Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben de hastaneden geldim bugün tam 6 tüp kan verdim ve 1 de idrar verdim
sabah hastanede kan verdikten sonra yarım litre su ve 1 adet cay

sabah kahvaltım(10:30bitti)
1 adet köy yumurtam(esim kaptı diger yumurtamı)
2 adet domates
1 adet salatalık
10 zeytin
avucici kadar peynir
1 cay bardagı fındık
15 adet kuru üzüm (cekirdeksiz-kan verdim ya biraz vucüd kendini toparlasın diye)
7 dal kuzu kulagı
3 adet cig köfte(aksam komsum getirdi ben de hakkımı sabaha sakladım ve bugün arkadasıma yürüyerek gitcem 2km uzaklıkta 2 km dönüs süper yakarım aksam da üstüne 5 km yürüdüm tamamdır)
omega3 500mg 2 kapsül

foto cekmeyi unutmusum aceleden cok acıkmıstım

merhaba kızlar herkes iyidir umarım ancak girebildim nete
dün akşam:
fırında tavuklu karnıbahar (yeni bi tarif buldum süperdi tadı)
1 kase yoğurt
yarım saat açık havada yürüyüş
sabah:
1 bardak süt
1 avuç fındık
2 kuru kayısı
1 incir bir hurma
kaçamak yok devam karataya

tam bir sene olmus buraya üye olalı şaka gibi dün gibi hala diyet topiclerinde olmam üzücüüü neyseki 1 sene önceki halımden zayıf ve fitim sevindirici olan bbu

Fizoficim günaydın. Afiyet olsunn. Fırında tavuklu karnabahar yemeğinin tarifini bizimle de paylaşabilir misin?

Güleryüzcüm sonuçları henüz almadın sanırım iyidir inş. canımm. Afiyett olsuun sana

ay sen zayıftın zaten di mi pardon 5 kilonun 2.5 i gitti zten boşver çizelgeyi

dün karnıbahar yapcaktım ama vazgeçtim. sıkıldım değişik bişeyse sölesene tarifi

Fizoficim günaydın. Afiyet olsunn. Fırında tavuklu karnabahar yemeğinin tarifini bizimle de paylaşabilir misin?

dün karnıbahar yapcaktım ama vazgeçtim. sıkıldım değişik bişeyse sölesene tarifi

hemen veriyorum tarifi ozaman

karnıbaharımızı 1 bardak sütte haşlıyoruz inanılmaz lezzetli oluyo
sonra 1 soğan ve 3-4 diş sarımsağıı kavuruyoruz
üstüne isteidğiniz kadar kuşbaşı tavuk ekliyoruz tavuklarda kavrulduktan sonra tuz karabiber ve biber salçası ekliyoruz
haşlanan karnıbaharı doğrayıp ayrı biryerde sotelenen tavukla karıştırıyoruz
karışımın yarısını fırın kabına alıp bir kat yerleştiriyorunuz üstüne rende kaşar
kalan yarısınıda üstüne koyup tekrar kaşar serpiiyoruz üstteki kaşarlar kızarınca fırından alıyoruz afiyetle yiyoruz

isterseniz beşamel sosda dökebilirsiniz son katın üstüne ama un var diye ben eklemedim

hemen veriyorum tarifi ozaman

karnıbaharımızı 1 bardak sütte haşlıyoruz inanılmaz lezzetli oluyo
sonra 1 soğan ve 3-4 diş sarımsağıı kavuruyoruz
üstüne isteidğiniz kadar kuşbaşı tavuk ekliyoruz tavuklarda kavrulduktan sonra tuz karabiber ve biber salçası ekliyoruz
haşlanan karnıbaharı doğrayıp ayrı biryerde sotelenen tavukla karıştırıyoruz
karışımın yarısını fırın kabına alıp bir kat yerleştiriyorunuz üstüne rende kaşar
kalan yarısınıda üstüne koyup tekrar kaşar serpiiyoruz üstteki kaşarlar kızarınca fırından alıyoruz afiyetle yiyoruz

isterseniz beşamel sosda dökebilirsiniz son katın üstüne ama un var diye ben eklemedim

ballar çıtırlarr, nabersinizz
ya sabah uyanamamısım eşim uyandırdı servıse zor yetiştim halıyle kahvaltım kaynadı kısmen ama el çabukluğuyla 1 yumurtayı haşlamısım sonra elıme 3 k.incir ve fındıkları almamla kosarak evden uzaklasmam bir oldu sanırım. midemden yaklaşık 1 aydır sesını unuttugum guruldamalar şimdi bana eşlik ediyorlar...

nette bir sorun var 2 defa gitti msj umarım tarifi beğenirsiniz benim şimdi çıkmam lazım kızlar görüşürüz öğleden sonra

Karatay 2. gün menüm

Sabah 7:30 kahvaltı

1 yumurta , 2 kaşık lor peyniri , dereotu , 1 ç.b. süt , 4 adet ceviz , 5 adet zeytin

Öğlene 13:00 de yiyeceğim

Kıymalı yumurta , peynir, yoğurt , yeşillik , kuru kayısı

Akşam 19:00 gibi yerim

Hünkar beğendi , yoğurt , salata , portakal

Sabah 6 15 de kalktım. Kızımı emzirdim ve tekrar yatmadım. 1 mil leslie yaptım duşumu aldım, kahvaltımı yaptım işe geldim. Sabah spor yapınca daha enerjik oldum :) Eve gidince 2 mil leslie yapmayı düşünüyorum.Sporumu ilerleyen günlerde artırmayı düşünüyorum

Çok lezzetlidir eminim bu tarif ben yapacağım. Dolaptaki karnabaharımı kızartmasını -yani pane- yapamadığımdan dolayyııı ne yapacağımı bilememiştim. Teşekkürler

meyveleri sabah ya da en geç öğleyin yemeye çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…