cıldırdım sevıncımden...
Tartı 4 gun onceye gore tam 2,5 kılo eksık gosterıyor, resmen cıldırmıs durumdayım
Gıden ıster su ıster meyve suyu olsunbana muthıs bır motıvasyon sagladı...
Aclık hıssetmıyorum, gayet zındeyım, hıc kacamak yapmadım, spor da yapıyorum, iyi bunyem karatayı sevdı...
Öyle ıste geleyım kızlara haber vereyım dedım...
Bu gıdenın yarım kılosu bıle yag olsa muthıs...
cnm şu dereotu işe yararsa söyler misin ben de alim. yaramıosa almam hiç sevmem çünkü
cnm gel sana kilo çizelgesi yapalım istersen tabii insan daha da gaza gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?