Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydınnn

öğlen arkadas bol marulllu patates salatası yapcam gel didi uff yogurtla yiyim bariii :26::26:

yumrutayı sevmiyorsan canım 2 yumurta yerine 2 muz yiyebilirsin. Muz da tok tutuyor.

evet canım bende okuyorum benim 2.ünivertisetem olacak inşallah..yaşım35. benn zaten şuan öğretmenim .lise hayalimi gerçekleştirmek için içimde kalmasın diye anlıyacağın:)ama hem çalışma hayatı, hemde öğrencilik zor.bide diyet....:)destek olamalıyız biribirimize tabi yoksa bırakıcam Allah korusun....[/QUOTE]

2. üniversite...tebrik ederim süpersin canım...:) dediğin gibi zor ama bırakmak yok...ben bugün biraz daha iyiyim.karataya devam..bırakmak yok

Selamlar,

Kahvaltı: 2 kuru incir, 2 gün kurusu, 2 yerli muz, 1 avuç fındık-ceviz
Öğle: Ispanak ve ev yoğurdu (ıspanak yaparken bulgur da koymuyorum ben daha bir sebze sebze oluyor)
Akşam:Karnıbahar, salata ve ev yoğurdu

Sevgiler..

Merhabalar...
Bugun 4. gunum...
Sabah uyandıgımda cok merak ettım kılomu ve tartılmak ıstedım... Suan sevıncten cıldırabılırım... Muthıs gaz problemım var 1 aydır, gıden elbettekı hem gaz hem odem hem kılo ama cıldırdım sevıncımden...

Tartı 4 gun onceye gore tam 2,5 kılo eksık gosterıyor, resmen cıldırmıs durumdayım
Gıden ıster su ıster meyve suyu olsun bana muthıs bır motıvasyon sagladı...
Aclık hıssetmıyorum, gayet zındeyım, hıc kacamak yapmadım, spor da yapıyorum, iyi bunyem karatayı sevdı...

Öyle ıste geleyım kızlara haber vereyım dedım...
Bu gıdenın yarım kılosu bıle yag olsa muthıs...

günaydın kızlarbugün çok erken kalktım,kahvaltımı yapalı saatler oluyoartık 3 öğün yaparım bende

kahvaltım

2 rafadan yumurta
salatalık
domates
peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı nutella

1 ısırık ekmek
3 omega 3

tesekür ederim canim muzu biliyorum ama hergün yersem de kilo verebilirmiyimki ?

Bence verebilirsin çünkü sabah yediklerimizi gün içinde zaten eritiyoruz. Bazen 1 yumurta 1 adet muz yiyebilirsin, bazı gün muz ertesi gün yumurta yiyebilirsin. Bazen mevsim meyvesi ne varsa ondan yiyebilirsin ama karpuzu pek önermiyor hocamız(sanırım çok şekerli olduğu içindi arada yerim ben de) çilek alacağım o zaman çilek yerim diye düşünüyorum.
Akşam meyve yemiyoruz o zaman kilo yapıyor.

Bugün köy tavuklu patatesli güveç yemeği ve pirinç pilavı yapacağım
Akşama kızım oğlum ve eşim yesin diyee -oğluş kızım çoook seviyor-merak etmeyin ben yine tarçınlı süt içip kabak ve ayçekirdeği yiyeceğim:118:

günaydııınn leylakıımmm nasılsınn
evet günler uzadı bayağı en sağlıklısı erken de kalkıyorsan 3 öğün canım. Ben de nutellaya değilde fındık ezmesine bayılıyorummm. Az kalmıştır umarım yememe

evet canım erken kalkınca akşama kadar dayanamıyorum....ah ah nutella-fındık ezmesi hepsine bayılırım bendesabah yeğenim vardı gözümün önünde yerken canım çekti1 çay kaşığıyla kurtardım allahtan...ideal kilomuza gelsek az da olsa yeriz ama daha vakit var...sporla yakarız onu akşama kadar

cnm şu dereotu işe yararsa söyler misin ben de alim. yaramıosa almam hiç sevmem çünkü

cnm gel sana kilo çizelgesi yapalım istersen tabii insan daha da gaza gelio

cnm gel sana kilo çizelgesi yapalım istersen tabii insan daha da gaza gelio

Merhaba arkadasım...
Olabılır aslında, su onumuzdekı haftayı bır atlatayım o zaman yapayım barı...
Vermem gereken 5 kılom vardı ortalama. Suan bı kısmı gıtmıs durumda kı sporla gıttıgı ıcın cok mutluyum...
Yenı evlıyım halıyle yedık bıraz Artık bebek dusunuyoruz bu yuzden olabıldıgınce zayıf baslamak ıstıyorum maratona...
Suan 38 bedenım hala amacım ıcınde fır donmek
Haftaya yapıcam ıns cızelge...
İlgınız ıcın cok cok tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…