Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşgeldin aramıza.inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın....

hoşgeldin aramıza.kolay gelsin.hedefine ulaşırsın inşallah....

merhaba....
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3,1 elma
öğle:karnıbahar püresi,tavuk,kefir
akşam:etli türlü,kefir

ellerine sağlık ama bence tavuktan yiyebilirsin

- kuvvetli, bol protein ve sağlıklı yağ (örneğin tereyağı) içeren bir kahvaltının hızlandırdığı metabolizma sonucu, harcanan kalori miktarı 4-5 kilometrelik bir koşuda harcanan koları/enerji miktarına eş değerdir
-Ara öğün şart değil! Acıkma hissi oluşanlara (yeni başlayan arkadaşlarda dah çok olabilir bizler yani en az 1 aydır karatay yapanlar acıkmıyoruz) şekersiz bitki çayı ile birlikte bir avuç kadar ceviz yeter ve artar
-Her gün 2-3 litre sıvı almaya dikkat edilmeli. Öğünler arasında bol limonlu su, limonlu ş.siz çay ve ayran içilebilir
-Üzerinde diyet yazsa dahi kurabiye, bisküvi, çikolata, şeker vb yenilmeyecek. Hiçbir şekilde gazlı içecekler kullanılmayacak. İnsülin direncini başlatır ve giderek arttırırlar
-Saat 20.00 dan sonra meyve dahil herşey yasak! Şsiz bitki çayı, limonlu suya izin var...
-Aşırı miktarda meyve ve meyve suyu tüketildiğinde, vücudumuzun kan şekerinde ani yükselme görülür. Kan şekerleri, kan yağlarına dönüşür ve yağ olarak birikirler. Selülit nedenidirler. Selülit, insülin ve leptin direncinin en önemli belirtisidir.
-Yatmadan önce 30 dakikalık yürüyüş harika olur
-Eğer kilo vermek ve verdiğiniz kiloda kalmak istiyorsanız; kilo verirken halsizlik, bitkinlik, isteksizlik ve yorgunluk hissetmeden, mutlu ve enerjik bir şekilde yaşamak istiyorsanız; unutkanlık şikayetlerinden kurtulmayı, düşüncelerinizin berraklaşmasını ve yaptığınız işe konsantre olmayı hedefliyorsanız, Karatay diyeti tam size göre:112:

ikinci kitap sf 189-190-191

Kızlar bir şey sormak istiyorum..Anneme bahsettim kitaptan ve bi diyetten zaten tv den takip ediyormuş canan hocayı..Annem yaklaşık 100 kilo ve 52 yaşını sürüyor..menopoz da var tabi..zaten asıl kiloyu menopoza girince aldı..ama asıl problemi kolestrolü..annemin tehlikeli olarak adlandırılan kolestrol değeri 300 ün üzerinde..doktor ilaç vermiş tabiki hatta rapora bağlamış..ama annem canan hocadan dinlediği yan etkileri korkusundan içmiyor ilaçlarını..baş dönmesi vs. yapıyor tabikide..

şimdi diyete de başlamak istiyor..çünkü artık aşırı kilo vücut taşıyamıyor..kalp rahatsızlıkları da var..troid ilacı da kullandı bir süre ama sanırım şimdi değerleri normal..benim sorum bu kadar yüksek kolestrol değerlerine sahip birinin bu diyeti yapmasında sakınca olur mu..protein ağırlıklı beslenme şekli, kırmızı et yumurta vs..:18::18:

herkese merabalar
uzun suredir sizi takip ediyorum ama yeni katılıyorum..
bir ay kadar karatayı uyguladım ve ciddi faydasını gordum..ama son 3 gundur felaket derecede bozdum ve yasak olan her ne varsa yaptım ve cok mutsuzum..
karataya bugun en basından baslamak ıstıyorum..biliyorum ki insulın direnci hemen kırılan bişey değil en az 2-3 ay gerekir..ben se 1 ay yaptım sadece karatayı..
ama kararım kesin bugunden itibaren 6-7 ay boyunca hiç fire vermeden uygulayacam inşallah.
hipertiroidi için ilaç kullanıyorum ve bu yuzden kilo vermem biraz yavas olacak ama olsun sonucta vermem gereken sadece 7 kilo var....onu da 6 ay boyunca veririm heralde inşallah.
bu arada ceylin,papadiya,gul,leylak84,iyiniyetli,guleryuz,pepeti,burkanscetin,fizofi sizlerin cok cok sıkı takipcisiyim..
hocanın kitaplarını ve ahmet aydın hocanın kitaplarını hatmettim oyuzden butun kuralları biliyorum..
koy yumurtası ve zeytinyagı bulmada sıkıntı yasamıyorum cok sukur..

sizleri tanımıyorum ama sadece burdaki yazıları okuyarak size acayip derecede bağlandım..siizi okumadıgım gun kendimi kotu hissediyorum..
beni aranıza kabul ederseniz cok cok mutlu olcam..hoşcakalın şimdilik...

ve bugunku menume gelince

sbah: 2 yumurta, havuc salatası z.yagı ve limon ile
birkac yaprak marul,bir domates
3 su bardagı cay(sekersiz yıllardır)
avuç içinden biraz fazla peynir( peynir delisiyim)
1 buyuk ince belli cay bardagı badem
10 adet siyah zeytin
2 kapsul omega-3 (maaarinkap)
bir koca bardak su ( 400 ml)

lutfen yorumlarınızı eksik etmeyin bu garipten:))))))9

Kızlar, taş gibi yoğurt tarifini denedim, işte yorumlar:

Taş gibi sert olmadı Allah için :) Ama ben yogurdu mayaladıktan sonra kaloriferin altına koydum, durdu 6 saat. Meger kaloriferler dün hic yanmamıs :) Yani mayalama işleminden sonra sıcak ortamda tutamadığım için yumuşak olmustur belki.

Amaaaaaaaaa....

O kadar pürüzsüz, o kadar susuz (normalde yaptıgım yogurdun üstünde, yanlarında filan suyu olurdu, bunda hic yok) öyle güzel oldu ki, ilk baktıgımda süt olduğu gibi duruyor sandım, ama bir baktım yogurt :)

Bir de o kadarrrr lezzetli ki... Gram ekşilik yok. Bayıldım.

Yani bu tarifi veren arkadaşa (özür dilerim adını hatırlayamadım) coook tesekkürler, bundan sonra hep bu tarifi yaparım. Şeker gibi yogurt :)

1 litre sütten yaptım ben, şimdi kocam eve gelene kadar bitirmemek için nasıl tutcam kendimi diye düşünüyorum

Bundan sonraki hedef: Bu yogurdun üstünü kagıt havluyla kaplayıp mayalamak.

tavuktan bir iki lokma yerim, bir bardak süt ve çekirdekler yeter evet canım. 3 Öğün dolu dolu yiyince kilo veremedim de 2 öğünüm kuvvetli 3. öğünüm hafif olacak artık

haklısın aslında üç öğün beslenmek zorunda olanlar akşam yemeklerini çok hafif atlatmalı ben normal bir şekilde yiyorum ama fazla değil aslında dahada azaltsam olur galiba böylelikle belki haftada 800gr vermekten daha iyisi olur

neden kağıt havlu kaplayacaksın merak ettim bende dün yaptım yoğurt ama ben hazır yoğurtla mayaladım akşam bakıcam tadına nasıl olur yarın yazarım bende

neden kağıt havlu kaplayacaksın merak ettim bende dün yaptım yoğurt ama ben hazır yoğurtla mayaladım akşam bakıcam tadına nasıl olur yarın yazarım bende

Diyete başladığımdan beri ilk yogurt mayalayısım oldugu icin, ben de hazır tava yogurduyla mayaladım bunu mecburen...

Birkac sayfa önce bir arkadasımız yazmıstı, taş gibi yogurt-2 diye. Onun annesi yapıyormus, böylece havlu kagıt yogurdun nemini cekiyormus ve yogurt daha sert oluyormus. Bu yüzden kagıt havluyla deniycem, onun da sonucunu yazarım:)

Selamlar ,
Bugun eve gec geldim 11.30 Gibi kahvalti ile ogle yemegini beraber yapiverdim
Menüm; yarım kase çorba, sebzeni omlet , yarım kase yoğurt ve 1 küçük çay bardağı fıstık

kizlar menülerinizde kabak cekirdegi ve ay cekirdegi görüyorum bunlari kavrulamamis bulabiliyormusunuzki?

ben bulabiliyorum....
bakıyorum nutellasızda yapamıyorsun

onca zaman sonra bu sabah ilk defa yedim:44:

hoşgeldin canım,menün gayet güzel,biraz da spor yaparsan tamamdır bu iş......1 ay ne kadar güzel hiç bozmadan devam etmişsin,şimdi yeni bi başlangıç yap ve hiç bozmadan devam et,bak gör nasıl gidiyo kilolarbir de burdan ayrılma kilolara elveda de

çok güzele benziyorrrr deniycemmmm birazını püre birazını senin gibi yapcamm

hoş geldinn canım berabar zayıflayalım tiroit sorunun mu var nicinden tahmin ettem ayrıca boyun kaç 54 kliosun ya çok iyi yanıı sanırım bekarsın çünkü bende bekarken 54 düm ve 49 olmak isterdim diyet yapardım

merhaba kızlar
sabah kahvaltım 11.30 da bitti
yarım gretfurt
2 muz
1çb badem (bitiremedim)
peynir
zeytin hiç yemedim canım istemedi
domates tere
3 fincan çay
şimdi sütlü kahvemi içicem
kızlar kısır serbestmiş dolu dolu bir tabak yiyebilir miyim
canım çok istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…