aaa Busefer gitti. ama ben yazmaktan yoruldum
.Diyetin 3.günündeyim.Yediklerimi uzunca yazamayacağım.
Yazdıklarım gitmeyince iyice umutsuzluğa kapıldım.2 Gündür ne isteniyorsa
harfiyen uydum Aranıza katılmak istiyorum.
selam ben de Karataycıyım ve yeni katıldım aranıza...tesadüfen buldum bu siteyi...çok da beğendim... Yaklaşık 10 gündür devam ediyorum diyete.. Başlangıç kilom:83.5 bugün itibari ile 79.7....arada kaçamaklarım olmuyo desem yalan olur...ama azimliyim devam edicem...sizlerle beraber çok daha iyi olacağına inandığım için işte bende geldim burdayım..
günaydın kızlarbugün çok erken kalktım,kahvaltımı yapalı saatler oluyo artık 3 öğün yaparım bende
kahvaltım
2 rafadan yumurta
salatalık
domates
peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı nutella
1 ısırık ekmek
3 omega 3
Bugün köy tavuklu patatesli güveç yemeği ve pirinç pilavı yapacağım
Akşama kızım oğlum ve eşim yesin diyee -oğluş kızım çoook seviyor-merak etmeyin ben yine tarçınlı süt içip kabak ve ayçekirdeği yiyeceğim:118:
ellerine sağlık ama bence tavuktan yiyebilirsin
tavuktan bir iki lokma yerim, bir bardak süt ve çekirdekler yeter evet canım. 3 Öğün dolu dolu yiyince kilo veremedim de2 öğünüm kuvvetli 3. öğünüm hafif olacak artık
Kızlar, taş gibi yoğurt tarifini denedim, işte yorumlar:
Taş gibi sert olmadı Allah için :) Ama ben yogurdu mayaladıktan sonra kaloriferin altına koydum, durdu 6 saat. Meger kaloriferler dün hic yanmamıs :) Yani mayalama işleminden sonra sıcak ortamda tutamadığım için yumuşak olmustur belki.
Amaaaaaaaaa....
O kadar pürüzsüz, o kadar susuz (normalde yaptıgım yogurdun üstünde, yanlarında filan suyu olurdu, bunda hic yok) öyle güzel oldu ki, ilk baktıgımda süt olduğu gibi duruyor sandım, ama bir baktım yogurt :)
Bir de o kadarrrr lezzetli ki... Gram ekşilik yok. Bayıldım.
Yani bu tarifi veren arkadaşa (özür dilerim adını hatırlayamadım) coook tesekkürler, bundan sonra hep bu tarifi yaparım. Şeker gibi yogurt :)
1 litre sütten yaptım ben, şimdi kocam eve gelene kadar bitirmemek için nasıl tutcam kendimi diye düşünüyorum
Bundan sonraki hedef: Bu yogurdun üstünü kagıt havluyla kaplayıp mayalamak.
neden kağıt havlu kaplayacaksın merak ettim bende dün yaptım yoğurt ama ben hazır yoğurtla mayaladım akşam bakıcam tadına nasıl olur yarın yazarım bende
kizlar menülerinizde kabak cekirdegi ve ay cekirdegi görüyorum bunlari kavrulamamis bulabiliyormusunuzki?
bakıyorum nutellasızda yapamıyorsun
herkese merabalar
uzun suredir sizi takip ediyorum ama yeni katılıyorum..
bir ay kadar karatayı uyguladım ve ciddi faydasını gordum..ama son 3 gundur felaket derecede bozdum ve yasak olan her ne varsa yaptım ve cok mutsuzum..
karataya bugun en basından baslamak ıstıyorum..biliyorum ki insulın direnci hemen kırılan bişey değil en az 2-3 ay gerekir..ben se 1 ay yaptım sadece karatayı..
ama kararım kesin bugunden itibaren 6-7 ay boyunca hiç fire vermeden uygulayacam inşallah.
hipertiroidi için ilaç kullanıyorum ve bu yuzden kilo vermem biraz yavas olacak ama olsun sonucta vermem gereken sadece 7 kilo var....onu da 6 ay boyunca veririm heralde inşallah.
bu arada ceylin,papadiya,gul,leylak84,iyiniyetli,guleryuz,pepeti,burkanscetin,fizofi sizlerin cok cok sıkı takipcisiyim..
hocanın kitaplarını ve ahmet aydın hocanın kitaplarını hatmettim oyuzden butun kuralları biliyorum..
koy yumurtası ve zeytinyagı bulmada sıkıntı yasamıyorum cok sukur..
sizleri tanımıyorum ama sadece burdaki yazıları okuyarak size acayip derecede bağlandım..siizi okumadıgım gun kendimi kotu hissediyorum..
beni aranıza kabul ederseniz cok cok mutlu olcam..hoşcakalın şimdilik...
ve bugunku menume gelince
sbah: 2 yumurta, havuc salatası z.yagı ve limon ile
birkac yaprak marul,bir domates
3 su bardagı cay(sekersiz yıllardır)
avuç içinden biraz fazla peynir( peynir delisiyim)
1 buyuk ince belli cay bardagı badem
10 adet siyah zeytin
2 kapsul omega-3 (maaarinkap)
bir koca bardak su ( 400 ml)
lutfen yorumlarınızı eksik etmeyin bu garipten:))))))9
öğlen yediklerim
1 kase yoğurt
mercimek köftesi
1 portakal
çok güzele benziyorrrr deniycemmmm birazını püre birazını senin gibi yapcamm
hemen veriyorum tarifi ozaman
karnıbaharımızı 1 bardak sütte haşlıyoruz inanılmaz lezzetli oluyo
sonra 1 soğan ve 3-4 diş sarımsağıı kavuruyoruz
üstüne isteidğiniz kadar kuşbaşı tavuk ekliyoruz tavuklarda kavrulduktan sonra tuz karabiber ve biber salçası ekliyoruz
haşlanan karnıbaharı doğrayıp ayrı biryerde sotelenen tavukla karıştırıyoruz
karışımın yarısını fırın kabına alıp bir kat yerleştiriyorunuz üstüne rende kaşar
kalan yarısınıda üstüne koyup tekrar kaşar serpiiyoruz üstteki kaşarlar kızarınca fırından alıyoruz afiyetle yiyoruz
isterseniz beşamel sosda dökebilirsiniz son katın üstüne ama un var diye ben eklemedim
hoş geldinn canım berabar zayıflayalım tiroit sorunun mu var nicinden tahmin ettem ayrıca boyun kaç 54 kliosun ya çok iyi yanıı sanırım bekarsın çünkü bende bekarken 54 düm ve 49 olmak isterdim diyet yapardımherkese merabalar
uzun suredir sizi takip ediyorum ama yeni katılıyorum..
bir ay kadar karatayı uyguladım ve ciddi faydasını gordum..ama son 3 gundur felaket derecede bozdum ve yasak olan her ne varsa yaptım ve cok mutsuzum..
karataya bugun en basından baslamak ıstıyorum..biliyorum ki insulın direnci hemen kırılan bişey değil en az 2-3 ay gerekir..ben se 1 ay yaptım sadece karatayı..
ama kararım kesin bugunden itibaren 6-7 ay boyunca hiç fire vermeden uygulayacam inşallah.
hipertiroidi için ilaç kullanıyorum ve bu yuzden kilo vermem biraz yavas olacak ama olsun sonucta vermem gereken sadece 7 kilo var....onu da 6 ay boyunca veririm heralde inşallah.
bu arada ceylin,papadiya,gul,leylak84,iyiniyetli,guleryuz,pepeti,burkanscetin,fizofi sizlerin cok cok sıkı takipcisiyim..
hocanın kitaplarını ve ahmet aydın hocanın kitaplarını hatmettim oyuzden butun kuralları biliyorum..
koy yumurtası ve zeytinyagı bulmada sıkıntı yasamıyorum cok sukur..
sizleri tanımıyorum ama sadece burdaki yazıları okuyarak size acayip derecede bağlandım..siizi okumadıgım gun kendimi kotu hissediyorum..
beni aranıza kabul ederseniz cok cok mutlu olcam..hoşcakalın şimdilik...
ve bugunku menume gelince
sbah: 2 yumurta, havuc salatası z.yagı ve limon ile
birkac yaprak marul,bir domates
3 su bardagı cay(sekersiz yıllardır)
avuç içinden biraz fazla peynir( peynir delisiyim)
1 buyuk ince belli cay bardagı badem
10 adet siyah zeytin
2 kapsul omega-3 (maaarinkap)
bir koca bardak su ( 400 ml)
lutfen yorumlarınızı eksik etmeyin bu garipten:))))))9
Selam arkadaşım,
Bulgur köftesinin bu diyette olması beni cok mutlu etti ..
Peki sayısı kaç olmalı ? 3 veya 4 olsa olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?